Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradan buda benim yaşlu kurdum :)
ERkut 205
04-03-2009, 21:09
Evet arkadaşlar buda bizim aslan.Eski, yorgun, ama halen kendi emsalleri içinde emsalsiz bir araba.
Arabadaki tüm bakımlar 1 yıl içerisinde yapıldı ve 1 yıldır sohbet ve muhabbet etmek dışında servise uğramıyorum.
Tabiki bunun birazda sebebi 205 sürücülerinin kendi arabalarının ustası olmasınında farkı var :D:D
İyi seyirler
Resimler Edit....
çok güzel arabadır 205 gti lar..özellikle bu jantlarına bayılıyorum..maşallah
maşallah temiz ve bakımlı kazasız belasız bin
ERkut 205
04-03-2009, 21:21
Yorumlar için sağolun arkadaşlar.
Elimizden geldiğince orjinalliğini muhafaza etmeye çalışıyoruz.
Herkeze kazasız keyifli sürüşler.
1.6sini kullanmistim, o bile 87 model bir gti olarak cok güzeldi.
tek problemi vites araları çok uzun. short shift gibi bişi şart ona :)
aracın çok güzel, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
ankaranin neresindesin?
maşallah cok diri duruyor
kazasız belasız bin güzel duruyo...
ERkut 205
04-03-2009, 21:28
1.6sini kullanmistim, o bile 87 model bir gti olarak cok güzeldi.
tek problemi vites araları çok uzun. short shift gibi bişi şart ona :)
aracın çok güzel, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
ankaranin neresindesin?
Evet özellikle 1,9 lar bu mesafe daha uzun.Aynen üzerinde ayırıcıyle short shıft ufak bir işlemle yapılıyor aslında.Ama ben orjinal parçayı kesip biçmek yerine hurdacıdan bir çıkma alıp onun üstünde deneyim dedim bir türlü fırsat olupta gidemedik.
Ebayda cargosu dahil 80/90 TL de geliyor aslında inş. bu yaz o işede bir çözüm bulucaz.
Ben elvankent tarafındayım.Yorumun için ayrıca sağol;)
Evet özellikle 1,9 lar bu mesafe daha uzun.Aynen üzerinde ayırıcıyle short shıft ufak bir işlemle yapılıyor aslında.Ama ben orjinal parçayı kesip biçmek yerine hurdacıdan bir çıkma alıp onun üstünde deneyim dedim bir türlü fırsat olupta gidemedik.
Ebayda cargosu dahil 80/90 TL de geliyor aslında inş. bu yaz o işede bir çözüm bulucaz.
Ben elvankent tarafındayım.Yorumun için ayrıca sağol;)
bende laledeyim, denk geliriz mutlaka bir gün ;)
SULTANOGLU
04-03-2009, 21:34
maşallah araban çok güzel, bi tek arka stop güzel olmuşmu olmamışmı ona karar veremedim. kazasız belasız
Maşallah ya 205 GTi lara farklı bi sempati duyuyorum :D
ALLah Kaza bela göstermesin....
ERkut 205
04-03-2009, 21:38
bende laledeyim, denk geliriz mutlaka bir gün ;)
İnşallah tabi.
ERkut 205
04-03-2009, 21:40
maşallah araban çok güzel, bi tek arka stop güzel olmuşmu olmamışmı ona karar veremedim. kazasız belasız
Esasen bunların önü camlı siyah zeminlileri var SONARIN.Ama çok pahalı malesef.
Arka stopların birisi artık içi çok soluktu kırıktı birde dışı değiştiricektim o ara ankarada toptancısından bunları orjinal stop parasına 120 TL ye aldım uygun gelince taktık değişik bir hava katar diye.Fena da durmadı gibi geldi bana.
Yorumun için sağol;)
ERkut 205
04-03-2009, 21:42
Maşallah ya 205 GTi lara farklı bi sempati duyuyorum :D
ALLah Kaza bela göstermesin....
Sağolasın cümlemize kaza bela yüzü göstermesin.Çok kötü bir olay;)
emretorlak
04-03-2009, 21:44
90'lı yıllarda çok istemiştim bi 205 gti sahibi olmayı.Arabaya resmen aşıktım ki hala sevgim azalmadı.Kazasız belasız bin çok güzel muhafaza edilmiş bir araç.Arka stoplar belki tekrar gözden geçirilebilir.Araç stock mu?
kazasız belasız masallahı var harıka gorunuyor rengı cok yakısmıs : )
ERkut 205
04-03-2009, 21:46
90'lı yıllarda çok istemiştim bi 205 gti sahibi olmayı.Arabaya resmen aşıktım ki hala sevgim azalmadı.Kazasız belasız bin çok güzel muhafaza edilmiş bir araç.Arka stoplar belki tekrar gözden geçirilebilir.Araç stock mu?
Evet herhangi bir şey yok şimdilik:)
Peugeottan nefret ederim ama 205 yeri başkadır nadir kaldılar hepsi hiç oldu :(41 kere maşallah
masallah dıyım ılk once aracın cok duzgun ve ıı korumussun muntazamnlıgını,gercekten gunumzude bu aracların duzgununue rastlamak cok zor , Halen boyle bır makıneyee sahıp olmayı cok ıstıyorum bu gtı grubununu yerı ayrı abı yaw , o motor ve hafıflıgı cokk extra bısı .Allah kaza bela vermesın ,nazar degmesın inş...
emretorlak
04-03-2009, 21:54
Evet herhangi bir şey yok şimdilik:)
Bence stock kalması onu daha özel kılar.Kulaklarımda canlandı 1900cc'nin homurtusu:)Az gezmedik zamanında Ankara sokaklarında 205 gti ile.Kazasız belasız bin boncuk gibi walla:)Maşallah...
Maşallah maşallah bunların jatları cok güzel yaw.
BAHADIR24
05-03-2009, 08:41
çok diri duruyor Maşallah...
maaşallah pek yaşlı kurt gibi durmuyor gayet diri:)
Masallah cok güzel :)
Stopları orjinal olsa daha da güzel durur bence ;)
masallah cıcek gibi duruyor ama stoplar arkayı bozmus orj. dönmeni tavsiye ederim.
maşalah herşeyden önce rengi çok hoşş..
masallahh masallahh cok guzel duruyor mekanık parcaları olması lazım elımde bunun :D
çok güzel ve diri duruyo maşallah:)kazasız belasız kullanırsınız inşallah
34 NZM 88
05-03-2009, 10:07
allah kaza bela vermesin maşş.
kazasız belasız,maşallah..
Maşallah çok temiz çok cici duruyor allah kaza bela vermesin.
Lakin benim zevkimce stopları beğenmedim :)
Sadeliğini daha çok severim PUGların :)
fasterhan
05-03-2009, 11:08
murat ustanın orda denk gelmiş görmüştüm arabanı yanlıs hatırlamıyorsam....birkerede optımum otoparkında 2. bi 205 le yanyana resim cekiyodun.....maasallahı var kazasız belasız kullan ;)
MR.TurboALİ
05-03-2009, 13:49
maşallahhh
Maaşallah cok guzel benimde eskidenv ardı bir 205 im 205 cok guzel araba seninkininde maşallahı var:)
maşallah çok diri duruyor:)
ERkut 205
05-03-2009, 15:15
Herkeze teker teker çok teşekkürler.Elimizden geldiğince bu standartları korumaya çalışıyorum.Arabamı seviyorum,zaten sizlerde bilirsiniz eski arabalar ile heleki spor arabalar ile bir hobiniz gibi uğraşmazsanız başa bela gibi gelir,ama nedense bize bir meşgale oluyor.
Stoplar ise şimdilik böyle kalıcak yorumlar için teşekkürler.;)
Serencebey
05-03-2009, 15:55
heyy heyy peugeot'un aslan yılları. Tek sevdigim peugeot kendısı durusu tipi sadeligi...
Bu kadar guzel muhafaza etmenızde ayrı bır guzellık. Orginal stoplarıda takınca tadından yenmez emınım.
Kaza bela vermesın Allah. Gule Gule kullanın.
Shadow_Dancer
05-03-2009, 16:04
Kalem gibiymiş maşallah...
İşte nadir 205'lerden birisi. Eskiside güzeldi ama bu daha güzel. Bu arada bence stoplar yakışmış. Orjinal stopları bence kötü duruyordu. :) Benim 205 lerde alışamadım tek şey orjinal marşpiyelleri. :(
arabanın cıdden maşallahı var ıp gıbı super araba ama benım fıkrım herkesın tam tersıne stoplar kesınlıkle kalmalı orj stopları daha kotu bence...
Maşallah maşallah 41 kere maşallah Allah kaza bela sorun vermesin. Çocukluk aşkımdır 205 :o inşallah bende bir gün alıp sıfırdan toplamayı düşünüyorum :icon_tup:
Vtec-SEDAN
06-03-2009, 08:58
Peugeot'nun en efsane ve en iyi yaptığı aracı..
Çok güzel bakmışsın araca, daha iyi olur umarım. Kazasız belasız kullan ;)
Stoplar bana biraz garip geldi :confused:
maşallah. güle güle kullan.
ERkut 205
07-03-2009, 11:34
İşte nadir 205'lerden birisi. Eskiside güzeldi ama bu daha güzel. Bu arada bence stoplar yakışmış. Orjinal stopları bence kötü duruyordu. :) Benim 205 lerde alışamadım tek şey orjinal marşpiyelleri. :(
Sağolasın schumi.Evet eskiside güzeldi ama dediğin gibi bu daha iyi.Hayırlısı diyelim artık buna devam;)
ERkut 205
07-03-2009, 11:37
Değerli yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.
Herhalde bizim gibi otomobil severlerin duymak istediği en güzel sözlerdir,arabası hakkında güzel şeyler söylenmesi.
Hepimize kazasız belasız günler...
enderkinder
07-03-2009, 11:43
Çok tatlı duruyor araba düşünce kendini nasıl gösteriyor maaşallah.Allah ön takımına zeval vermesin :D
ERkut 205
07-03-2009, 16:54
Çok tatlı duruyor araba düşünce kendini nasıl gösteriyor maaşallah.Allah ön takımına zeval vermesin :D
Sağolasın hepimizin arabasına;)
o nası bi motor yaf. maşşallah :)
ERkut 205
07-03-2009, 22:05
o nası bi motor yaf. maşşallah :)
Sağolasın, motor görünüş ve temizliğe çok önem veririm;)
boosted_pug
07-03-2009, 23:01
maşallah bikeresinde sıhhıye köprüsünde rast gelmiştik indiglowlardan tanıdım :) jantlar çok güzel aynını bende kullanıyorum hep aklımın bi kenarındadır 205 gti RC yurtdışında baya war yapılmış ama trde bulmak çok zor pert rc araban çok güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle maşallah
ERkut 205
08-03-2009, 08:11
Sağolasın.Doğrudur karşılaşmış olabiliriz o taraflarda,aile büyükleri o çevrede hep.
Artık şu pahalılıkta ihtiyaç dışında kullanmıyorum pek arabayı.Benzin fiyatları ve mali durumlar malumunuz.:)
Genelde tek değilsemde pek dokunmuyorum gaza Korkuyor diğer oturanlar :D:D
D16inside
08-03-2009, 14:20
maaşallah cok diri duruyor kazasız belasız.
masallah çok güzel...
8 ay kullandım keyiflidir...
çok temiz ve çok diri duruyor mahş...
maaşallah kazasız belasız
ERkut 205
09-03-2009, 18:02
Sağolun arkadaşlar,yorumlarınız için;)
_cAgdAsH_
09-03-2009, 18:11
güzel saklanmış maşallah
ERkut 205
10-03-2009, 14:48
güzel saklanmış maşallah
Sağolasın teşekkürler.Benim kanatimce son kalan bazı GTİ lardan
Maşallahı var bi zamanlar vardı bizde cidden efsanedir...
TURBO CİVİC
10-03-2009, 16:30
cok tatlı masallah.ben cok severim 205 gtı ları...bide beyaz olunca cok daha guzel oluyor...kazasız belasız
ERkut 205
12-03-2009, 08:21
Sağolun arkadaşlar.Daha uzun yıllar bineriz inşallah.;)
yavuz_ozaydin
12-03-2009, 09:24
Allah kazasız ve modifiyeli günler nasip etsin
rengiyle olsun temizliğiyle olsun çok güzel bir araç maşallah güzelde bakılmış,ellerinize sağlık..;) pejo nun en iyilerinden diyebilirim zamanının namı değer otoyol faresi...izmirde vardıı birkaç tane temiz ve çok güzel yürüyen,ayrıca taner şengezener in vardı bir tane aracı yolda görünce ağzı açık bakardık..:) kazasız belasız...
ERkut 205
13-03-2009, 09:57
rengiyle olsun temizliğiyle olsun çok güzel bir araç maşallah güzelde bakılmış,ellerinize sağlık..;) pejo nun en iyilerinden diyebilirim zamanının namı değer otoyol faresi...izmirde vardıı birkaç tane temiz ve çok güzel yürüyen,ayrıca taner şengezener in vardı bir tane aracı yolda görünce ağzı açık bakardık..:) kazasız belasız...
Sağolun yorumunuz için.Benim gibi daha arkadaşlarda var.Birde sitemizi kurduk orada hertürlü yardımı bibirimizden esirgemiyoruz.Müthiş bir paylaşım sitesi oldu.Orada tekrardan hayata döndürmek için bütün 205 lerle uğraşıyoruz.
ERkut 205
13-03-2009, 18:50
Sağolasın hepimize.
ERkut 205
19-03-2009, 07:01
Maşallahı var bi zamanlar vardı bizde cidden efsanedir...
Efsaneler artık efsaneleşti.Bi restore etmek gereklidir motorları.
İmkanlar düzelirse kafamda stroker kit var.;)
araç şu an ne halde imzanda bişeyler yazıyor biraz bahsedermisin ? ?
SekoLive
02-10-2009, 15:30
konu hortlamışken allah kaza bela vermesin diyorum
ERkut 205
02-10-2009, 16:39
araç şu an ne halde imzanda bişeyler yazıyor biraz bahsedermisin ? ?
Araç imzada yazdığı gibi dostum
99 Yılında satılmadan önce sökülen motoru üstüne geri konmuştur.
Mi16 olarak İzmitte ;)
ERkut 205
02-10-2009, 16:46
konu hortlamışken allah kaza bela vermesin diyorum
Sağol iyi dileğin için :)
maşallah fena bişey çok can yakar bu alet ;)
Oldschool
02-10-2009, 19:53
Bi german style yapmak lazım jantlarda
sımdı uretılse alıcagım araclardan bır tanesı masallah :)
ERkut 205
02-10-2009, 22:28
Bi german style yapmak lazım jantlarda
Çamurluk ağzı bozmadan olmuyor mağlesef.
Şuan mi16 jantları takıldı dedik motor mi16 iken jantlarda öyle olsun;)
Yeni güncel resimleri ekliyeceğim yakında.
ERkut 205
02-10-2009, 22:32
sımdı uretılse alıcagım araclardan bır tanesı masallah :)
Sağolasın.Yani gerçekten bir çok kişi var halen üretilse diye alıcak ama mağlesef yaptı peugeot bi nankörlük :D
Aslında çok yaygın değil türkiyede ama 309 larda çok güzel araba kendine has çizgisi olan bir model. ;)
Bunları bi milenium versiyon diye çıkartıcak aslında çok talep olur eminim ;)
erkut hoşgeldin sonunda sende huzuru buldun yani :)
taş fırında iftar varmıydı bu sene :)
Maşallah güle güle kullanın bu kadar temizi düzgünü kalmadı artık. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. 90 ların sonlarına doğru çok almak istemiştim, hatta 94 model kırmızı renkli olan bir aracın pazarlığını bile yapmıştım ama kısmet olmadı.
tender06
02-10-2009, 23:42
maşallah erkut cidden çok diri saklamışsın özenle biniyorsun ve çok iyi bişey yapmışsın bu arabayı almakla ancak 205 sahipleri kendi ustası olmuş olabilride sende bazı şeyleri aşmışsın artık bu 205 de :D
ERkut 205
03-10-2009, 00:05
erkut hoşgeldin sonunda sende huzuru buldun yani :)
taş fırında iftar varmıydı bu sene :)
Haluk abi senmisin ?:)
İftar her sene oluyorda ben katılmıyorum artık.
Maşallah güle güle kullanın bu kadar temizi düzgünü kalmadı artık. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. 90 ların sonlarına doğru çok almak istemiştim, hatta 94 model kırmızı renkli olan bir aracın pazarlığını bile yapmıştım ama kısmet olmadı.
Sağolun güzel yorumunuz için.İşte elimizden geldiğince temiz tutmaya özen göstertiyoruz.
Son sahibi olduk gibi :)
maşallah erkut cidden çok diri saklamışsın özenle biniyorsun ve çok iyi bişey yapmışsın bu arabayı almakla ancak 205 sahipleri kendi ustası olmuş olabilride sende bazı şeyleri aşmışsın artık bu 205 de :D
Sağolasın mesut.205 ile ilgili çok sırlar varda açıklamıyorum:)
Cp ye yazdım bir tane :D makale gibi.:)
205 ciler öyle ya kendi araçlarının ustaları olmak zorundalar yani başka alternatifleri yok :)
resimi görünce eskilere gittim ne arabaydı 205 birde reklamı cıkardı televizyonda hatırlarmısınız bilmem kırmızı 205 sonsürhat giderken üzerine bir uçak yaklaşıyor filan .çok güzel araba kazasız belasız arka far orjinal olsaydı daha iyiolurdu sanki ama yinede güzel
ERkut 205
03-10-2009, 09:33
resimi görünce eskilere gittim ne arabaydı 205 birde reklamı cıkardı televizyonda hatırlarmısınız bilmem kırmızı 205 sonsürhat giderken üzerine bir uçak yaklaşıyor filan .çok güzel araba kazasız belasız arka far orjinal olsaydı daha iyiolurdu sanki ama yinede güzel
Evet o reklamların canlı dönemine gençlik yıllarımız yetişmesede.Sonradan izleme imkanımız oldu ancak.
Ailesel gelen 205 tutkusunu en uzun yaşıyan ve biz göçüp gidene kadar onunla birlikte gideceğiz diye umuyorum.:icon_tup:
Ön far ve arka stopların orjinalleri yedekte durmakta.Halen saklamaktayım olaki fikirlerim değişirse diye :D
biraz daha güncel resimler koydum :D aslında izmitten sonra istanbula geçsekmi bi balık yer erenköye geçeriz
http://img188.imageshack.us/img188/2800/205svi.jpg (http://img188.imageshack.us/i/205svi.jpg/)
http://img188.imageshack.us/img188/7796/2052p.jpg (http://img188.imageshack.us/i/2052p.jpg/)
http://img188.imageshack.us/img188/3294/2053m.jpg (http://img188.imageshack.us/i/2053m.jpg/)
ERkut 205
03-10-2009, 11:58
Vayy burak senmiydin :)
Bende hiç ayıkmıyorum :D Ulen diyom bu 205 ci kim :)
Yaparız kanca bi şekil sapanca istanbul ;)
HarunToprak
03-10-2009, 17:13
Çok güzel duruyor. Maşallah. :)
yiğit205
30-07-2010, 20:51
Değerli yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.
Herhalde bizim gibi otomobil severlerin duymak istediği en güzel sözlerdir,arabası hakkında güzel şeyler söylenmesi.
Hepimize kazasız belasız günler...
aynen oyle kardess kaza bela ısını hıc bı zamöan sevmedım:)
kazasız belasız bın bakalım ınsallah:)
ayrıca en kısa zamanda denıyoruz beraber;)
araç çok güzel maşallah emsallerine göre 10 numara
mhmtsrtp
30-07-2010, 23:52
erkut kardeş konuyu yeni gördüm bukadar mütevazi olma yaşlı kurtta ne oluyo aslan be o aslan tr de kaç tane varki bundan allah kaza bela vermesin kardeşim...
bende elvanda oturuyorum aracını gordum masallahı var kardes gayet sık
Maşallahı var çok diri duruyor Bitmez Bu sevda gerçekten inş bi gün 205 gti sahibi olurum onunda tadına vararım diye ümit ediyorum.Allah tekerini düz bastırsın. :)
R21TURBO 41
31-07-2010, 01:00
Maşallah , hem duruşuna hem gidişine.... Ustası kim acaba bu aslan parçasının :) Kardeşim biz buralarda S ile şaka yapmaya başladık , zamanı geldiğinde sendende MI16 marifetleri bekliyoruz...
Tekrardan maşallah..
oguzhan999
31-07-2010, 09:32
Araba gerçekten çok temiz fakat ilk resimdeki basıklığı shop...Arka stopları ve marşbiyelleri orj yaptığın zaman daha bi kaliteli ve orj duracığı kanaatindeyim...Kazasız belasız =)
ERkut 205
31-07-2010, 12:17
ayrıca en kısa zamanda denıyoruz beraber;)
Deniyelim yiğit herzaman dostum. Deniyeceğim sen ol sen geç dostum :);)
araç çok güzel maşallah emsallerine göre 10 numara
Teşekkürler yorumun için.
erkut kardeş konuyu yeni gördüm bukadar mütevazi olma yaşlı kurtta ne oluyo aslan be o aslan tr de kaç tane varki bundan allah kaza bela vermesin kardeşim...
Bende diyorum konu canlanmış bir an. Ya o an kafa dalgındır yazmışız öyle ama tabi yaşlıda kabul edelim genede :)
bende elvanda oturuyorum aracını gordum masallahı var kardes gayet sık
Sağol,görürsen slm ver görüşelim tanışmış oluruz hemde :icon_tup:
Maşallahı var çok diri duruyor Bitmez Bu sevda gerçekten inş bi gün 205 gti sahibi olurum onunda tadına vararım diye ümit ediyorum.Allah tekerini düz bastırsın. :)
Sağol cümlemize kazasız dertsiz sürüşler. İnşallah istediğin bir 205 sahibi olursun.
Pek fazla kalmadı birkaçı restore ile toplandı edildi git gidede azalıyor temizleri...:(
Maşallah , hem duruşuna hem gidişine.... Ustası kim acaba bu aslan parçasının :) Kardeşim biz buralarda S ile şaka yapmaya başladık , zamanı geldiğinde sendende MI16 marifetleri bekliyoruz...
Tekrardan maşallah..
Teşekkürler abim. Valla aracın yapımcısı,doktoru herşeyden önemlisi o benim abim.
İzmitten yeni geldim abi işte ufak tefek gözüme takılanlar var onları hallediyorum... En son bir ayar yapıcağım hüseyin abi elim körelmesin diye onları bana bırakmış dip gazlarda aşırı zengine gidiyor,bu sıcaklarda da yap ayarı gazla dur bidaha yap uğraşmaya eriniyorum :D
R21 satıyormuşsun diye duydum doğrumudur acaba ? :eek:
maşallah güzel araba
Sağol tşkr.
Araba gerçekten çok temiz fakat ilk resimdeki basıklığı shop...Arka stopları ve marşbiyelleri orj yaptığın zaman daha bi kaliteli ve orj duracığı kanaatindeyim...Kazasız belasız =)
Evet ilk resimlerdeki shop zaten coilover dışında okadar inmiyor araç bu haliyle bile 60 mm yaylar var.
Far stop orjinale dönüş olabilir.
Marşpiyel ise dış boya ve restore durumu olana kadar durucak sanırım üzerinde.
R21TURBO 41
31-07-2010, 12:24
Teşekkürler abim. Valla aracın yapımcısı,doktoru herşeyden önemlisi o benim abim.
İzmitten yeni geldim abi işte ufak tefek gözüme takılanlar var onları hallediyorum... En son bir ayar yapıcağım hüseyin abi elim körelmesin diye onları bana bırakmış dip gazlarda aşırı zengine gidiyor,bu sıcaklarda da yap ayarı gazla dur bidaha yap uğraşmaya eriniyorum :D
R21 satıyormuşsun diye duydum doğrumudur acaba ? :eek:
.
Güzel bir ayarla neler yapabileceğini bizzat test etmiş biri olarak :) :) biran önce yapıp keyfini sür bence :) .. 21 i satmayı düşündüm , ilan verdim ertesi gün satıldı , halen olayın şokundayım :(
ERkut 205
31-07-2010, 12:38
Güzel bir ayarla neler yapabileceğini bizzat test etmiş biri olarak :) :) biran önce yapıp keyfini sür bence :) .. 21 i satmayı düşündüm , ilan verdim ertesi gün satıldı , halen olayın şokundayım :(
1 hafta 10 gün içinde ben hallederim ayar işini. Benzin hortumları değişiyorum onları bekliyorum.
Sen şoktasın bende şoktayım :eek: Neyaptın be abi yaa bir köşede duraydı.
Üzüldüm yaa :( Vay bee neyse seninde kendince geçerli sebeplerin vardır illaki.
Ozaman alana hayırlı olsun diyelim, iyi bakar bu halini muhafaza eder :icon_tup:
redlinemst
31-07-2010, 17:56
akşam çekilmiş fotonun şopluğunu bi benmii farkettim şimdi :D Maşallah çok güzel gerçekten Allah kaza bela göstermesin aslana .
orjinal far-stop daha güzel olur bence de. maşallah, araban güzel..
musaizkeser
03-10-2012, 22:15
Arkadaslar merhaba
Bana peugeot 205 1.6 gti 1990 model krank lazım acil olarak varmıdır surada burada bulabılırsınız dıyebılecegınız bıryer lutfen yardım edın ne olur :(((