Orijinalini görmek için tıklayınız : cupra turbo bov hakkında yardım ltf
arkadaşlar yeni turbo cuprada bov deneyen oldumu acaba ? forge markasının spacerlerine ulaştım ama bu spacerın içine hangi modeli takacaz deneyenler veya bilenler paylaşırsa benle sevinirim
varmı arkadaşlar bilen duyan kullanan ?
http://www.forgemotorsport.com/content.asp?inc=product&catalog=190203&cat=190203
Bu linkte 2.0 tfsi için uyumlu parçalar mevcut
çok sağol bi linke girdim ama anlamadığım o flanşa hangi bov kullanacaz
onun açıklamasını yapmamışlar sitede yada ben kaçırdım
Sizdeki spacerın modeli nedir? Ben bi bakayım siteye
yok elimde spacer yok orada spacer war marka uyumlu sadece onlardan birini alacam zaten std olan bitane war ozelliksiz ilk sıradaki
ona uygun ne kullanacaz yani marka uyumlumu yoksa universalmi yine forge olacak marka ama
Universal olduğunu düşünmüyorum VAG FSI,FSIT (TFSI) ve GTI 30.yıl,S3 die 3 çeşit var. Bence size uygun olan 2.si FSIT
bi link alabilirmiyim hangisi diye bakayım
TorqueTuning
16-03-2009, 14:52
Yeni Cupra için Forge'nin Golf GTI 30rd Edition olan BOV modelini almanızı tavsiye ederim.
teşekkürler
benim asıl anlamak istediğim o bahsettiğiniz parçanın ucuna hangi bov modelini kullanacaz forge un ???
yoksa bu aynızamanda blow off mu cahilliğimi maruz gorun bu aparatın açıklamasını yazmadıklarından satanlar bende spacer yazısından sanki bir ara ünite sandım uygulanmış resminede rastlamadım yardım ltf ...
forge adaptörün üstüne arabanin kendi dv sini takicaksiniz...yani adaptörü dv ile dv nin ortugu yer arasina takiyorsunuz...cok öle aman aman cuflamiyor ama tatli bir ses oluyor.
evet biraz zor olsada anladm arkadaşlar teşekkürler :)