Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayseri'den SLM's
Merhaba Arkadaşlar Board'a Bayadır Giriyorum Ama Kısmet Olmadı Sizlerle Tanışmak, Kayseride Oto Modifiye Işiyle Uğraşıyorum Bilgilerimizi Sizlerle Parlaşmaktan Mutluluk Duyarım..
MMPowerTeam Chief Mustafa ILHAN
hoşgeldin iyi forumlar kalıcı olman dileğiyle
hos geldın kayserıye yolum duserse ugramak ısterım yanınıza keyıflı forumlar
yusufcan_k
25-02-2009, 11:34
aramıza hosgeldin mustafa abi =) senide bu ailede görmekten mutluluk duyuyoruz =) kayserinin en iyi modifiye şirketi =)
hos geldın kayserıye yolum duserse ugramak ısterım yanınıza keyıflı forumlar
Hosbulduk, Tabi Herzaman Bekleriz.
hoşgeldiniz,çalışmalarınızı beğenerek izliyorum.iyi forumlar
Hosbulduk, Tabi Herzaman Bekleriz.
az cok bılıyourz akrabaglarım var orda olgun makına eren metal eskı kayserı ercıyes sporun baskanı hatta bılırısn olıpıyat stadını porjesını yapan hatta vurdular stadın orda bebe lakaplı bırıymıs vuran bunlar hep beım akrabam keske ıstanbulda nato caddesı gıbı genıs bır cadde olsa super olur :D
S_B_R-GC8
25-02-2009, 16:09
hoşgeldin, keyifli forumlar..
yasintezcan
25-02-2009, 19:02
hoşgeldiniz,keyifli forumlar:)
serhatgüzelsoy
25-02-2009, 20:38
Seni görmek ne güzel abi hoşgeldin TechTurkey sitesine. Hazırladığınız ve benimde son aylarda en çok beğendiğim otomobil olan RX-8in çekimlerinde sürekli irtibattaydık. Resimler gerçekten çok güzel oldu araçta süper olunca ortaya kapaklık bir otomobil çıktı. Emeğine sağlık çalışmalarını bekliyoruz ilerleyen aylarda:)
Keyifli ve aktif forumlar
s.alican
25-02-2009, 21:15
hoşgeldin abi:)
atilatilgan
25-02-2009, 22:47
Anadolu'da böyle güzel bir garaj ve böyle kaliteli otomobiller hazırladığınız için tebrikler ve hoşgeldin ;)
Teşekkürler Arkadaşlar Hoşbulduk,
Seni görmek ne güzel abi hoşgeldin TechTurkey sitesine. Hazırladığınız ve benimde son aylarda en çok beğendiğim otomobil olan RX-8in çekimlerinde sürekli irtibattaydık. Resimler gerçekten çok güzel oldu araçta süper olunca ortaya kapaklık bir otomobil çıktı. Emeğine sağlık çalışmalarını bekliyoruz ilerleyen aylarda:)
Keyifli ve aktif forumlar
Serhat Ilgin Için Gerçekten Teşekkür Ederim, Hoşbulduk,
Anadolu'da böyle güzel bir garaj ve böyle kaliteli otomobiller hazırladığınız için tebrikler ve hoşgeldin ;)
Uzun Yıllarca Hazırladığımız Araçlar Kayseri'deki Insanların Bilgisi Oluyordu Sadece,Ve Gerçekten Adından Çok Söz Ettiren Projelerimiz Hafızaladan Silinip Gidiyordu, Sizinde Emeklerinizle Artık Tum Turkiyedeki Kaliteli TRTuning Okurları Araçlarımız Hakkında Bilgiye Sahip Olucak Herkese Teşekkür Edeyorum, Hoşbulduk
Forumdaki Sicak Kanlılıktan Dolayı Ayrıca Mutluluğumu Dile Getirmek Isterim.
Team Chief M.I.
|| CaNeR ||
26-02-2009, 09:13
Hemen hemen her projenizi sitenizde yakından takip ediyorum , özellikle e30 un toplanma fotoları ayrı bi güzel olmuş.
Hoşgeldiniz ..
Hoşgeldin mustafa. Devam eden projelerini görmek dileğiyle.
Absinthé
26-02-2009, 09:51
Hoşgeldiniz :)
Web sitenizdeki çalan müziğin adını yada kendisini alabilirmiyim =))
Hoşgeldiniz :)
Web sitenizdeki çalan müziğin adını yada kendisini alabilirmiyim =))
PM'den Goruselim.
Eray Yümsel
26-02-2009, 16:47
senı tanımak güzel mmpower amblemlerini istanbuldada görüyorum açılımını hep merak etmişimdir tam olarak ne acaba
106nın vıdeolarından bılıyorzD::D 200sx le fılan..
hoşgeldın..
senı tanımak güzel mmpower amblemlerini istanbuldada görüyorum açılımını hep merak etmişimdir tam olarak ne acaba
Teşekkür Ederim Sizlerle Tanışmakta Oyle, Iş Gereği Bi Çoğu Uyeyle Tanışmışlığımız Var Ama Board'da Guzel Paylaşımlar Olucağına Inanıyorum,
Bu Soruyu Ilk Soran Sen Değilsin Çok Soruyolar MMPower'in Açılımı MustafaMotorsportPower'dır
sızın bırde sıtenız var gorsellıgı cok guzel ve calan muzık favorım oldu
street_cops
02-03-2009, 11:23
hoşgeldin:)
Ferhat_V
02-03-2009, 14:56
hoşgeldiniz..
siteniz bana biraz kullanışsız geldi iletişim bölümünü bi türlü açamamıştım geçende :) kırmızı e46 m3 hakkında bi kaç bişey soracaktık onun için lazımdı sonradan bulduk başka bi yerden..:)
hoşgeldiniz..
siteniz bana biraz kullanışsız geldi iletişim bölümünü bi türlü açamamıştım geçende :) kırmızı e46 m3 hakkında bi kaç bişey soracaktık onun için lazımdı sonradan bulduk başka bi yerden..:)
Internet Sitemin Herşeyini Kendim Hazırladım Ama Sitemizde Herşey Çok Hızlı Ulaşabileceğin Şekilde, Bence Web Sitemizde Kullanışsızlık Değilde Sizin Kullandığınız Programla Alakalı Bir Problem Yaşıyorsunuz, mmpowergarage.com Resmi Web Sitem IE (Internet Explorer) Ile Uyumludur Mozilla Kullanan Arakdaşlar Menu'lerde Sorun Yaşayabilir....
Musti hoşgeldin kardeşim.
Hos geldin Mustafa, seni burda da gormek guzel :)
Ooo Kimleri Goruyorum .) Hoşbulduk Çağrı
Ferhat_V
03-03-2009, 21:09
Internet Sitemin Herşeyini Kendim Hazırladım Ama Sitemizde Herşey Çok Hızlı Ulaşabileceğin Şekilde, Bence Web Sitemizde Kullanışsızlık Değilde Sizin Kullandığınız Programla Alakalı Bir Problem Yaşıyorsunuz, mmpowergarage.com Resmi Web Sitem IE (Internet Explorer) Ile Uyumludur Mozilla Kullanan Arakdaşlar Menu'lerde Sorun Yaşayabilir....
evet firefox la giriyorum her siteye ondan problem olmuş şimdi açabildim tşkrler :)