Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar..
BKaya35i
23-02-2009, 21:20
Öncelikle herkese selamlar..
Moderatör arkadaşlardan Kolsuz Ahtapot olan nick'imi "puffoN" olarak düzeltmelerini rica edicem.Biraz garip bir nick kabul ediyorum ama EvrenOZ'ün önerisiyle çok uzun süredir takip ettiğim ancak yazı yazmadığım sadece okuduğum bir platformdu burası.
Teknik olarak çok şey öğrendim diyebilirim.Yapılan araçları kimi zaman gıpta ile izledim.Bu işe emek verenlerin ellerine sağlık..Bende bir Honda sahibi olarak ilerde yapacağım işlemlerde tecrübeli arkadaşlardan destek almayı isterim..
Velhasıl;
Bu akşam cs serverınıza girdim arkadaşlar, "kim bu", "atın gitsin" gibi şeyler duyunca kendimi tanıtma ihtiyacı hissettim.Biraz iyi oynamam normal çünkü çok uzun süreler oynadım bu oyunu ve birçok resmi turnuvadada bulundum açıkçası :)
Yaşım 26, Makina Mühendisiyim ve şuanda Siemens firmasında Kalite Güvence Uzmanı olarak çalışmaktayım.
Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar forumu takip ediyorum ve bilgili arkadaşlar sayesinde hergün yeni şeyler öğreniyorum..
Saygılar..
Bekir KAYA
Sefa_vts
23-02-2009, 21:29
Şimdi herkesin içi rahatlamıştır :) Hoşgeldiniz..
Ferhat_V
23-02-2009, 21:29
iyi oynadığına bişy diyen yok kimsin diyolar cevap vermiyosun o yüzden ben atın dedim :)
kendini oyunda böyle tanıtsaydın kimse bişey demezdi.
hoşgeldin.
mechanıcer
23-02-2009, 21:41
hosgeldın aramıza :)
yasintezcan
23-02-2009, 22:08
hoşgeldin,keyifli forumlar...
gokhan07
23-02-2009, 23:17
hoşgeldin.
Vtec-SEDAN
23-02-2009, 23:20
Velhasıl;
Bu akşam cs serverınıza girdim arkadaşlar, "kim bu", "atın gitsin" gibi şeyler duyunca kendimi tanıtma ihtiyacı hissettim.Biraz iyi oynamam normal çünkü çok uzun süreler oynadım bu oyunu ve birçok resmi turnuvadada bulundum açıkçası :)
Yaşım 26, Makina Mühendisiyim ve şuanda Siemens firmasında Kalite Güvence Uzmanı olarak çalışmaktayım.
Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar forumu takip ediyorum ve bilgili arkadaşlar sayesinde hergün yeni şeyler öğreniyorum..
Saygılar..
Bekir KAYA
atsaymışız hata etmezmişiz demekki, yabancı olduğunu düşündüğümüz için.. forum nicklerimizi kullanıyoruz, söylendiği gibi.. ;)
hoşgeldin bekir.
BKaya35i
24-02-2009, 07:46
Yanlış anlaşılmasın cevap veriyordumda, oyunda admin olan "vtec" nickli arkadaşa team say'dan anlattım durumu.O yüzden bazı arkadaşlar görmemiş olabilir :)
BKaya35i
24-02-2009, 07:48
Bu arada hoşbulduk arkadaşlar..
Keyifli forumlar herkese.
akbaba78
24-02-2009, 08:12
hosgeldin:cool:
Vtec-SEDAN
24-02-2009, 08:43
Yanlış anlaşılmasın cevap veriyordumda, oyunda admin olan "vtec" nickli arkadaşa team say'dan anlattım durumu.O yüzden bazı arkadaşlar görmemiş olabilir :)
tamam Bekir o benim, daha sık bekliyoruz :) bu vesile ile foruma da yazmış oldun, hayırlı olsun ;)
BKaya35i
24-02-2009, 09:30
tamam Bekir o benim, daha sık bekliyoruz :) bu vesile ile foruma da yazmış oldun, hayırlı olsun ;)
Tekrar teşekkürler.Valla ben sizin yerinizde olsam kendimi banlardım heralde :D
Bu arada şuanda TR'nin en iyi cs sunucusundan biri olan WASP serverlarında adminlik yapıyorum.CS ile ilgili hertürlü soru, sorun vs. durumunda yardımcı olmaya çalışırım.Aklınızda olsun.
|| CaNeR ||
24-02-2009, 13:55
Hoşgeldiniz , Dün akşam Cs de olay çıktı bu nick yüzünden :) Neyse olay tatlıya bağlandı
Keyifli forumlar..
BKaya35i
24-02-2009, 14:09
Hoşbulduk teşekkürler :)
Vtec-SEDAN
24-02-2009, 14:47
Tekrar teşekkürler.Valla ben sizin yerinizde olsam kendimi banlardım heralde :D
Bu arada şuanda TR'nin en iyi cs sunucusundan biri olan WASP serverlarında adminlik yapıyorum.CS ile ilgili hertürlü soru, sorun vs. durumunda yardımcı olmaya çalışırım.Aklınızda olsun.
yaw seninde abarttığın kadar banlayacak bir durum falan yok, olayı başka yerlere çekmeyelim öyle okuyanda bişi sanacak :) sana nefes aldırmayacak kadar iyi oyanayan bir çok kişi gördüm ve arkadaşlarım mevcut ama bana göre gereksiz, benim fikrim bu.. :)
bilgi aşamasında kendimize yeteceği kadarını biliyoruz. ancak csden çok daha önemli işlerimiz olduğu için biz öyle akşamları stress atmak için 2 saat takılıyoruz ve stress atıyoruz, geik yapıyoruz;) ***** otomobil forumundayız ve asıl amaç farklı, cs sadece buranın ufak bir esprisi..
BKaya35i
24-02-2009, 15:11
yaw seninde abarttığın kadar banlayacak bir durum falan yok, olayı başka yerlere çekmeyelim öyle okuyanda bişi sanacak :) sana nefes aldırmayacak kadar iyi oyanayan bir çok kişi gördüm ve arkadaşlarım mevcut ama bana göre gereksiz, benim fikrim bu.. :)
bilgi aşamasında kendimize yeteceği kadarını biliyoruz. ancak csden çok daha önemli işlerimiz olduğu için biz öyle akşamları stress atmak için 2 saat takılıyoruz ve stress atıyoruz, geik yapıyoruz;) ***** otomobil forumundayız ve asıl amaç farklı, cs sadece buranın ufak bir esprisi..
Yok onu espiri olsun diye yazdım yahu :)
Araçlara karşı benimde ilgim çok fazla, mesleğimide buna bağlı olarak seçtim zaten.Ama burda CS'e hevesli çok arkadaş var görüğüm kadarıyla bilgi paylaşmak güzeldir.Elbette bana nefes aldırmayacak oyuncular vardır, varda.. bende iş güce dalmış hatta hayatın acı gerekleriyle karşı karşıyayım.Bırakalı çok oldu proluktan ben oyunu zaten.Yaş kemale erdi yani artık :)
Boost Up
24-02-2009, 18:21
tanınmayana yapılan bir muamele, sana özel değil:D:D cs ye bekliyoruz akşam, bakalım nasılsın:D:D
D16inside
25-02-2009, 02:16
hoş geldin.
D16inside
25-02-2009, 02:22
hoş geldin.
hos geldin iyi forumlar...
S_B_R-GC8
25-02-2009, 11:02
hoşgeldin, keyifli forumlar..