Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir modifiye harikası....
ben bunun bi harika olduunu biliorum ama marka ve modelini cıkartamadım....
http://i11.photobucket.com/albums/a165/efe-E/14-08-06_1235.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a165/efe-E/14-08-06_1236.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a165/efe-E/14-08-06_1237.jpg
nedir sizce bu???:hahaha: :hahaha: :hahaha:
eski kasa renault 9 lardan bu ,avrupada cok var
eleman kestirmis ustunu .
1.4 turbo olma ihtimali yuksek
en guzel yanida cift far olmasi
renault 11 turbo 1984
http://i28.photobucket.com/albums/c249/evrenfenci/turbovents.jpg
üstünün orj olma ihtimali de yüksek abi :)
r19 cabrio'yla çok benziyor yapısal olarak.
renault 9 un cabrio modelleri sadece amerikaya gonderildi diye biliyorum . ve onlarin kasa ve far farklari da var .
ama tabi para ve azim olduktan sonra istedigin her arabayi orjinal cabrio yapabilirsin .
hatta bak su anda uyandim stoplara dikkatli bakinca .
bu alet r11 sanki
MuratCokol
15-08-2006, 01:23
Arac renault 11 1.4 turbo ;)
Arac renault 11 1.4 turbo ;)
bravo arkadasim hemen cozdun olayi :)
yanliz ben sana direk soyleyeyim ,
renault , r11 turbo cabriolet diye bir araba yapmadi .
yani orjinal degil bu alet .
yanliz mukemmel bir iscilik
yapilmis ozellikle bagaj kapaginda ve kapilarda .
efe-E
bu arabanin baska resimleri varmi kardesim ???
bayagi ilginc birseymis bu hakkatten :eek:
bu arada amerika icin yapilan renault 9 alliance nin bazi fotograflari.
bu alet 2 litre 8v motora sahip bu arada
http://www.renault-alliance-club-passion.com/presentation_voiture/fo_tos/all_conv_gold_dl.jpg
http://www.renault-alliance-club-passion.com/presentation_voiture/fo_tos/Gamme_.jpg
önde dört tane far olması resmen delorean'i andırıyor onunda farları böle idi..siyah olan güzel üstü açık olan ise pek gözüme güzel gelmedi,üstünü kestiren otomatik bir tavan bile yapamamış o şekilde üstü açık olsa ne olur olmasa ne olur,işkence o sıcakta aç kapa:D
schakal arkadaşım USA e hiç bir zaman renault girmemiştir renonun orda pazarı yoktur sen bana bi belge gösterebilrimisin amerikaya reno girdigine dair eger öle bişi varsa ben de örenmiş olucam teşekkürler
Tholl-ga
15-08-2006, 17:18
abd de fransız aracı varmı
schakal arkadaşım USA e hiç bir zaman renault girmemiştir renonun orda pazarı yoktur sen bana bi belge gösterebilrimisin amerikaya reno girdigine dair eger öle bişi varsa ben de örenmiş olucam teşekkürler
dostum dedigim gibi ,renault amerikan pazarini o donemde(1980 li yillarda) girdi ,girme sebebi is amerikan otomobil ureticisi amc nin yeni arayislar icinde olmasi idi . renault da bu sirketle ufak yollu bir ortaklik baslatti 1979da
amerikada uretilen modeller illaki avrupa pazarindan farkliliklar gosterdi (sen kalkip firebirde,mustange alismis amerikaliya gidipte 1.4 litre renault 9 satamazsin :) )
mesela renault alliance (renault 9 amerikan versiyonu ) 2 litre motor,renault encore, hatta benim bildigim en az 10-15 tane renault 5 gtt sahibi eleman var amerika ve canada da .
tabi renault belli bir sure sonra amerikan pazarinda tutunamayinca cekildi .
daha fazla bilgi icin ,google da ALLIANCE arattir. illaki birseyler cikacak karsina .
dostum dedigim gibi ,renault amerikan pazarini o donemde(1980 li yillarda) girdi ,girme sebebi is amerikan otomobil ureticisi amc nin yeni arayislar icinde olmasi idi . renault da bu sirketle ufak yollu bir ortaklik baslatti 1979da
amerikada uretilen modeller illaki avrupa pazarindan farkliliklar gosterdi (sen kalkip firebirde,mustange alismis amerikaliya gidipte 1.4 litre renault 9 satamazsin :) )
mesela renault alliance (renault 9 amerikan versiyonu ) 2 litre motor,renault encore, hatta benim bildigim en az 10-15 tane renault 5 gtt sahibi eleman var amerika ve canada da .
daha fazla bilgi icin ,google da ALLIANCE arattir. illaki birseyler cikacak karsina .
amerikadaki bir arkadasim hurdalikta broadway gordum dedi inanmamistim demek dogruymus.
efe-E
bu arabanin baska resimleri varmi kardesim ???
bayagi ilginc birseymis bu hakkatten :eek:
baska foto yok ya tekrar gördüm arabayı ama arabadaydım o sırada çekemedm foto üstü bööle acıktı surekli kalıo galiba bole...
teşekkürler dostum bilgilerden dolayı her gecen gün yeni şeler örenmek güsel birşey
Evet arkidişler alın size 11 turbo Cabrio ya aynı araba yada birileri bundan seri üretim yapıo :) hehehe
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2429213
Ilk sahibinden Renault 11GTL Turbo Racing... Orjinal Racing TURBO, Orjinal OZ Racing Jant uzerinde deri dosemeli, cd playerlı, alarm ve merkezi kilit, otomatik camlı, yeni boyalı ve motor(yeni) bakımlı, yeni lastikler, 99 trafik cıkıslı, spor surus keyfi arayanlara, temiz ve emsalsiz bir model... Takas tekliflerine açık...TEŞEKKÜRLER.
teşekkürler dostum bilgilerden dolayı her gecen gün yeni şeler örenmek güsel birşey
renault nun tarihi cok genis arkadasim ,malesef turkiye olarak biz
fazla birsey gorememisiz . avrupa ne r5 turbo ,renault 21 quadra turbo , alpine v6 turbo larla fuego larla kaynamis zamaninda .
malesef ki avrupadada artik bu arabalarin kiymetini bilen cok az insan kaldi .
bu arada bu resimdeki yesil 11 turbo buyuk ihtimalle gumrukten falan alinip yapilmistir ,torpidoya dikkatli bakarsaniz arabanin mk1 (eski kasa) oldugu goruluyor, ayni zamanda cift far da mk1 e ait bir ozellik .
cabrio olayi ise tamamen sonradan yapilmis(direk bursa diyorum ) renault, 11 cabrio diye bir arac yapmadi !!!
MuratCokol
17-08-2006, 00:06
bravo arkadasim hemen cozdun olayi :)
yanliz ben sana direk soyleyeyim ,
renault , r11 turbo cabriolet diye bir araba yapmadi .
yani orjinal degil bu alet .
1. Dalga geçer gibi cevap verme
2.Arkadas ne olabilir demiş.Aracı önceden gördüğüm için Renault 11 1.4turbo dedim.
3.Arkadas orjınal olup olmadıgını sormamıs.Markası ne Acaba demiş.
scream3057
20-08-2006, 01:09
1. Dalga geçer gibi cevap verme
2.Arkadas ne olabilir demiş.Aracı önceden gördüğüm için Renault 11 1.4turbo dedim.
3.Arkadas orjınal olup olmadıgını sormamıs.Markası ne Acaba demiş.
artı3057...
r11 gerçekten emek harcanmış ...+ r9 cabrio hayatımda ilk defa gördüm ...greçktende çok acayip bişimiş yaa
yusufcan_1982
29-08-2006, 12:18
bendemi çatırsam ne yapsam zaten oyuncak gibi oynuyom arabala :D