Orijinalini görmek için tıklayınız : 2001 clio sunroof problemi
Araç 2001 model clio rxt..39 bin kmde :) kmden de anlaşılcağı üzre nadir kullanılan bir araç..sunroof problemininde nadir kullanımdan dolayı oluştuğunu düşünüyorum..3-4 ay önce sunroofu açmak için bi hamle yaptım.tık dedi yerinden azcık oynayıp kaldı öyle..şimdi ne açılıyo ne kapanıyo yetkili servise götürmüştüm o zamanlar biryeri bozuldu demişlerdi çok yüksek fiyat olduğu için yaptırmamıştım..Dışarda halledebilceğimiz önericeğiniz bi usta var mıdır?
parçası kırıldıysa yandın teklik istiyorlar.
Sadece ikitelli de bir usta yapabiliyor, google da arat act de çok eski bir konu vardı.
ki o zaman eskiydi şimdi belki 4 senelik konu:(
Benim de kırılmıştı sonra kaza yapınca kaskodan komple almıştım.
sanırım bi parça kırılmadı çünkü 400 ytl gibi bir rakam söylemişlerdi emin değilim ama bi aratalım bakalım teşekkürler..
pesimist206
18-03-2009, 01:11
sorun cozumlenmedıyse yrdmcı olabılırım....
sorun cozumlenmedıyse yrdmcı olabılırım....Aynı sorundan bende var yardımcı olursunuz.
AliGizda
23-01-2017, 10:13
Kadıköy Tepe Natilius karşısında EN-ER-EJ elektrik Erdinç Usta var, oraya bir gösterin. Çoğu bilindik galerici oraya gider, esnaf işi yapar genelde.
PiscocuK
23-01-2017, 10:24
0532 335 62 43 Şükrü
biraz çatlaktır ama iyi iş yapar
ümraniye sanayide.Ben 106 ya elektrikli sunroof yaptıracaktım bu adamda arbayı sattım :) istersen bir konuş
eski motorcudur abimiz kendisini görünce anlarsın :D
PiscocuK
23-01-2017, 10:29
oha :) konu nasıl bir hort olmuşsa artık hiç bakmadım direk yorum yaptım :D
Arama motorunu doğru kullanmış arkadaş tam 8 senelik konudan devam etmiş, direk yeni konu açmak yerine. :)
beynim yandı yemin ediyorum ta 2009 ya :) ytl diyor vay arkadaş
Scenic 2 Sunroof Tamir Seti ( Kaliteli Set ) GittiGidiyor'da 258082051 (http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/scenic-2-sunroof-tamir-seti-kaliteli-set-258082051)
daha önce benimde başıma geldi ilandaki parçadan alman gerekli tamiri 500 tl civarı tutar , ustana göre fiyat değişebilir
Grimlord
24-01-2017, 00:23
Elimde sol sunroof ayağı var, clio sport ve 1.6lara uyar
İş görür mü bilmiyorum, isteyene gönderirim ücretsiz
sunroofa 400 lira verip 1 hafta sonra yine aynısı olunca boşa çıktı :D