Orijinalini görmek için tıklayınız : melih gokcek ankaraya drag pisti yapacakmış
melih gokcek'in sitesinden alıntıdır.
Projeler
Ulaşım
15. Ankara Motor Sporları Projesi (Motor Sporları İçin Parkur Yapımı, Off Road Parkurları Yapımı, Drag Yarışları, Moto Gp, Gocart Vs.)http://www.melihgokcek.com.tr/yapacaklarim.asp
pistin ortasinada bitane yapay göl koysun, hararet yapan ferahlar :D
Ahmetfikri
02-03-2009, 00:09
http://www.youtube.com/watch?v=5YiWNrAxRsE
Low-Rider
02-03-2009, 00:10
artık adamlarda vericek seçim vaadi kalmadı ki , yarışcılara kadar indiler vaad verme konusunda
http://www.youtube.com/watch?v=5YiWNrAxRsE
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
orhan_guney
02-03-2009, 00:12
boş boş konuşuyorlar sacma sapan.her işi halletdi pist kaldı.
artık adamlarda vericek seçim vaadi kalmadı ki , yarışcılara kadar indiler vaad verme konusunda
+1903.....
melih gokcek yapacaklarını söylemiste bunları yapana kadar onun ömrü bile yetmez bunları bitirmeye :)
overblack
02-03-2009, 00:24
bu adam f1 pisti bile yapsa yemezler bu sefer :)
CallMeInsane
eheeh yapar yapar nie yapmasın 1milyon yıl içinde yapar :D
Emir_b16a
100 senedir istanbula bile 12 km metro yapabildik :D drag pistimi beton döküp yaparlar :D
boşwersinler bu işleri sahtekar hepsi !!!
http://www.youtube.com/watch?v=hFhQYc1mwpQ :) biz fırıldak deiliz
maxpower
02-03-2009, 00:28
bu çakalın sözüne inanan kaldı mı :D
Ahmetfikri
02-03-2009, 00:29
http://www.youtube.com/watch?v=hFhQYc1mwpQ :) biz fırıldak deiliz
haraketler çok iyi tribün çocuğu galiba abdurahman amca
bu çakalın sözüne inanan kaldı mı :D
walla bu güzel memleketimin cok güzel insanlarıı inanmaktan beterlerr..tapıyorlarr resmenn...bu senede gökçek ve akp gelirse hiç sasırmıcam...:ofk::ofk:
gitsinler cukur dolu yolları düzeltsiinler önce..arabalar cukurlara kafalama düşüyolar...ondan sonra pistlere gecsinlerr..
ulann ne utanmaz arlanmazz bi adamdırr bunlarr yaaa..behhh anasını
Valla oyle diyorsunuz ama melih gokcek`s bir sekilde ulasilip, bu isin vizyonu ve potansiyeli duzgun bir sekilde anlatilsa, bence cok kisa surede yapar. Ben hicbir sekilde sempatizani vs degilim ama bazi konularda cok kisa surede projeleri yapiyor. Mesala alt ve ust gecitler ciddi manada ankara trafigini inanilmaz hizli bir sekilde rahatlatti, ha bu isleri hep yandaslari vs yapti ama en azindan is yapilarak yapildi bazi seyler onceki donemlerde hicbirsey yapilmadan ayni sekilde yandaslara para dagitiliyordun.
Birde yerel secimlere parti degil kisi bazinda bakmak lazim bence.
Valla oyle diyorsunuz ama melih gokcek`s bir sekilde ulasilip, bu isin vizyonu ve potansiyeli duzgun bir sekilde anlatilsa, bence cok kisa surede yapar. Ben hicbir sekilde sempatizani vs degilim ama bazi konularda cok kisa surede projeleri yapiyor. Mesala alt ve ust gecitler ciddi manada ankara trafigini inanilmaz hizli bir sekilde rahatlatti, ha bu isleri hep yandaslari vs yapti ama en azindan is yapilarak yapildi bazi seyler onceki donemlerde hicbirsey yapilmadan ayni sekilde yandaslara para dagitiliyordun.
Birde yerel secimlere parti degil kisi bazinda bakmak lazim bence.
Korhan'cım yapma gözünü seviyim :) İstanbul yolundaki alt gecitler kac yıl yetti? Benim gördüğüm sadece 1 yıl rahatlattı.. Bu tarz alt gecitler dunyanın hiçbir ulkesinde kullanılmıyor artık. cunku işe yaramadıgı anlasıldı. Su an istanbul yolunda ciftlik kavsagı olsun diğer alt gecitler olsun ne kadar tehlikeli. yol durmus oluyor alt gecidin içinde, gecide girmeden anlayamıyorsunuz. bu sekilde sayısız kaza oldu orda.. Aynı sekilde kuguludaki ucube şey.. tunusa girmeye korkuyorum aksamları.. Milli kütüphanenin önündeki ne oldugu belli olmayan yerleri ne için dusunuyor hala merak ediyorum :)
İş yapmış gibi gorunmeyi cok iyi beceriyor melih gokcek.. Bu sekilde de kendi etrafındakilere cok iyi rant saglıyor. Bu iş için etrafındakilerden birisi iyi para getireceginden bahsetseydi eminim yapılırdı :)
önce o kendine biraz haysiyet yapsın.
Projenin "Spor" ya da "Sosyal Projeler" başlıkları altında değil de "Ulaşım" başlığı altında bulunması duruma hangi zihniyetle bakıldığının bir göstergesidir diye düşünüyorum.
Projenin "Spor" ya da "Sosyal Projeler" başlıkları altında değil de "Ulaşım" başlığı altında bulunması duruma hangi zihniyetle bakıldığının bir göstergesidir diye düşünüyorum.
İstanbul Park gibi olur günlüğü 00.000 Euro
hakkaten ya ben pisti geçtim bari şu yoları düzeltsinler o... c.... i. melih :Deli:
eskiden yolları yaparlardı kaldırımları değiştirirlerdi seçim öncesi gıda vb yardımlar yaparlardı.
şimdi ismine proje diyorlar bizden aldıkları yüklü kdvler ile yine bizi qikmeye çalışıyorlar yemezler aman daha... neler görücez acaba bu memlekette.
Sabah yolda gelirken tartışıyorduk bu adam bir pist yapmadı diye yaparsa helal olsun :)
Değil pist yapmak altıma STi bile çekse yine de oy vermem bu adi yalancı herife...
yapıcaksa yapsınn ıstanbuldan ankarayaa gıderız :)
onu bırak disneyland yapacakmış. mıuahahahauah
s.alican
02-03-2009, 09:35
MOTOR SPORLARI
Gençlerimiz gözdesi olan motor sporlarında belediye olarak Ofroad ve drag parkurları moto gp yarışları düzenlemek üzere profesyonel anlamda pistler yapılacaktır
İ.Melih Gökçek
Bu adama sorsak drag nedir diye bilirmi acaba:D:Dne olduğunu biliyormu:D
s.alican
02-03-2009, 09:40
offf bu adam beni öldürcek yaf :D:D
UÇAK OTELL :D:D
Pistin girişine kontorlu gişe sayacı filan koyarlar, 1-2 kere gidip gelenin aracına haciz bile gelir, trafik cezası kesip pistin parasını çıkartır.
Bu adamların topunda ar namus kalmamıs.
mgnPower
02-03-2009, 11:14
piste girenlerden para alir cikanlarada uygulama yapar araclarini baglatir. bunlardan hic bisii olmaz bu saatten sonra Allah birdir dedigi haricinde hic bir lafina inanmam daha.
onurdemir
02-03-2009, 11:20
onu bırak disneyland yapacakmış. mıuahahahauah
En çok ona güldüm bende :D Melih'e mickey mouse kulakları takmak gerek :D
Vts_Power
02-03-2009, 11:59
arkadaşlar saydırıosunuz tamam ama isterlerse yaparlar birisi gidip böyle bişey istemiş demekki drag falan yazdıklarına göre herkes fırsatçıysa bizde çıkarlarımıza bakalım :D şeş kaza yapılırsa bi pist, ki belediye için çok basit bişe bu pist olayı hani köprü geçme falan filan die bi laf var :D
Yeni dogalgaz sayacları cıkmış ankaralılar ekonomik % 40 az yakıyomuş....Dünya genelinde 60 $ size 400...***** pist yapılacak...
Utanmaz herif.
Pist yapsalar bile 200 mt yaparlar yer az diye. :)
Ya yapmayın etmeyin melih kim drag pisti yapmak kim . Ben baktım melih çıktı tv ye bu ne dedim daha önemli işlerim var.. ve wc ye gittim... Bu adamın hiçbir partide yeri olmamalı hatta mümkünse sınır dışı falan edilmeli. gitsin kenyaya üst geçit yaptırsın ne bileyim size 1000 yıllık su getireceğim falan desin.
s.alican
02-03-2009, 12:09
Pist yapsalar bile 200 mt yaparlar yer az diye. :)
abi ne diyon sen ya 200 metre olurmu hiç,çok fazla deilmi 100 metre felan :D:D
Vts_Power
02-03-2009, 12:12
ben bu adama ne yaparsa yapsın oy vermicem ama bu aptal halkın yine seçme ihtimali yüksek bunu bilioruz.yol gösteren yardımcı olan çıkacak bnlara sadece pist için.
azcık data detayları var daha sonra paylaşırım.. şimdi yazmıcam
PROMINENT
02-03-2009, 15:20
zeki mürende bizi görücekmi ?
külliyen yalan ya, kuş olup uçuyor sözler :)
emre.aksu
02-03-2009, 15:33
projelere gel...
Disneyland
2010 Basketbol Sampiyonasi
Drag Pisti...
Hass....r lan diyorum o kadar. Cayyolundaki metroyu kac senedir bitiremedi bide disneyland mi yapacak...
Geçen seçimlerdeki vaadetlerinden birini hatırlatayım size :
Çayyolu ve Eryaman metrosunu seçimden önce yada 3 aya bitireceğim demişti. Sonuç ? Aradan 5 yıl daha geçti daha bitirecek , kaldı k,i belediyenin şirketlerinden çalışan bir yakınımdan duyduguma göre o metroların 2013 yılından önce bitmesi hayalmiş. Çünkü inşaat yapıdan çok elektronik,ray,alt yapı vs vs gibi durumlar daha zorlu ve daha pahalıymış.
Bu adamın herşeyi palavra , bu adamın yapacağı projeler en düşük bütçeli ( fakat yandaşlarına fazlaca para kazandıracak) projeler ve bu projelerin daha fazla geniş kitleye hitap etmesi lazım , ancak o zman birşeyler yapar. Yoksa çalmaktan başka bir şey yapmaz.
drag pıstı dıye bısıklet yolu yapar...
bitmeyen alt geçidi havayi fişekli törenle açan bi adam bu..
kim ne bekliyor ki?
sincanin merkezine alt geçit yapıyor.. Maximum 150 günde bitecek dendi. 1 senesi bitti halen üstten üstten oynuyorlar.
o yerin çevresindeki 20 esnaf dükkanini kapattı.
biz dahil.
yedikleri paralarla kaç tane pist yapılırdı
sallamaktan zarar gelmez demiş ve uydurmuş :D
Pist deil burdan uzaya yol yapsa NAH oy veririm...
walla bu güzel memleketimin cok güzel insanlarıı inanmaktan beterlerr..tapıyorlarr resmenn...bu senede gökçek ve akp gelirse hiç sasırmıcam...:ofk::ofk:
gitsinler cukur dolu yolları düzeltsiinler önce..arabalar cukurlara kafalama düşüyolar...ondan sonra pistlere gecsinlerr..
ulann ne utanmaz arlanmazz bi adamdırr bunlarr yaaa..behhh anasını
+1907, katılıyorum...
boşş laflar bunlar her seçim mutlaka bişi buluyolar ama adam akıllı yaptıklarını hiç görmedim en basidinden Ankaranın yollarına bakmanız yeterli...
ağzıyla piste asfalt dökse oy vermem o İ. melih gökçeğe
secileceğini bilsin 20 gun içinde abd dekılere taş cıkartacak drag pıstı yapar.
yaptıgı alt gecıtlerın hallerı ortada.gercekten gecıtlere gırmeye korkuyorum.
gecıtlerın en sevdıgım ozellıgı ıcınden gecerken gazlamak:)
trafıgı rahatlatmak ıcın o kadar kopru yaptı,yolları genıslettı yazın sol serıtler kendı adamları olan cım sulamacılara tahsıs edıldı.sağ serıtler agır tasıtlara dayanamadı coktu.bıze kaldı gene 2 şerit.
dunyanın parasını harcadı ınat ıcın kızılırmaktan su getırdı.cesme suları hergun farklı renk akıyo.evımıze renk getırdı sagolsun.aynı su tasıma projesı daha once( galıba chp)boludan olmasını onermısler.ınat ıcın kızılırmaktan su getırdı.cesme suları ıcılmez oldu.tertemız suyumuz vardı.
ankaranın tum gırıslerıne projelerı vardı.gercı cok onemlı degıl ama hıcbırını yapmadı.
cesme suları hergun farklı renk akıyo.evımıze renk getırdı sagolsun
ahahahaha. Öldüm gülmekten. :D:D:D
ben bu adama ne yaparsa yapsın oy vermicem ama bu aptal halkın yine seçme ihtimali yüksek bunu bilioruz.yol gösteren yardımcı olan çıkacak bnlara sadece pist için.
azcık data detayları var daha sonra paylaşırım.. şimdi yazmıcam
merakla beklioruz :D
Şimdi bu drag pisti işinin benzerini aslında biliyoruz .o da çayyolu metrosudur.
Bundan 5 sene (yazıyla beş :) ) önce, seçimlerden önce kesin açılıyordu bu metro seçim için tv lerde verdiği beyanatlarda.. Beytepe ve MTA alt geçitlerinde istihdam edilen personel 5 senedir gayet "yorularak" maaş almakta yani :)
kısacası torunum drag yapar mı ankarada onu bilmem ama belki onun torunu yapar melihin yaptığı pistte.
btp yanı bagımsız turkıye partısı genel baskanı haydar bas bana sozde araba alıyordu hemde 2 tane :D
i.m.g. ile çalışma şansınıda yakalamış biri olarak söylüyorum sahsi olarak para kazamayacağı hiçbir yatırımı yapmaz. Paraya dönüşeceğini hissettiği an bir ay içinde pisti istediği yere yapar, yeterki ucunda maddi çıkarı olsun
Adamın birşey yapacağına dair inancım kalmadı. Hipodromun durumu ortada. Pist yokluğundan yarışlar Akhisar'da yapılıyor, saçmalık yani. Oy vermem ama şeş kaza başa gelirse en azından verdiği vaadi yerine getireceğini düşünüyorum. 400mt pist yapmak o kadar zor olmasa gerek, değil mi...?
erkanayasli
09-03-2009, 18:22
daha doğru düzgün gidecek yol yok ankarada. ne lastik kaldı ne amortisör. :)
adam olsun yeter i.melih yolu geçsin
yaptığı drag zamanında 860 milyara aldığı şu anki değeriyle oğlunun 2trilyonluk 2 (4TRL)villasındanda geçiyormuymuş????
GokhanErol
09-03-2009, 23:21
altgeçitler inmeden trafik ne durumda bilinmiyor ç.emeç bulvarındakiler evlere şenlik,bağlantı yolları özellikle ist. yolundan esk. yolu istikameti ümitköye giden çevre yolu bağlantısı 3 şeritten aniden teke ve abartısız 60derecelik açıyla 2Glik apex noktası yakalatan dönüş ,ana yolların durumu ortada bazı yerlerde resmen krater derinliği mevcut...
sadece seçim vaadi drag pisti ortasında ya havuz olur yada fışkiye...
geçiniz...:ofk:
Emir_b16a
09-03-2009, 23:22
pisti yapar çokta güzel olur dünyadakilere taş çıkarır ama giriş parası 500 liranızı kesin alır :D