Orijinalini görmek için tıklayınız : Hırsızlar ve Yeni Taktikleri.
Dün bir arkadaşımla otururken bir tanıdıklarının başına gelmiş o anlattı akıl alınacak bir iş değil ama Annenizi çevrenizdekileri uyarın Dikkatli olsunlar.
"Daire giriş kapısının altında su dökerek evin içine su girmesini sağlıyorlar siz bu su nerden geliyor diye kapıyı açtığınızda üzerinize saldırıp içeri giriyorlarmış"
Sanırım genel olarak yaşlı veya tek yaşıyanlara yapıyorlardır ama dikkatli olmak lazım.
İşin komik kısmı bu yöntem eski bir savaş oyunudur düşmanı kandırmak için yapılan.
burası turkıye nerden ne cıkıcagı bellı olmuyor adamın nıyetı kotuyse herseyı goze alırlar
bu aralar büyükçekmecede tüm zillere basarak İSKİ den geliyoruz diyip apartmana giriyorlarmış gece yarısına kadar bodrumlarda saklanıp hırsızlık yapmaya çalışıyorlar.
egeturbo
10-03-2009, 15:16
Bi taktikte ben duydum geçenlerde bizimde evimize girdiler.Alarm bağlattık.O ses çıkaran aletin üstüne inşaatlarda yalıtım için kullanılan köpükten sıkıp alarmın ötmesini engelliyorlarmış
PROMINENT
10-03-2009, 15:31
Bi taktikte ben duydum geçenlerde bizimde evimize girdiler.Alarm bağlattık.O ses çıkaran aletin üstüne inşaatlarda yalıtım için kullanılan köpükten sıkıp alarmın ötmesini engelliyorlarmış
yuh :)
neyi çözmüşler .
vay be...adamlar da herşeye bir çözüm var demekki..
ŞerefsizLer ya şu yasayı cıkarsalardı ewin yatak odasında ewin icinde hırsızı wuran ew sahibi beraat ile yargılansın die işte o zaman cesaret edebiliyorlarmiydi görürlerdi..
Bizim ewe giren hirsizLar yakalanınca sölemişler adamLar TOPLU İĞNE iLe kapı açıyorlarmiş
Boost Up
10-03-2009, 16:57
aklı nelere çalışıyo.. başka şeylere çalışsa birazda:D
ulan o değil komsuya giren hırsızın tatbikatını komsu evde olmayınca bizim evde yapmıslar polis eşliğinde bizim temizlikci sağolsun daha sonra girip bütün herseyi götürmüslerdi :D
Doğal gaz sayaçların çalındığı bir ülkedeyiz normal :D
Boost Up
10-03-2009, 18:47
nasıl yani?:D:D
en basiti camiiden ayakkabı çalanları var yani.. daha ne diyim
coolvtec
10-03-2009, 19:11
o köpüğü g....ne monte edip sıkmak lazım bitinceye kadar...
Emir_b16a
10-03-2009, 19:26
o köpüğü g....ne monte edip sıkmak lazım bitinceye kadar...
işte deişik bi çözüm önerisi
esasında yakalanan hırsıza ceza wermiceksin yüzünü çıkmayan farklı renk bi boyayla boyayıp sokağa salıcaksın alnınada 1 döwme yaptırıcaksın hırsızım şerefsizim bn die :)
aaa insan hakları var avrupa yargılar sonra bizi.... :@
silikon sıkıcaksın g.tne bide c.kune bak bakalım bidaha yapıyormu..
valla iki haftada bir muntazam kapı kundura mağduru oluyorum onlar çalyor ben yenisini alıyorum bakalım bir gün o kapının önünde denk gelir inş.:mad:
CasabLanca
10-03-2009, 22:03
hırsızlar olayı aşmış artık geçen haberlerde gördüm. hırsıza soruyorlar gireceğiniz daireleri nasıl seçiyorsunuz diye? doğalgaz saatlerinde kimin kredisi yüksek olursa onda para vardır diye dalıyorlarmış :D:D
Bu şerefsizler kafaya taktıktan sonra kimse durduramaz bu çıkıyo...
kafa cok fena calısıyor ıbnelerde kopuk fln ne ayak yaw:) www.sciencedirect.com da makale okuduklarında suphelenıyorum ben:)
o dediğin hrici alarm paneli min. 120db ses çıkartıyo Arda..
hangi köpükle azaltcaklarmış onun sesini, hurafe.
bu sistemle bir gece otocenter soyuldu.
CallMeInsane
11-03-2009, 00:15
bu aralar büyükçekmecede tüm zillere basarak İSKİ den geliyoruz diyip apartmana giriyorlarmış gece yarısına kadar bodrumlarda saklanıp hırsızlık yapmaya çalışıyorlar.
dorudiyosun tayfun abi benim enişte burda polis oda uyarıyo bu aralar baya artmış burda da
hırsızlar olayı aşmış artık geçen haberlerde gördüm. hırsıza soruyorlar gireceğiniz daireleri nasıl seçiyorsunuz diye? doğalgaz saatlerinde kimin kredisi yüksek olursa onda para vardır diye dalıyorlarmış :D:D
Doğalgaz saatinde kredisi yüksekse direk eve girmeden Doğalgaz saatini çalıyolar ki zaten :D:D
egeturbo
11-03-2009, 08:44
:
o dediğin hrici alarm paneli min. 120db ses çıkartıyo Arda..
hangi köpükle azaltcaklarmış onun sesini, hurafe.
bak yazmışlar aynı taktikle girdikleri yeri.:D:D O Köpük insanında alarmında iflağnı keser :D
Doğalgaz saatinde kredisi yüksekse direk eve girmeden Doğalgaz saatini çalıyolar ki zaten :D:D
Halkta akıllandı artık millet zincir ile bağlıyormuş saatleri :D
Halkta akıllandı artık millet zincir ile bağlıyormuş saatleri :D
bende bizimkini kaynatim diyorum duvara :D
o doğal saatini alıp neresine bağlıyo acaba
CasabLanca
11-03-2009, 23:58
o doğal saatini alıp neresine bağlıyo acaba
eline beline cebine :D:D şaka bi yana bu kadar taktiği geliştirmek için yordukları kafayı ticarete yorsalarmış.. :icon_tup:
kuzenimin ev en üst katta idi adamlar su tahliye borularından çıkarak çıkmışlar o kata. işin kötüsü her katı soya soya gitmiş adam. yüzsüz işte.
kime desem kırılır o borular daha neler diyor ama işte kırılmıyor en az 30 yerden duvara sabitlenmiş boru. heleki birde kırılmayan borular varki esner ama kırılmaz yeri gelir.
balkonunuza yakınsa bu su tahliye boruları bi önlem alın çünkü açık açık tehlikedesiniz.
kuyumcu oldgumuz ıcın bınbır seklını gorduk tadbı.bazıları sehpa cıkarıor aralarından bı bıleklık fln secıor.sonra alıor onu bole yukarı kaldırıor hımm guzelmıs fln dıyor.sende yukarı bakıon o sırada tabi arkadaş alttan yürütüyor.
yada gumus yuzugu altın kaplatıp sehpadan altın olanla degıstıor.ustune sen onu başkasına satıosun bılmeden.hem şerefin gidior hem paran
yasintezcan
12-03-2009, 09:35
onun bunun çocukları,ALLAH göstermesin hayatta en korktuğum şeylerden biri:(
insanlar açlıktan ne yapacağını şaşırdı malesef,küresel kriz duman etti ortalığı...