Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL ---Ölümlü trafik kazası hakkında bilgisi olan ....
Arkadaşlar çok yakın bir aile dostum bu akşam üzeri şehir içinde ışıklarda kırmızıda karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarpmış (Yaya kırmızı işikta geçmeye çalışıyormuş ) ve şuan karakolda tutulmakta.
Çarptığı kişi ne yazıkki vefat etmiş hastanede .
Öncelikle Allah hiçkimsenin başına böle kötü bi kaza vermesin .
Ancak yarın savcının karşısına çıkartıcaklar çocuğu ve daha önce başından böyle bir durum geçmiş veyahut net bilgisi olan kimse var ise bir bilgi rica ediyorum.
Bizim ne yapmamız lazım ?
Yarın sabah savcı tutuklarmı tutuksuz yargılama denen olaylamı devam eder davası ?
Vefat eden amcanın (80 yaşındaymış) Ailesinin şikayetçi olması yada olmaması bişeyi değiştirirmi ? Değiştirir ise bu konuda biz neler yapmalıyız ?
Ayrıca bu tip trafik kazaları konusunda yetenekli sıkı bir avukat tanıyan yada önerecek kimse varmı ?
Allah kimsenin başına vermesin .
Buğra YILDIRIM
Low-Rider
25-02-2009, 02:09
Geçmiş olsun
nitro_oxide arda arkadaşımızın başına gelmişti böyle talihsiz bir kaza
Allah rahmet eylesin carptıgı kisiye öncelikle :(
Arkadasa da cok gecmis olsun.
Forumdan bi arkadasımız yakın zamanda böyle bir durum yasamıstı, 2-3 ay kadar tutuklu kaldı hatırladıgım kadarıyla...
Bu konuda o yardımcı olabilir belki görürse bu konuyu...
Suçlu veya suçsuz olsun 3 ay tutuklu kalmak zorunda. Bunun resmi sebebi suçlu oldugu icin degil karsi taraftan koruma amaçlı diye biliyorum. Şu an için yapacagınız pek bişe yok iyi bir avukat ayarlamak dışında. Kazaya gore 3 ay sonra direk çıkartırlar zaten.
Geçmiş olsun.
En cok korktugum olay, Allah kimsenin basına vermesin.
Ozgu_Akcan
25-02-2009, 02:28
net bı bılgım yok bu konuda ölen vatandasa allah rahmet eylesın
sızede allah kolaylık versın
yalnız su vardı adam 80 yasında oldugu ıcın akli dengesi yerınde oldugunu sanmıyorum ve buda cezayı hafıfletecegını sanıyorum tabıkı ınsallah bı ceza almaz
msnden yazdıgım gıbı kanka prosedur bellı ALLAH kolaylık versın
sağolun beyler valla Hem Allah rahmet eylesin vefat eden amcaya hemde gencecik adam içeri giricek normal yolunda kurallara uygun giderken böle bi olay yaşadı diye içerde kalmasınıda geçtim vicdanlı cocuktur karakolda az once gördüm kötü idi bide içeri giderese hepten kötü kemirir insanın içini ....
Allah kimsenin başına vermesin ...
emresener
25-02-2009, 02:37
geçmiş olsun eylül aylarında bende yaralamalı bi olaya karışmıştım davam hala acılcak die bekliorum....
Ölümlü kazalarda tutuklama alıyorsunuz korunmak amaclı karşı taraf bişey yapmasın die Yrnki dava amme davası olcak herkese acılan davalardan. sonra karşı taraf dava acıcak kan parası gibi isteklerde buluncaklar eğer karşılanırsa dava düşücek falan.
*zor işler allah kolaylık versin. ben eylülde yaptığım kazanın davasını hala bekliorum en son geçen ay üçüncü kez ifade verdim savcıya bi sonuç yok. eğerki sizdede böle bi dava olursa mahkum kalma süresi gerçekten uzar.
:::: Karşı dava acıcaksın diyenler olmuştu,onlar sana dava acmadan sen onlara dava acıcaksın die bişeyvar araştırmak lazım...
tekrardan geçmiş olsun.
geçmiş olsun eylül aylarında bende yaralamalı bi olaya karışmıştım davam hala acılcak die bekliorum....
Ölümlü kazalarda tutuklama alıyorsunuz korunmak amaclı karşı taraf bişey yapmasın die Yrnki dava amme davası olcak herkese acılan davalardan. sonra karşı taraf dava acıcak kan parası gibi isteklerde buluncaklar eğer karşılanırsa dava düşücek falan.
*zor işler allah kolaylık versin. ben eylülde yaptığım kazanın davasını hala bekliorum en son geçen ay üçüncü kez ifade verdim savcıya bi sonuç yok. eğerki sizdede böle bi dava olursa mahkum kalma süresi gerçekten uzar.
:::: Karşı dava acıcaksın diyenler olmuştu,onlar sana dava acmadan sen onlara dava acıcaksın die bişeyvar araştırmak lazım...
tekrardan geçmiş olsun.
Peki bu tutuklama alma durumu nekadar sürüyor ? 3 aymı ?
birde bi avukatla görüştünmü bu konuda deneyimli bi avukat arıyorum ama bu konularda deneyimli ?
emresener
25-02-2009, 02:49
Peki bu tutuklama alma durumu nekadar sürüyor ? 3 aymı ?
birde bi avukatla görüştünmü bu konuda deneyimli bi avukat arıyorum ama bu konularda deneyimli ?
o tutuklama olayını pek bilmiorum ben kazadan sonra direk mahkemeye gitmedim daha mahkemem olmadı ama tahminimce bi dahaki davaya kadar mahkum kalma olabilir.
avukat konusunda vallaha olaylar değişik benm görüştüğüm avukatlar korkmama gerek olmadığını karşı tarafın isteklerini yapmayacağını söle 2yıl gibi hapiscezası verirler onuda iyi halden paraya cevirirler sonra çıkarsın demişlerdi(mahkum olmadan) ama benm ki 74yşında bi bayana vurdum kalça kırığı oluştu hastane masraflarını ödemedim falan sizin olay daha farklı bi boyutta ne desem yalan olur yani.
o tutuklama olayını pek bilmiorum ben kazadan sonra direk mahkemeye gitmedim daha mahkemem olmadı ama tahminimce bi dahaki davaya kadar mahkum kalma olabilir.
avukat konusunda vallaha olaylar değişik benm görüştüğüm avukatlar korkmama gerek olmadığını karşı tarafın isteklerini yapmayacağını söle 2yıl gibi hapiscezası verirler onuda iyi halden paraya cevirirler sonra çıkarsın demişlerdi(mahkum olmadan) ama benm ki 74yşında bi bayana vurdum kalça kırığı oluştu hastane masraflarını ödemedim falan sizin olay daha farklı bi boyutta ne desem yalan olur yani.
anlıyorum teşekkür ederim .
seninki yaralanmalı bu durum direk ölümle sonuçlanan ....
Teşekkrüler genede sanada geçmiş olsun bu arada ....
SOMEONESPECIAL
25-02-2009, 07:52
net bı bılgım yok bu konuda ölen vatandasa allah rahmet eylesın
sızede allah kolaylık versın
yalnız su vardı adam 80 yasında oldugu ıcın akli dengesi yerınde oldugunu sanmıyorum ve buda cezayı hafıfletecegını sanıyorum tabıkı ınsallah bı ceza almaz
Nedir bu ? 80 yaşında insanlar deliriyor mu ? Akli dengesi yerinde olmayıp, bu sahış
anca bir suç işlerse ve bu adli tıp ta ispatlanırsa cezai durumu ortadan kalkar.
Bilip bilmeden sallanamayın...
Allah Rahmet Eylesin vefat edene, kazayı yapana da geçmiş olsun... Sabır versin
bu olay şişlidemi gerçekleşti ?
İlk önce ölen kişiye allah rahmet eylesin,arkadaşada geçmiş olsun..buğra geç okudum.bu olayın benzeri başıma geldi..hemen ii bir avukat bulun..karsı tarafa kan parası ve cenaze masrafları için yardımcı olun davacı olmamalarını sağlayın...gerçi benim 96 senesinde başıma gelmişti..hiç bir hatam olmadığı halde 1.5 ay cezaevinde yattım..devletten suan 1.5 ay alacıklıyım ne kadar komik değilmi??şuanki ceza kanunlarını bilmiyorum ama bildiğim artık ölümlü kazalar para cezasına cevrilemediği, inş yanılıyorumdur..iii bir avukat kesin sart..
Allah rahmet eylesin öncelikle. Ve sıkı bir avukat bulun vede karşı tarafla anlaşma yönüne gidilmeli bence.
Umarım kaza mahalinde mobese kayıtları vardır. Gerçekten yaya kırmızıda geçiyorsa vede bunun ispatı olursa en büyük hafifletme unsuru. Alkol yok, ehliyet var hız sınırı normal, kurallara uygunluk varsada bunlar göz önünde bulundurularak yüksek ihtimalle 5-10 gün arası koruma amaçlı ceza yatıp çıkması gerekmekte. ama bu unsurlar direkt oluşmamışsa arkadaşların dediği gibi yaklaşık 3 aylık ceza süresi mevcut. Daha önce bir yakınımın başına gelen olayda o şekilde oldu ters yöne giren bir alkollü sürücü benim yakınım normal yolunda ve seyrinde giderken kafa kafaya çarpıştılar. Bizim tanıdıklarımıza hiç birşey olmadı ama karşı tarafta sürücü öldü. ilk başta anlattığımı gibi kayıtlar falan olduğu için 7 gün yatıp sonra davası sürecek şekilde serbest bırakıldı. sonradan karşı taraf tazminat falan açtılar ancak tam suçlu oldukları için geçerli olmamıştı.
gecmıs olsun Bugra... Ölen kısıyede ALlah(c.c.) rahmet eylesın...
arkadasının tutuklanacagı kesın...fakat tutukluluk suresı 3ay surecek dıe katı bı durum yok...ılk durusma da da serbest kalabılır tutukluluk suresı uzayadabılır... sucluluk % ıle de alakalı bı durum...
+ cenker'ın de soledıgı gıbı ıyı bır avukat sart...karsı tarafın akrabalarıylada dıyalogunuzu sıcak tutmaya calısın...davacı olmamaya ıkna etmenız olayın seyrını onemlı olcude etkıler...
Tekrar gecmıs lasun...
s.alican
25-02-2009, 09:09
sitedende arda arkadaşında başına gelmişti 1 ay sora serbestti ama bi sor yine
deathofacar
25-02-2009, 09:12
öncelikle geçmiş olsun. vefat eden şahsın yaşı sadece ödenecek kan parasında etken. geliri, kendinden başka geçimini sağladığı veya fayda sağladığı kişiler var mı onlara bakılıyor. hapis konusu ise maalesef kaçınılmaz. ben vefat durumunda hapis cezası paraya çevrilemiyor diye biliyorum. kırmızı ışıkta yayanın yola çıkması ise arabanın kırmızıda geçmesinden farklı değerlendiriliyor. sürücünün yayayı gözetmesi gerekiyor. eğer araç kırmızı da geçmiş olsa idi asli kusur sayılıyor ancak yaya da budurum farklı. karşı taraf şikayetçi olmasa bile savcı kamu davası açmak durumunda. arkadaşın 2-3 ay yatsa bile en önemli mesele inşallah işini gücünü aksatmaz bu süreç. bu zamanda en önemlisi iş *****. zannetmiyorum bu taraflara göndereceklerini ama olur ya sincan cezaevine gönderirlerse hertürlü yardımcı olurum
Allah kolaylık versin... ufak çapta yaralamalı kaza olmuştu benim suçlu olduğum, karşı tarafında şikatyetçi olduğu... 2.5 sene filan sürdü sonuçlanması...
umarım kısa süre de halledersiniz...
benim tanıdığım bir arkadaş da aynı şekilde bir kazaya karışmıştı,nezaretten aynı gün içinde avukatı çıkardı.Söyleyeceğim tek şey var sıkı bir avukat bulursanız aynı gün içinde çıkarabilirsiniz.bu iş maddiyata bakıyor.Çünkü arkadaş hatırı sayılır bir para veriyor avukatına...
SOMEONESPECIAL
25-02-2009, 09:36
benim tanıdığım bir arkadaş da aynı şekilde bir kazaya karışmıştı,nezaretten aynı gün içinde avukatı çıkardı.Söyleyeceğim tek şey var sıkı bir avukat bulursanız aynı gün içinde çıkarabilirsiniz.bu iş maddiyata bakıyor.Çünkü arkadaş hatırı sayılır bir para veriyor avukatına...
Avukat kime veriyor peki ? ;)
yasintezcan
25-02-2009, 13:17
ALLAH düşmanımın başına vermesin,çok zor bi durum:(
Gercekten zor bir durum allah kolaylık versin abi,Allah kimsenın başına vermesin.Vuran arkadaşa üzüldüm ben doğrusu kırmızı ışıkta yada yaya kaldırımı olmayan verde arabaların önüne atlayıp ölen insanlara üzülmüyorum.Vuruyosun hiç sucun yokken mahkeme içeri tıkılma korkusu vicdan azabı haksızlık bu.
nitrO_Oxide
25-02-2009, 16:23
Öncelikle gecmiş olsun abi Allah kimsenin basına vermesin..
Benzeri bi olay benimde basıma gelmişti.Olayın için ölüm varsa devlet seni koruma adı altında bi sure gozaltına alıyor.Bu sure senin nekadar haklı olduğunla yada nekadar haksız olduğunla doğru orantılı.olayın içinde 1 kişi olduğu için asli mahkemede yargılanıcak eger 2 kişi olsaydı agır ceza mahkemesi olurdu oda ilk cıkma suresini baya bi uzatırdı.
Tahminim yrn nobetci mahkemede tutuklanma kararı cıkar ve ilk mahkemeye kadar cezaevinde kalır.Eger karsı taraf şikayetci olmazsa ve bi husumet doğmazsa ilk mahkemede cıkma olasılığı var.oda 1 ay gibi bi sure.Eger ilkinde cıkmazsa 2. de keisn cıkar oda ilk mahkemeden 20 gun sonra falan olur.
Abi size tavsiyem cok iyi bi avukat tutmanız ve olayı cok iyi takip etmeniz.Cunku bu yapacagınız seyler nekadar hızlı olursa olayda okadar hızlı gelişir.
Kazada hız alkol ehliyetsizlik vs gibi olumsuz birsey yoksa sıkıntı olmaz korkmayın.Zaten kırmızı ısıkta gecti diyorsunuz bide bunun ıspatını isticeklerdir umarım bi mobese kayıdı vardır.bu işi dahada hızlandırır.
Sonuc olarak karsı taraf istedikleri kadar sizden şikayetci olsun itiraz etsin olaya vs cokta birseyi değiştirmez eger siz haklıysanız devlette sizin arkanızda o konuda şüpheniz olmasın.
Allah yardımcınız olsun abi...Yapılcak birsey varsa haberdar edersin...
Avukat kime veriyor peki ? ;)
Avukatın kime verdiğini bilmem ama versede vermesede orada yatmaktan iyidir.Bence vermekten çok hatırı sayılır bir ünvanı var bu konularda ki özellikle onu tavsiye etmişler..
MR.TurboALİ
25-02-2009, 16:26
büyük geçmiş olsun
dün şişli civarlarındada biri vurup kaçmış yayaya vurduğu adam ölmüş daha sonra mobese kameralarından yakalattık kendisini... belediyeye gelmişti yakınları ölen kişinin...
dün şişli civarlarındada biri vurup kaçmış yayaya vurduğu adam ölmüş daha sonra mobese kameralarından yakalattık kendisini... belediyeye gelmişti yakınları ölen kişinin... eğer vurup kaçma varsa gerçekten yanlş bişi diğer türlü ise geçmiş olsun...
VteC_MaNiaC
25-02-2009, 17:48
İnşallah kısa zamanda olumlu şekilde sonuçlanır .... Allah yardımcıları oılsun
Eğer mobese kayıtları varsa bildiğim kadarıyla bilirkişinin incelemesi sırasında adamın yola çıktıktan sonra kaç şerit geçtiğide önemli. Atıyorum sol taraftan yola girdi ve en sol şeritte iken araç çarpıyorsa durum normal çünkü yayanın bir şerit geçmesi için gereken sürede şehir içi hızda olsa yeterli mesafe bulunmayabiliyor. Ama yaya 1 yada 2 şerit geçmiş ise ışık yeşilde yanıyor olsa sürücünün bu durumlara karşı hazırlıklı olması ve şehir içi hız limitleri dahilinde seyir ediyor ise o mesafede durabilmesi gerekiyor. Tabi bunlar sadece benim bildiklerim.
Arda'nın da dediği gibi benim bir arkadaşım 2 kişiyi öldürmüştü agır cezada yargılanmıştı, bildigim birşey var dava süresince cezaevinde kalmıştı... Büyük geçmiş olsun , Allah rahmet eğlesin...
orhan_guney
26-02-2009, 00:31
geçmiş olsun çok korkuyorum bende yayalardan.
Arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkürler .
şimdi geldim eve o nedenle anca yazabildim bugün sabah savcılığa sevkedildi.
Karşı taraf davacı olmayacağını ve durumu arastırdıklarında vefat eden amcanın kazaya sebebiyet verdiğini savcı bey'e bildirdi.
Aradaki gerekli prosedür parmak izi resim ifade tutanak gibi işlemlerde hallolduktan sonra serbest bırakıldı. Şuan evinde ama suçsuz olduğu halde vicdan azabı içini kemiriyor oda ayrı bi durum .
Dava ile ilgili benim avukatım ilk anından itibaren takip etti durumu ne yaptı ne etti bilmiyorum ama şuan tutuksuz yargılanıyor .
Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim ayrıca Allah hiçkimsenin başına böle kötü bir durumu yaşatmasın .
Buğra
olay nerde gerçekleşmişti acaba bilgi alabilirmiyiz?
bu olay şişlidemi gerçekleşti ?
dün şişli civarlarındada biri vurup kaçmış yayaya vurduğu adam ölmüş daha sonra mobese kameralarından yakalattık kendisini... belediyeye gelmişti yakınları ölen kişinin...
dün şişli civarlarındada biri vurup kaçmış yayaya vurduğu adam ölmüş daha sonra mobese kameralarından yakalattık kendisini... belediyeye gelmişti yakınları ölen kişinin... eğer vurup kaçma varsa gerçekten yanlş bişi diğer türlü ise geçmiş olsun...
olay nerde gerçekleşmişti acaba bilgi alabilirmiyiz?
1- olay çapma kaçma değil.
2- kaza yerinden vefat eden amca araba ile en yakın özel tam teşekküllü hastaneye carpan kişi kendisi yetiştirdi.
3- çarpma ve kaçma olsa ilk başta ben aile dostluğumuda keser suratına bakmazdım bırak burda konu açmayı yada yardımcı olmayı .
4- şişli hiç değil .
maxpower
26-02-2009, 01:05
ölümlü trafik kazasına karışmak :(
ömür boyunca insanın içinden çıkmaz
bizim liseden bi eleman ehliyetsiz çarpıp ölüme sebebiyet vermişti, kan parası aile ikna çabaları vs ile 7 ayda çıktı malesef.
büyük geçmiş olsun, allah rahmet eylesin, allah sabır versin :(
crazydog
26-02-2009, 01:20
bugra arkadasına gecmıs olsun vefat eden amcayada allah rahmet eylesin cok korkutuyor benıde yayalar ne yapıcakları bellı olmuyo bazen o yuzden cok dıkkat etmek gerekıyor sehır ıcınde.
arkadaşa geçmiş olsun diliyorum tkrar geçen gün baya uğraştırdıda bizi o iş ben o yüzden üstüne bukadar geldim kusura bakma...
Arkadaşlar hepinize verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkürler .
şimdi geldim eve o nedenle anca yazabildim bugün sabah savcılığa sevkedildi.
Karşı taraf davacı olmayacağını ve durumu arastırdıklarında vefat eden amcanın kazaya sebebiyet verdiğini savcı bey'e bildirdi.
Aradaki gerekli prosedür parmak izi resim ifade tutanak gibi işlemlerde hallolduktan sonra serbest bırakıldı. Şuan evinde ama suçsuz olduğu halde vicdan azabı içini kemiriyor oda ayrı bi durum .
Dava ile ilgili benim avukatım ilk anından itibaren takip etti durumu ne yaptı ne etti bilmiyorum ama şuan tutuksuz yargılanıyor .
Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim ayrıca Allah hiçkimsenin başına böle kötü bir durumu yaşatmasın .
Buğra
karşı taraf durumu çıkar amaçlı kullanabilirdi ;
kullanmayıp örnek bir davranış göstermiş ;en azından bu açıdan sevindirici bir haber
geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun, allah ölenede rahmet etsin.. benimde bi arkdaşımın başına gelmişti ama ne hız vardı ne alkol ve adamolmicak bi yerden geçiyodu o nedenle hemen nöbetçi mahkemeye çıkıp bırakışmıştı.. sonuçta hiç hata yoksa bi sorun olmicaktır.. tabi psikolojik sorun hariç.. :S allah kimseye yaşatmasın iki konumuda..
OKAN EEF
26-02-2009, 02:48
hadi geçmiş olsun ozaman inş bidaha böyle bi olay kimsenn başına gelmez...
cok buyuk gecmıs olsun olen dedeyede allah rahmet eylesın : ( cok kotu bır olay
çok yakın bi arkadaşımın başına gelmişti. karşı tarafın yaşı yüksek ve evsiz olduğu için serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılır yazıcaktım ögrenmişsiniz bile kanunlarımız yaşlı ,çocuk veya evsizlere farklı gözle bakıyor.
SOMEONESPECIAL
26-02-2009, 07:59
çok yakın bi arkadaşımın başına gelmişti. karşı tarafın yaşı yüksek ve evsiz olduğu için serbest bırakılmıştı. Serbest bırakılır yazıcaktım ögrenmişsiniz bile kanunlarımız yaşlı ,çocuk veya evsizlere farklı gözle bakıyor.
Böyle bir kanunun olabilirliliğinden şüpheliyim...
İnsan haklarına aykırı bi kere, yaşlı-çocuk-evsiz diye suç indirimi :soru:
PROMINENT
26-02-2009, 08:08
buğracım çok geçmiş olsun kötü bir durum çarpan için..
neyseki karşı tarafta anlayışlı imiş.
vicdani kısmını ise tahmin edebiliyorum..
amcaya da allah rahmet eylesin...
orhansah
26-02-2009, 08:18
Allah kimsenin başına vermesin ya çok zor bir durum her iki taraf için de :(
Böyle bir kanunun olabilirliliğinden şüpheliyim...
İnsan haklarına aykırı bi kere, yaşlı-çocuk-evsiz diye suç indirimi :soru:
araba takla atıp kaldırımda yatan adamın üstüne düştü ama kanundaki bu sebeplerden hemen çıktı. bahsettiğim kaza 6-7 sene önce olmuştu. arkadaşım avukatının söylediğini bana böyle anlattı.
valla ölümlü kaza bizimde başımıza geldi yeğenim yaklaşık 6 ay cezaevinde kaldı son mahkemede karşı taraf kan parası diye yaklaşık 25 bin tl istedi verilince şikayetten vazgeçilip mahkeme serbest bıraktı..
ama farklı bir olay daha var yine bir kardeşimin başına aynı olay geldi bayrampaşada hemde ehliyeti bile olmamasına rağmen yaşlı bir adama ufaktan dokunmuş adam kalp krizi geçirip vefat etti gece nezaret sabah eyüp adliyesi savcı serbest bıraktı bunuda anlamış değilim..
Absinthé
26-02-2009, 10:28
Allah rahmet eylesin , en korktugum olaylardan biri...
Geçmiş olsun. :(
nitrO_Oxide
26-02-2009, 11:03
Geçmiş olsun buğra abi.
çok büyük geçimş olsun...
gcmıs olsun oncelıkle kan parası ıstıyebılırler ıs hakımde ve savcıda bıter
initial-D
26-02-2009, 14:41
tutuksuz yargılanması iyi olmuş ama vicdan azabı...
karşı tarafın anlayışlı olması da iyi birşey
geçmiş olsun ne diyelim
dragon07
26-02-2009, 22:44
bnm arkadasım aracıyla yaya ya çarptı.sürat 80oldugu bilirkişi tarafından belirlendi.önemli olan suçun kimde oldugu.tespit edilirse eger.iyi olur arkadasım 1gün yatmıştı olayın oldugu gün.geçmiş olsun.
bzim bi abimiz kuzeniyle 2 araba kaza yaptı kuzeni vefat etti. ama hiç tutuklu kaldığını falan hatırlamıyorum.
sağlam bir avukat istiyorsan bna pm atarsan sana yardımcı olabilicek bir avukat tanıdığımız var aile avukatımız gibi birşey oldu adam yakın tanıdığımız sana yardımcı olur.