Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : h&r - eibach - vogtland

Dayı2
28-02-2009, 10:44
2005 lancer için helezon yay arıyorum...daha önce omp 5cm vardı cok sarsıyodu aracı ve içindekileri... zıplıyoduk adeta...geri çıkarttım orjinalleri taktm bu seferde görüntü bozuldu... sarsmicak zıplatmicak sadece görüntüde düşürecek bi yay arıyorum..hangi markayı önerirsiniz??

h&r 35 mm
eibach 30 mm
vogtland 35 mm

ben bunları buldum...farklı bildiğiniz varsa söylerseniz sevinirm..

tunceR
28-02-2009, 14:24
h&r güseldir..

turkerrr
28-02-2009, 15:08
vogtland kullanıyorum memnunum h&r dende memnun kullananlar...

H22Power
28-02-2009, 15:08
h&r kullanmadım eibach istediğin gibi düşürmez düşürmüo çünkü voghtland var şuan arabamda ne zıplatıo ne bişi bayada yerlerde heryerde altı çarpıo:)

YEY®
28-02-2009, 15:11
h&r kadar konforlu yay tecrübe etmedim.Eibach dahil.

mcy
28-02-2009, 15:14
öncelikle sarsmıcak zıplatmayacak bir spor helezon ben bilmiyorum. spor helezonların hepsi konfordan yoksundur.
ben kendi aracımda eibach kullanıyorum yol tutuşu, virajlardaki esnemeyi emmesi ve kasislerde zıplatması abartı değildir çok yerinde.
tek kusuru dengesiz düşürmesi aracı ama o da benim için önemli değil. :) önemli olan yolda tutunabilmem.
diğerler yazdığın markalar hakkında fikrim yok ama dört dörtlk birşey istiyorsan yani hem görüntü hem tutuş.. ozaman skunk2 yada tein al derim.

Dayı2
01-03-2009, 10:52
h&r kullanmadım eibach istediğin gibi düşürmez düşürmüo çünkü voghtland var şuan arabamda ne zıplatıo ne bişi bayada yerlerde heryerde altı çarpıo:)

eibach neden düşürmüyor??

Dayı2
01-03-2009, 10:53
öncelikle sarsmıcak zıplatmayacak bir spor helezon ben bilmiyorum. spor helezonların hepsi konfordan yoksundur.
ben kendi aracımda eibach kullanıyorum yol tutuşu, virajlardaki esnemeyi emmesi ve kasislerde zıplatması abartı değildir çok yerinde.
tek kusuru dengesiz düşürmesi aracı ama o da benim için önemli değil. :) önemli olan yolda tutunabilmem.
diğerler yazdığın markalar hakkında fikrim yok ama dört dörtlk birşey istiyorsan yani hem görüntü hem tutuş.. ozaman skunk2 yada tein al derim.

eibachin dengesiz düşürmesi mevzuu nedir? yani çokmu düşürüo yoksa düşürmüyomu??

turkerrr
01-03-2009, 11:31
eibachin dengesiz düşürmesi mevzuu nedir? yani çokmu düşürüo yoksa düşürmüyomu??

sanırım ön arka eşit düşürmüyor ön havada kalabilir yada tam tersi

mechanıcer
01-03-2009, 11:40
h&r corollada kullanıyoruz. kesınlıkle muhtesem.

Baran^
01-03-2009, 19:36
Japonda teın kullandım ama almanda hep eibach kullandım bu senede HR kullanıorm mercedeste,eibach voghtland HR 3üde cok kaliteli ve en guvendiğim yay markaları..

MeJo
06-03-2009, 09:32
vogtland serttir , eibach işini ciddi anlamda görmez.. sana hitap eden HR bnce onu degerlendir..

mcy
06-03-2009, 11:29

her araç için söylenemez ama benim aracımda ön tarafın davlun bazı daha aralık kaldı. metre ile ön ve arkanın yerden yüksekliğini ölçtüğümde aynı yüksekliği aldım yani aracımın kasa yapısında zaten ön taraf yüksek miş ama orijinal yaylar ile fark edimiyordu. spor yay taktığımda belli oldu. işte bunu dengesizliği bazı firmalar ön tarafı daha kısa yaparak çözüyorlar ama eibach ön arkayı aynı oranda yapıyor böylece görüntü olarak dengesizlik oluyor.

cenk
06-03-2009, 11:29
bende yaza doğru yay alcam araştırdım H&R 'den çoğu kişi memnun

Dayı2
01-05-2009, 14:27
eibach pro-kit 30mm yaylar takıldı.. sorun kalmadı 10 numara oldu;)

LaGuNa
01-05-2009, 23:45
3 ude en konforlu yay kategorisine girer.. vogtland hem yumusak hemde bence digerlerine gore daha cok dusurebilitesi var.. tercih senin..