Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra GSI Turbo ???
CFR plakalı kırmızı astra gsı turbo araç hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim.
kanka bunu bizim ofli almış tekeyle takas istiyo :D
hayırlı olsun varmı link filan kanka..:)
Hılmı ayrıntı verır dıe tahmın edıyorum...
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=21906
Hılmı ayrıntı verır dıe tahmın edıyorum...
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=21906
araç şuan bizim arkadaşta telde konuştuk benimde aklıma direk bu geldi sordum ama o değil bu başka dedi :D bu göztepede opel servisinde toplanmış sanırım.
4 kapı mı?
96 model olması lazım
bır ara karsıda yapmıslardı kırmızıı tek kapı turboo calıpra parcalalrıyla yapmıslardıı bnım bıldıgım kadarıyla ama sanırsam problemlıydı yurumuyor falan dıyorlardıı bende dıyenlerın yalancısıyım yanı
ermaneray
05-03-2009, 18:50
bır ara karsıda yapmıslardı kırmızıı tek kapı turboo calıpra parcalalrıyla yapmıslardıı bnım bıldıgım kadarıyla ama sanırsam problemlıydı yurumuyor falan dıyorlardıı bende dıyenlerın yalancısıyım yanı
bende öyle duymuştum hayırlısı herşeyin
demekkı duydugum dogruymus
4 kapı mı?
96 model olması lazım
yok tek kapıymış
evet bu olabilir komple calibra parçalarıyla toplanmış bizim arkadaş e30 unu verip almış :D şimdi e30 aradığından takas edelim dedi eyice bi göstermek gerekecek anlaşılan
yok tek kapıymış
evet bu olabilir komple calibra parçalarıyla toplanmış bizim arkadaş e30 unu verip almış :D şimdi e30 aradığından takas edelim dedi eyice bi göstermek gerekecek anlaşılan
takas ıstıyorsa vardır bır sey
Eray Yümsel
05-03-2009, 19:13
muştu ilkerin arabası o elindeki leşi takas etti bu astrayla araba dökülüyo + motor allaha emanet bugün karşılaştık yolda heryer macun ek olarakta bi hatırlatma yapayım fuara çıkarken jantları vermeyen şerro bu hatırladın dimi. salla gitsin oflu almadı daha arabayı ilkerde hala
muştu ilkerin arabası o elindeki leşi takas etti bu astrayla araba dökülüyo + motor allaha emanet bugün karşılaştık yolda heryer macun ek olarakta bi hatırlatma yapayım fuara çıkarken jantları vermeyen şerro bu hatırladın dimi. salla gitsin oflu almadı daha arabayı ilkerde hala
la topic seni aradım bugün açmadın ok konu kapanmıştır silinebilir.