Orijinalini görmek için tıklayınız : OLD OxYGeN
Uzun bi süredir takip ediyordum TT yi fakat 1 ay kadar önce üye oldum...Eskiden forumlarda yazardım sonra bi soğuma oldu abuk sabuk insanlar yüzünden..Ama buranın kalitesi tartışılmaz..
Adım Kerem Yeditepede okurum ama bitiremem uzadıkça uzar...Ayrıca MY GOKART'ın Organizasyon Sorumlusuyum..
ilgi alanlarımız aşağı yukarı aynıdır sizlerle heralde:)
Hoşgeldim
mechanıcer
19-03-2009, 18:13
hosgeldın aramıza
yasintezcan
19-03-2009, 19:24
hoşgeldin, en kaliteli foruma:D
:):):):)Hoşbulduk Kardeşim...
D16inside
20-03-2009, 02:02
hoş geldin.
orhan_guney
20-03-2009, 02:03
hoşgeldın karşedim.
Hoşbulduk sağolun tekrar..
crazydog
20-03-2009, 10:18
kerem hosgeldınnn
SOMEONESPECIAL
20-03-2009, 12:05
İyi forumlar adaşım :icon_tup:
İyi forumlar adaşım :icon_tup:
Teşekkürler..Güzel teg.
Kerem hoşgeldin kardeşim...
Vay Cengizim sende burdaydın:)daha kimler çıkıcak acaba..
Hoşgeldin keyifli forumlar ;)
Mikrop_Ali
23-03-2009, 13:20
Hosgeldin iyi forumlar.
death34404
28-03-2009, 01:52
hoş gelmişsen...
::ZaFeR::
28-03-2009, 22:16
Welcome
Wilkommen
Hoşgeldiniz.
:D :D :D
vay vay vay...
hoşgelmişin cnm
Hoşbulduk canım..Özledim seni valla..Baya bi ayıp ettim sana onunda farkındayım aramadık sormadık ama söz telafisi güzel olcak..
Hoşbulduk canım..Özledim seni valla..Baya bi ayıp ettim sana onunda farkındayım aramadık sormadık ama söz telafisi güzel olcak..
cnn saolsun keremim boşwer şemsiye hesabı :D
Bakmadan yazdım cift cift hoşgeldin diyorum :) kıymetini bil :)
cnn saolsun keremim boşwer şemsiye hesabı :D
Hiçmi hayır yok bu şemsiyeden :):D
keremim sdc snn icin diil btn eski tayfadan insanlardan koparken eyw herkez baksin dalgasina biz burdayiz nasil olsa dedm.. snde bliosun kapim acik sana istediginde gorusuruzz ama telafi edilmesi gereken bsi yok onu soylemeye calisiyorum boswer krdesim yaa hayat devam ediomu ediyo boswer..
Pek bi ağır abla gördüm seni..Neyse ben bişi demedim sen bişi duymadın..Hayat devam etsin güzel kardeşim benim ;)
ayni o sekil hayatim. yok agir ablalikla alakasi yok gne zipciktiyimm ama bazi knularda bole knsmak gerekio boswer bak dalgana :) hosgeldin tekrardan
Vay vay bak dalgana falan kıyamam ben sana Mügecim güzelim benim bişi demiycem sana ;) Çok canın yanmış senin be hayatım tekrar hoşbulduk dahada uzatmıyorum :)
kim takar yalowa kaymakamını cnmm yakan nasıl olsa bedelini ödedi heheheh :D
Aydın22B
07-04-2009, 08:59
hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar dilerim sana..:)