PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şef Style Typer vs Deniz M3 286

Eray Yümsel
02-03-2009, 12:54
şef tek m3 2 kişi

sanırım şef kpro takmıs arabasına çok iyi gidiyo bukadar iyi gidiceğini tahmin etmiyodum denizin m3 e bukadar tutunabildiği için tebrik ederim...

http://videos.streetfire.net/video/Sef-vs-Deniz_639137.htm

Alican
02-03-2009, 12:55
This video is currently being encoded. Please check back later. :)

_FaRuK_
02-03-2009, 12:56
evet aynısını dıyorr

Eray Yümsel
02-03-2009, 12:56
buraya yazcanıza bi tr ye çevirin bekleyin :) açılır 2dk ya

MiaMi
02-03-2009, 12:57
video yok ortalıkta Eraycım bu aralar encode etmesi 1 gün veya daha fazla sürüyor. Streetfire damı bize ambargo koyuyor anlamadım.

XoR
02-03-2009, 13:00
video yok ortalıkta Eraycım bu aralar encode etmesi 1 gün veya daha fazla sürüyor. Streetfire damı bize ambargo koyuyor anlamadım.

Encode etse bile görüntüler çok yavaş geliyo önce ses geliyo ama görüntü ortada yok falan.Bence streetfire'da bi problem var buaralar :)

CasabLanca
02-03-2009, 13:02
Encode etse bile görüntüler çok yavaş geliyo önce ses geliyo ama görüntü ortada yok falan.Bence streetfire'da bi problem var buaralar :)

şu an aynen dediğin gibi :icon_tup:

trgy
şuan acıldı video;)

_FaRuK_
yanlarda kar olmasıda vıdeo ya degısık bır hava katmıss:)

Eray Yümsel
02-03-2009, 13:03
geliyo 10dk ya yenı link

chiefkadir
02-03-2009, 13:05
Ohaaa diyorum Eray sana daha kendin izlemeden forumamı koydun..ulen ne adamsın olm kpro felan yok kaldır şunu öptürme ebeni :)

CasabLanca
02-03-2009, 13:06
Ohaaa diyorum Eray sana daha kendin izlemeden forumamı koydun..ulen ne adamsın olm kpro felan yok kaldır şunu öptürme ebeni :)

kadir abi dün siz inceke doğru giderken arkanızdanda jandarma geliyordu rampada heralde dün epey bir kovalamaca oynadınız :D:D

MeK
02-03-2009, 13:06
Valla ben isledim baya iyi gidiolarr özellik lede typer güsell eline saglık kankii

chiefkadir
02-03-2009, 13:12
kadir abi dün siz inceke doğru giderken arkanızdanda jandarma geliyordu rampada heralde dün epey bir kovalamaca oynadınız :D:DEvet bi kovaladı bizi ben 250 deyken arkada kimse yoktu :) Birde baktım Evo uzuyo yanımdan :D

Uzunda Denizin yardığı videoda olacak onuda koy bari :D

CasabLanca
02-03-2009, 13:14
Evet bi kovaladı bizi ben 250 deyken arkada kimse yoktu :) Birde baktım Evo uzuyo yanımdan :D

sizden 1 saat sonra felan enkaya geri döndüler rahat bir 25-30 arabanın plakasını almışlardır enkada olay çıktığı için kimse arabasının yanında değildi bir an baskın yaptı. Allahtan biz deniz abilerle köprü üstündeydik olayı uzaktan izledik :D

cheers
02-03-2009, 13:15
Bizde köprüdeydık alla alla :D

Güzel yurumuş Kadir abı :)

KaanKY
02-03-2009, 13:19
dun mıllet eskışehir yolundaydı enkaya hangi ara gdiip geldiniz :D
gorkemle kaan denemedı mı :P :D

chiefkadir
02-03-2009, 13:19

Biz 14.30 gibi geçtik ordan peşimizden geldi baya hızlıydı jandi,

Baskı balatayı değiştirdik volana yeni yeni alışıyo :)

BMK TypeR
02-03-2009, 13:21
Maşallah kadır abı ıyı yurumus yıne.

cheers
02-03-2009, 13:24
Biz 14.30 gibi geçtik ordan peşimizden geldi baya hızlıydı jandi,

Baskı balatayı değiştirdik volana yeni yeni alışıyo :)

Biz saat 3 de enkadaydık.

Volan da mı değişti?

chiefkadir
Sağol Reşit,Denizin m3 e bukadar dayanmak başarıdır :)

initial-D
ankara ve gündüz spec güzel oluyo:)

maşallah kadir abi

cenk
02-03-2009, 13:34
kadir abi bende haber bekledim ama ne arayan vardı ne soran yaww :)

STP
02-03-2009, 13:37
kprolu ıle deneyın bırde merak ettım :)

RCkid
02-03-2009, 13:39
maşallah 2 arabaya da
anlaşılan herkes dışardaymış dün
ben de bir umut bekledim haber gelir diye ama gelmedi

umut01
02-03-2009, 13:47
clio rüzgara yelken açmış :) bizede perde olmuş :)
hepsine maşallah:)

chiefkadir
02-03-2009, 13:50
kadir abi bende haber bekledim ama ne arayan vardı ne soran yaww :)Cenk peşpeşe arayıpta sıkmayalım dedim.Pazar güzel olursa kaçalım yine:)

3rk4n
02-03-2009, 13:52
Maşallah . İbo kardeşime bak be ne kovalıyor typer le m3 ü :D

_muhaRRem
02-03-2009, 13:56
artık FAN typeR istanbula gelsin :) maşallah güzel bi rolling olmuş

chiefkadir
02-03-2009, 14:05
200 üstü m3'ün ezdiği video :D
http://videos.streetfire.net/video/tayyar-ve-m3_639139.htm

Eray Yümsel
02-03-2009, 14:08
fan typer istanbula gelsn ilk 406 la kitlicem ona zuhahahahha :D
benzınıde 95 alcam :D:D:D

chiefkadir
02-03-2009, 14:08
artık FAN typeR istanbula gelsin :) maşallah güzel bi rolling olmuşİnşalah Eray Boluda bir organize yapacak bizden sizden arabalar gelir bakarız :)

Görkem
02-03-2009, 14:09
dun mıllet eskışehir yolundaydı enkaya hangi ara gdiip geldiniz :D
gorkemle kaan denemedı mı :P :D

olum hızlı adamlarız biz senle 2.ci karşılaşmamızda enkadan dönüyoduk zaten :) sen gelseydin ben denerdim senle büyük zevkle :D senin gibi rolling varken paintbol a gitmedik biz :D

bu arada maaşallah araçlara gerçekten deniz in m3 de kadir abinin typer da çok iyi ler,,,,
cam car fiesta st
kameraman ben :D

chiefkadir
02-03-2009, 14:09
fan typer istanbula gelsn ilk 406 la kitlicem ona zuhahahahha :D
benzınıde 95 alcam :D:D:D2 dakka içinde özür dile koyarım videoyu :D

Eray Yümsel
02-03-2009, 14:10
tr nin en hızlı k20si FAN typer :D:D:D ben kim geçmek kim

I love ŞEFFF

RCkid
02-03-2009, 14:11
olum hızlı adamlarız biz senle 2.ci karşılaşmamızda enkadan dönüyoduk zaten :) sen gelseydin ben denerdim senle büyük zevkle :D senin gibi rolling varken paintbol a gitmedik biz :D

bu arada maaşallah araçlara gerçekten deniz in m3 de kadir abinin typer da çok iyi ler,,,,
cam car fiesta st
kameraman ben :D

cumartesi de gidiyodunz
sen, ömer, golf gti bi de mini vardı ama sizinle miydi bilmiyorum

chiefkadir
02-03-2009, 14:11
tr nin en hızlı k20si FAN typer :D:D:D ben kim geçmek kim

I love ŞEFFFTamam oldu şimdi :D

nightkids_han
02-03-2009, 14:13
clio çok iyi yaw ole usluca arkadan geliyorr :D

chiefkadir
02-03-2009, 14:14

cam car fiesta st
kameraman ben :DEyvallah Görkem :) Ömerin ST de baya iyiymiş:) Astra ile iyi yürüdünüz:icon_tup:

_muhaRRem
02-03-2009, 14:15
İnşalah Eray Boluda bir organize yapacak bizden sizden arabalar gelir bakarız :)

İnşallah güzel bir organizasyon olursa gelebiliriz

Görkem
02-03-2009, 14:16
cumartesi de gidiyodunz
sen, ömer, golf gti bi de mini vardı ama sizinle miydi bilmiyorum

evet mustafa doğru cumarteside biz kendi aramızda öle bi kaç deneme yaptık ;),,,minide bizdendi :) cam car yaptık ama yavaş kaldı düz cooper dı :) ...............

chiefkadir
02-03-2009, 14:20
Buda yine m3 e yetişemeyip sellektör attığımız video ..Otoban görüntüsü gayet güzel ;)
http://videos.streetfire.net/video/m3-ve-Fan-tayyar_639140.htm

elpadre
02-03-2009, 14:29
[QUOTE=chiefkadir;569714]Buda yine m3 e yetişemeyip sellektör attığımız video ..Otoban görüntüsü gayet güzel ;)
http://videos.streetfire.net/video/m3-ve-Fan-tayyar_639140.htm[/QUOT

sef abım acılmadı vıdeo :?

TURBO CİVİC
02-03-2009, 15:59
oh oh bizsiz kaynatın guzel valla.gerci benim agır bakımım var deniyemem ama gelirdik izlerdik guzel olurdu.tum araclara masallah

KaanKY
02-03-2009, 16:39
maşallah 2 arabaya da
anlaşılan herkes dışardaymış dün
ben de bir umut bekledim haber gelir diye ama gelmedi

olm düşün ben bile caddelerdeydim :D sonra ümitköyde dolaşdım en son tekerlekçiye gittim
biliyorum görkem guzel olurdu takıldım sadece aslında donuste orda durmasaydınız mopete kadar sıkardık arkadaşlar geliyodu arkadan ben ondan haraket ettım

RCkid
02-03-2009, 16:44
olm düşün ben bile caddelerdeydim :D sonra ümitköyde dolaşdım en son tekerlekçiye gittim
biliyorum görkem guzel olurdu takıldım sadece aslında donuste orda durmasaydınız mopete kadar sıkardık arkadaşlar geliyodu arkadan ben ondan haraket ettım

alacağınız olsun, evim de 2 dk tekerlekçiye en azında oraya çağırsaydınız hani arabam yavaş ama gelirdim otururduk orda
sen bile çıkmışsın da ben çıkamamışım

maxpower
02-03-2009, 16:53
güzel videolar

kadir abi kendi tarzını yarattın:D

UĞUR_GSI
02-03-2009, 18:41
tebrikler kardeşim videolar gercekten güzel olmuş tabi arabaların hakkını yememek lazım.cıdden guzel typerın yururu baya ıyı boyle guzel vıdeolara devam kardeş bızde bıgun senın gıbı vıtes atıcaz:)

DogukanB
02-03-2009, 18:59
Ankaranın yolunaaaaaa baaaak.:D Maşallah, m3 de jb sanırım çok yakışıklı.:)

searock///
02-03-2009, 19:27
ben wideoyu izlemedim halen ama kadir abinin arabasinda ya yeni birseyler war yada benimkinde bir haller war:)))) cunku normalde gecen haftsda denedik bu attigim farkin en az 2 kati oluyor:) AMA bu hafta cok iyi yurudu:)) bence kadir abi en acilinden kprolu bi type r la denemeli:)))

opeldostlar
02-03-2009, 21:10
olacağıda bu zaten 2 aracada maşallah clıoda fena ha arkadan yapışmış araçlara

searock///
02-03-2009, 21:11
kadır abı wıdeoyu ızledım guselmıs ama benım arabanın ıcınden cekılenlerde daha cok bellı oluyor 2 de yana yana gıdıyoruz :) normalde 2. wıreste basar basmaz kopmam lazımdı ama kopamadım cok ıyı yurudun :) bıraz once dedıgım gıbı senı kprolu type r gecemez bence ... yada benım arabada bı haller war yarın sbahtan sasmazdayım arabayı bı ıncelemeye alıcam hehehe ... olmadı bır 321 lık bulup deneyecem o zaman problem bendemı yoksa senın tayyar delidana hastalıgınamı yakalanmıs yarın anlıyacam hehehe

Enes-x
02-03-2009, 21:20
Angaranın yoluna kurban :) Araçlara maşallah Allah kazadan beladan uzak tutsun..Böyle aydınlık kaliteli videolar paylaştığınız için teşekkür ederiz izlemesi çok keyifli oluyor :)

edo typer
02-03-2009, 21:33
kadır abı wıdeoyu ızledım guselmıs ama benım arabanın ıcınden cekılenlerde daha cok bellı oluyor 2 de yana yana gıdıyoruz :) normalde 2. wıreste basar basmaz kopmam lazımdı ama kopamadım cok ıyı yurudun :) bıraz once dedıgım gıbı senı kprolu type r gecemez bence ... yada benım arabada bı haller war yarın sbahtan sasmazdayım arabayı bı ıncelemeye alıcam hehehe ... olmadı bır 321 lık bulup deneyecem o zaman problem bendemı yoksa senın tayyar delidana hastalıgınamı yakalanmıs yarın anlıyacam hehehe

fatihle denemelerın nasıl oluyo? senın aracta cıp fıltre egzos var dogru muyum? baska bısey ekledın mı?

kickboxer
02-03-2009, 21:40
oo diil yollara bak

kickboxer
02-03-2009, 21:46
bu arada :D araclara masllh:D yolları gorunce arabaları unuttum:D

CemVteC
02-03-2009, 21:56
vııdeonun 6.sn de hangıı vııteste typr :?

searock///
02-03-2009, 22:02
fatihle denemelerın nasıl oluyo? senın aracta cıp fıltre egzos var dogru muyum? baska bısey ekledın mı?

fatıhle denemelerımız yada baska araclarla denememız deıl burdakı konu .. ben aracımın nasıl gıttıgını bılıyorum benımle denıyen arkadaslarımda bılıyor .. ben kıyaslama yapamam yanlıs olur ama dun bız kadır abıyle gazladık kprolu type r dan cok daha yakın yurudu benımle . ben yarın aracımın bı problemı olup olmadıgına bakıcam eger problem yoksa kadır abının aracının oyle yurumesı normal deıl kprosuz type r a gore hatta kprolu bıle olsa okadar yuruyemez ... buyuk ıhtımalle bende bı sorun war... ben carbon airbox taktım we fıltreyı oturtamadım yerıne .. yaklasık 1 haftadır fıltresız gezıyorum hawa akısımda bı problemde olmus olabılır ondan suphelenıyorum gecen hafta kadır abıyle airbox ı taktıgımda denemıstık fark bundan cok cok daha fazlaydı .. kadır abıde gecen haftadan bu haftaya bırsey yapmadım dıyor arabasına demekkı sorun bende dıyorum :)

edo typer
02-03-2009, 22:42
fatıhle denemelerımız yada baska araclarla denememız deıl burdakı konu .. ben aracımın nasıl gıttıgını bılıyorum benımle denıyen arkadaslarımda bılıyor .. ben kıyaslama yapamam yanlıs olur ama dun bız kadır abıyle gazladık kprolu type r dan cok daha yakın yurudu benımle . ben yarın aracımın bı problemı olup olmadıgına bakıcam eger problem yoksa kadır abının aracının oyle yurumesı normal deıl kprosuz type r a gore hatta kprolu bıle olsa okadar yuruyemez ... buyuk ıhtımalle bende bı sorun war... ben carbon airbox taktım we fıltreyı oturtamadım yerıne .. yaklasık 1 haftadır fıltresız gezıyorum hawa akısımda bı problemde olmus olabılır ondan suphelenıyorum gecen hafta kadır abıyle airbox ı taktıgımda denemıstık fark bundan cok cok daha fazlaydı .. kadır abıde gecen haftadan bu haftaya bırsey yapmadım dıyor arabasına demekkı sorun bende dıyorum :)

dogrudur herkes kendı aracını bılır nasıl yurudugunu..bu fark bıle bana fazla geldı..aracında ne oldugunu ondan sordum..kadır abının aracı guzel yuruyo,kadır abıde ıı yurutuyo..;)

chiefkadir
02-03-2009, 22:57
Konuya m3 var m3 var diyerek başlasam :D
Deniz arabası ile uğraşan ve hergün birşeyler ekleyen birisi en son frenleri halletti :)
Benim m3 geçme iddam helede denizi geçme iddiam hiç olmadı uzunda araya tren giriyo :) Deniz standart 321 lik m3 ü boy boy ayırırken bizim aralara girmemiz zaten hayall..kprolu tam malzeme ile yürüyen bitek fatihin araba var ankarada oda geçiyodu zaten bizi :)

Ben enson balatayı yeniledim son denemede ise karışık benzin vardı.
Erdem; sağolasın senin m3 ler hakkındaki görüşlerini iyi biliyorum ankaranın m3 leri farklı diyorum :D

searock///
02-03-2009, 23:00
ben kadır abının aracı yurumuyor demedım zaten dıyememde :) ben sadece sunu dıyorum eger benım arabamda bı sorun yoksa kadır abının arabası eskısı ggıbı deıl dıyorum .... ben kadır abıyle her hafta gazlıyorum we bu hafta kadır abının type r cok ınanılmaz yurudu ... kprolu type r onun kadar yurumuyor yıne dıyorum eger bende sorun yoksa ... ozelllıkle bunu dıyorum cunku bende sorun warsa ınsanları yanıltmıs oluruz :)

edo typer
02-03-2009, 23:00
Konuya m3 var m3 var diyerek başlasam :D
Deniz arabası ile uğraşan ve hergün birşeyler ekleyen birisi en son frenleri halletti :)
Benim m3 geçme iddam helede denizi geçme iddiam hiç olmadı uzunda araya tren giriyo :) Deniz standart 321 lik m3 ü boy boy ayırırken bizim aralara girmemiz zaten hayall..kprolu tam malzeme ile yürüyen bitek fatihin araba var ankarada oda geçiyodu zaten bizi :)

Ben enson balatayı yeniledim son denemede ise karışık benzin vardı.
Erdem; sağolasın senin m3 ler hakkındaki görüşlerini iyi biliyorum ankaranın m3 leri farklı diyorum :D

ızmırdede ıı m3ler bulduk:D onlarda neselı,ama denızın masallah fazla neselı:D

chiefkadir
02-03-2009, 23:02
ben kadır abının aracı yurumuyor demedım zaten dıyememde :) ben sadece sunu dıyorum eger benım arabamda bı sorun yoksa kadır abının arabası eskısı ggıbı deıl dıyorum .... ben kadır abıyle her hafta gazlıyorum we bu hafta kadır abının type r cok ınanılmaz yurudu ... kprolu type r onun kadar yurumuyor yıne dıyorum eger bende sorun yoksa ... ozelllıkle bunu dıyorum cunku bende sorun warsa ınsanları yanıltmıs oluruz :)Geçen hafta sana 60 kilo adam verdim bu hafta 85 kilo:D:D geçen hafta benim bagaja saxonun 30 kiloluk ıvır zıvırı koyduyduk bu hafta oda yoktu :D

edo typer
02-03-2009, 23:04
ben kadır abının aracı yurumuyor demedım zaten dıyememde :) ben sadece sunu dıyorum eger benım arabamda bı sorun yoksa kadır abının arabası eskısı ggıbı deıl dıyorum .... ben kadır abıyle her hafta gazlıyorum we bu hafta kadır abının type r cok ınanılmaz yurudu ... kprolu type r onun kadar yurumuyor yıne dıyorum eger bende sorun yoksa ... ozelllıkle bunu dıyorum cunku bende sorun warsa ınsanları yanıltmıs oluruz :)

denız masallah aracın cok guzel yuruyo,butun herkes bunu soluyo ztn ama yanlıs anlama kprolu typerı bu kdrdan fazla gecmen bana garıp geldı sadece..ondan sordum aracta ne var dıe;) hafıfletıyosun bazen hafıfken mı denedınız? eger ole ıse sonuc normal derım..burda bende m3ler ıle denıyorum,kprolu typer ıle aracımı denıyemedım ondan farkı soleyemem ama 5e oturunca barız hızlıyım eskı halımden,senle denemek cok ısterım..

searock///
02-03-2009, 23:07
Geçen hafta sana 60 kilo adam verdim bu hafta 85 kilo:D:D geçen hafta benim bagaja saxonun 30 kiloluk ıvır zıvırı koyduyduk bu hafta oda yoktu :D

hehehe ya olduracen sen benı ya hahahaha senı sewmeyen aids olsun dıyorum we eklıyorum :D:D:D:D gecen hafta bagajında unuttugun bebegı yazmamısın hahaha .... benımde bagajım doluydu gecen hafta :) ben sunu dıyorum bızım senınle aramızda gecme yada gecılme gıbı bı sorunumuz yok abı bunu bız bılıyoruz ama bı cok kısı bılmıyor bunu buradan yazmak ıstedım :) hatta ben arabaya bıseler yapmadan once sana rıca edıyorum bı deneyelımde sonra nekadar yaradıgını gorelım dıyorum abı :) bu arada bu karısık benzın ne?

chiefkadir
02-03-2009, 23:11
hehehe ya olduracen sen benı ya hahahaha senı sewmeyen aids olsun dıyorum we eklıyorum :D:D:D:D gecen hafta bagajında unuttugun bebegı yazmamısın hahaha .... benımde bagajım doluydu gecen hafta :) ben sunu dıyorum bızım senınle aramızda gecme yada gecılme gıbı bı sorunumuz yok abı bunu bız bılıyoruz ama bı cok kısı bılmıyor bunu buradan yazmak ıstedım :) hatta ben arabaya bıseler yapmadan once sana rıca edıyorum bı deneyelımde sonra nekadar yaradıgını gorelım dıyorum abı :) bu arada bu karısık benzın ne?Zuahhaah :D: Heyaw otobanda arabalarda nevar derken içerde çocuk çıkmıştı :D:
Karışık benzin; Biraz işedim biraz 100 biraz 95 :D

Deniz sana dedim Eray geldiğinde ona bi güzellik yapalım diye başmikser bu idne :D

searock///
02-03-2009, 23:13
denız masallah aracın cok guzel yuruyo,butun herkes bunu soluyo ztn ama yanlıs anlama kprolu typerı bu kdrdan fazla gecmen bana garıp geldı sadece..ondan sordum aracta ne var dıe;) hafıfletıyosun bazen hafıfken mı denedınız? eger ole ıse sonuc normal derım..burda bende m3ler ıle denıyorum,kprolu typer ıle aracımı denıyemedım ondan farkı soleyemem ama 5e oturunca barız hızlıyım eskı halımden,senle denemek cok ısterım..

ben su anda stock kılomdayım arabam sokuk felan deıl hatta kadır abıyle gazladıgımızda ben 2 kısıydım :) bende m3 lerle denıyorum 321 lık we 343 luklerle forumdakı arkadaslarda denemelerımın wıdeosu olacak bende ne yazıkkı yok elınde olan arkadaslar wıdeoları koyarlarsa hep beraber ızlerız ... hatta ben sunu dıyeyım benımle gelen en ıyı m3 5-6 boy arkamdan gelıyor en son 34 jul la denedım we en iyi yuruyen m3 odenedıklerım arasında... bu durumda bende bı problem yoksa kadır abı m3 kadar yuruyor hatta 180 lere kadar onunde olabılır dıye dusunuyorum ... denemek ısterım demısın dostum . tabıkıde denerız buralara yolun duserse bı telefon etmen yeterlı :) herzaman beklerız

iynn-RS
02-03-2009, 23:16
her denemeyede salça olmuşum :hahaha::hahaha:

arkadaşlar cai off konumunda :D benzın yok vıtes topuzum yok :D 2 boy arakadan m3 ve tayyar bastıktan sonra basıyorum onun ıcın memletek boyu arkadayım:D

yoksa ikisinde geçiyorum:hahaha::hahaha:

searock///
02-03-2009, 23:18
Zuahhaah :D: Heyaw otobanda arabalarda nevar derken içerde çocuk çıkmıştı :D:
Karışık benzin; Biraz işedim biraz 100 biraz 95 :D

Deniz sana dedim Eray geldiğinde ona bi güzellik yapalım diye başmikser bu idne :D

geldıgınde bende kaldı :) gelseydın gruba alırdık zuahahahahaha:D:D:D:D sen onu bunu bırak ne yaptın arabaya onu soyle ıtıraf et artık:9 bak benı yarın arabanın altına sokma :) zaten cıktıgım yokta altından ... bu arada arabanın dısınıda topladım bıttı :D bugun bıtırdım sonunda ... bak sımdı aklıma geldı benzın dedın ya .. benım benzın bıtıyordu gerı donduk yoldan benzın aldık acaba benzınden olabılırmı dıyorum :beuj::beuj: sımdı keyfınden gecılmıyordur kadır abı arabaya bıse yaptın bana soylemıyorsun benı trıbe baglattın kıs kıs guluyorsun dımı bana hahahahahahahahah

iynn-RS
02-03-2009, 23:19
Deniz abi dun bence kadır abı herzaman gıttıgı gıbı gıdıyodu.
sende sorun olabılır bence.ve o koydugun fılıtre emme manıfoltunun 10 da 1 ı kadar:)
bendekı fılıtre bıle daha buyuk:D
emıste sıkıntı olabılır aracında.

chiefkadir
02-03-2009, 23:21
Cuma bidaha bakalım denizim ;)

searock///
02-03-2009, 23:23
Deniz abi dun bence kadır abı herzaman gıttıgı gıbı gıdıyodu.
sende sorun olabılır bence.ve o koydugun fılıtre emme manıfoltunun 10 da 1 ı kadar:)
bendekı fılıtre bıle daha buyuk:D
emıste sıkıntı olabılır aracında.

olabılır tabıkıde bencede hawa akısıta ıpnelık cunku 1 haftadır fıltresız gezıyordum kesın yaglandı yarın komple sokecem arabayı bakalım ne warmıs ne yokmus cıkacak ortaya ... allahtan kadır abıyle denemısız ya bı ukalanın bırıyle denerken olsa dıllerınden kurtulamazdım hehehe

searock///
02-03-2009, 23:25

yok denemem sen cuma gunu benı gecersın gıbıme gelıyor :) eray gelsın oyle denerım ben :) eray olmadan denemem

MaG
02-03-2009, 23:26
maşallah hepinize..

kadir abi balatayı değiştirdiğin iyi olmuş ne taktın orjinmi ? bende şuan cold air takılı deil 15 20 güne takarım bende cold airi taktığım zaman deniz ilede seninlede deneriz ayarım falan eskisi gibi duruyor zaten..

searock///
02-03-2009, 23:26

saka bı yana cumaya hawa guzel olursa deneyelım bıdaha abı ... ben zaten cumaya kadar duramam yarın aksam bı m3 denk getırır denerım hemen ... m3 bulunca senıde cagıracam abı sende bı gazla :D:D:D:D

chiefkadir
02-03-2009, 23:27
ben su anda stock kılomdayım arabam sokuk felan deıl hatta kadır abıyle gazladıgımızda ben 2 kısıydım :) bende m3 lerle denıyorum 321 lık we 343 luklerle forumdakı arkadaslarda denemelerımın wıdeosu olacak bende ne yazıkkı yok elınde olan arkadaslar wıdeoları koyarlarsa hep beraber ızlerız ... hatta ben sunu dıyeyım benımle gelen en ıyı m3 5-6 boy arkamdan gelıyor en son 34 jul la denedım we en iyi yuruyen m3 odenedıklerım arasında... bu durumda bende bı problem yoksa kadır abı m3 kadar yuruyor hatta 180 lere kadar onunde olabılır dıye dusunuyorum ... denemek ısterım demısın dostum . tabıkıde denerız buralara yolun duserse bı telefon etmen yeterlı :) herzaman beklerızSahibinden.kom'da Türkiyenin en iyi m3'ü diye bir ilan varmış ertesi gün yeni bir ilan türemiş tr.nin eniyi m3ünü geçen m3 diye :D

chiefkadir
02-03-2009, 23:32
saka bı yana cumaya hawa guzel olursa deneyelım bıdaha abı ... ben zaten cumaya kadar duramam yarın aksam bı m3 denk getırır denerım hemen ... m3 bulunca senıde cagıracam abı sende bı gazla :D:D:D:DHani sözün vardı m3 bulunca çaarcaktın :D:D Neyse sen ayarla cuma bakalım bidaha :)

maşallah hepinize..

kadir abi balatayı değiştirdiğin iyi olmuş ne taktın orjinmi ? bende şuan cold air takılı deil 15 20 güne takarım bende cold airi taktığım zaman deniz ilede seninlede deneriz ayarım falan eskisi gibi duruyor zaten..Fatih exedy takıldı diye biliyorum ,Birader yaptırmış Bar hüseyinde Cenkle aynısı takıldı herhalde.

Eray Yümsel
02-03-2009, 23:34
yok denemem sen cuma gunu benı gecersın gıbıme gelıyor :) eray gelsın oyle denerım ben :) eray olmadan denemem

fişşt ölü devire çekeriz bunu veririz vaNOSu veririz vaNOSu :D:D:D:D

MaG
02-03-2009, 23:37
Hani sözün vardı m3 bulunca çaarcaktın :D:D Neyse sen ayarla cuma bakalım bidaha :)

Fatih exedy takıldı diye biliyorum ,Birader yaptırmış Bar hüseyinde Cenkle aynısı takıldı herhalde.

anladım abi stage 1 mi ? kaç liraya taktırdınız?

searock///
02-03-2009, 23:38
fişşt ölü devire çekeriz bunu veririz vaNOSu veririz vaNOSu :D:D:D:D

neeee vaNOSmu bak bu aklıma hıc gelmemıs tı :) nan eray sen ne adamsın ya iki dakkada 56 ya werecen ortalıgı hahahaha caldırsana benı aradım aksam acmadın

chiefkadir
02-03-2009, 23:39
anladım abi stage 1 mi ? kaç liraya taktırdınız?Evet 800 e yağı,tuzu,işçiliği yapılmış:icon_tup:

searock///
02-03-2009, 23:40
zaten ben olu dewırdeyım herzamankı gıbı 60 la basıyoruz :) ama 60 ı ben ıstıyorum ılerdede 60 dıye ben tutturacam

H22Power
02-03-2009, 23:41
benimlede deneyin bende istanbul çocuğuyum:) eray abi gidiomuyuz ankra ya abi tüpümüz bakii abi :)

searock///
02-03-2009, 23:41
Hani sözün vardı m3 bulunca çaarcaktın :D:D Neyse sen ayarla cuma bakalım bidaha :)

Fatih exedy takıldı diye biliyorum ,Birader yaptırmış Bar hüseyinde Cenkle aynısı takıldı herhalde.

sozum sozde abı son denedıgım m3 cok sıkıydı ondan cagırmadım hatta denedıgım m3 e cok canlı seyler yapılacak cok can yakacak dıye dusunuyorum

searock///
02-03-2009, 23:44
banada sonunda bı honda aldıracaksınız wallahı ya

TURBO CİVİC
02-03-2009, 23:57
bulsumalara davet bekliyorum denizim:icon_tup:kadir abi beni cagırmıyor artık kustu bana:D sen cagır bari;)

chiefkadir
03-03-2009, 00:11
bulsumalara davet bekliyorum denizim:icon_tup:kadir abi beni cagırmıyor artık kustu bana:D sen cagır bari;)Erdem telefona gerek yok artık her pazar aynı yerde buluşuyoruz:icon_tup:

bybmw(ss)
03-03-2009, 00:12
m3 harbiden sıkı ben ankaradayken anılla binmiştik borla eksozlu olan yanılmıyosam şaşmaz sanide turlamıştık harbiden sıkı bir arac ki ben 10 yakın ayrı m3 binmiş biriyin ona dayanarak sölüyorum sarı m3 cok sıkı kazasızz belasızz ..

izo
03-03-2009, 00:38
geçen pazar çok sorun yaşadım ayıp oldu şefime:( egzoz ve turbo contaları yanmış bar basamıodum basınca da turbo hortumu cıkıodu...
bu pazara bni de yazın ekibe toparlıyorum arabayı...

iynn-RS
03-03-2009, 00:49

hacı hıc haber vermıyosun:)

TURBO CİVİC
03-03-2009, 00:52
tamam abi sıkı bakıma gircem yetisirse pazar ordayım

chiefkadir
03-03-2009, 00:54
Tamam izo,erdem siz turbocu 200+hp ler ile yarışımız hep sürecek :D

searock///
03-03-2009, 10:24
m3 harbiden sıkı ben ankaradayken anılla binmiştik borla eksozlu olan yanılmıyosam şaşmaz sanide turlamıştık harbiden sıkı bir arac ki ben 10 yakın ayrı m3 binmiş biriyin ona dayanarak sölüyorum sarı m3 cok sıkı kazasızz belasızz ..
Bu guzel dusuncelerin icin cok tesekkurler dostum:)

Eray Yümsel
03-03-2009, 10:25
banada sonunda bı honda aldıracaksınız wallahı ya

duymamış olayım deniz :)

edo typer
03-03-2009, 12:01

hahahah adam dogru yolu buluyo ıste:D:D

Kaan
03-03-2009, 12:32
6 silindir k20 nası giderdi diye düşündüm bi an :D

MeRtCaN
03-03-2009, 12:39
Erdem telefona gerek yok artık her pazar aynı yerde buluşuyoruz:icon_tup:

aynı yer neresi abi yahuuuu :D

bybmw(ss)
03-03-2009, 13:14
hahahah adam dogru yolu buluyo ıste:D:D
onlar hondaya dönerken sen bmw dönmiyesin ?? o masrafı bmw yapcan honda k20ye yaptığın buralarda rakibin olmazzzz :))) erdem AS plaka m3le denesekmi senle onu hiç denemedik bu aralar bizimde kaşıntımızz başladıı ??

KaanKY
03-03-2009, 13:16
aynı yer neresi abi yahuuuu :D

sanırım molpet combo ordalardı

chiefkadir
03-03-2009, 13:17
aynı yer neresi abi yahuuuu :DO ağacın altı :D

edo typer
03-03-2009, 20:42
onlar hondaya dönerken sen bmw dönmiyesin ?? o masrafı bmw yapcan honda k20ye yaptığın buralarda rakibin olmazzzz :))) erdem AS plaka m3le denesekmi senle onu hiç denemedik bu aralar bizimde kaşıntımızz başladıı ??

as ıle sıktık debrıyajı sorun yaptı;) halledılsın denerım guzel ınsanlar as olsun brn olsun ys olsun her zmn denerım;)

chiefkadir
03-03-2009, 21:27
Erdem senden bir m3 vs ctr videosu bekliyoruz :)

M3CSL
03-03-2009, 22:59
geçen pazar çok sorun yaşadım ayıp oldu şefime:( egzoz ve turbo contaları yanmış bar basamıodum basınca da turbo hortumu cıkıodu...
bu pazara bni de yazın ekibe toparlıyorum arabayı...

gecen soledıklerımı unutma;):D guzel seyler beklıyorum bu sefer..

izo
04-03-2009, 00:20
gecen soledıklerımı unutma;):D guzel seyler beklıyorum bu sefer..

hacı kafa 1500 msnden ver yine sen taktikleri:D

edo typer
04-03-2009, 00:27
Erdem senden bir m3 vs ctr videosu bekliyoruz :)

sozum olsun abı toplu denerız gecılsemde gecsemde hepsını koyarım;) vıdeo cekme ısını bırakmıstık tantana cıkıyo dıe,arac sahıplerıne sorarım..

MeRtCaN
04-03-2009, 00:27
sanırım molpet combo ordalardı

Molped olmasın o heheheh :D

searock///
04-03-2009, 01:08

Tabikide saka yapiyorum dostum:))))

searock///
04-03-2009, 01:14
Ben hondaya donmem !! m power :))

CeSaNCeEm
04-03-2009, 07:18
alacağınız olsun, evim de 2 dk tekerlekçiye en azında oraya çağırsaydınız hani arabam yavaş ama gelirdim otururduk orda
sen bile çıkmışsın da ben çıkamamışım

Lan sen hakettin küfrüde burası yeri deil :D çaarmadıkmı gel die yok gelemem yok şu yok bu demedinmi :D

Eray Yümsel
04-03-2009, 07:27
şef vites videosunu yayınlamazsan bende dükkanını basmak zorunda kalcam demedi deme bekliyoruz hala 2008 best shiftinggg

KaanKY
04-03-2009, 08:55
Molped olmasın o heheheh :D

ahhahha otekı balka bişidi dimi lan olabılır hahaha :D:D:D

chiefkadir
04-03-2009, 08:59
sozum olsun abı toplu denerız gecılsemde gecsemde hepsını koyarım;) vıdeo cekme ısını bırakmıstık tantana cıkıyo dıe,arac sahıplerıne sorarım..Eyvallah Erdemcim ,sağlıklı m3 ile gidişini görmek istedim.

XoR
04-03-2009, 09:04
şef vites videosunu yayınlamazsan bende dükkanını basmak zorunda kalcam demedi deme bekliyoruz hala 2008 best shiftinggg

Kadir abi'nin efsane videosu :)

Otel Alan Mr Ryan Room 913

Eray Yümsel
04-03-2009, 09:08
moruk izledikte tekrarını izleyemiyoruz yayından kaldırdı rtük şef :D

RCkid
04-03-2009, 09:10
Lan sen hakettin küfrüde burası yeri deil :D çaarmadıkmı gel die yok gelemem yok şu yok bu demedinmi :D

he ya haklısın aslında

XoR
04-03-2009, 09:10
Hatlar karıştı otel işlerini foruma yazar oldum :D

chiefkadir
04-03-2009, 10:42
moruk izledikte tekrarını izleyemiyoruz yayından kaldırdı rtük şef :DGeliyo geliyo bekle reklamlardan soona v6 406 vs Clio Rs :D

chiefkadir
04-03-2009, 10:44
hacı kafa 1500 msnden ver yine sen taktikleri:DTaktikle maktikle olmaz olm :) Kelin ilacı olsa başına sürer:D

Eray Yümsel
04-03-2009, 10:45
Geliyo geliyo bekle reklamlardan soona v6 406 vs Clio Rs :D

tmm anasını satayım ya hep şike hep şike :)

UĞUR_GSI
04-03-2009, 13:20
bizde birgün kadir gardaş gibi vites atıcaz allahtan ümit kesilmez:D

M3CSL
04-03-2009, 14:17
hacı kafa 1500 msnden ver yine sen taktikleri:D

ne taktıgı olm, turbonla ılgılı bişiy dıcektım,

tabı sen %30 40 egımde dagdan ınerken denıyebılırsın arabayı, bıde kafayı gosterıp gazdan ayagı cektınmı tamamdır..