Orijinalini görmek için tıklayınız : bijon aralıkları ??
Konuyu açacak başka bir yer bulamadığımdan buraya açayım dedim.
Şİmdi benim aracımın bijon ölçüleri 4*100 elimdeki jant 5*000(tam hatırlayamadım ama 112 olması lazım) bu jantı arabama nasıl takarım ikiside 4 bijon olsa araya flanş falan uyduruluyorsu diye biliyorum ama birisi 4 birisi 5 olunca nasıl yapılır ?
Eray Yümsel
26-02-2009, 11:06
yeni delikler açılması gerekiyo janta göre 5 bijon flansla olcak gibi değil. delik açma olayıda basit değil tabi ama yapan vardı bostancıda e30 a yapcaksan 5 bijon e30 m3 yada e36 m3 ün yürürünü koyman lazım cicim
Tornacıda yeni porya yaptırabilirsin. Eğer düzgün işçilik yaparlarsa en iyisi budur.
Ben cok güvenli olacagını düsünmüyorum yapanlar olsa da...
Bir de yapacagın masraf zaten dünya kadar olacak...
Flans icin 350-500 arası para istiyorlar, senin isin flansla da bitmeyecek.
O nedenle 4x100 devam et, zaten secenek cok 4x100 olarak ;)
Bir tornacı için porya yapmak hiçbirşeydir. Çok basit bişi. Gayet güvenli olur. :)
İmza. Schumi
arkadaşlar anlatmış yontemlerı bu kadar ugrastıgına gerçekten değecek bir jantsa olmaz diye bir şey yok
%100 katılıyorum...:icon_tup: benim arabamda 5x100 ama beğendiğim ne kadar jant varsa alayı 4x100. Bence bu jantı takmak için harcıyacağın emek+zaman+para'ya elindeki jantın 4x100 versiyonunu bulup alabilirsin;)
hadiyin ya birisi olur desin gaz versın bbsleri vercem ona:D