Orijinalini görmek için tıklayınız : Video seyret para kazan. :D
Selam millet.
bu internetten para kazanma hakkında iki gündür araştırma yapıyorum ve tek dürüst şekilde parayı hesaba yatıran ve en çok para kazandıran site reklammatik.com olarak tespit ettim. ben bugün 8 reklam videosu izledim ve 1.84 tl verdi. testleri ile falan 5 tl kazandım. ama sadece video seyretsem 50tl veriyor aylık :D her üye içinde 1tl veriyor. :D hesab bilgilerinizi veriyorsunuz yatırıyorlar bu eski sistemler gibi çek falan hikayesi yok yani.
Bunun dışında birde gomez peer isminde bir program keşfettim. programa hiç dokunmuyorsunuz aşağıda sürekli çalışıyor ve size her ay sonu paypal hesabınaza paranızı yatırıyor. her yaptığınız üye içinde 1$ veriyor :D bu en kazançlı iki sistem olarak keşfettim ve başladım. internette millet kanıt olarak banka dekontlarını eklemişler. bakalım ay sonunda ne gelip gidecek. :D bu arada üye olmak isteyenler için aşağıda link veriyorum bu linkten üye olursanız kafadan 500 puan kazanıyorsunuz :D
gomez'e üye olup programı indirmek için bu linki kullanabilirsiniz.
https://www.gomezpeerzone.com/Apply.aspx?Referrer=dotnetmcy
reklam matik sitesi içinse bu link
https://secure.reklammatik.com/member_main.php?page=new_member_link&refererid=42182427
eğer ilgilenen arkadaşlar olursan nasıl üye olup kullanacakları hakkında detaylı bilgi verebilirimde burada. taş attınız elinizmi yordu her sabah 10dk da 8 10 video seyretsen sigara paran çıkar :D buhahaha.
http://img2.blogcu.com/images/d/i/c/diclece/dekont.jpg
http://www.canlipara.net/kanit1.JPG
http://www.canlipara.net/kanit2.JPG
http://www.canlipara.net/ekis.JPG
http://www.canlipara.net/para.JPG
onursumer
20-02-2009, 16:55
şu reklammatik e uye oliym sende kazanmış olursun :D
bir üyeden 54puan veriyor yani 0,05kr yapıyor :D ama olsun allah bereket versin. :D
xxozanxx
20-02-2009, 17:40
walla iyimiş:D işyerinde sürekli arka planda çalışşın ara sıra bikaç tık ile:)
fakat gomez'i biraz okudumda açıkça çok uzun geldi ve göremedim:d video başına ne kadar veriyor gomez?
Geçen ay www.izleyenkazaniyor.com u denedim.Yavaş yavaş para birikmeye başladı fln fişman.Sonradan hata vermeye başladı videolardaki kod lar.Bu sorun için msj gönderdim ama cevap gelmedi , 1 dahada girmedim siteye..
walla iyimiş:D işyerinde sürekli arka planda çalışşın ara sıra bikaç tık ile:)
fakat gomez'i biraz okudumda açıkça çok uzun geldi ve göremedim:d video başına ne kadar veriyor gomez?
video izleten gomez değil hocam :) karışık yazdım sanırım biraz. kusuruma bakmayın heyecanlandımda :D
gomez sadece program hocam. açıyorsun unutuyorsun ay sonunda paypal yada money bilmem ne hesabına paranı yatırıyorlar. :D
reklam matik.com da video izliyorsun :D videolara yorum ve yıldız verdikçede artıyor puanların :D
Geçen ay www.izleyenkazaniyor.com u denedim.Yavaş yavaş para birikmeye başladı fln fişman.Sonradan hata vermeye başladı videolardaki kod lar.Bu sorun için msj gönderdim ama cevap gelmedi , 1 dahada girmedim siteye..
o siteyide okudum ama en çok kazandıran reklammatik.com muş.
bu arada youtube yada streetfire sitelerine böyle birşey yapsalar ya :D
xxozanxx
20-02-2009, 19:40
yok yok sen doğru yazdın bende doğru anladım:) anlayamadığım nokta gomez neye göre para veriyor? hep sabit paramı,aylık 50 dolar gibi ?(kimseyi üye etmediğimizi varsayalım)
video izleten gomez değil hocam :) karışık yazdım sanırım biraz. kusuruma bakmayın heyecanlandımda :D
gomez sadece program hocam. açıyorsun unutuyorsun ay sonunda paypal yada money bilmem ne hesabına paranı yatırıyorlar. :D
reklam matik.com da video izliyorsun :D videolara yorum ve yıldız verdikçede artıyor puanların :D
yok yok sen doğru yazdın bende doğru anladım:) anlayamadığım nokta gomez neye göre para veriyor? hep sabit paramı,aylık 50 dolar gibi ?(kimseyi üye etmediğimizi varsayalım)
valla onu bende çözemedim aslında kendi sunucularına bağlanıyormuş o program ile ama hiç birşey yapmana gerek olmadığını biliyorum. 14 iş günü sonra aktif moda giriyormuş ve ondan sonra paranı hesabına alabiliyormuşsun. ben şuanda iş yerine kurdum onu açtım bıraktım çıktım pazartesi bakıcam artık. bir sayaç var 15saniye sayıyor sonra puan veriyor sonra tekrar başlıyor saymaya :D hiç birşey yapmana gerek kalmıyor o kendi başına çalışıyor aşağıda. gizleyede biliyorsun ortalıkta seni rahatsızda etmiyor. ilginç olan hiç yavaşlatma falan yapmıyor pc de.
pazartesi arkadaşa komple okutturucam gomez sitesini. benim qoktan ingilizce ile bu kadar yapabildim. :D
üye oldm bakalım yolluycakmı paracıkları
bende oldum bakalım bugün öğlen gibi oldum şuanda 7yl para var. hergün bu hızla gidersem ayda 210tl yapıyor :D
bu arada üyelik bilgilerini profillini falan güncellersen herbiri için 500 puan veriyor ;)
adamlar tüm ödeme dekontlarını web sitelerinde yayınlıyor :D
http://reklammatik.com/main.php?page=cash_point&pay_point
SerdaR A.
21-02-2009, 00:25
şuan üye oldum :D sigara param çıktı ehehe ama şu gomez ve reklam oalylarını çözersem tmmdır =) saolasın MCY böle bişi paylaştığın için
Serencebey
21-02-2009, 09:40
reklammatık benı kabul etmedı ne mail geldi ne bişi...
Armageddon
21-02-2009, 15:13
"Size uygun reklamlar" kısmındaki reklamlardan başka reklam izleyip puan kazanamıyor muyuz, aradım sitede bir türlü bulamadım. Diğer sayfalardan reklam izliyorsun ama puan kazanamıyorsun.
"Size uygun reklamlar" kısmındaki reklamlardan başka reklam izleyip puan kazanamıyor muyuz, aradım sitede bir türlü bulamadım. Diğer sayfalardan reklam izliyorsun ama puan kazanamıyorsun.
aynen ya benim de kafama takıldı baktımda bulamadım...
gökh@n_gr
21-02-2009, 19:31
ben üye oldumda banka bilgilerimizi falan vermek sakat olur mu acaba??
evet hocam onu bende aradım ama millet bokunu çıkarıp çok para kazanır diye sadece size uygun reklamlarda puan veriyorlar :D o size uygun olan reklamların yanında ki rakkam kadar izleye biliyorsun sonra yeni reklam vericekler sanırım bende tam bilmiyorum. ama saat 12den sonra o reklamların yanında tekrar yıldızlar çıktı ve tekrar seyrettim ben ve tekrar puan kazandım.
ben üye oldumda banka bilgilerimizi falan vermek sakat olur mu acaba??
hesap numarasını veriyorsun sadece ne olabilir ki? kredi kartı numarası falan vermiyorsun. bir arkadaşının para yatırması gibi hesab numaranı veriyorsun.
reklammatık benı kabul etmedı ne mail geldi ne bişi...
gmail adresimi verdin?
benimde şifreleri kabul etmedi
VeNoM_35
22-02-2009, 02:20
video izlemek iyi de bu arka planda çalışan programın kötülüğü olmasın? gün içinde yazdığınız tüm yazıları fln log alan bir programsa ve işyerinde kullandığınız bilgisayardaysa kötü sonuçlar doğurabilir dikkatli olmak lazım bence.
B.Battal
22-02-2009, 02:29
gmail adresimi verdin?
ben gmail verdim sorun olmadı gmail de junk bile gelmedi direk inbox
yaa ben üye ol diom bişi olmuyo flash kapanıyo falan kayıt yerine ulaşamıyorum
gökh@n_gr
22-02-2009, 03:16
https://secure.reklammatik.com/member_main.php?page=new_member_link&refererid=63185232
burdan olursan 500 puanla başlıyosun benim davetimle:)
Oldum üye de şimdi mail i beklemek lazım yarına anca :)
video izlemek iyi de bu arka planda çalışan programın kötülüğü olmasın? gün içinde yazdığınız tüm yazıları fln log alan bir programsa ve işyerinde kullandığınız bilgisayardaysa kötü sonuçlar doğurabilir dikkatli olmak lazım bence.
iyi bir virüs programı yakalar zaten onu :D
T.c kimlik no istiyor açıkçası düşündürdü beni.
T.c kimlik no istiyor açıkçası düşündürdü beni.
birden çok kullanıcı adıyla giriş yapıp sahtekarlık olmasın diye istiyorlar.
benimde şifreleri kabul etmedi
mail adresine gönderilen şifreyimi kabul etmedi. yoksa sen şifreni değiştirdinde onu mu kabul etmedi.
ben gmail verdim sorun olmadı gmail de junk bile gelmedi direk inbox
bende de olmadı ama bir arkadaş da dedi benim gmail adresime gelmedi diye onun için sordum. alla alla ilginç.
hiç zannetmiyorum hocam bir bilgisayar programcısı olarak hemen çakardım öyle istem dışı bağlantılar sağlamak istediğini programın ;) rahat ol sadece kendi serverına bağlanıyor. :)
https://secure.reklammatik.com/member_main.php?page=new_member_link&refererid=63185232
burdan olursan 500 puanla başlıyosun benim davetimle:)
allah bereket versin hocam :D ne kadar çok üye o kadar çok puan=para :D
sorun firefoxtanmış
hmm anladım hocam. ben google chrome kullanıyorum yeni çıktı hem firefox'a hemde ie'ye 10 basar :D inanılmaz hızlı ve firefoxdaki tüm özelliklerde var. ie8 zaten hatadan geçilmiyor.
bu arada alt üye yapmaya çalışın arkadaşlar daha çok kazanıyorsunuz alt üyelerden.
gökh@n_gr
22-02-2009, 15:54
[/QUOTE]allah bereket versin hocam :D ne kadar çok üye o kadar çok puan=para :D[/QUOTE]
keşke bende senin alt üyen olarak başlasaymışım bedavadan 500 puan veriyo:D
allah bereket versin hocam :D ne kadar çok üye o kadar çok puan=para :D[/QUOTE]
keşke bende senin alt üyen olarak başlasaymışım bedavadan 500 puan veriyo:D[/QUOTE]
dedik ya hocam :D demedim mi yoksa :eek: ilk mesajda dedim diye hatırlıyorum ama :)
hocam ben şimdi bir site kurucam bu sistemler üzerine :D milleti oraya çekicem o site üzerinden üye yaptırıcam :D buhaha
birde fake facebook scripti buldum :D sahte facebook yapıp milletin şifresini çalıp satıcam. yani isteyenlerinkini çalıcam :D eski kız arkadaşınınkini isteyen falan var mı beyeler... :D
Tayfun-E30
23-02-2009, 02:17
o facebook junka düşer .:p
o facebook junka düşer .:p
junk değilde linki gönderdiğimiz kişinin uyanıklığıyla alakalı. :) yaş zaten o iş neyse biz tıklamaya devam edelim :D
xxozanxx
25-02-2009, 16:37
http://www.canlipara.net/kanit1.JPG
ben gomeze üye oldum gayet güzel pro. max ayarına getirseniz bile net hızını ve bilgisayarı kasmıyor yalnız resimdeki gibi 520 tl olayı fake:D
nedenine gelince gomez'in siteden birebir;
30 gün 24'er saat online kalsanız bile kazanılacak maximum tutarlar
Online Time Payments (per day) $0.10 ------- 3 dolar
Processing Time Payments (per min.) $0.0005 -- 21.6 dolar
Referral Bonus (per Active Referral) $1.00 ------ çağırdığınız kişiye bağlı
Min. Monthly Payment $5.00 -------------- geçiniz
Max. Earnings per month $45.00 ---------- 45 dolar
520 tl yani 315 dolar kazanan elamanın hesabına göre o ay 148 kişi çağırmış olması ve o kişilerin kabul edip gomez'e üye olmuş olmaları gerek :D:D
ama yinede her ay 69,6 dolar (tamamen açık kalırsa bilgisayar).Allah bereket versin daha ne:) :cool::cool:
evet hocam doğru bir tehşiz koymuşsun. ama o hesabı olan adam bu iş için site açmış http://nettenpara.com/ bu adresten bakabilirsin tüm internetten para kazanma sistemlerini anlatmış ve üye olman içinde kendi linkini koymuş. google da ilk sayfanın üçüncü dördüncü satırında geliyor internetten para kazanmak diye aratınca. ben bunun sayesinde üye oldum benim gibide bir çok insan vardır eminim ki :) bende bunun gibi bir site kursam ayda 148kişi üye yapabilirmiyim :D
yeni reklamlar geldiii sıcak sıcak bol puanlı... :D sömürünnnn :D
CasabLanca
26-02-2009, 13:04
reklam matik şu an açmıyor :D galyana geldim bir deneyim dedim
yeni reklamlar geldi :D saldırınnnn
;) 500 puan kazanarak üyelik için::: http://secure.reklammatik.com/member_main.php?page=new_member_link&refererid=42182427
horttttttt cekeyımm varmıdır bu işlerle ilgilenen hala ?
tık basına para veren siteler vs mevcut benım kullandıgım ref4bux var.
ya başkaa ?
imprezaWRC
25-02-2013, 21:39
horttttttt cekeyımm varmıdır bu işlerle ilgilenen hala ?
tık basına para veren siteler vs mevcut benım kullandıgım ref4bux var.
ya başkaa ?
Senin yüzünden mesajın en başına gittim, bir heveslendim, linklere tıkladım, güvenli değil dedi, sonra jeton düştü tarihe baktım ve kendime koca bir oha dedim :D :D
Senin yüzünden mesajın en başına gittim, bir heveslendim, linklere tıkladım, güvenli değil dedi, sonra jeton düştü tarihe baktım ve kendime koca bir oha dedim :D :D
hahaha abi bende şimdi detailing ile ilgili rahatsız edicektim seni :D
meLaNchoLic
25-02-2013, 21:46
hortun kralı olmuş yahuu :D ben bu ara araştırma içindeyim bir iki site var ama bakalımm..
ref4bux ödemelerini yapıyomu detay verirmisin site hakkında
bende merak ettim gireyim dedim ama site açılmıyor daha sonra denemek mi lazım yoksa site kapandı mı artık :D
imprezaWRC
25-02-2013, 21:55
hahaha abi bende şimdi detailing ile ilgili rahatsız edicektim seni :D
Estağfurullah :)
hortun kralı olmuş yahuu :D ben bu ara araştırma içindeyim bir iki site var ama bakalımm..
ref4bux ödemelerini yapıyomu detay verirmisin site hakkında
ref4bux mıdır nedir o da web of trust programında güvenilir olmayan site uyarısını almış.
Daha yeni başladım parayı aktarmak için minimum 250 tık istiyor 12 saat içindede 100 tık sınırımız var 3 gün içinde paypal hesabıma para geçer ise yazarım buraya geçmezsede yazıcam gerçi :D
buna benzer bı uygulamada telefonlarda var wınat9 dıye sıze reklamları yolluyo sız onu gun ıcınde saat aksam dokuza kadar seyredıyosunuz yanlıs hatırlamıyosam reklam basına 0.30 kurus gelıyo gunlus 4 tane falan reklam verıyo uygulama androıd var ıos da var
winat9 diye bişey var... android telefonlara yukluyorsun,,, gunde 2 ile 6 video veriyor,,, video başına 150 kuruş veriyor...
yani gunde tane izlesen 900 kuruş ediyor... 1 lira de.. parayı paypala aktarıyor..
araştırın belki yardımı olur...
tşk
Rıdvan :icon_tup:
M.degirmen
25-02-2013, 22:34
düşündüm taşındım sigara parası bile cıkarmıyor :D