Orijinalini görmek için tıklayınız : İç Döşeme Yardım
ARkadaşlar aracımın içini komple söktüm ama halen neyle kaplıycağımı bilmiyorum. İşi kendim yapmak istediğimden (maliyeti en hesaplıya getirmek için) kumaş arıyorum ama ne yazıkki ANTALYA'da bulamadım. Bu süet gibi kadife gibi duran kumaş tarzı birşey arıyorum. ALCANTARA dediler metresi 95 euro. Sahtelerini ise bütün aramalarıma rağmen bulamadım. Nubuğa döneyim dedim sizce nasıl olur? Bana örnekler fikirler verirseniz cok sevinirim birkerede bitirmek istiyorum ve acaip kafam karısık :icon_wack
alkantra metresi 95 euro!
yuhs!
ben yarın bakacam alkantraya sahtesi olaak muhtemelen alacağım... bakalım onun metresi ne kadar...
alırsan banada söylermisin bende almak isteyebilirim
Sefa_vts
09-03-2009, 19:52
SAhtesi 30 euro.. Ben her türlü detayına baktım aracımı döşemeciye sokmayı düşündüğümden.. 95 euro olanından yapılmış bir tek maseratileri gördüm.. metresi derken Asıl alcantra 1 metreye 1.4 metre.. Sahtesi ise, 1 metreye 90 cm mi fiyatı.. ;)
30€ güzel fiyat bence. :D
Yalnız müthiş duruyor malzeme, kaplanınca. ;)
alkantra metresi 95 euro!
yuhs!
ben yarın bakacam alkantraya sahtesi olaak muhtemelen alacağım... bakalım onun metresi ne kadar...
kanka nıyetı bozdun ahahah :D
Sefa_vts
09-03-2009, 20:05
30€ güzel fiyat bence. :D
Yalnız müthiş duruyor malzeme, kaplanınca. ;)
TAvanı sen soktun zaten aklıma :D
Suphi deri google dan arattir nosunu bulursun osmanbeyde perakende magazasi var.
Suphi deri google dan arattir nosunu bulursun osmanbeyde perakende magazasi var.
Yarın işten çıkınca bi bakayım yakın bana :D
Suni deri yapiyor kanka suet filanda mutlaka vardir
Valla beyler. Çok güzel bir malzeme. Hayır bende var diye demiyorum hakketen güzel :D
anıl turan
09-03-2009, 20:52
hazır konusu gelmişken tavanı bmwlerdeki gibi antrasit tavan yaptırabileceğimiz bir yer var mı??? Birde bu antrasit dedikleri ne kumaş çeşidi mi???
hazır konusu gelmişken tavanı bmwlerdeki gibi antrasit tavan yaptırabileceğimiz bir yer var mı??? Birde bu antrasit dedikleri ne kumaş çeşidi mi???
Alcantra tavan işte o. www.artcar.com.tr Ben buraya yaptırdım tavanı çok güzel işçilikleri var. Örnek fotoları sitede mevcut.
anıl turan
09-03-2009, 21:03
Alcantra tavan işte o. www.artcar.com.tr Ben buraya yaptırdım tavanı çok güzel işçilikleri var. Örnek fotoları sitede mevcut.
hakkaten süpermiş teşekkürler...
dragon07
09-03-2009, 21:06
antrasit renk oluoyr bildigim kadarıyla.aslında vip yapan yerlerde kumaşlar var ama deli para
emre.aksu
09-03-2009, 21:21
Ultra suede alcantraya cok benziyo ama daha ucuz
http://www.connect2cardev.com/images/Readers_Ride/Victor/IMG_8738.jpg
carbon kumas buda yeni cıkan bi kumas türü
http://www.modeonemedia.com/euro-spec/cf_mtrl.jpg
carbon kumas $35
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=652922
ultra suede $30
http://cgi.ebay.com/BLACK-MICRO-ULTRASUEDE-FABRIC-60-3-Y_W0QQitemZ300298727695QQcmdZViewItemQQptZUS_Fabri c?hash=item300298727695&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66:2|65:3|39:1|240:1318
Serencebey
09-03-2009, 21:22
karbon kumas harbı ıyıymıs
alcantra süet gibi bişeydir.
antrasit tavan ise siyah kumaş döşeme. özel bi madde değildir ama kumaşın dokusuda farklı.
emre.aksu
09-03-2009, 21:28
karbon kumas harbı ıyıymıs
http://www.modeonemedia.com/euro-spec/cf_mtrl_tie.jpg
:D:D
95 avroluk orjinali 1.4 m iken sahtesi 0.9 m olan bir kumaş için 30 avroya iyi fiyat demek biraz kullanılan malzemenin artmasıyla olağan. yoksa çok ucuza gelmiyor aslında.
Ya bu karbon kumaşı gördüm ben Türkiye'de ama özel getirtmişler. Bir GC8 subaruda vardı. Kırmızı. Harika bişi. Deri gibi dokunma hissi. Bulursam uygulamak isterim.
bu carbon kumaştan nerde buluruz ? şumi sen bilirsin kanka bi araştırsana:) fiyat ne kdarmış?
bu carbon kumaştan nerde buluruz ? şumi sen bilirsin kanka bi araştırsana:) fiyat ne kdarmış?
Yurt dışından getirtmiş. Ve çok pahalıymış. Speedsound Erdoğan abi öyle dedi. Onun dükkanında görmüştüm arabayıda malzemeyide.
peki aracın içine alcantra gibi duran ne uygulayabi,liriz ? Bakıyorum fotolarda alcantra bildiğin kısa tüylü kadife gibi duruyor. Yakından hiç göremediğim için benimki sadece bir yorum. Süet veya nubuk kaplasak nasıl durur? Yada dediğim gibi bildiğin kadife ile kaplasak?
bu alcantranın kırmızısı varmı :D
ben hem süet hem alkantra bakıym bugun en iyisi
evet arkadaslar süet kaplasam yada nubuk nasıl olur? Yorumlarınızı istiyorum sizden sadece. Yada kadife kaplasak nasıl durur bi yardım edin ya
Kadife bence hiç güzel olmaz.
nubuk ve alkantra güzel bi kombinasyon olabilir gibi geldi.
Kadife bence hiç güzel olmaz.
nubuk ve alkantra güzel bi kombinasyon olabilir gibi geldi.
aynen..kadife iyi olmaz..
Deri olsa daha hoş olmazm? hem orjinale daha yakın olur. Sonuçları bekliyoruz
bende var kendime japonyadan almıştım gayet basarılı çıktı ehe :)
http://img.photobucket.com/albums/v671/ae101power/DSC02005.gif
aynen..kadife iyi olmaz..
ralli araçlarında süet-nubuk kullanılıyor. rengi deforme oluyor. kalitesi kötü, kumaş ömrü az.
hah bak ralli araçlarındaki o güzel görüntünün nedeni nubuk ve süetse tamam. Yapıcağım olayın onun gibi olmasını istiyorum. Sanırım bu karbonfiber kumas paalıdır alcantra gibi
Sefa_vts
10-03-2009, 21:55
Bugün o dediğin uygulamayı yaptık erel ile birlikte gayet güzel oldu... Ayrıca karbon kumaş art car cem abide var.. Bordo.. kırmızı gibi diyim.. ben komple koltuk döşmelerini yaptırıcaktım ekstra başka masraflar geliverdi.. sanırım duruyordur o kumaş.. ayıp oldu kendisinede :(
Sefa_vts
10-03-2009, 22:19
Bu kumaştan mevcut...
http://www.glfi.com/CarbonFiber-300Red.gif
floryada bi abimiz yapıyo cok fena işciliği vardırr örnek foto.. C:\Documents and Settings\Admin\Belgelerim\Resimlerim\DSC04738.jpg
www.imageshack.us sitesine göndermen lazım resimleri
Arkadaslar an itibariyle 10 mt nubuk kumas aldım. Dikkat NUNUK değil :D NUBUK :D aldım artık kısadan bitiricem allahın izniylede toplarım arabayı. Hamdolsun kriz dolara zam getirmişte sağlam girdi :D
hayırlısı olsun bakalım...ins istedgin gibi bisey olur aracın içi.
yapım aşaması resimleri falan bekliyoruz..
hamdolsun bütün insanımız açlık selafetle burun buruna geliyor her gecen gün....:ofk:
Arkadaslar an itibariyle 10 mt nubuk kumas aldım. Dikkat NUNUK değil :D NUBUK :D aldım artık kısadan bitiricem allahın izniylede toplarım arabayı. Hamdolsun kriz dolara zam getirmişte sağlam girdi :D
Fotoooooooo
abi çekiyorum fotoları bitince toptan koyucam du it yorselfe gene güzel bi anlatımla okur eğleniriz hepberaber :) Ama kumasım güzel harbiden ben beğendim umarımsizde beğenirsinizde içimde patlamaz :agbe::su:
hayırlı olsun kumaş...yapıştırma işini nasıl yapacaksın?
kumasın fotosunu cekebilme sansın falan varmı acaba bi görebilsek bizde...ama tahminimce güzeldir..
senin içine sindiyse gerisini düşünme derim ;)
farklı konu açmadan sormak istiyorum,
böyle bi iç döşemeyi nerde nasıl kaça yaptırırız
http://img8.imageshack.us/img8/5758/dsc04738.jpg (http://img8.imageshack.us/my.php?image=dsc04738.jpg)
Alacantra bu. ArtCar yapar ama garanti vermiyor. Güneşte felan atma ihtimali var diye. 307 CC lerin felan yani orjinalinden deri kaplı torpido ve konsolların bile atma olayı çok sık demişti bana.
evet yaptırdıgım yerde garanti vermeyince ciziği bile olmayan göğsü kaplatmaktan vazgectim bende. Atarsa geri dönüşte imkansız cünkü... Bende kapıları koltukları tavanı yer halısını falan yaptırıyorum madem kafaya koyduk dedim bişiler yaptıram bare :D
evet yaptırdıgım yerde garanti vermeyince ciziği bile olmayan göğsü kaplatmaktan vazgectim bende. Atarsa geri dönüşte imkansız cünkü... Bende kapıları koltukları tavanı yer halısını falan yaptırıyorum madem kafaya koyduk dedim bişiler yaptıram bare :D
Yer halım sıfıra yakın ama bende yerlere bişiler yaptırmak istiyorum. Halıfleks görüntüsü hoşuma gitmiyor. Sen yaptır bakalım nasıl olucak :)
Alacantra bu. ArtCar yapar ama garanti vermiyor. Güneşte felan atma ihtimali var diye. 307 CC lerin felan yani orjinalinden deri kaplı torpido ve konsolların bile atma olayı çok sık demişti bana.
teşekkürler ;)
Hımm çok güzel olucaktı ama ya...Korumak için ön cama film çektirirdin=)
ya kanıma girdiler göğüste daha cizik bile yok kaplanmaz kıyma dediler alttan girip ustten cıktılar vazgecirdiler. Cok istiyodum bende neyse artık ilerde nunuk kaplatırım -ER- ' e :D
ya kanıma girdiler göğüste daha cizik bile yok kaplanmaz kıyma dediler alttan girip ustten cıktılar vazgecirdiler. Cok istiyodum bende neyse artık ilerde nunuk kaplatırım -ER- ' e :D
Eee çizelim ozaman göğüsü=)Muhteşem olucaktı yauh...Bu arada boyasıyla ilgili bi sıkıntı olsa boyanıyomuş tekrar..Bideokadar maseraattilerde vs nie hiç bişi olmuyo ozaman...
Eee çizelim ozaman göğüsü=)Muhteşem olucaktı yauh...Bu arada boyasıyla ilgili bi sıkıntı olsa boyanıyomuş tekrar..Bideokadar maseraattilerde vs nie hiç bişi olmuyo ozaman...
Onlar ceylan derisi felan kullanıyo. Gerçek hakiki deri bide onların işçiliği farklı. Ayrıca torpidonun deri kaplanacığını bilerek tasarlıyorlar. Yuvarlanaları ve bol bol dikiş atabilmek için köşe noktaları felan oluyo.
birde kaplama stilleri farklıymıs. Kalıp baskı falan diyorlar. Bendeki malzeme kalitelide olsa güneşi yerse atma yapabilir dedi
Sefa_vts
14-03-2009, 10:43
yan direkler yer güneşi.. Yan direklere uygulıcaksan eğer oraya ne kadar kaliteli koyarsan koy etkilicektir.. bir sene ömrü varmış bu bilgilerin hepsini art car cem beyden öğrendim.. o yaptığı araçların bazısında güneş sorunu yüzünden her sene değişime gidio direklerde..