Orijinalini görmek için tıklayınız : Broadway için Hava Filtresi
::ZaFeR::
27-02-2009, 17:03
1994 model Broadway aracımız var...Ufak çapta belki performans kazanırım umuduyla açık hava filtresi ve CAI uygulaması yapmak istiyorum.Fakat araçta ayrıca LPGde var.Sizce en mantıklı şey nedir ?
filtre+egsoz felan güç elde ettiklerini gördüm ama gazda ne olur bilemem...
gerçi bunlar gazda daha iyi gidiyor ama neyse:D
ses cıkar tahminim. Ancak tek başına hissedilebilir bi güç artışı alamazsın yani takarsın sesi cok cıkar yakıt artar ancak gidiş değişmez .
bence mantıklı olan orjinal filitreni yenilemen ve o şekilde devam etmen .
Tabi karar senin .
27-02-2009, 21:19
O zaman görünümünü iyileştirmek en mantıklı yol :)
eskı tıp lpg sıstemlerınde acık hava fıltresı uygulaması daha saglıklı bı calısmaya yarıyo takmanda fayda var ;)
27-02-2009, 21:24
Sanırım o zaman herhangi bir üniversal hava filtresi takmak mantıklı olacaktır...
ulasstoprak
28-02-2009, 12:20
aem al bence..
Ahmetfikri
28-02-2009, 12:40
eskı tıp lpg sıstemlerınde acık hava fıltresı uygulaması daha saglıklı bı calısmaya yarıyo takmanda fayda var ;)
eski sistemlerde emiş borusunun bi kısmını kapatıyorlar az hava alsın die hatta onun için benzinde daha kötü gidiyordu açık filtre sorun çıkartmazmı
TAS tipi hava filtren olduğu için bayağı zahmetli olur.
Eski aracıma böyle bir uygulama yapmıştım.
Fiat Tempra karbüratör kapağına ihtiyacın olacak. Ufak tefek işlemler için iyi bir ustadan yardım alman gerekli .
Performans olarak bir şey hissetmedim , dip gazda çıkardığı ses filtre takılmış 1,4 hacimli bütün arabalarla aynıydı ;)
http://i285.photobucket.com/albums/ll53/diyadin9900/SD530026.jpg