Orijinalini görmek için tıklayınız : hayatıma kasteden trafik magandası aranıyor!!!
dun gece 24.00 sularında eskısehır yolu bılkent kavsagı cıvarlarında arabama carpıp kacan o. cocugunu arıyorum. şok içindeyim plakasını alamadım:( görenlerin bilenlerin bana ulaşmalarını istiyorum Allah rızası için:mad::mad::mad:
araba gümüş gri mazda 6 2005-2006 model fln. çift egzoz var /krom deil) filtr sesi geliyodu, cam filmi jant vs. kullanan arkadaş eli tesbihli erkekliği insanların ustune araba kırma yol kesme hayatlarını tehlıkeye atma vs sanan bir kişilik:mad::mad:
yanımda annem veya kız arkadasım olabılrdı hayat bu kdr mu ucuz nasıl bır ınsanlıktır bu ya ...sinirden yazamıyorum...
arabanın örnek resmi aşagıda..
http://img4.imageshack.us/img4/835/mazda6x.th.jpg (http://img4.imageshack.us/my.php?image=mazda6x.jpg)
yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim
Geçmiş olsun polise bildirmediniz mi?
Shadow_Dancer
07-03-2009, 23:30
geçmiş olsun kardeşim... Elbet bi gün bi yerde denk gelirsin
CasabLanca
07-03-2009, 23:32
arkadaşım çok geçmiş olsun. gerek kendi sigorta şirketinle gerek forumdan sigortacı arkadaşlarla irtibata geç. eğer o kaskodan hasarını yaptırcak olursa hemen çökerisn tepesine
teşekkürler, polis plakasını istedi veremedim bilmiorm. plakasını alabilen olursa sorun hallolucak..
İzo geçmiş olsun vardır muhakkak gören bilen tech çözer bu işi .Tech çözemezse tünay çözer :)
geçmiş olsun. umarım bulunur
B.Battal
07-03-2009, 23:37
büyük geçmiş olsun .. böyle şehir magandaları çokca var malesef
İzo geçmiş olsun vardır muhakkak gören bilen tech çözer bu işi .Tech çözemezse tünay çözer :)
herkese yardımcı olmuyorum dostum;)
Umarım yakalarsın şerefsizi, polise aracı tarif ettiysen belki kameradan vs... yakalanmıştır die dedim.
Dünya küçük, ankara dahada küçük ;)
teşekkür ederim, plakayı goren olursa buraya yazarsa en azından başkalarına aynı şeyi yapmadan cezasını vermiş oluruz...
Gecmis olsun umarim tez zamanda sorun cozulur.Benide tir sIkIstIrdI once refuje sonra tirin tekere carptim kayarak durdum.Tir kirmizi isiklarda durmadi kacti plakayi goremedim bile takipte etmedim arabam yuruyodu ama gitmedim ehliyetim yoktu cunkki :s
O..... çocuğu... Ayıp be, ayıp...
sen yinede o örnek araba resmini kaldır istersen.sonuçta mazda6 yı bilmeyen adam yoktur burada.
geçmiş olsun
senin yerinde olsam mazda servislerini orda bulmassam sanayiyi gzerdim karış karış ...
Emir_b16a
08-03-2009, 01:44
öncelikle geçmiş olsun ilk işin bnce p tesi günü sabahtan sanayiye gidip orda ufak çaplı bi araştırma yapmak olsun dükkanların önünden geçerken bakı wer içeri ;)
türk traktör fabrıkasının onundekı o uzun yoldamı vurdular sana izo ?
bızım okuldada sankı bı mazda6 var dıye hatırlıyorum.boyle on ızgaraları falan degıstırmıs bıraz modlanmıs falan.ama emın degılım.pazartesı bakayım tekrar emın olmak ıcın.plakasınıda alırım.
hatta sen gel bak olmassa.atılım unıversıtesı.muhendıslık fakultesıne gel oglen saatlerınde bıraz bakın bakalım ordakı otoparklarda.
kardeşim çok geçmiş olsun..sende cok bişey varmı pekı..inş. bulunur kardşeim geçmiş olsun tekrardan..
geçmiş olsun izo, bende tanıdıklara arkadaşlara söyliyim ankaradan baksınlar ;)
geçmiş olsun plakayı alabilseydin keşke..
cok gecmıs olsun boyle hayvanlar olduktan sona hayat ucuzdur yanıı
bence arabanı yaptır sonra snaılerıı gez bakalımm elbet bır yerde bulurusn arastırmacı olursan
M U R A T
08-03-2009, 09:14
geçmiş olsun bi kaç ay evvel saat 03 civarı banada vuracaktı bi hayvan kaldırıma çıkarak kaçmıştım insanın nasıl sinirlendiğini biliyorum. inşallah kaskosu vardır ve arabasını yaptırmaya kalkar..
Boost Up
08-03-2009, 09:14
Plakayi hyal meyal de mi hatirlamiyorsun? Buyuk gecmis olsun, bulunur o serefsiz oglu serefsiz...
Boost Up
08-03-2009, 09:15
Carpip kacan adam niye kaskosuyla ugrassin ki? Hayvan neticede..
M U R A T
08-03-2009, 09:21
hayvanda olsa cebinden yaptırmak istemez vurup kaçmışlar deyip kaskoyu da dolandırır..
Boost Up
08-03-2009, 09:31
Haklisin dusunemedim oyle..
Geçmiş olsun kardeş....Yakında bulursun inş.Allah belasını versin böle magandanın.
şerefsiz çok piyasada izeeet çok uzldum gercekten
keske plakanın bir kısmını fln alabilseydin bulurduk bir sekılde
egerki umıtkoy tarafına fln giderken olduysa
kesin bizim bu taraflardadır...
bu arada mazda servisi herter ın sahıbının oglu aradasım bi sorarım ona umarım bisiler cıkabılır.
dragon07
08-03-2009, 10:36
mazda servislerine bak derim ilkönce bulmak istiyorsan...mesela sag önden çarptıysa farlar felan kırıldıysa mazda parçası satan yerlere bi sor derim...geçmiş olsun can sıkıcı bi durum
Büyük geçmiş olsun inşllah bulunur.Bence yetkili mazda servislerine özellikle gidip bakın derim bakarsınız şansınıza aracı bulursunuz...
cok gecmıs olsun ,üzücü bir durum gercekten,umarım tez zamanda bulunur ...
orhan_guney
08-03-2009, 11:27
geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun mazda 6 çok bulunan ve tutan araba değil kesin bulunur
Gecmis olsun, piyasada pek olan bir otomobil degil Mazda6 kolay bulunur gibime geliyor.
Arabada fiber ek parçalar var mıydı? En basitinden sonradan yapılma fiber bi spoiler var mıydı? Bizim buralarda da tipsiz bir adam bahsettiğim şekilde mazda 6 ile dplaşıyor. Belki odur ,tipi magandaya yakındı çünkü.
saolun çok teşekkür ederim, plaka a ile başlıyor. gerisini hatırlamıyorum şok oldum çünkü..
Arabada fiber ek parçalar var mıydı? En basitinden sonradan yapılma fiber bi spoiler var mıydı? Bizim buralarda da tipsiz bir adam bahsettiğim şekilde mazda 6 ile dplaşıyor. Belki odur ,tipi magandaya yakındı çünkü.
fiber ek parçalar vardı, plakasını alabilrsen ozelden atabilir misin?
çok geçmiş olsun.. umarım bulursunuz
geçmiş olsun izzet ,,,inşallah bulursunuz beyinden yoksun arkadaşı .............
crazydog
08-03-2009, 17:35
izzet geçmiş olsun sana birşey olmaması sevindirici aynı şey başıma gelmişti tahmin ediyorum nasıl sinirli oldugunu tekrardan geçmiş olsun umarım bulunur şerefsiz.
overblack
08-03-2009, 17:54
uyuşturucu kullanıp arabaya binen hıyarlardan biridir.geçmiş olsun
geçmiş olsun izzet..
ınsallah kısa zamanda bulunur
Mazdanın hasarı nedir? Belki yazmışsındır diğer sayfalarda göremedim.Tam olarak nerden hasarlı vede aracın tanınabilecek bir ayrıntısı varmıydı? Kan kardeşim sigorta eksperinin yanında çalışıyor ona bahsetdim konudan yarın tanıdık servislere ulaşıp durumdan haberdar edicek.Biraz bilgi verebilirseniz çok iyi olur...
Sahibinden vs. satılık sitelerine bak modifiyeliyse belki koymuştur ,
Vtec-SEDAN
08-03-2009, 18:47
izonun telefonu varsa arkadaşlar bu aradığı aracın tarifine uyan bir araç şu anda ankara bahçeli 7.cadde de gezmekteymiş. aracı gören Unnamed (Orhan) az önce telefonla bildirdi ve aracın plakasını cepten mesaj attı bana. izoyu da oralarda görmüş ancak kendisini yakalayamamış o yüzden buraya yazayim izonun telefonu olan varsa kendisine iletebilir.
muhtemel aracın plakası 06 AH 4086 ( çift egzoz - metalik gri - hafif modlu bir mazda6 imiş)
bakıyorum çok saolun 7. caddedeyim ben de
sıtenın bu durumunu sevıyorum yardımlasma olayını : ) ınsallah odur ve gereklı ders verılır beklıyoruz..
sıtenın bu durumunu sevıyorum yardımlasma olayını : ) ınsallah odur ve gereklı ders verılır beklıyoruz..
Aynen abı Paylasım ve sıcaklık....
neyse
Allah daha kotusunu vermesın...Gecmıs olsun.....
Boost Up
08-03-2009, 20:19
tez vakitte bulunması dileğimle..
emin olmadan vermek istemiyorum tum gun 7. caddede aradım durdum goremedim. yarın şikayette bulunacağım insallah...anlattığım bir kaç abim de da gördükleri yerde gerekli olanı yapacaklarını söylediler.
tek amacım bu hayvana gerkli olan dersi verip bir kaç insanın daha hayatıyla oynamasını engellemek..
bugun gordum ben ercan abıye haber verdım.ıcındekı tıpı hıc begenmedım.egzozlar bagırıyordu arabanın acık yanı.yarın bızım okuldakıne bakıcam onun panjur falan degısıktı bıraz modlanmıs gıbı.plakasına ve aracta surtme ızlerı hasar falan varmı bakıcam.buraya yazarım tekrar.
bora1311
09-03-2009, 00:02
cok gecmıs olsun, umarım kısa surede bulursun...
PROMINENT
09-03-2009, 00:03
bu adam bulunur bir kaç güne..
geçmiş olsun bu arada..
adamın resimlerini koymayın buraya :D
nitrO_Oxide
09-03-2009, 00:07
gecmiş olsun
Umarım hakettiği cezayı alır..
6 in 1..!
09-03-2009, 00:19
geçmiş olsun umarım ortaya çıkar:S
MR.TurboALİ
09-03-2009, 00:35
geçmiş olsun...
sahıbınden.comda kı mazda ılanlarına bır goz gezdır belkı aynı aracı bulur kontrol edersın
geçmıs olsun
TURBO CİVİC
09-03-2009, 00:58
gecmis olsun izo.gordugumuz yerde hbr veririz sana.bakarsın terslik yapar bizde hallederiz
merak ettiğim olay büyükşehir belediyesine falan gitsen mobese kameralarından aratsan olmazmı?
merak ettiğim olay büyükşehir belediyesine falan gitsen mobese kameralarından aratsan olmazmı?
mobesse yok ankarada
oyle bi duurm var
yanı her yerde yok :)
Geçmiş olsun izzet kardeş.
saolun çok teşekkür ederim, plaka a ile başlıyor. gerisini hatırlamıyorum şok oldum çünkü..
fiber ek parçalar vardı, plakasını alabilrsen ozelden atabilir misin?
arabayı bir kez daha görürsem hemen plakayı alacagım merak etme sen. tahminimce öğlen ilokula geliyor o sıralar bakınırım kardeşim.
geçmiş olsun İzzet. zamanında benim arabama da sokakta park halindeyken etliğin serserilerinden biri çarpıp kaçmıştı. allahtan plakasını almışlardı. adamdan polis bile tırsıyordu. neyseki kazasız belasız halletmiştik :) polisimizin durumu içler acısı maalesef :(
yasintezcan
09-03-2009, 14:36
vay anasına, bu ne terbiyesizlik ya, büyük geçmiş olsun kardeşim
geçmiş olsun umarım ortaya çıkar:S
geçmiş olsun...
sahıbınden.comda kı mazda ılanlarına bır goz gezdır belkı aynı aracı bulur kontrol edersın
geçmıs olsun
saolun, 4 elden araştırıyorum ibret olsun bu işin peşini bırakmayacağım
gecmis olsun izo.gordugumuz yerde hbr veririz sana.bakarsın terslik yapar bizde hallederiz
saol erdem, ama hiç bulaşma abi gereksiz bi kişilik...
kamera olsa keşke...
Geçmiş olsun izzet kardeş.
saolasın.
arabayı bir kez daha görürsem hemen plakayı alacagım merak etme sen. tahminimce öğlen ilokula geliyor o sıralar bakınırım kardeşim.
çok iyi olur ben bi plak verdim emin olmak istiyorum
geçmiş olsun İzzet. zamanında benim arabama da sokakta park halindeyken etliğin serserilerinden biri çarpıp kaçmıştı. allahtan plakasını almışlardı. adamdan polis bile tırsıyordu. neyseki kazasız belasız halletmiştik :) polisimizin durumu içler acısı maalesef :(
saol abi, amcam emniyet muduru o takip eidyor konuyu...insallah bi sonuc cıkar
vay anasına, bu ne terbiyesizlik ya, büyük geçmiş olsun kardeşim
saolasın..
aynısı başıma geldi...
ne plaka alındı ne birşey
sadece arabanın renginden yazlıkta 1 - 2 saat sonra jandarma getirdi tıpış tıpış celicayı eski model...
geçmiş olsun izzet
bulunur inşallah yakın zamanda
arabadan emin olmadan şikayetçi olma derim...
geçmiş olsun inşallah bulursun
Sierra Rs
09-03-2009, 15:15
Gecmis olsun kardesim umarım dogru kisiyi bulur gereken cezayı verirsiniz.
vtecturbo
09-03-2009, 15:24
gecmıs olsun.
bulunca dövecek misiniz?
Vtec-SEDAN
09-03-2009, 15:29
gecmıs olsun.
bulunca dövecek misiniz?
konuyu okursan görürsün; mağdur olduğunu düşünen kişi şikayetçi olacak.
dragstar
09-03-2009, 16:10
geçmiş olsun
ee son durum nedir?
vtecturbo garip bi soru olmuş
mazda 6 ise muhakkak buluruz kaç tane var ki piyasada:mad: Geçmiş olsun:(
nitrosystem
09-03-2009, 18:18
geçmş olsun kardeş
Boost Up
09-03-2009, 18:18
gelişme var mı abicim hiç?
coolvtec
09-03-2009, 18:25
geçmiş olsun, servislere sorulabilir aslında, olur olru denkgelebilir.
bugun goremedım okulda bahsettıgım arabayı.ama aklımda bu olay 1-2 gune denk gelır oda.bahcelıde gordugum aracın plakada "ah" dı sanırım.kac harflıydı plaka aklındamı o ızzet ?
GokhanErol
09-03-2009, 21:56
geçmiş olsun İzzetcim...
2 harf a ile başlıyor ve 4 harfli gerisi. ya ben bu ah4086 yı verdim polise yalnız gordum ki fiber tampon var o solediiniz arabada, bna carpan arabada tamponlar orjınaldi. arayıp plakayı geri almam lazım çok hassas konular boşuna milleti sucmalamam lazım.
ah4086da fıber tampon olup olmadıgını bılmıyoruz ızzet.ben arabayı gordum 7de ama yan ve arkadan gordum.gozume carpan ıcındekı elemanın tıpı ve arkadakı cıft egzoz sadece.ha bırde egzozları acık bagırıyordu araba bıraz.fıberlı araba bızım okuldakı.yanı fıber dedıgım on panjuru degısık bıraz aklımda kalan.bı goreyımde okuldakı mazda6yı bakalım plakası neymıs onun.
arabanın yapıldığı dukkanı buldum araba sahıbı plakaları sokmus yalnız bana carptığı yerı de yaptırmış:( arabanın plakasını dukkan sahıbınden almaya çalışacağım ancak legal yollardan bu saaten sonra pek sonuc beklemıorum cunku ortada kanıt yok...
yusufcan_k
10-03-2009, 16:19
arabanın yapıldığı dukkanı buldum araba sahıbı plakaları sokmus yalnız bana carptığı yerı de yaptırmış:( arabanın plakasını dukkan sahıbınden almaya çalışacağım ancak legal yollardan bu saaten sonra pek sonuc beklemıorum cunku ortada kanıt yok...
.................. cocugunun zoru neydi ki geldi sana vurdu abi hicbi anlam veremedim ?? :confused::confused::icon_wack:beuj:
polise sikayet edip bi sonuc alamasanda bi sekilde takip et aracı,sahibini falan..kır agzını burnunu lavuğun..
geçmiş olsun
legal yollar icin olay gunu sikayetci olman gerekiyordu, arabanin yapildigi yere polis goturup tutanak hazirlanabilirdi. arabayi aramakla hata yaptin bence...
dragon07
10-03-2009, 16:33
moruk ben yerinde olsam.saglam 3-4 kişi alırım yanıma agzını burnunu kırarım daha iyi zevkli olur polisi boşvER.birde en son kamyonla arabasına çarparım.pişman ederim elemanı..
Hayırlısı ozaman inşallah cezasını bulur...
erkin006
10-03-2009, 23:57
izo konuşalım yarın ara beni...aynı araçla benimde başımdan bir macera geçti...subayevleri tarafında sıçtığı yere kadar takip etmiştim ben bu hırboları...elimizle koymuş gibi buluruz istersen;)
adamlar adet haline getirdi herhalde vurup kacmayı...tutun kafasını arabasına vura vura pert edin:)
erkin006
11-03-2009, 00:35
bizde vur kaç olmadı...kız arkadaşım önümdeki arabadaydı bende arkadan takip ediyordum eve kadar eskort modeli...bu şerefsizler önüne kırdı....sonra ben tamponlarına bir karış bayabi takip edince.durup özür dilediler....genelde 4 sap geziyor arabada benim bildiğim...çakal modeli sağa sola sataşa sataşa...
yani tam sopalık model...
eger onlarsa zaman kaybetmeden icabına bakın walla:D:D...demek ki biraz kasıntıya ihtiyacları var..
orhan_guney
11-03-2009, 00:47
bir vurup kacanın peşine düşmeyın bence bana gecenlerde gıderken vurdu bir adam kacdı yakaladım trafıkde adam ıner ınmez sılah cıkardı sarhoşdu dedımki bana vurdun dedıkı yasadıgına gore onemlı bişey degıl dıyım havaya bikez ateş etdi. bence mala gelsın cana degıl.
bir vurup kacanın peşine düşmeyın bence bana gecenlerde gıderken vurdu bir adam kacdı yakaladım trafıkde adam ıner ınmez sılah cıkardı sarhoşdu dedımki bana vurdun dedıkı yasadıgına gore onemlı bişey degıl dıyım havaya bikez ateş etdi. bence mala gelsın cana degıl.
ciddmisin yaa:ofk::ofk:
sende cıkarcan silahı sarjörü bosaltcan beyninee serefsizin...gelde katil olma işte:ofk:
erkin006
11-03-2009, 00:51
bize daha önce vurup kaçan olmuşdu.plakadan ev adresini iş adresini cep numarasını her şeyini bulduk dükkanına gittik babamız yaşındaki adamlar el pençe divan özür dilediler...
Geçmiş olsun İzzet yapılabilecek herşeyi polisle halletmelisin bence pisliğe elini bulaştırma
ciddmisin yaa:ofk::ofk:
sende cıkarcan silahı sarjörü bosaltcan beyninee serefsizin...gelde katil olma işte:ofk:
O şarjörü boşaltması kolay da bide kanı 5para etmez birisi yüzünden içeri girmesi war...Türkyede onlar kendi çözümlerini üretiyosa sizde üretin ama üstünüze bişey sıçramamasına dikkat edin...
Şu yaşadığımız memlekete bak ya teksas oldu.Polise şikayet etsen onlar dahada beter zırcahil zengin düşmanı! Bana biri vursa bende peşine veririmde bu anlattığın azbucuk küpe oldu kulağıma.Tür tür manyak var.
O şarjörü boşaltması kolay da bide kanı 5para etmez birisi yüzünden içeri girmesi war...Türkyede onlar kendi çözümlerini üretiyosa sizde üretin ama üstünüze bişey sıçramamasına dikkat edin...
evet cok haklısınn ama işte bu adama daha napılır...insan dururken katil olmuyo işte...serefsiz dolu ortalık malesef
izo arkadaşım. sana çarpan bulunurda şikayetçi olursan evraklara gerçek adresini vermemeye çalış..
maxpower
11-03-2009, 20:00
o sana piçlik yaptı madem sende ona yap:D
anahtar veya herhangi bir sivri cisimle arabasının kaputuna Bir daha kimsenin arabasına vurup kaçma!! yaz derince
içine oturur elemanın. çokta güzel ders olur
o sana piçlik yaptı madem sende ona yap:D
anahtar veya herhangi bir sivri cisimle arabasının kaputuna Bir daha kimsenin arabasına vurup kaçma!! yaz derince
içine oturur elemanın. çokta güzel ders olur
kimsenin arabasına vurup kaçma yazmasın direk anlar iş uzar fazla baş ağrısına gerek yok zaten yeterince canı sıkıldı en temizi 10 ytl ye biter bu iş :D BOYA SÖKÜCÜ
Hidrolikte iş görür tecrübe ile sabittir.
işi sağlama al eldiven kullan dalgınlıgına gelir parmak izi bırakma :D
SULTANOGLU
11-03-2009, 20:29
kimsenin arabasına vurup kaçma yazmasın direk anlar iş uzar fazla baş ağrısına gerek yok zaten yeterince canı sıkıldı en temizi 10 ytl ye biter bu iş :D BOYA SÖKÜCÜ
valla o boya sökücünün düşüncesi bile korkuttu çizmekten bin beter :D
Maxiboost
11-03-2009, 20:46
bencede madem böle bi itlik yaptı direk cevabını ver ama eminsen tabi? bas hidroliği komple :D boyatmak zorunda kalsın 2-3 lira bi kaçsın...
Ooooo komplo teorilerimiz başlamış=)hehehe madem komplo planları kuruluyo bende tawan dahil komple hidrolik dökme taraftarıyım=)
Sierra Rs
11-03-2009, 21:52
Boyaya hidrolik yağı cama ise yumurta :D
orhan_guney
11-03-2009, 21:56
en güzeli bu görünüyor:)
valla o boya sökücünün düşüncesi bile korkuttu çizmekten bin beter :D
Bence sorunu kendisiyle hallet, gerekirse döv ama mal-mülk zararı çok saçma.
CasabLanca
11-03-2009, 22:23
bugün durakta beklerken uzaktan mavi bir mazda 6 geliyordu bir baktım ön tamponu yoktu kazalıydı araba hemen plakasını aldım ne olur ne olmaz diye ama şimdi konuyu okudum ki araba gri
Ooooo komplo teorilerimiz başlamış=)hehehe madem komplo planları kuruluyo bende tawan dahil komple hidrolik dökme taraftarıyım=)
:icon_tup:
Adamada sık :D
walla yaa herkzten ayrı bi can yakma fikri cıkıyor..:D
aklıma geldi simdi.. E30 cuların bi sitesi vardı..birinin arabası calınmıs falan adamı bulmuslar şöle dövelim böyle yapalım..şişeye otutturalım falan seyler yazmıslardı onun gibi:D:D:D
CasabLanca
11-03-2009, 22:55
aklıma geldi simdi.. E30 cuların bi sitesi vardı..birinin arabası calınmıs falan adamı bulmuslar şöle dövelim böyle yapalım..şişeye otutturalım falan seyler yazmıslardı onun gibi:D:D:D
turbo sadık için atıp tutuolardı :D
E30culardan birinin 1 sene önce aracı çalındı Ankara/Yıldızda gördük aracı haber verdim arayan arkadaşa hemen birbirlerini aramışlar en aşağı 10 araç filan geldiler ve 5-10 dk içinde baya uzak yoldan geldiler hesap et :D
http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=133722&_catId=7147
İyidir kıvamıda mis gibi :)
TURBO CİVİC
11-03-2009, 23:07
hacı bana hbr verde bi stres atalım yav cok pis planlarım var satasan birinde uygulamaya hazır sadistce fikirler...sapık oldugumu dusunmeye basladım bu donemlerde...neyse...
Sierra Rs
12-03-2009, 07:53
kanka ankarada olsam bende gelir stres atardım iyi olurdu son durum nedir simdi kardesim ?
hacı bana hbr verde bi stres atalım yav cok pis planlarım var satasan birinde uygulamaya hazır sadistce fikirler...sapık oldugumu dusunmeye basladım bu donemlerde...neyse...
turboyu doldurup adamın kafasındanmı gecicen napıcan :D
maxpower
12-03-2009, 08:51
kabul ediyorum bu daha beter :D
istanbuldan gelemedim ankaraya, yapıldığı servisi bulmustum ancak gidemedim, adam plakaları fln sokmus serviste arabayı da cekmıs. ancak serviste calısanlar plakayı bılıomus ankaraya donduumde plakayı alcam bakalım. bırakmayacam itin yakasını yemişim onun mafya triplerini....
:icon_tup:
Adamada sık :D
Ekonomik kriz fln derken piyasası çok düşmüş birisini bulsun o iş için:Pehuehueheuehue
E30culardan birinin 1 sene önce aracı çalındı Ankara/Yıldızda gördük aracı haber verdim arayan arkadaşa hemen birbirlerini aramışlar en aşağı 10 araç filan geldiler ve 5-10 dk içinde baya uzak yoldan geldiler hesap et :D
e30 tayfası cidden farklı ama yahu=)bu arada turbo sadık nooldu?Geçirdilermi cidden onu şişten?
e30 tayfası cidden farklı ama yahu=)bu arada turbo sadık nooldu?Geçirdilermi cidden onu şişten?
bildiğimiz kadarıyla sağ şu anda :D
ama enkada bi karışmış ortalık yine birilerine girmişler
Nollmuş Turbo Sadık'a. İdolümüzdü :D
CasabLanca
13-03-2009, 10:49
bildiğimiz kadarıyla sağ şu anda :D
ama enkada bi karışmış ortalık yine birilerine girmişler
ne zaman karışmış ortalık :soru:
Hala Enka var mı yuw?
olma mı yaw:D
TURBO CİVİC
13-03-2009, 12:28
turboyu doldurup adamın kafasındanmı gecicen napıcan :D[/QUOTE]
bak ole bir fikirde var aslında...
turbonun kafadan filitreyi sokuyosun 3bin 4 bin devirdeyken(rolantide arac dururken yani) elemanın elini avuc icini turbonun agızına yapıstıryosun...
rolantideyken bi abim tutmustu elini felaket olmusut eli 4bin devirde ne olur siz dusunu...:icon_wack
neyse bende bole fikirler cook:D
Sierra Rs
13-03-2009, 14:45
bak ole bir fikirde var aslında...
turbonun kafadan filitreyi sokuyosun 3bin 4 bin devirdeyken(rolantide arac dururken yani) elemanın elini avuc icini turbonun agızına yapıstıryosun...
rolantideyken bi abim tutmustu elini felaket olmusut eli 4bin devirde ne olur siz dusunu...:icon_wack
neyse bende bole fikirler cook:D
ahaha korku filmi gibi :D
erdem aksam bızım fıght club bulusması var gelıyormusun? madem gazmıssın?:)
deathofacar
13-03-2009, 16:34
sevdiğim bir kaç arkadaşımı getirebilir miyim ben de tünay:)
PROMINENT
13-03-2009, 16:49
neymiş bu fight club :)
sevdiğim bir kaç arkadaşımı getirebilir miyim ben de tünay:)
abı "sıncan city" den se tehlikeli olabılır ama canın saolsun...onlara deve buluruz ona tokat atarlar olmadı:D:D:D
deathofacar
13-03-2009, 17:46
neymiş bu fight club :)
bu tünayla çağlar beni pes te yeniyor önce sonra ben de bunları dövüyorum hacım :)
PROMINENT
13-03-2009, 18:17
bu tünayla çağlar beni pes te yeniyor önce sonra ben de bunları dövüyorum hacım :)
pes bilmem hertürlü similatör yarışta varım ama :)
diğer konuda ise uyarım ortama :D
pes bilmem hertürlü similatör yarışta varım ama :)
diğer konuda ise uyarım ortama :D
abı sen gel her turlu sımılator kapısalım yaw...sonrada kursad abı bızı dover(nedense?:D)aksamı tamamlarız...hahahahah
PROMINENT
13-03-2009, 19:47
ben düşücem zaten yakında ankaraya ararım tabi kürsadı yaparız similatör işini :)
TURBO CİVİC
13-03-2009, 23:02
erdem aksam bızım fıght club bulusması var gelıyormusun? madem gazmıssın?:)
kanka gec kaldım ya dısardaydım okumadım forumu...bidahaki sefere artık:D
abı "sıncan city" den se tehlikeli olabılır ama canın saolsun...onlara deve buluruz ona tokat atarlar olmadı:D:D:D
bende merak ediyodum bu fight club olayını ögrenmiş olduk:D