Orijinalini görmek için tıklayınız : araba ?
11 12 ay içinde araba alıcam..... para toparlıyorum....
10 11 12 13 14 civarında araba arıyorum...... sizde az sorunlu düzgün yürüyen bana problem açmıcak hem az yakcak hem cok kaççak türde bi araba ne olabilir ?
hem yürüyecek hemde şekli olacak.....
1.sırada 106 gti düşünüyorm .... ama adam gibi temizini göremiorm..:icon_wack
2.sırada clio rs diorm ama 2.0 motor vergisi falannı filanı problem açabilir die düşünüorm :beuj:
3. sırada saxo vts olarak düşünüyorm yorumlarınızı bekliorm :icon_tup:
teşekürler
japon düşünmezmisin çok güzel si'lar var.
1.4 Honda Civic 97-98 senin tarifine en güzel uyan :)
önden cekerle başlamak iyidir tabi :D
japon düşünmezmisin çok güzel si'lar var.
bi ara cok si aradım ama hem model düşük hemde 106 gti dan cok daha zor bulunuor o :icon13: ama düşünmem die bişeyde yok cok hoşuma gidior o kasa :beuj:
önden cekerle başlamak iyidir tabi :D
arkadan daha fena tabiki onun zevkini hiç bir makina weremez bizat denedim gördüm :hahaha::hahaha: demek istediklerini anlıorm :D :icon_tup:
1.4 Honda Civic 97-98 senin tarifine en güzel uyan :)
1.4 lerle ugraşmak istemiorm pek ya
araştırırsan gtiın temizlerine nazaran temiz rs bulursun ama ank izmir oralara bakmanı tavsiye ederim bende bi ara bakıyodum rs istanbul dışından bulmuştumda ondan söyledim..
illa o listeden alcaksan clio rs al derim ben
araştırırsan gtiın temizlerine nazaran temiz rs bulursun ama ank izmir oralara bakmanı tavsiye ederim bende bi ara bakıyodum rs istanbul dışından bulmuştumda ondan söyledim..
özellikle izmirdeki araçlar cok dikkatimi çekior cok temiz görüyorum çogunu .... ist. dışında bi tane gti buldum ... nakitm olsa gidip alırdım =) .... beyaz 10 numara ama kısmet bakalm :soru:
illa o listeden alcaksan clio rs al derim ben
yok aklımdakiler onlar :icon_tup:
11 12 ayın warsa daha kovalamaya başlama paranı toparla ondan snra aramaya başla çnk beğenirsin aklın arabada kalır satılır bişi olur gerek yok ama illa bunlardan diyosan dediğim gbi gti dan çok rs bulabilirsin oraya gttiğindede illaki sana yardım edicek sanayiie arabayı götrcek insanlar wardır burda yada çewrende o şekilde içinde rahat etmiş olur.
Sefa_vts
03-03-2009, 21:23
beyaz aklında 106 gti arıosun güzel :D
11 12 ayın warsa daha kovalamaya başlama paranı toparla ondan snra aramaya başla çnk beğenirsin aklın arabada kalır satılır bişi olur gerek yok ama illa bunlardan diyosan dediğim gbi gti dan çok rs bulabilirsin oraya gttiğindede illaki sana yardım edicek sanayiie arabayı götrcek insanlar wardır burda yada çewrende o şekilde içinde rahat etmiş olur.
haklısın..... hele bi durumlarımızı toparlayalımda....
inş. güzel bişey düşürcez :icon_tup:
beyaz aklında 106 gti arıosun güzel :D
öldür beyaz sarı kırmızı gösterme :hahaha:
maxpower
03-03-2009, 21:30
bence de 1sene öncesinden bakmaya başlama
hem fikrin değişir hem de o kdr süre ilanları takip etmek insanı boğuyor:)
bence de 1sene öncesinden bakmaya başlama
hem fikrin değişir hem de o kdr süre ilanları takip etmek insanı boğuyor:)
haklısın ama sende biliorsn bakmadan insan yapamıor :D zaten bakmaktan başka elimizden başka bişey gelmz
bırak sen araba falan alma...kızgınım sana uno konusundan...
bırak sen araba falan alma...kızgınım sana uno konusundan...
herkes mantıklı buldu ;) benm içinde mantıklı geldi herşey için hayırlısı bizim içinde hayırlısı buymuş :icon_tup:
cok daha iyileri nasip olacak :inş
bence 11 12 ay bekleyıp 10 11 12 13 14 lıralık bırsey bakacagına, 18 19 ay bekleyıp 15 16 17 18 19 lıralık bı vtec al...yada 26 27 ay bekleyıp......:D:D
bence 11 12 ay bekleyıp 10 11 12 13 14 lıralık bırsey bakacagına, 18 19 ay bekleyıp 15 16 17 18 19 lıralık bı vtec al...yada 26 27 ay bekleyıp......:D:D
puahahhhahhahaha :D o kadar yaşıcagım belli deil reis ya :D :hahaha::hahaha::hahaha:
11-12ay çoook uzun zaman okadarda kim ölee, kim kala...Bence almıycaksan boşuna bakıp moralini bozma...
Ayını süresini bilememde o fiyata temiz Clio RS zor bulursun. 16 civarı ve üstüne bakman lazım. 1.4 Honda ne az yakar tarifine uyuyor ne çok kaçarına. Civic SI alabilirsin ama o kmlerde ve o yaşta bir araca için sine sine sen kaç para verirsin sahibi kaç para ister orasına karışmam. 14 civarına temiz 106 lar satılıyor artık. Fabrikadan çıktığı gibi değil ama kefil olunacak araçlar satılıyor. Arkadaşım daha yeni sattı 13.500'e. Biriside 12.750'ye. Olmayacak şey değil.
s.alican
03-03-2009, 23:38
antalyanın arabalarıda çok temizdir yanlız kazasız gti bulamassın :D.bence 1.4 ies gibi birşey çok iyi olur yada 1.6 da bulabilirsin:)
SertacTDemir
04-03-2009, 10:37
8-9 a integralar var, al bir tane, ustune kalan parayada vtec kapak takarsin , bitti gitti..
güzel bi gti bulurus inş. zamanı gelince
emretorlak
04-03-2009, 21:38
Bahsettiğin bütçeyle 106 gti alabilirsin.Gayet keyifli bir araç, ama temizini bulmak marifet.Ya da üzerine biraz daha ekleyip 17-18 seviyelerine vti alabilirsin.
CasabLanca
04-03-2009, 21:44
al bi tane e30 ayarlısından şöyle
clio rs deerim bin fransıza:D
cok temız bır araba var bende cok yakan cok kacan ıstersen konusuyum babamla
dusunursen cok guzel megane f7r lar veya golf 3 gti lar var o paralara.
DogukanB
05-03-2009, 07:16
94 Astra Gsi.
vtecburhan
05-03-2009, 08:04
valla ben vts ye bınıyorum uzun şanzıman var yanı orjınal :D
210 falan yakıyor ıyıde kacıyor :D masrafta cıkarmıyor yanı temızını bulursun o rakama bence
valla ben vts ye bınıyorum uzun şanzıman var yanı orjınal :D
210 falan yakıyor ıyıde kacıyor :D masrafta cıkarmıyor yanı temızını bulursun o rakama bence
Abi zaten 106 saxo grubu orjinalken cok sorun olmuyor bizdekilerde orjinal ken sorun yapmıyordu. Chip le beraber basladık sorunlara :)
vtecburhan
05-03-2009, 08:42
Abi zaten 106 saxo grubu orjinalken cok sorun olmuyor bizdekilerde orjinal ken sorun yapmıyordu. Chip le beraber basladık sorunlara :)
valla bende kurcalıcaktım saxoyu dedım agrımayan kafayı agrıtma hıc dokunmadım :)
bişeyı fazla kurcalamamak lazım :D
94 Astra Gsi.
astra gsi olabılır bınersın sorunsuz temızınıı buluruz sana :D
akbaba78
05-03-2009, 09:53
honda si hem ucuz hemde herturlu mod a yatkindir az yakar coook kacar veya fransiz dusunuyorsan clio rs;)
bence git Civic al daha ii araba. Yapıp sonra PUGlara kafa tutarsın :D
Ama boşa :D düzgün bakıcam tuning mod faln kovalamıcam dersen PUG al ama benim ruhumda var tuning diyorsan git civic al :D
Tuning e daha yatkın olduğundan ve daha çok parça olduğundan Civic derim ben. Ama PUG dan vazgeçmem :D
SertacTDemir
05-03-2009, 17:37
Bence senin gonlunde 106gti/saxoVTS var :) Gonlunde varsa al bin tadini cikart, cok keyifli arabalardir, temizini bulmak zor ama imkansiz degil bence.
Ferhat_V
05-03-2009, 17:43
yaş genç fırlama arabası arıyosun 106/saxo :) al 106 bas yere yap şeklini gez ömür boyu kalmıyo bunlar senle yaşamayacak..temizliğine boyasındaa fazla takılma derim ufak tefek sürtük vuruk çıkık illaki oluyor..
burası ist. zaten ama genede temizi rulez :D
sen nıye unodan vaz gectın onu anlamadım
sen nıye unodan vaz gectın onu anlamadım
mantklı bir sebebi war ;)
anladım ben onuu ayagını yerden kesıcek bır sey al bence ucuz yollu devır ekonomı devrı yanı
anladım ben onuu ayagını yerden kesıcek bır sey al bence ucuz yollu devır ekonomı devrı yanı
az yakar cok kaçar 106 gti :D
DetailEF
05-03-2009, 20:33
Bi integra ya da bir sfi GSi neden alınmasın nedir bu 106 saxo anlamadımki kutu gibi araçlara binmenin lüzumu yok bence...
emretorlak
05-03-2009, 23:00
Bi integra ya da bir sfi GSi neden alınmasın nedir bu 106 saxo anlamadımki kutu gibi araçlara binmenin lüzumu yok bence...
Yedek parça temini kolaylığı ve aracın yaşından dolayı olabilir mi;)
bi gsi ın yakıtı ile gti ın yakıtı birmi ?.... kilo ve yürüyüş bakımından birmi ?