Orijinalini görmek için tıklayınız : astra gsi megane f7r
UĞUR_GSI
28-02-2009, 16:21
evet arkadaşlar forumda yapılan bi kac denemeye cevap olarak actım konuyu ozan adlı arkadaşımızla yaptığımız denemelerde vıdeoları koymuş kendısı ama orda koymadıgı bıdeolarda var ben sadece ıkı vıdeo koycam zaten 3 kere kalktık hepside 2 vites ve ozanın ıstegı dogrultusunda olan 4 bın devır zaten bılen bılır astra 4 de kendıne gelır kısa yoksa tabı.vıdeoları koymadan once ozanın deıdgı gıbı aracları ozellıklerı yazalım
astra gsi:chip (kadir kardeşim)
megane f7r: kısa,egzoz fıltre ve 14 sac jant arka koltuk yok görünenler bunlar.
ozan kendı yazdıgı yorumlarda devır uyusmazlıgı dedı normal olarak o kısadan dolayı kalkmak ıstedıgı vıteste benım aracım 2000 devırde oluyor kı hıc kalkmayalım daha ıyı.rol dedıgın ya bellı devırde yada bellı hızda olur bunu bılıyoruz ozaman mantıksız devır aralıklarında kalkmanın bı geregı yok dıye dusundum.kı ozan arkadaşımız 3 vıtes yada baska 5 devır gıbı yurumelerın hıc bırınede yanaşmadıgını belırteyım sadece 2 vıtes 4 bın devır.benım koydugu vıdeoda kendındede olan vıdeoda ben 3 vıtesın sonunda yanı 150 160 gıbı gecmeye başlıyorum kadranımdan takıp edebılırsınız yanı ozanın dediği gibi ne kesıcıye gırcekken nede yol bıterken durmuyoruz kendı gecılmeye başlayınca yarım boy gıbı frene basıyor sonrada bahane buluyor.ama onemlı olan bu konuşmalar değil önemli olan arkadaşca yapılan denemeler ve herkes bılıyorkı astra gsı nasıl gıdıyor bır f7r karşılastırılamaz bunu bılen bılır bende bılıyorum ve yarışlara koltuklara kadar sokup sac jantla gelmek pek delıkanlılıga sıgmıyor cunku konuşulanda 17 jant var ve koltuk yok gıbı seyler soylenmedı gayet arkadaşca bır deneme uzerıne gıdıldı ama arkadaş hırs yapmış ve bunlara başvurmuş ama sonuc değişmedi.genede herkese teşekür eder iyi günler dilerim amac kimseyi kötülemek değil ama kimsede olanı saklamasın yada kimse hak yemeye calışmasın
http://videos.streetfire.net/video/astra-gsi-megane-f7r_637667.htm
burda dışta olan benım arac renkten bellı zaten yani arkadaşın dediği gibi hep kendısı dışta değilmiş,
http://videos.streetfire.net/video/astra-gsi-megane-f7r_637670.htm
burda kadrana dıkkat edelim benim aracın içi.kesıcı dedıgı herallde160 cıvarı fren yaptım dedığı yanı burdada durum gozler onunda 150 160 gıbı gecmeye başlıyorum.ozan arkadaş 198 kesıcıye gırıyorum demıştı ama hız daha 160da yarım boy oluyor fark demekkı dogru olmayan şeyler konuşuluyor ama göz var hizam var
keske 0 dan kalksaydınız daha saglıklı olurdu
UĞUR_GSI
28-02-2009, 17:09
sıfırdan kalkmayı kabul etcegını sanmıyorum kısadan dolayı.cunku arkadaş benım arac rolde bıle sarıyor.kalkışta sarmayı kesemıyorum demişti.yoksa benim icin sorun olmazdı gecmek gecılmek degıl hak yememek hıle yapmamak
bosver saglık olsun takma kafana boyle seylerıı
chiefkadir
28-02-2009, 20:32
Maşallah Uğur,gitmesi gerektiği gibi gidiyor.
Turbo öncesi alış iyice arabaya:icon_tup:
Bu gsi da şimdi sadece chip mi var :) filtresi eksozu yokmu yoksa o ses nerden geliyor :)
Kırmayın 2 demir parçası için birbirinizi.
Bu gsi da şimdi sadece chip mi var :) filtresi eksozu yokmu yoksa o ses nerden geliyor :)
Kırmayın 2 demir parçası için birbirinizi.
sana katılıyurm
Maşallah GSI çok iyi. Zaten OPEL' in SFI (Sequencial Fuel İnjection) motorları gerçekten bir efsaneydi. Sevdiğim bir arkadaşımda Vectra GT si vardı 150 hp SFI motor olanlarından 94 model, araba çok güzel yürüyordu.
Benim şahsi kanaatim, stock olarak F7R Megane' nın sağlıklı bir SFI motor Astra karşısında epeği zorlanacağıdır.
benım aracım standart arac ve f7r da stocktu ve kalktım hem rolde hemde dragta gectımm ama gercekten arkadaısn arabası ıyı yuruyor yanıı
UĞUR_GSI
01-03-2009, 18:42
arkadaşlar ses son susturucudan gelıyor ama sanayi işi ve ıcı dagılmış sekılde bunun için yazmaya bıe gerek duymadım yarardan cok zararı var :)
ozaman araçta kat iptalide yok vede hava filtresi satndart öylemi...
nightkids_han
01-03-2009, 20:17
STOCK fab verileri
0-100 de 0.1 saniye SFİ onde , buradan çıkardığım stock fab . çıkmış 2 tanesini kapıştırdıgımızda kafa kafaya gidecekleridir...
f7r ada yazılım atılsa daha iyi olurmuş, SFİ'a chip yaramış , maşallah araçlara...
UĞUR_GSI
01-03-2009, 21:50
evet arkadaşım hava fıltresı standart kat iptaline gelince 15 yaşında spor bir aracın katının durduguna kimse inanmaz bunu yok diye yazmanın anlamı nedır anlamadım yok evet kat ama soyle soyleyım orjınal borusundan kotu boru orta susturucusu başka markanınmıs ve bıtık tabır edıcegımız hatta ölmüş diyebilicegımız bı egzoz ve kat için gerek varsa soyleyım evet iptal
ermaneray
01-03-2009, 22:41
takma kafana kardeşim ;)
aynen takma kafana hayat herseye ragmen devam edıyor bız ıstanbulda sayılı gsi sahıbıyız kendı aramızda oynamalar yapıyurz bazen ıncık boncuk ısler yanıı gecsekte gecılsekte boyle muhabetler yapmıyoruz cunku gsi sahıplerının yas ortalamsı buyuk cunku bındıgı makınanın degerını bılıyor yol bıter sfi bıtmez :)
xxozanxx
01-03-2009, 23:30
kardeşim denendi bitti nedir bu kuyruk acısı:D
her seferinde deviri sen seçmedinmi.3'te kalkmayan sen değilmisin.daha kornaya basmayı bilmiyosun roll hakkında ahkam kesmişin...
ben senin koyduğun 2 videoyuda koydum geçen konuya...sen 15 ileyken ben niye 17 ile geliyim aslan.arka koltuk dediğin 11 kg bişi tek yüklenme yerinde o zaten.Loaded by kadir olmuşun gelmişin yarışa sonrasından hala konuşuyorsun...
senin araba 160 170 ile gidiyorken ben 200de kesiciye giriyorsam ben napiyim sen önce chiefkadir'e telefon açta roll yapmayıda sor bi gecenin 3ünde aradığında...
yazmiyim yazmiyim diyorum ama bu kadarda atılmazki be kardeşim:D
belli sizin camcar videodan wuhuuu geçioz geçioz hadii. f7r durur wohoo geçtikkk.devam devam...
tmm gsi sın sen geçilmezsin ben turbo yapsamda geçemem seni.harika:icon_tup:
edit: bu arada şef spec bahane spec out haberi olsun uğur:D
naçizane şarkımı armağan ederim sizlere; buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=8bWEvAci24U
her seferinde deviri sen seçmedinmi.3'te kalkmayan sen değilmisin.daha kornaya basmayı bilmiyosun roll hakkında ahkam kesmişin...
ben senin koyduğun 2 videoyuda koydum geçen konuya...sen 15 ileyken ben niye 17 ile geliyim aslan.arka koltuk dediğin 11 kg bişi tek yüklenme yerinde o zaten.Loaded by kadir olmuşun gelmişin yarışa sonrasından hala konuşuyorsun...
senin araba 160 170 ile gidiyorken ben 200de kesiciye giriyorsam ben napiyim sen önce chiefkadir'e telefon açta roll yapmayıda sor bi gecenin 3ünde aradığında...
belli sizin camcar videodan wuhuuu geçioz geçioz hadii. f7r durur wohoo geçtikkk.devam devam...
arkadaslar uzatmaya gerek yok yanıı hepımzı burda arkadasız yanıı lutfen kırgın olmuyalımm
Mustafa Birsesli
01-03-2009, 23:42
seviyeyi korumak lazım sataşmadan kırılmadan herzaman herkes yüzyüze bakacak unutmayın
seviyeyi korumak lazım sataşmadan kırılmadan herzaman herkes yüzyüze bakacak unutmayın
sana katılıyorum
xxozanxx
01-03-2009, 23:47
mustafa abi yalancılıkta biryere kadar ama insanın burasına kadar geliyor bazen...
mustafa abi yalancılıkta biryere kadar ama insanın burasına kadar geliyor bazen...
ozan tamam gerek yok yanıı bosver her koyun kendı bacagından asılır gerek yok yanı bu tarz konusmalaraaa bosverın yaa konu ne gectım gecıldım yanı ıyı olan kazansın yanı takmayın kafanıza
xxozanxx
01-03-2009, 23:52
haklısın tabi:) fakat ben geçilme geçme değil zaten yalan dolan olayına tilt oldum ama yinede dahada sabırlı olmak lazım.saol:icon_tup:
ozan tamam gerek yok yanıı bosver her koyun kendı bacagından asılır gerek yok yanı bu tarz konusmalaraaa bosverın yaa konu ne gectım gecıldım yanı ıyı olan kazansın yanı takmayın kafanıza
ermaneray
02-03-2009, 00:21
aynen takma kafana hayat herseye ragmen devam edıyor bız ıstanbulda sayılı gsi sahıbıyız kendı aramızda oynamalar yapıyurz bazen ıncık boncuk ısler yanıı gecsekte gecılsekte boyle muhabetler yapmıyoruz cunku gsi sahıplerının yas ortalamsı buyuk cunku bındıgı makınanın degerını bılıyor yol bıter sfi bıtmez :)
gerçekten gsi kıymetli bir arabadır katılıyorum kardeşim
bu hafta son oynamaları bi test edelim :)
Aydan106
02-03-2009, 00:54
bir yanlışın var sanırım arkadaşım.diğer konuda devir uyuşmazlığı diye birşey geçmiyor dediğin kişinin yazılarında??
belirli hızda roll diye birşey olmaz. belirli vites+devirde olur roll... kısa olsa bile dediğin gibi 2000 devir kesinlike oynamaz.(tırmanma,drag gibi caddede zor kullanılacak bir kısa olmadıkça)yine yanlışın var.
iki tane , opel ve renault gibi yakın markalarda aynı hp'de makina arasında karşılaştırılmaz diye yorumunuda kendi şahsimce yanlış buluyorum.bir ferrari ile normal bir arabayı karşılaştırmıyorsun burda.hitap tarzın çok yanlış...
iki konudada videolar ortada bırakın herkes istediğini düşünsün,konu da burda tatlı bir şekilde kalsın.ortalığı germenin manası yok.ikiniz içinde söylüyorum.iyi forumlar...
ozan kendı yazdıgı yorumlarda devır uyusmazlıgı dedı normal olarak o kısadan dolayı kalkmak ıstedıgı vıteste benım aracım 2000 devırde oluyor kı hıc kalkmayalım daha ıyı.rol dedıgın ya bellı devırde yada bellı hızda olur bunu bılıyoruz ozaman mantıksız devır aralıklarında kalkmanın bı geregı yok dıye dusundum.ve herkes bılıyorkı astra gsı nasıl gıdıyor bır f7r karşılastırılamaz bunu bılen bılır bende bılıyorum
belirli hizda neden roll olmuyor anlamadim;
herkes istedigi vitesten basar bukadar basit. iki tane ayni parcalara sahip ayni model araba denemiyorki devir secilsin...
VeNoM_35
02-03-2009, 01:43
belirli hizda neden roll olmuyor anlamadim;
herkes istedigi vitesten basar bukadar basit. iki tane ayni parcalara sahip ayni model araba denemiyorki devir secilsin...
+1
ozanın 5 bittiği yerde astranın 4 bitiyor hatta çip ile devir arttıysa daha da uzuyor. yani oranları ciddi anlamda kısa. buyuzden bana aynı viteste basmaları mantıklı gelmedi, önceki konudada yazmıştım ama karşı çıkanlar oldu. tabiki herkes katılacak bu fikre diye birşey yok.
hep aynı devirde denenecek diye birşey de yok, alt devir üst devir hepsinin farkına bakılır nolcakki yani birinde geçip diğerinde geçilsen..
madem 200de bitiyor, 100-200 denesinler ozaman isteyen istedigi vitesten basar...
Burdaki denemede GSI la Megane Coupe denemesi olmuyor haliyle. her arabanın kendine gore avantaj dezavantajı var.. Adam o akdar emek vermiş kısa yapmıs, bunun kendisine dezavantaj olmasını istemez. diğeri de o keza.. sonucta eger gsi gecilmişse, megane coupeye değil, kısalı megane coupeye gecilmiş demektir..
madem 200de bitiyor, 100-200 denesinler ozaman isteyen istedigi vitesten basar...
herkes en iyi vitesinden basar mesela bu şekilde gayette mantıklı bi kıyaslama olur bencede :icon_tup:
benım bır arkadasımda f7r var arayım sunu chıp falan yapmıs stock makınamla denıcem sonra bır yazılım yapıp tekrar denıcem vıdeolarıno koyucam buraraa
UĞUR_GSI
02-03-2009, 07:51
arkadaşlar konu baya tartışmaya dönmüş ama burda tartışma olmasını kimse istemiyor her araba kendine göre iyi diyelim gecelim tekrar aynı muhabbetleri acmayalım forumdaki kimseyide sıkmayalım.yalan doğru muhabbetine gelince kimin yalan söylediğini ise orda olan herkes gördü(tabi senin arakadaşların dışında:soru: başka söze ne hacet. forumdaki arkadaşlar gerginlik için kusura bakmayın.
xxozanxx
02-03-2009, 08:30
geçme geçilmeye demedim ben, 1. kalkış hariç her seferinde devirleri seçen sensin uğur.kadir sana şunda kalk bunda kalk demiş belli chipine göre talimatların dışına çıkmadın... kendi tayfan hariç sor bakalım kim ne demiş orda... örneğin; 2. vites 3000 yürümedin bu videolardan sonra 2 kere daha 3. vites 3000 yürüyelim dedik şekildeki gibi ( http://videos.streetfire.net/video/DSCV139324_638137.htm?ref=b21db18e-35f5-4d40-a4c5-9bb8009cfbb7 ) hareketler yaptın,su koydun...kornalara kafana göre bastın vs vs... forumda gerginlik çıkaran sensin bir kere,ilk önce arkadaşlarının yazış tarzlarına bak sonra bana laf at. o gece dönüşte 3-4 saatlerinde "gsi" nickli arkadaşının yazdıklarını gördüm ben sonradan...ilk önce kendine çevrene bak sonra bana çamur at...
arkadaşlar konu baya tartışmaya dönmüş ama burda tartışma olmasını kimse istemiyor her araba kendine göre iyi diyelim gecelim tekrar aynı muhabbetleri acmayalım forumdaki kimseyide sıkmayalım.yalan doğru muhabbetine gelince kimin yalan söylediğini ise orda olan herkes gördü(tabi senin arakadaşların dışında:soru: başka söze ne hacet. forumdaki arkadaşlar gerginlik için kusura bakmayın.
chiefkadir
02-03-2009, 08:37
edit: bu arada şef spec bahane spec out haberi olsun uğur:D
naçizane şarkımı armağan ederim sizlere; buyrun
http://www.youtube.com/watch?v=8bWEvAci24UGeçilmişsin işte ! Daha kastırma benim adımıda ağzına alma..Bir hafta önce 17 jantım,tesisatım bilmem nem var deyipte yanyana gittiğin gsi'dan sonra arabanın koltuklarından,Abs'sine kadar söküp,14 sac jantla geçilince elin ayağına dolaşmış senin koçum..Sen kırk fırın ekmek ye o gsi'ı geçemezsin.
xxozanxx
02-03-2009, 08:49
belli belli acayip geçilmişim tabi haha:D noldu chipin işe yaramadımı kadir bey...
sen ve tayfandan ne beklenirki ankaradaki ünün! buralara kadar gelmiş valla...forumda yaptıklarında cabası...log'ları gördük...
o arabada bir tek arka koltuk sökük.11kg.başka bişey değil.stok gsi 1100kg değilmi.geldiğim araçta 1072 kg.kantar verisinide yazdık.siz 15 ileyken niye 17 ile geleyim ben mantık bumu senin...böyle mantıksız düşünürsen bende chip yok sizde chipi sökün gelinmi demem lazım benimde...
eski gsi ile yazdıklarına gelince; diğer gsi ilede var 3.lü video istersen bidaha izle...
Geçilmişsin işte ! Daha kastırma benim adımıda ağzına alma..Bir hafta önce 17 jantım,tesisatım bilmem nem var deyipte yanyana gittiğin gsi'dan sonra arabanın koltuklarından,Abs'sine kadar söküp,14 sac jantla geçilince elin ayağına dolaşmış senin koçum..Sen kırk fırın ekmek ye o gsi'ı geçemezsin.
chiefkadir
02-03-2009, 08:54
belli belli acayip geçilmişim tabi haha:D noldu chipin işe yaramadımı kadir bey...
sen ve tayfandan ne beklenirki ankaradaki ünün! buralara kadar gelmiş valla...forumda yaptıklarında cabası...log'ları gördük...
o arabada bir tek arka koltuk sökük.11kg.başka bişey değil.kantar verisinide yazdık.siz 15 ileyken niye 17 ile geleyim ben mantık bumu senin...böyle mantıksız düşünürsen bende chip yok sizde chipi sökün gelinmi demem lazım benimde...
eski gsi ile yazdıklarına gelince; diğer gsi ilede var 3.lü video istersen bidaha izle...O megane ile astra gsi geçmen zor fazla polemik yaratma.
nightkids_han
02-03-2009, 08:55
bence f7r 'ada düzgün yazılım atılmalı oyle denenmeli....
Eray Yümsel
02-03-2009, 08:57
ı love mixşef :D ahtapot gibi her il de mixerlik yapıyon :D
chiefkadir
02-03-2009, 08:59
ı love mixşef :D ahtapot gibi her il de mixerlik yapıyon :DGonuşma layyn.
xxozanxx
02-03-2009, 09:05
haklısın.senin chip +30 hp +50nm tork vermiş.gsi gözükmüyor bile doğru diyosun...:D:D:D siz evo subaru ile falan deneyin bence.sizin klasman haha
O megane ile astra gsi geçmen zor fazla polemik yaratma.
chiefkadir
02-03-2009, 09:09
haklısın.senin chip +30 hp +50nm tork vermiş.gsi gözükmüyor bile doğru diyosun...:D:D:D siz evo subaru ile falan deneyin bence.sizin klasman hahaUğur haddini biliyo kimleri geçeceğinide sen canını sıkma
Bence gereksiz tartışmalar yapıyorsunuz,Ozan seni aklı başında biri bilirim kardeşim.Biz bu ortamda bulunuyorsak dostluk arkadaşlık için bulunuyoruz.Bugün sen geçersin yarın o geçer neyse ne.Ancak şunu unutmayalım ki burada bu kadar sorun yaratıyorsanız ilerde yaptığınız araçları kendi kendinize denemek zorunda kalırsınız.Orada 2 kişiden fazla bulunuyordunuz ama sadece 2 niz muhabbetini dallandırıyorsunuz bence videoları koyun video topiğine yorumlar sizden değil başkasından gelsin.İnanın ki herkes herşeyi videolardan görüyor.Bu forumun üyeleri bu farklılıkları görebilecek kişiler.Uzatmanın ve kalp kırmanın anlamı yok,hepmiz aynı yolun yolcularıyız ve birbirimizin görüşlerine ihtiyacımız var..
xxozanxx
02-03-2009, 09:14
haklısın erkan abi:) en güzelini demişin... saol:icon_tup:
Bence gereksiz tartışmalar yapıyorsunuz,Ozan seni aklı başında biri bilirim kardeşim.Biz bu ortamda bulunuyorsak dostluk arkadaşlık için bulunuyoruz.Bugün sen geçersin yarın o geçer neyse ne.Ancak şunu unutmayalım ki burada bu kadar sorun yaratıyorsanız ilerde yaptığınız araçları kendi kendinize denemek zorunda kalırsınız.Orada 2 kişiden fazla bulunuyordunuz ama sadece 2 niz muhabbetini dallandırıyorsunuz bence videoları koyun video topiğine yorumlar sizden değil başkasından gelsin.İnanın ki herkes herşeyi videolardan görüyor.Bu forumun üyeleri bu farklılıkları görebilecek kişiler.Uzatmanın ve kalp kırmanın anlamı yok,hepmiz aynı yolun yolcularıyız ve birbirimizin görüşlerine ihtiyacımız var..
UĞUR_GSI
02-03-2009, 09:19
arkadaşım bana laf atman bitmedi şimdi başkalarına sardın.sen kadir kardeşin yaptığı chip hakkında konuşmadan önce kullananlara sor nasıl diye ben söyleyim orjinalinden cok daha iyi ayrıyeten kadirin yaptığı chip neden seni bu kadar rahatsız etti ama anlıyorum gecilmek hazmedemedin tabi.forumda en son yazdığımda arkadaşlardan gerginlik için kusura bakmasınlar dedim polemik yaratan sensin lütfen uzatma artık tamam sen geçtin deyim olsun bitsin :icon_tup:
xxozanxx
02-03-2009, 09:28
laf atmıyorm ugur kardesım neyse onu soyluyorum... ben "kara" diyorum bişeye sen ozan "ak" dedi diye diyorsun sonradan olmazki ama.dediğim o :) chip orj'a göre tabi iyi olur sonuçta iyi kötü hp tork veriyor sana... ben ankaradaki her türlü haberi olayı duyuyor çoğu kişiyi biliyorum rahat ol sen...hala geçmek geçilmek diyorsun.."sende rain slickleri gündelikte bile takıp izmir sokaklarında gezersin yakında haha anlayan anladı":D
neyse ben gsi'ın hızına yetişemem ışık hızında ok .iyi forumlar herkese:icon_tup:
arkadaşım bana laf atman bitmedi şimdi başkalarına sardın.sen kadir kardeşin yaptığı chip hakkında konuşmadan önce kullananlara sor nasıl diye ben söyleyim orjinalinden cok daha iyi ayrıyeten kadirin yaptığı chip neden seni bu kadar rahatsız etti ama anlıyorum gecilmek hazmedemedin tabi.forumda en son yazdığımda arkadaşlardan gerginlik için kusura bakmasınlar dedim polemik yaratan sensin lütfen uzatma artık tamam sen geçtin deyim olsun bitsin :icon_tup:
chiefkadir
02-03-2009, 09:34
laf atmıyorm ugur kardesım neyse onu soyluyorum... ben "kara" diyorum bişeye sen ozan "ak" dedi diye diyorsun sonradan olmazki ama.dediğim o :) chip orj'a göre tabi iyi olur sonuçta iyi kötü hp tork veriyor sana... ben ankaradaki her türlü haberi olayı duyuyor çoğu kişiyi biliyorum rahat ol sen...hala geçmek geçilmek diyorsun.."sende rain slickleri gündelikte bile takıp izmir sokaklarında gezersin yakında haha anlayan anladı":D
neyse ben gsi'ın hızına yetişemem ışık hızında ok .iyi forumlar herkese:icon_tup:Senin araban için slick takmasına gerek yok ..Sen korkundan 14 taktın yine geçemedin..Arabanı çizenlerle uğraş millete sardıkça bu tip işler başından eksik olmaz
xxozanxx
02-03-2009, 09:39
gündelikte diyorum ben haha anlamamazlıktan gelme :D hala geçtin geçemedin diyorsun...herkes senin gibimi.geçilen bedduamı etçek karşı tarafa,alt tarafı bi yarış...yada msnde etrafı karıştıracak,yalan yanlış şeyler söyleyecek...dikkat ette yine dükkanını basmasınlar haha:D izmir ankara gibi değildir burda bahane spec out arkadaşım
Senin araban için slick takmasına gerek yok ..Sen korkundan 14 taktın yine geçemedin..Arabanı çizenlerle uğraş millete sardıkça bu tip işler başından eksik olmaz
chiefkadir
02-03-2009, 09:46
gündelikte diyorum ben haha anlamamazlıktan gelme :D hala geçtin geçemedin diyorsun...herkes senin gibimi.geçilen bedduamı etçek karşı tarafa,alt tarafı bi yarış...yada msnde etrafı karıştıracak,yalan yanlış şeyler söyleyecek...dikkat ette yine dükkanını basmasınlar haha:D izmir ankara gibi değildir burda bahane spec out arkadaşımGelen herkese açık kapımız dükkan bastım diye kimse hava atamaz sen dertlenme.Derdi olan gelir anlatır derdini mekanımız belli,sen kendi olayına bak. Arabanı hafiflettin geçemedin..Aklın sıra bana sardın..Bu saatten sonra o gsi zaten geçemezsin.
xxozanxx
02-03-2009, 09:53
tmm sen anlamamazlıktan gel ok ok...
sana sardım değil herkesi kendin gibi sanıyorsun.böyle yaparsan çizik vs olur gibi..herkes senin gibi fesatmı...evet bitane koltuk attım acayip hafifledi ne demezsin...onu müzik setini sökerken sökmüştüm zaten 2 aydır öyleyim.bilen biliyor arabayı...neyin ne olduğu da ortada videolar ortada hala kendince konuşuyorsun.hala chipli 160 hp civarı gsi la 28 kg eksik stok motor megane'a kafa tutamadınız chiple ,diğeri desen 15-14.sanki sizde 17 bende 14 var.ona ve yaşına rağmen hala geçtin geçemedin diyorsun... chipte yapıyormuşun bu arada tebrikler.yakında mapping'ede başlarsın sen bravo:D
Gelen herkese açık kapımız dükkan bastım diye kimse hava atamaz sen dertlenme.Derdi olan gelir anlatır derdini mekanımız belli,sen kendi olayına bak. Arabanı hafiflettin geçemedin..Aklın sıra bana sardın..Bu saatten sonra o gsi zaten geçemezsin.
chiefkadir
02-03-2009, 09:58
tmm sen anlamamazlıktan gel ok ok...
sana sardım değil herkesi kendin gibi sanıyorsun.böyle yaparsan çizik vs olur gibi..herkes senin gibi fesatmı...evet bitane koltuk attım acayip hafifledi ne demezsin...onu müzik setini sökerken sökmüştüm zaten 2 aydır öyleyim.bilen biliyor arabayı...neyin ne olduğu da ortada videolar ortada hala kendince konuşuyorsun.hala chipli 160 hp civarı gsi la 28 kg eksik stok motor megane'a kafa tutamadınız chiple ,diğeri desen 15-14.sanki sizde 17 bende 14 var.ona ve yaşına rağmen hala geçtin geçemedin diyorsun... chipte yapıyormuşun bu arada tebrikler.yakında mapping'ede başlarsın sen bravo:DBak kardeşim sen arabanı dene geç geçil olayı daha fazla kişisel muhabbete dökme belli bir sınırda kal
xxozanxx
02-03-2009, 10:01
sen yüklenmez isen bende yüklenmem..tamam daha fazlada uzatmayalım tadında kalsın.iyi forumlar :)
Bak kardeşim sen arabanı dene geç geçil olayı daha fazla kişisel muhabbete dökme belli bir sınırda kal
ozan kardes senı tanımam... sadece 2 konudan takıp ettıgım kadarıyla,objektıf olmaya calısıyorum... konustugun,sozlu satasmalar yaptıgın, konunun ıcıne ısrarla cekmeye calıstıgın aklın sıra dalga gectıgın ınsan senın 13 yas buyugun... daha saygılı olman gerekmez mı? bılmedıgımız bısey mı var kı senı bu denlı saygısızlıga ıtıyo? sokmusuz rollıngıne chıpıne kısasına? deger mı kırlılık yaratmaya?
xxozanxx
02-03-2009, 10:24
ilk gün yazılanları sende moderator arkadaş silmeden önce okusaydın hak verirdin bana kardeşim:) normal şekilde dediklerine harfi harfine katılıyorum yoksa...
ozan kardes senı tanımam... sadece 2 konudan takıp ettıgım kadarıyla,objektıf olmaya calısıyorum... konustugun,sozlu satasmalar yaptıgın, konunun ıcıne ısrarla cekmeye calıstıgın aklın sıra dalga gectıgın ınsan senın 13 yas buyugun... daha saygılı olman gerekmez mı? bılmedıgımız bısey mı var kı senı bu denlı saygısızlıga ıtıyo? sokmusuz rollıngıne chıpıne kısasına? deger mı kırlılık yaratmaya?
opeldostlar
02-03-2009, 21:15
uğur kardeşim snn araban std da yürüdüğü gibi yürüyor yada yazılımında bi sorun var yoksa snn alıp gitmen lazımdı daha fazla bi şekilde ben arabanı beğendim ama sesi bana güç düşüklüğü izlanimi veriyor normalde kısada olsa meg da snn en az 2 boy çıkman gerekir bnm burda std astralar eprondan sonra kesin ve net f7r lara en az 3. vites sonlarında 1.5 net çıkıyolar
takma kafana efsane sahibisin buda yeter ama bana göre az
her 2 aracada maşallah diyelim
opeldostlar
02-03-2009, 21:25
uğur kardeşim snn araban std da yürüdüğü gibi yürüyor yada yazılımında bi sorun var yoksa snn alıp gitmen lazımdı daha fazla bi şekilde ben arabanı beğendim ama sesi bana güç düşüklüğü izlanimi veriyor yada son susturucudan kaynaklanan bi sıkıntı normalde kısada olsa f7r da snn en az 2 boy çıkman gerekir bnm burda std astralar eprondan sonra kesin ve net f7r lara en az 3. vites sonlarında 1.5 net çıkıyolar ya versiyonun eksik yada desteklemeyen unsurlar var bazı araçlarda uyumlu bazılarında ise bekleneni vermiyorlar başka işlemler daha gerekli net almak için neticede videolarda açık ara göremedim genelde başa baş gibi acil epronunu değiş bi daha dene farkı göreceksin en az 11 ps net yere alman şart öyle araç 150 yazılımla 15 =165 yok önce kayıpları ara ki mesafe açılsın
takma kafana efsane makinelerden birinin sahibisin buda yeter ama bana göre az
her 2 aracada maşallah diyelim
acil epronu değiş derim sana f7r la zaten stdda böyle oluyor daha fazlası hatta onunda kısasını düşünürsek ve hafifliğini vsvs unsurlarıda elersek sen her halikarda 1.5/2 net çıkmalısın bunu unutma
başarılar 2 nizede
chiefkadir
02-03-2009, 22:36
acil epronu değiş derim sana f7r la zaten stdda böyle oluyor daha fazlası hatta onunda kısasını düşünürsek ve hafifliğini vsvs unsurlarıda elersek sen her halikarda 1.5/2 net çıkmalısın bunu unutma
başarılar 2 nizedeYazılımında bir sorun yok istanbulda ankarada erhanda bende diğer birçok gsi'daki yazılım..Araba sorunsuz 154hp verdi sadece chiple:icon_tup:
Sadece Egsoz filtreliler 140-145 çıkar ;)
eeee standardı ne verıyor bu ps olarak ?
chiefkadir
02-03-2009, 23:18
Geçen gün zır standart ölçtük 139 çıktı
hımmmmm bı dynoyaa bende cıkıyım bakalım benım araba ne cıkıcak merak ettım
ermaneray
02-03-2009, 23:30
hımmmmm bı dynoyaa bende cıkıyım bakalım benım araba ne cıkıcak merak ettım
perşembe günü gsi rolling night ta görüşmek dileği ile kardeşim :)
UĞUR_GSI
02-03-2009, 23:36
yazılımda sorun olmadıgını dusunuyorum orjınalıne gore gayet ıyı oldu ve bırcok arkadasında taktıgına ve memnun olduguna sahıt oldum hatta bugun kadırle bunu konustuk arac orjınalde 150 hp ıken yılların verdıgı yorgunlukla neden gerılıyor dıye ama motor ıste bu mekanık bısey .bıde benden oncekı sahıbı ne yapmış bılemedıgımız ıcın yavaş yavaş duzeltcez enjektor temızlıgı fılanyaptırcam.ama tabı bıraz daha bıseyler ıstıyor araba cunku dolu dolu dolduramıyor devrı arac suan 154 hp verdı chıp ve egzozla yenı olcum degerıdır bu.amabu sadece motorla olmuyor benım vıtes gecıslerım bırhaylı uzun yanı soyle dıyım tabırı caızse olta atıyorum sankı denıze,buda hızlanmada buyuk bı dezavantaj oluyor dogal olarak ama bunu kısa yapmadan cozucez ınsallah yakın zamanda kadır kardesımın yardımlarıyla ama bu her astrada olan bı sorunmu yoksa benım aracıma mahsus bıseymı onuda merak etmıyor degılım.
chiefkadir
02-03-2009, 23:36
hımmmmm bı dynoyaa bende cıkıyım bakalım benım araba ne cıkıcak merak ettımÇık çık ama hp den ziyade işler var :) 196 nm tork var,F20 şanzıman var,Fark var ;)
temiz ve kısalı bi F7r çok can yakar, insanlar da bu arabayı pek bilmediği için bu kdr yurumesıne anlam veremıyebılrler...maşallah ozan..
Çık çık ama hp den ziyade işler var :) 196 nm tork var,F20 şanzıman var,Fark var ;)
en kısa zmanda cıkıcagız bakalım neler oldugunu gorucegız makınamızda :)
opeldostlar
03-03-2009, 09:39
Yazılımında bir sorun yok istanbulda ankarada erhanda bende diğer birçok gsi'daki yazılım..Araba sorunsuz 154hp verdi sadece chiple:icon_tup:
Sadece Egsoz filtreliler 140-145 çıkar ;)
nası sadece eksoz ve filtre ile 140/145 çıkar ?
bendede 140 çıkan gsi ler dolu bi iki basit işlemle 149/151 arası net zaten alıyosun bu arabalardan işlem parça gerektirmeden sonra yazılımla ve 2 ufak parçayla net 165 veriyolar zaten yazılım profça yapılırsa yere veren önemli daynoda çıkan diil.sizin kullandığınız chıp ı bilmem ama erdemin olması lazım yanılıyorda olabilirim neyse yazılımı karalamıyorum zaten daha fazla yapılabileceklerden bahsediyorum
sanırım o araçta 2/3 sorun daha var mekanik onlarda hallolursa f7r hiç kalkmasın bile bi daha sonu hüsran olur
meganın sahibi alınacak şimdi ama onunda yapılacak işlemleri var oda sağlam yürür neyse
o araçta regülatör yetersizdir enjektörler keza yada tıkalı son olarakta sübaplar kaçırıyor olabilir yada kompresörleri bi ölçmek gerekir
chiefkadir
03-03-2009, 09:44
nası sadece eksoz ve filtre ile 140/145 çıkar ?
bendede 140 çıkan gsi ler dolu bi iki basit işlemle 149/151 arası net zaten alıyosun bu arabalardan işlem parça gerektirmeden sonra yazılımla ve 2 ufak parçayla net 165 veriyolar zaten yazılım profça yapılırsa yere veren önemli daynoda çıkan diil.sizin kullandığınız chıp ı bilmem ama erdemin olması lazım yanılıyorda olabilirim neyse yazılımı karalamıyorum zaten daha fazla yapılabileceklerden bahsediyorum
sanırım o araçta 2/3 sorun daha var mekanik onlarda hallolursa f7r hiç kalkmasın bile bi daha sonu hüsran olur
meganın sahibi alınacak şimdi ama onunda yapılacak işlemleri var oda sağlam yürür neyse
o araçta regülatör yetersizdir enjektörler keza yada tıkalı son olarakta sübaplar kaçırıyor olabilir yada kompresörleri bi ölçmek gerekirAraç gayet sağlıklı içini rahat tut :) Denediği araba kötü değil ;)
bi evvelki konuyuda bo konuyuda takip ettim yav bu f7r ı uzaymekiği sana lar var yapmayın lütfen
opeldostlar
03-03-2009, 10:11
Araç gayet sağlıklı içini rahat tut :) Denediği araba kötü değil ;)
çıplak 140 çıkmışsa sağlıklı denemez eksik diyebiliriz ama, f7r tabiki sağlam bi makine sen daha bişiler bızıkla gider daha o içim rahat gideceğini zaten biliyorum gsi forewer :) ölüsü gider onların bızıkladınmı :)
çıplak 140 çıkmışsa sağlıklı denemez eksik diyebiliriz ama, f7r tabiki sağlam bi makine sen daha bişiler bızıkla gider daha o içim rahat gideceğini zaten biliyorum gsi forewer :) ölüsü gider onların bızıkladınmı :)
sana katılıyurm yalcın abıı ölusu bıle gıdıyor :)
ermaneray
03-03-2009, 11:44
sana katılıyurm yalcın abıı ölusu bıle gıdıyor :)
buyur kardeşim ölüsü geldi :)
ermaneray
03-03-2009, 11:58
sıkıntı yok ysj var
aynen katılıyorum :)
UĞUR_GSI
03-03-2009, 12:28
arkadaşlar ilginize teşekür ederim zaten uzun zamandır enjektorlerımı temızletmek ıstıyordum bugun temızletıcem aracta rahatlama olucakmı bakıcam.yavaş yavaş eksıklerımızı tamamlıcaz ilerleyen gunlerde :)
ugur sneın arac kac bınde ? ve ne benzın kullanıyorusn 97 mı 95 mı ?
UĞUR_GSI
03-03-2009, 13:21
ARAC 147 BIN GOSTERIYOR TABI INANMASI GUC AMA BAYA TEMIZ KAZASI OLMADIGINI EN AZ 5 YER TEYIT ETTI AMA KM NE KADAR INANDIRICI TARTIŞILIR 97 OKTAN ALIYORUM BAZEN 100 ALIYORDUM AMA ARTIK IZMIRDE 100 OKTAN KALMADI KALDIRDILAR:mad:
opeldostlar
03-03-2009, 14:07
benzinle ne alaka olm daa km önemli ama en önemlisi yakıt karışım sübaplar kompresyonlar vsvsvs 34 z gibi 140 ps çıkan astra ne oldu sen biliyosun işte :):)
sımdı benım araba sıhırlı ellerın elınde bakalım beklıyourz :)
opeldostlar
03-03-2009, 17:14
şanzuman bitti dierleride hemen hemen bitti gibi ama yarın alıcaksın sabreeeeeeeettttttttttttt
xxozanxx
03-03-2009, 18:55
önceki atışmaları vs,vs herşeyi bir kenara bırakırsak benim dediklerimden öte niye arabadakileri yazıyorsunuz yada neden başka açılarla yaklaşıyorsunuz anlamıyorum:) tmm gsi opel'in efsana motolarından biri keza f7r'da renault'nun bu zamana kadar ürettiği efsane motorlardan biridir.kaç tane bu klasmanda araç speedline hafif yarış jantlarıyla piyasaya sürülür... opel 10.5 sıkıştırma ile 150 hp üreten çok süper bir motor yapmış zamanında. renault da 10.0 sıkıştırma ile 150 hp.demekki arabalar yakın...:)
onu geçelim;
ben araba orj'dan 18kg hafif diyorum siz arabada hafifletme var diyorsunuz.70-80kg çıkardım gibi:) 1090 orj- kantarda çıkan 1072kg...araçtan koltuklar çıktı ok ama çok önemli bir nokta olan fiber ve (özellikle ön) oldukça ağır olan BODYKIT'i unutuyorsunuz:rolleyes:
arka koltuğuda yarış için sökmedim,izmirde benim araç ünlüdür,ilgi çekicidir çevremde oldukça geniş aracı ve beni bilen bilir 2 aydır arka koltuksuz dolaşıyorum ben. ön koltuklarda 4 nokta yarış kemeri olduğu için arka koltuğun altındaki kemer yerlerine takıyorum kemerleri o yüzden...yani "korktuda çıkardı" diye yazmanın bir gereği varmı:) sonra ben gerginlik yaptı oluyorum...
keza siz stok araçla gelicez dediğinizde ben 17 lerle gelirsem kısa şanzımanımın ne avantajı kalır sorarım size:) 14 takıp geldimki avantajım olsun ordan diye...bende chip yokki...mesela ben size chip'inizi çıkarında gelin demem gibi birşey 17'lerle niye gelmedin demeniz.haksızmıyım...
3'lü videoları gördünüz,uğur ile ikili videoları gördünüz.kimse kaptırıp gitmiyor,5-6 boy ileri atıp kaybolmuyor gözden vs,vs....Bu kadar "opelci" yazmanızın nedenleri nedir? :)
not:yazıyı genel olarak yazdım,size özel değil..."hafifletme'den" dolayı bu yazınızı alıntı olarak aldım:)
iyi akşamlar herkese...
başarılar 2 nizede
uğur maxi servis var çamdibinde hem güzel fiyata hemde tertemiz ultrasonik temizleme yapıyorlar tavsiye ederim;)
arkadaşlar ilginize teşekür ederim zaten uzun zamandır enjektorlerımı temızletmek ıstıyordum bugun temızletıcem aracta rahatlama olucakmı bakıcam.yavaş yavaş eksıklerımızı tamamlıcaz ilerleyen gunlerde :)
UĞUR_GSI
03-03-2009, 19:43
saolasın onerın ıcın belkıde konu cok uzadı haklısın bırbırımızı kırmaya gerek yok bıdaha yarışırsak eger bunu hırsla degıl arkadaşca yapıp arabalarımızı dener kıyaslama yaparız sen gec yada ben gecım ıkımızde aracımızı sevıyoruz sonucta ;)
Allaha şükür...
Uğur kardeşim sonuçta kaanın hgt olsun, enginin gsi olsun, muratın tempra 2.0 olsun vs. vs. bir ton denk araç var. Sürekli olarak roll yapıoruz. Araçları yapılan değişikliklere göre yorumluyoruz. Sende katılmış olursun bu cuma olmazmı??
punto_multijet
03-03-2009, 20:43
Tarkana katılıyorum bu cuma yapalım bişiler DC yi soktum taktım 1.6 son susturucusu :D bakalım ne değişti :D
opeldostlar
03-03-2009, 20:50
Bu kadar "opelci" yazmanızın nedenleri nedir? :)
not:yazıyı genel olarak yazdım,size özel değil..."hafifletme'den" dolayı bu yazınızı alıntı olarak aldım:)
iyi akşamlar herkese...
bak güzel kardeşim sakın yanlış anlama burda sana atıfta bulunulmuyor bunun sende farkındasın ve yazıkların için teşekkür ederim tartışma ortamından alıp dostça muhabbete sürükledik en azından bu konuyu diimi sende mantıklı ve olumlu yanıtlar vermişsin snn aracını yabana atmıyoruz megane nin f7r ıda oldukça başarılı bi makinedir bunda hemfikir zaten genelde herkez
ben sadece opel ci olarak uğur a yardımcı olmak vaabında yazıyorun şahsınlailgili diil konuyada bakarsan anlaşılır ben opelciyim sebebi bu istersen sanada tavsiyelerde bulunur neler yapabilirsin yazarız yazacak arkadaşlarda vardır burda demekki sonuç herkez arkadaş dost rool işin makarası eğlencesi bugün o geçer yarın yüklersin sen geçersin buişler böyle baen sadece astra gsi fanatiği olarak ve 43 adet astra gsi alıp satmış ve kullanmış birisiyim ve opel bahsi geçen heryerde astracılar yazar üstüne alınma yazmayında diyemeyiz diimi :) seni de son yazdıkların için ayrıca kutlarım çok dostane ve mantıklı birisisin ve aracında gerçekten güzel kazasız binmeni dilerim arkadaşım
sanada iyi geceler
xxozanxx
03-03-2009, 21:00
teşekkür ederim:) yalnız internet ortamında olduğumuz için aksettiklerimiz tam anlamıyla karşıya gitmeyebiliyor.nitekim öylede olmuş;ben not'u size özel yazmadım sadece "hafiflik"kısmını alıntı aldım,kalan yazılanlara cevaplarım diğer arkadaşların yazdıklarına cevaben..siz mantıklı bir opel kullanıcısısınız ama körü körüne fanatik olarak bağlanmış olanlarda var.gerçi hayatın her yönünde her kulvarda var böyle kişiler...daha fazla uzatmayayım yinede yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın sizde:)
araç yüklemeye gelince bikaç haftaya proje konumu resimleriyle açacağım inşallah;)
Bu kadar "opelci" yazmanızın nedenleri nedir? :)
iyi akşamlar herkese...
bak güzel kardeşim sakın yanlış anlama burda sana atıfta bulunulmuyor bunun sende farkındasın ve yazıkların için teşekkür ederim tartışma ortamından alıp dostça muhabbete sürükledik en azından bu konuyu diimi sende mantıklı ve olumlu yanıtlar vermişsin snn aracını yabana atmıyoruz megane nin f7r ıda oldukça başarılı bi makinedir bunda hemfikir zaten genelde herkez
ben sadece opel ci olarak uğur a yardımcı olmak vaabında yazıyorun şahsınlailgili diil konuyada bakarsan anlaşılır ben opelciyim sebebi bu istersen sanada tavsiyelerde bulunur neler yapabilirsin yazarız yazacak arkadaşlarda vardır burda demekki sonuç herkez arkadaş dost rool işin makarası eğlencesi bugün o geçer yarın yüklersin sen geçersin buişler böyle baen sadece astra gsi fanatiği olarak ve 43 adet astra gsi alıp satmış ve kullanmış birisiyim ve opel bahsi geçen heryerde astracılar yazar üstüne alınma yazmayında diyemeyiz diimi :) seni de son yazdıkların için ayrıca kutlarım çok dostane ve mantıklı birisisin ve aracında gerçekten güzel kazasız binmeni dilerim arkadaşım
sanada iyi geceler
yol bıter sfi bıtmez bu benım lafımm :) herzaman sunud erım ıyı olan kazansın bugun yakın bır arkadasıma gecıldım gercekten guzel yurudu ılla benı nıye gectınmı dıyımm yanıı masallahı var arabanın dedım su anda msnde makara yapıyruz gerek yok yanı boyle tartısmalara :)
ermaneray
04-03-2009, 00:35
yol bıter sfi bıtmez bu benım lafımm :) herzaman sunud erım ıyı olan kazansın bugun yakın bır arkadasıma gecıldım gercekten guzel yurudu ılla benı nıye gectınmı dıyımm yanıı masallahı var arabanın dedım su anda msnde makara yapıyruz gerek yok yanı boyle tartısmalara :)
işte gerçek bir rolling kralı gene süper konuşmuşsunuz meli bey :)
opeldostlar
04-03-2009, 10:21
yanlış anlamadım kardeşim seni anlıyorum haklısın bu söylediklerinde projeni bitir resimlerini videolarını bekliyoruz hayırlısı ile saygılar
UĞUR_GSI
04-03-2009, 18:22
evet arkadaşlar haftasonu aracımızı deneme amaclı bırkac aracla denemeler yapıcaz bunlar kesınlıkle gecmek gecılmek amaclı degıl arabalarımızı kıyaslamak sohbet muhabbet kurmak amaclı bı gsı bı hgt ve 174hp bır vti deneme yapcaz ozellıkle gsı'yla yapcagım denemede aracımın performansını olcme ımkanım olucak tabıkı aksılık olmazsa:icon_tup:
evet arkadaşlar haftasonu aracımızı deneme amaclı bırkac aracla denemeler yapıcaz bunlar kesınlıkle gecmek gecılmek amaclı degıl arabalarımızı kıyaslamak sohbet muhabbet kurmak amaclı bı gsı bı hgt ve 174hp bır vti deneme yapcaz ozellıkle gsı'yla yapcagım denemede aracımın performansını olcme ımkanım olucak tabıkı aksılık olmazsa:icon_tup:
tartısma olmasın ama ok :) vıdeoları beklıyruz
ermaneray
04-03-2009, 19:46
gönlüm gsi dan yana başarılar
UĞUR_GSI
04-03-2009, 20:21
saolun arkadaşlar tartışma olmasını bende ıstemem gecılsemde onemlı degıl amac arabmı denemek bugun gecılırım yarın gecerım ama gsıyla olan sonucu merak etmıyor degılım ıkı aynı arac ıkısıde chıplı sonucu görcez :)
VeNoM_35
04-03-2009, 22:53
bu yeni aktivite cuma günü mü olacak? katılmak isteriz:)
bu yeni aktivite cuma günü mü olacak? katılmak isteriz:)
pm attım:D
xxozanxx
04-03-2009, 23:29
hehe kanka heryerden yetişiosun. nonstop 24/7 Serkan Roll information phoneline :D
pm attım:D
livelydog
05-03-2009, 09:55
yarın uygun olursanız görüşmek dileğiyle
Denk arabalardan; kaanın hgt, enginin gsi, uğurun gsi, ozan (sen gelionmu kardeş bilmiom), muratın tempra 2.0, fiat coupeli çocuk (gürhandı sanırım- kaan sen bu arkadaşı ayarla gene) birde 1.6 vti var. Aynı klasmana düşen araç sayısı bunlar şimdilik. Dostum senin ekotek gsi da iimiş sende gel, serkan sen gelme
sen bi üst klasmandasın :) sen hakanın rx le yürü :D
Tam olarak cuma akşamı için roll kurgulayalım o halde. Normalde kaan, en gin vede vti zaten çıkacaktı...
hadıyın babkalım vıdeoları beklıyurz ıyı olan kazansın :D
Yok video olmasın işin içinde. Eski arkadaşlıkların arasına bile fitne girdiği bu videolarda birde yeni kurulacak arkadaşlıkları feda etmeyelim. Eğer gelecekler videoyu karşılıklı onaylarsa tabiki çekilir. Aksi takdirde bu yürümlere sadece arabaların durumunu görmek içindir çünkü 2-3 araba dışında kimse karşıdakini tanımıoki, ortada iddiada olamaz.
opeldostlar
05-03-2009, 10:54
seninki iyi oldu diye konuşuyosun diimi fenaa fenaa :)
seninki iyi oldu diye konuşuyosun diimi fenaa fenaa :)
sıhırlı eller dokundu arabama :D
punto_multijet
05-03-2009, 12:17
bende mrk ediyorum sonucu ozellikle (dc sports) son susturucu sokup yerine 1.6 tipo susturucusu takınca nasıl oldu acaba durumum :soru:
nightkids_han
05-03-2009, 14:21
f7r VS Vti merakla bekliyorum :D
UĞUR_GSI
05-03-2009, 14:43
bende mrk ediyorum sonucu ozellikle (dc sports) son susturucu sokup yerine 1.6 tipo susturucusu takınca nasıl oldu acaba durumum
MERAK ETTIM NEDEN BOYLE BISEY YAPTIN VIZE ICIN FILANMI
xxozanxx
05-03-2009, 14:48
evlilik hazırlıkları :D:)
bende mrk ediyorum sonucu ozellikle (dc sports) son susturucu sokup yerine 1.6 tipo susturucusu takınca nasıl oldu acaba durumum
MERAK ETTIM NEDEN BOYLE BISEY YAPTIN VIZE ICIN FILANMI
punto_multijet
05-03-2009, 14:52
ozanında dediği gibi evlilik hazırlıkları nedeniyle bazı parçaları sokup satıyorum satılıklarda gozuktugu gibi. ayrıca suanda vizem olmadıgından polislede ugrasmak istemediğim için daha dc satılmadan soktum ve elimde bosta 1.6 tipo susturucusu vardı acıkcası tekrar susturucuya para vermemek için onu taktım bende.
Genede gel kaan. Ozaman evlilik nedeniyle arabayıda dehle ;)
UĞUR_GSI
05-03-2009, 18:49
ozanında dediği gibi evlilik hazırlıkları nedeniyle bazı parçaları sokup satıyorum satılıklarda gozuktugu gibi. ayrıca suanda vizem olmadıgından polislede ugrasmak istemediğim için daha dc satılmadan soktum ve elimde bosta 1.6 tipo susturucusu vardı acıkcası tekrar susturucuya para vermemek için onu taktım bende.
arkadaşım hayırlısı olsun 6 ay once bende aynı seylerı yaşadım anlıyoum seni allah tamamını erdırsın.tipo egzosu ıyıymış:)
hayırlısı olsun dıyelım ama sonucları beklıyoruz :)
punto_multijet
05-03-2009, 18:57
saolun arkadaslar darısı daha bu yola girmeyenlerin basına diyelim
saolun arkadaslar darısı daha bu yola girmeyenlerin basına diyelim
o yola gırdım ve cıktımm zor oldu ama hala etkısındeyımm
ermaneray
05-03-2009, 19:01
sıhırlı eller dokundu arabama :D
:) ben bilirim o sihirli elleri iyi eller
sanada dokundu o sıhırlı eller
ermaneray
05-03-2009, 19:31
nerde hareket orda bereket :)
punto_multijet
05-03-2009, 19:36
yrn yagmurlu gozukuyo umarım yagmaz
izmırın yagmuru fenadır yaa bır kere yakalandım resmen arabaya gıdene kadar dus almıs gıbı oldum
UĞUR_GSI
06-03-2009, 11:52
arkadaşlar 4 gözle havanın acmasını beklıyorum ama hıc oyle gozukmuyor yagarsa ne olcak bu iş bilmem :rolleyes:
livelydog
06-03-2009, 12:23
Şu an yağmayacak gibi duruyor ama izmir in havasına güven olmaz:)
nightkids_han
06-03-2009, 12:27
Şu an yağmayacak gibi duruyor ama izmir in havasına güven olmaz:)
livelydog , senin sportive 'nin de 1 gidişini goremedik yaws
ımrcheir (yanlış yazdım dimi? ) ne kadar yaramış alete acaba :D
orası ızmır brası ıstanbull :D
UĞUR_GSI
06-03-2009, 19:42
arkadaşlar hava yağmıcak gibi hadi hayırlısı :)
hadı bakalım hayırlsıı dıyelımm yapın artık su rollıngı :D
DaRkNeSs-
06-03-2009, 21:47
beni çağıran yok bakıom :D
ne var yaa arkadan izleriz işte :D:D
bende geliom :)
opeldostlar
07-03-2009, 09:47
thenks :)arkadaşlar :)
opeldostlar
07-03-2009, 09:48
sanada thenks :)
opeldostlar
07-03-2009, 09:48
roll videolarını bekliyoruz bakalım şimdi ne durum
Valla video varmı bilmiorum. Ancak dün biçoğumuz trafik denetlemesine takıldık. Bikaçımız trafikten men aldı, buradan geçmiş olsun dileklerimizi diliorum. Ben ve barış denetlemede durmadığımız için cezaya dahil olmadık :D Bu arada bende çukura düştüm arabayla sanırım manifoldum çatladı araba salaklamaya başladım. Uğur kardeşimle tanıştığımıza çok sevindim. Çok düzgün bir arkadaş. Kaanla denediler sanırım tam olarak kafa kafaya gidiorlarmış. 2 aracında maşallahı var. İnşallah daha güzel roller yapacağız.
thenks :)arkadaşlar :)
her zman ustammm :)
Valla video varmı bilmiorum. Ancak dün biçoğumuz trafik denetlemesine takıldık. Bikaçımız trafikten men aldı, buradan geçmiş olsun dileklerimizi diliorum. Ben ve barış denetlemede durmadığımız için cezaya dahil olmadık :D Bu arada bende çukura düştüm arabayla sanırım manifoldum çatladı araba salaklamaya başladım. Uğur kardeşimle tanıştığımıza çok sevindim. Çok düzgün bir arkadaş. Kaanla denediler sanırım tam olarak kafa kafaya gidiorlarmış. 2 aracında maşallahı var. İnşallah daha güzel roller yapacağız.
gecmıs olsun :(
ınsallah guzel bır gunde aynası zbır gunde roll videolarını beklıyurz
punto_multijet
07-03-2009, 10:54
cevirme hariç gayet guzel dostluk içerisinde bir geceydi. gelen arkadaslara teşekkürler. video ceken varsa bekliyoruz videoları
akşam arabada bir su kaçağı vardı bulamadık. devam ettim tam güzelyalıda araba bütün suyu boşalttı gece sağolsun tamirci arkadaşımla hallettik bu seferde inciraltı girişinde arabamı kapattılar. bu hafta içi tamponları farı jantı ne varsa sökçem. izmirde gezilmez oldu artk. aranızda bulunmadığım için özür dilerim. ama kaana söyledim çksaydınız yola o saatten sonra hepiniz yakalanırdınız.
Ne nalet geceydi be başımıza gelmeyen kalmadı. Arzalar çevirmeler...
xxozanxx
07-03-2009, 11:27
geçmiş olsun arkadaşlar...işim vardı dün gece gelemedim,okuduktan sonra iyikide gelememişim dedim...Engin kardeşimin dediği gibi izmirde gezilmez oldu artık.işimiz iyice zorlaştı...
geçmiş olsun arkadaşlar..
UĞUR_GSI
07-03-2009, 15:28
arkadaşlar gun gece cok güzel dostluklara adım atıldı tanıştıgım arkadaşlar gercekten cok ıyı ınsanlar guzel denemeler yaptık.gectık gecıldık ama ıkısındede zevk aldık bıraz hareketlı bı geceydı sureklı tetıkteydık vınlamak için:D ama yakaın zamanda arkadaşlarla yenıden bulusucaz inşallah
UĞUR_GSI
07-03-2009, 15:30
dun geceyı sorunlarla bogusarak (polis ve arzalar) atlatan arkadaşlara gecmiş olsun diliyorum
gecmıs olsun arkadaslar sımdı kım kımı gectı vıdeo yokmuu goremedım :D
vti cok ıyı gıdıo valla maşallah huseyının araca.. bole gıden vtı zor bulunur..
akşam arabada bir su kaçağı vardı bulamadık. devam ettim tam güzelyalıda araba bütün suyu boşalttı gece sağolsun tamirci arkadaşımla hallettik bu seferde inciraltı girişinde arabamı kapattılar. bu hafta içi tamponları farı jantı ne varsa sökçem. izmirde gezilmez oldu artk. aranızda bulunmadığım için özür dilerim. ama kaana söyledim çksaydınız yola o saatten sonra hepiniz yakalanırdınız.
Geçmiş olsun ptesi yolluyorum boruyu:)
punto_multijet
07-03-2009, 19:20
ewet vti ın maşallahı var. 174hplik vti tarafından az bir farkla gecilmekte guzel olsa gerek. tum aracların maşallahı vardı dun gece
DaRkNeSs-
07-03-2009, 21:05
tarkan ve engin ikinize de geçmiş olsun
dün gece biraz maceralı olsa da ( önden araba yollayıp gişelerde çevirme varmı diye baktırdık :D ) güzeldi muhabbet dostluk içerisinde denemeler oldu.
gece ilerki saatlerde de seferihisar otobanda denemeler oldu hatta istanbuldan ithal bi pilotumuz vardı :D:D
bizim narlıdereye kdr yaptığımız denemelerde video çeken olduğunu sanmıyorum ama varsa eklesinler güzel olur :) haftaya işallah hava ve polis amcalardan fırsat kalırsa tekrarlayalım ;)
xxozanxx
19-03-2009, 14:46
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=25566 konusundaki ve bu konudaki Engin kardeşimin GSI'ı gitmiyor,bitik vs,vs.. diyenlere kapı gibi bir dyno çıktısı:)
hayırlısı olsun kardeşim
http://img4.imageshack.us/img4/3183/resimm.jpg
hey maşallah torka gel, arabaya ıleve bişiy yapıldımı son zamanlarda??
aracta sadece kısa yokmuydu nasıl vermiş bu gucleri massallah diyelim
xxozanxx
19-03-2009, 18:13
gsi'ın dyno'su bu:) chip var
aracta sadece kısa yokmuydu nasıl vermiş bu gucleri massallah diyelim
keske 0 dan kalksaydınız daha saglıklı olurdu
sıfırdan kalkmanın neresı daha saglıklı melıh? mantıklı olalım bıraz
gsi'ın dyno'su bu:) chip var
hee pardonn ozaman sen ii gidiyosun o gsi la :D
sıfırdan kalkmanın neresı daha saglıklı melıh? mantıklı olalım bıraz
o mzan anlasılırdııı kım onde gıderken nasıl acıyor nasıl ara kapanıyor dıyeee bıraz mantıklı dusunmek lazım dımı o zman fark bellı olur
xxozanxx
20-03-2009, 13:19
sürücülük aşırı etki ediyor ya sıfırdan kalkınca,o kastedilmiş sanırım melih :)
o mzan anlasılırdııı kım onde gıderken nasıl acıyor nasıl ara kapanıyor dıyeee bıraz mantıklı dusunmek lazım dımı o zman fark bellı olur
yanı mantıklı dusunrusek bırınden bırı one ıkıcak yanıı dımı ılk kalkkısta sonra ya bırı acıcıak arayı yada dıgerı kapatıcak arayıı benım dusuncem bu yanı
xxozanxx
20-03-2009, 13:25
Devir uyuşmazlığı olayı olmayacak tabi sıfırdan,oda var...
olabılır drag olur top speede kadar hersey cıkar meydana :)
xxozanxx
20-03-2009, 13:33
top speed varsa artık uyar bana haha :D:D :cool::cool:
olabılır drag olur top speede kadar hersey cıkar meydana :)
60-210 yapın.
isteyen istediği vitese atsın...
yada 50-210 yada 40 vs vs