Orijinalini görmek için tıklayınız : carbon fiber yardım
arkadaşlar carbon fiber kaput veya bagajı yaptırabileceğimiz bir yer warmı her hangi bi araba için yardımlarınızı beklıorum:soru:
Tr de anca kaplama yaptırabilirisn..
istanbul mantar da sebo usta yapıoo gordum ınceledım gayet guzl kalıtelı bence bır gorus.
bu arada kaplama degıl gercek carbonfiber yapıo.
maliyet kaput için mesela?
peki mertcan abicim e46 nın carbon fiberi gibi düzgün oluomu ve maliyeti ortalama ne kadardır teşekkur ederım
fıyat konsuunda pek bır bılgım yok ama mantar tunıng ıle gorusebılırsınız.
bu arada e46 nın carbonfıber kaputunu racer corner da gormustum fatıh gunduz ıle gorusebılrısın racer coner dan.
benim bildiğim kaput için 500-600 gibi bi fiyat tutuyo
fıyat konsuunda pek bır bılgım yok ama mantar tunıng ıle gorusebılırsınız.
bu arada e46 nın carbonfıber kaputunu racer corner da gormustum fatıh gunduz ıle gorusebılrısın racer coner dan.
tesekkur ederim
200 250 ytl cıvarı kaput ankarada hangı fıbercıye gıdersen gıt yaparlar bagaj ıcın bıraz daha pahalı olabılır
Emir_b16a
14-02-2009, 22:38
200 250 ytl cıvarı kaput ankarada hangı fıbercıye gıdersen gıt yaparlar bagaj ıcın bıraz daha pahalı olabılır
carbon fibermi yoksa sadece fibermi ?
carbon fibermi yoksa sadece fibermi ?
sadece fiber
benim bildiğim kaput için 500-600 gibi bi fiyat tutuyo
kaputu 1000 lira civarına yapıcağını düşnüyorum oda düz modelleri hava girişleri detaylar olursa fiyat artıo bildiğim kadarıyla
bende seboyu öneriirm gittim konuştum gördüm çok güzel bende yaptırcaktımda sıra gelmedi daha
yeri nerde bu sebo ustanın?
yeri nerde bu sebo ustanın?
mantar tuning
bide kaput fiyatları cem'in dediği gibi düz zemin için 1000 tl hava girişleri oldumu fiyat artıyor ama öle uçuk rakamlar değil tabiki.
şu anda yapmış oldugu kapuk ve aksesuarlar var örnek çok var görmek isteyen olursa gitsin bir an önce çünkü elinde örnek ürün bulunmuyor.
abicim ama ben fiber istemıorum carbon fiber istiyorum
abicim ama ben fiber istemıorum carbon fiber istiyorum
Niye karbon-fiber?
Kompozitler özellikle fiber karbon kompozitler yüksek mukavemet değerlerinin yanında hafiflikleri ile ön plana cıkan teknolojik malzemelerdir.Bence eğer motor kaputu ve bagaj kapağı gibi cok yuksek mukavemet değerlerine sahip olmayan elemanları istiyorsan cam fiber yani fibercilerde yapılanlardan kullanıp karbon görünüm ile görsel olarak şekillendirebilirsin.
Görmeden yorum yapmak sağlıklı olmaz ama istanbulda ki o ustanın yaptığı fiber karbon da zaten eğer imalat prosesine uyulmuyorsa gerekli mekanik özellikleri sağlamayacaktır ama yok düzgün şekilde imal ediliyorsa endüstriyel olarak m2 fiyatı bazında uygun fiyatlı diyebiliriz...
Emir_b16a
15-02-2009, 00:58
Niye karbon-fiber?
...
1 kere kaplaması ile orjinali arasında çok büyük fark war görüntü açısından en basiti :)
Ankarada şaşmazda yapan bir yer vardı geçen sene arkadasımın motorun bir kaç parçasını yaptırmışdık sokak ve cadde olarak bılmıyorum ama yuksek katlı bınaların orda adamın dukkanı sorsan gosterırler (adamın tabelası falan yok dukkan camları beyaz)
eğer kaplama istiyorsan şaşmazda aress diye bir yer var. intercity nin oradaki kebapçının arkası. çok köhne bir yer ama iyi iş çıkarıyorlar gördüğüm kadarı ile. web siteleri var mı bilmiyorum . google it. birde kaplama dedim ama telefonla bir sor belki ciddi karbon da yapıyorlardır.
http://www.aress-tr.com/ - Genelde yurtdışı çalışan firma.İyi iş çıkartılıyor gerçekten.Fiber ile yapıp sonrasında bu şekilde kaplayabilirsin gerçekten çok hafif bir malzemen olur...
paşa tuning de yapıyor gördüm cok kaliteli iistediginiz şekli yapar .
Emir_b16a
15-02-2009, 13:08
speed ciyt için bi punto yapılmıştı onuda atatürk otosanayide bi usta yapmıştı komple içini falan ismini hatırlamıorum belki yardımı olur
yakin zamanda sebonun yaptigi carbon fiber- ici carbon cevlar kaputun resmini eklerim. gosterge podu vs arac ici bitti dis kisimlar basladi. seboya 106 derseniz ornekleri gosterir
ondertopcu
15-02-2009, 13:17
Ewet paşa tuning levent abi yapıyor. İstediğiniz kaputu yapabilr sanırsam araştırın derim
arkadaşlar tesekkur ederim hepinize ankarada ares otoya gitcem işçilikleri 10 numara gördüm resımlerden
sebo abi muhteşem yapıor sebo style :D tavsiye ederim..
1 kere kaplaması ile orjinali arasında çok büyük fark war görüntü açısından en basiti :)
bilmiyordum sağolasın :)