Orijinalini görmek için tıklayınız : En ucuz Honda Type-R
Sixinc.unbuffed
19-03-2009, 23:01
Arkadaslar merhaba, bu forumda cok hondaci oldugunu biliyorum danismak icin tam yeri dedim. Yakin bi arkadasim yeni kasa 0km type-r alicak, Honda Cemden 64 civari Honda Ciftkurtlardan 62 fiyat almis, devamli fiyatlar oynuyor.. Bu Otvde isin icine girdigi icin muhtemelen, aranizda bu araci en uygun 0km bugunun sartlarinda alan veya en uygun nerden alinabilecegini bilen biri varsa lutfen bana bi kontak bilgisi versin..
Aranan arac Siyah 0km Type-r, en uygun alinacak bayi - tanidik araniyor..
rx 8 olmuş 58 bin daha neyi düşünüyor .. bence hondacıların yani fanatikleri dışında çoğu rx 8 der bu durumda.
yanlış mıyım ctr mi rx8 mi diye bir anket aç dilersen
Rx8ler wankel motor..RX7lerde çok problem yaşadı bu motorlar ama 8de biraz daha toparlanmış motoru..zaten türkiyede pek tercih edilmiyor insanlar biraz mesafeli duruyolar rx serisine..tercih RX olursada 2 kere düşünsün arkadaşın
Buğra A.
20-03-2009, 01:47
2000cc'ler hala lüks olarak geçiyor. O yüzden pek fazla ÖTV indirimi bekleme. 62000 TL bence gayet iyi fiyat.
Ben arkadaşının yerinde olsam 40.yıl özel üretim RX-8 alırdım. Hem vergisi düşük, hem arkadan itiş, hemde gayet uygun; 59000 TL.
http://www.mazda-tr.com/showroom/rx-8/overview/
2000cc'ler hala lüks olarak geçiyor. O yüzden pek fazla ÖTV indirimi bekleme. 62000 TL bence gayet iyi fiyat.
Ben arkadaşının yerinde olsam 40.yıl özel üretim RX-8 alırdım. Hem vergisi düşük, hem arkadan itiş, hemde gayet uygun; 59000 TL.
http://www.mazda-tr.com/showroom/rx-8/overview/
işte dediğim alette buydu eyv bugra. 400 tane üretilmiş bi tane alabilmek için deli gibi uğraşıyor şu an arkadaşım. Ha ben 60 bin gibi bir rakam ayırsam otomobile şu an o arabayı almış rodaj için bi tr turu atmıştım bile.. parası olan durmasın
onursumer
20-03-2009, 03:25
62bin tl typer için iyi bir fiyat ama 59bin e rx-8 varken hiç gerek yok :D
bence TypeR al duruşu şekli RX8 den kat kat daha çekici..
Biri spor otomobil biri hothatch Yok artık...
valla rx alırdım bende ama hiç biryerde kalmamış...
bence tam tersi :heyoo:
yasintezcan
20-03-2009, 13:11
bence biras da ikinci elini düşünmeli derim sıfır araç alırken.tamam keyif için alıyosunuz,anlıyorum ama yarın iki gün sonra sıkılıyor insan..
typer bence hem daha şekil,hemde ikinci eli daha iyi rx e göre...
ben daha önce mazda lantise,mazda 3 e bindiğim için ikinci ele düşünce çılgın zarar ettirdiğini iyi bilirim. bence TYPER daha ii olur , tabii tercihler kişiseldir:)
o benzin işi olmasa RX. type-r ın 1.5 katı yakacak aşağı yukarı. onu da hesap etmek lazım. Çok az kullanılacaksa vergiden artan parayla benzin vs... kurtarır. Ancak günlük devamlı kullanılacaksa benzin çok kaçar.
Sixinc.unbuffed
20-03-2009, 14:24
peki beyler okayde varmi tanidik? Rx guzel arac tabi bencede ama benzin ve siradisi motoru ve ikinci eli dertli..
ben alamıyorum bari siz alın :) Tabi amaç performans ise
http://www.sahibinden.com/_46_000_lira_-80WQQaXQQ11262689WQQpXQQdisplayitem
edit: sildim valla hiçbirşey demiyorum yağ ve benzin ha:o.. rx8 yahu kâr etme amaçlı mı alacaksın .. neyse edit dedik bi kere:)