PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basima Gelenler

jetlag
18-03-2009, 20:08
arkadasimin biri gece bi arkadasinin aracini bozuk oldugunu benimde parayla yapip yapamiycagimi sordu

degissecek olan: su pompasi
Arac: 96 suzuki swift
motor: 1.3 sohc tek nokta enjeksiyon 8v

su pompasi olacagi icin triger kaysiini cikaracgimi biliyordum, dedim 100 dolar veririsen yaparim (parclarai kendisi alacak),iki saatimi alir dedim, nasil olsa kucuk motorlu bi arac.

baktim adam hintli hafiften salak, hayatta teknolojiden nasibini almamais bir kisilik,

su pompasinin bozuk olup su akittigini arac hararet yapinca anlamis. yoksa mutlu mestut biniyormus oyle

neyse sabah erken gittim uyanmamis bile beyfendi arabanin lastigini sokup altina takoz koyup eve geri geldim, 15 dakika icinde geri aradi

eve dondum kahve ikram etti...ise basladim, su pompasinin rulman vidalarini gevsettim, su pompasi alternator klima kayislarini cikardim, baktim krank mili carkina impact sokamiyorum, arabanin motor kulagini soktum, krikoyu karteri altina koyup iyice asaagi indirdim. Impact'17mm le vurdum cikmadi, tabi bu arada eleman maymun gibi heryere elini kolunu sokuyo adami sinir ediyo, is yaparaken sacma sapan sorular soruyor,, bi sus be adam..

sonra uzun kollu circiri aldim carkin vidasina dayadim, buji kapblolarini cikardim marsa bastim, kol aracin bi yerine carpip vidayi dondurdu, yalniz diger bi sorun carkin uzerinde 5 adet 8mm kucuk vidalar bulunmasi, baktim elimle gelmiyo dedim vidalari cikarayim, ama 8mm soket evde kalmis, haydaa eve geri gittik, bi geldim ne goreyim,

benim aletler dagilmis yerlerde, maymun gibi comelis biseyler sokuyo oraya buraya... lan A.K....munun! napiyon!

manyak kendi capinda alet sokuyo, gerizekali,

neyse 8mm civatalari sokunce cark elinize geliyo,

anliycagniz 2 saat lik is 8 saate dondu sayesinde,

sonucta degisenler:
su pompasi+triger kayisi+alternator kayisi+klima kayisi+bujiler+termostat+dist kpagai+motor yagi_filtre+valva kapagi silikonlandi

yag filtresi 2 sene evvel takilmis, ortasini delip tornavida soktum oyle dondu, bide demezmi vida soktuktan sonra, bu yeniydi degistirmeye gerek yok, ne zaman yeni? iki sene evvel bi adana degistirmis, ondan donmuyo!

bi daha boyle zincirleme is yapmiycam, bu adamlar tam bir okuz, elini veririsen kolunu kapiyorlar

bu arada arabayi calisitirnca cok fazla duman attigini gordum, buyuk ihtimalle kapak contasini patlatmis, su pompasi bozuk bozuk arabaya binersen bole olur

manyagin dedigi en son sey, farlarimi ayarlarmisin!!!!!...S.tir!

Ozgu_Akcan
18-03-2009, 20:12
hahaha delıye denk gelmısın sen gecmıs olsun walla ınsanlarla ugrasmak cok zor

H22Power
18-03-2009, 20:20
öncelikle hoşgeldin...blowjob tribiyle siteye kötü bir giriş yaptın ama zamanla unutulur ;)başına gelen talihsiz olay için geçmiş olsun ii komple motor yapmadan kurtulmuşsun hoş 3 te 1 inidie yaptırmış vatandaş 100 dolara iş ve müşteri seçimine dikkat!!!

jetlag
18-03-2009, 20:40
yok iyilik olsun diye yaptim adam cin gibi cikti.. projelere kaynak olsun diye el atmistim, masraf cok

blowjobu da sakayla karsiik soyledim anlayan ne demek istedigimi anlamistir

saygilar

cem
18-03-2009, 21:05
Amerika'da dükkanlarda bu tür işçilikler baya pahalı oluyo sanırım ,
Türk sanayisinden pahalı diye biliyorum en azından :)

jetlag
18-03-2009, 21:06
tamirci 550 dolar istemis, su pompasi ve triger kayisi icin, kayis zaten cikiyor su pompasini cikarmadan once

cem
18-03-2009, 21:14
tamirci 550 dolar istemis, su pompasi ve triger kayisi icin, kayis zaten cikiyor su pompasini cikarmadan once

Shop falanmı heryer sanayi türünde bi yer yokmu orda :)

AhmetH
18-03-2009, 21:16
macera cidden :D

impact takılıyken marş basıp sapı biyere çarptırıp somunu gevşetme olayını feci tuttum yanlız tebrikler :hihih:

Low-Rider
18-03-2009, 21:16
Uhh 550dolares , cem kalk amerikaya gidelim st. maslak'ı kuralım

cem
18-03-2009, 21:18

Şaka bi yana giden duydum ben öle ciddi :))

Low-Rider
18-03-2009, 21:22
Peki abd'de niye pahalı işçilikler bu kadar

Göki,ZD
18-03-2009, 21:23
bizim ustalara kurban olsunlar:)

AhmetH
18-03-2009, 21:26
ABD de olsa iyi avrupada öyle MSN den almanyadaki bir arkadaşa kapak contası değiştirmesi için yardım etmiştim, tamire para veremem çok ucuza aldım zaten arabayı demişti.. tek masrafı taşlama ve conta oldu :D

MIG den takip ediyorum bizim yaşta kızlar kapak açıyor triger vs değiştiriyor önlerinde haynes :D

ciddi pahalı yurt dışında kas gücü ile yapılan işler.

Low-Rider
18-03-2009, 21:28
Adamlarda tak sök pahalı bizde ucuz,bizde araba pahalı onlarda ucuz:D

cem
18-03-2009, 21:31
ABD de olsa iyi avrupada öyle MSN den almanyadaki bir arkadaşa kapak contası değiştirmesi için yardım etmiştim, tamire para veremem çok ucuza aldım zaten arabayı demişti.. tek masrafı taşlama ve conta oldu :D

MIG den takip ediyorum bizim yaşta kızlar kapak açıyor triger vs değiştiriyor önlerinde haynes :D

Ordada otomobillerin fiyatları biraz ucuz mesela 2-3bin dolara civic falan var :) Manueller saglamsa yapılmayacak iş yok aslındada biraz bilgi tecrube ortam imkan lazım , ne güzel tabi ögrensin herkes :)))

bayanlar konusundada öle katılıyorum supra yapan bile var :D ;

http://i42.tinypic.com/ezefeh.jpg

mertacar
18-03-2009, 21:33
spyshot ;)

Schumi
18-03-2009, 21:36
İngilterede debriyaj setinin 2 katına yakın fiyata debriyaj değiştiriyorlar Peugeot özel servisler. Yetkili servislerin adını anmıyorlar. :D

tunch
18-03-2009, 23:41

benim arabayi ben sadece yikiyorum..dier islerin hepsini kiz arkadasim hallediyor bitek su servis isigini sondurmeyi halledemiyor o kadar yani :D

OnurS
18-03-2009, 23:57
Ordada otomobillerin fiyatları biraz ucuz mesela 2-3bin dolara civic falan var :) Manueller saglamsa yapılmayacak iş yok aslındada biraz bilgi tecrube ortam imkan lazım , ne güzel tabi ögrensin herkes :)))

Çok şeker yaaa=)şu uni bi bitsinde mastera gidiim yaa=)

mrtngn
19-03-2009, 00:00

o aletin altından bi travesti cıkıyormus:D:D abowwww:eek::D

Tuner
19-03-2009, 00:02
Peki abd'de niye pahalı işçilikler bu kadar

Kalifiyeli eleman azlığından, orda arabanın haricinde Ev işlerinide çoğu insan kendi yapar tamirci çağırmaz.

mechanıcer
19-03-2009, 00:03
bana 550 dolar versın segman bıle atarım ona :D gecmıs olsun :D

emr_
19-03-2009, 00:05
Allah sabır vermiş :)Burda olsan ustanın başında dursan laf olur istersen soru sor ziktiri basar kovalar git nere yaptırısan yaptır diye...Bu iyi ustalar için yeni yetme dediğimiz kişiler zaten belli eder :)

Allah kolaylık versin hayırlı işler...

VteC_MaNiaC
19-03-2009, 00:56

benide alın bende ST. boston u kurmak istiyorum :D ahahah

jetlag
19-03-2009, 07:23
macera cidden :D

impact takılıyken marş basıp sapı biyere çarptırıp somunu gevşetme olayını feci tuttum yanlız tebrikler :hihih:

imact takili degildi, Breaker bar vardi uzun sapli 1/2 inch soketli, onu soktum alt takimlarin arasina direk marsa basinca atiyo civata, ayrica dikkat edin arac calismasin, buji kablosu veya benzin pompasi fuse flean sokun

jetlag
19-03-2009, 07:26
bu arada arkadaslar ben tamirci degilim, sadece tatil arasi ekmek parasi cikiyor,

kapak contasi takilcak aw11 mr2 ve boyanan ae82'miz var, isler bitmedi