Orijinalini görmek için tıklayınız : Beleş Rapidshare
Buğra A.
22-03-2009, 21:36
Bir ara bedava rapidshare dosya sistemi vardı, çeşitli sitelerle. İnternetten araştırdım fakat bulamadım. Var mı acaba bildiğiniz bu tarz sistem yada siteler?
Birkac program ile sürekli indirme saglayabiliyorsun ama indirme hızı düsük oluyor.
Premium 3 aylık, 38 lira...
Bence premium al gitsin, aylık 12 lira hicbirsey degil...
Buğra A.
22-03-2009, 21:48
Birkac program ile sürekli indirme saglayabiliyorsun ama indirme hızı düsük oluyor.
Premium 3 aylık, 38 lira...
Bence premium al gitsin, aylık 12 lira hicbirsey degil...
Genelde ücretli alıyorum abi ama bu sefer kredi kartı yok bazı sebeplerden ötürü :)
3 aylık aldım valla kullanıyorum paşa paşa
oyle cok pahalı degıl egerkı devamlı kullanıyorsan.
Rockford
22-03-2009, 22:14
jdownloader programı işini görebilirz nonpre süreleri bekler indirir eder takılır kafasına göre :) eklersin linkleri işine bakarsın o arka planda süreyi bekler halleder iidir premiumkende bu programı kullanıodum ama premium şifresini bu programa girmenin pek saglıklı olmadını okudum bi kaç yerde.
ne lazımsa torrent sana yeter. olmadı eski şeyler için emule bile kurabilirsin. okul bağlantın varsa ama işler değişir. ben rapidden idm ile 10 mb/s ile indirdiğim günleri bilirim. kesin idm kullan.
edit: premium için kesinlikle idm kullanmalısın. hem multidown yaparsın hemde feci bir hızla indirirsin. ev bağlantında bile 130 kb/s ile indirme yapabilen tek program idm.
Buğra A.
22-03-2009, 22:39
jdownloader programı işini görebilirz nonpre süreleri bekler indirir eder takılır kafasına göre :) eklersin linkleri işine bakarsın o arka planda süreyi bekler halleder iidir premiumkende bu programı kullanıodum ama premium şifresini bu programa girmenin pek saglıklı olmadını okudum bi kaç yerde.
Sağlıklı değil derken? Trojan manasında mı?
ne lazımsa torrent sana yeter. olmadı eski şeyler için emule bile kurabilirsin. okul bağlantın varsa ama işler değişir. ben rapidden idm ile 10 mb/s ile indirdiğim günleri bilirim. kesin idm kullan.
edit: premium için kesinlikle idm kullanmalısın. hem multidown yaparsın hemde feci bir hızla indirirsin. ev bağlantında bile 130 kb/s ile indirme yapabilen tek program idm.
IDM ?
Internet Download Manager ;)
Ben de onu kullanıyorum.
Normalde 90-100 gecmezken, IDM ile 115-120lerde indiriyorum Besiktas gibi yogun ve sorunlu bir bölgede ;)
Low-Rider
22-03-2009, 22:47
Sorgusuz sualsiz IDM;)
Buğra A.
22-03-2009, 22:49
Bittorrent yükledim. Uğraşılmazmış hiç Rapid'le =)
Rockford
22-03-2009, 22:49
Sağlıklı değil derken? Trojan manasında mı?
IDM ?
evet abi rapid bilgilerinin calındıgını iddia edenler vardı. ben kullandım premiumlada bi problemlede karsılasmadım ama yinede uyarmak istedim.
ah o idm ota boka açılmasa bide :D kapatıyodum yine açılıyodu sildim sonunda sinirden :)
Low-Rider
22-03-2009, 22:50
ah o idm ota boka açılmasa bide :D kapatıyodum yine açılıyodu sildim sonunda sinirden :)
hahaha evet bazen can sıkıyor
facebookta video izlemek isteyince açılıyor genelde kapattım bende komple,diğer sitelerde sıkıntı olmuyor.
Boost Up
22-03-2009, 22:51
aynen levent flash gette bişi yapıorm atlıor bende sildim:D:D
Buğra abi bende torrent kullanıyorum, en rahatı:)
Vtec-SEDAN
22-03-2009, 22:52
rapid güzel ancak en temizi torrent. gerçekten çok kullanışlı :)
yok bittorrent degil µtorrent yukle www.utorrent.com dan. o daha küçük bir ve daha kullanışlıdır. port açma ile ilgili sorunun olursa yaz hemen hallederiz. arena-tr davetiyesi için 3rk4n nickli arkadaşla iletişime geç. bunun dışında demonoid davetiyesi için bana pm den bir mail adresi yolla. ve;
bittürk
turktorrent
leechteam
duqa
turknova
sitelerine üye ol.
sonra bak keyfine.. işte beleş rapidshare budur :D
hazir konu acılmişken bedede utorrent kullanıorm ilk 2 tane film indirdim programı deneme amacli güzel hizli indirdi sonraki postalarda hep 20 kb 10 kb ile indirdikleri var neden böyle oLuyor anlamadım
Low-Rider
22-03-2009, 23:15
Az kişi paylaşıyodur o dosyayı caner..
hazir konu acılmişken bedede utorrent kullanıorm ilk 2 tane film indirdim programı deneme amacli güzel hizli indirdi sonraki postalarda hep 20 kb 10 kb ile indirdikleri var neden böyle oLuyor anlamadım
seed azdır indirirken seede bak kaç kişi varmış ona göre indir genelde eski kalan dosyaları upload edenler azalıyor bu yüzden yavaşlar indirmen
::ZaFeR::
22-03-2009, 23:46
uTorrent ve jDownloader kullanıyorum gayet güzel oluyor.Ama torrentde port açınca daha performanslı oluyor...
Utorrent'i detaylı açıklayabilcek varmı beceremedim sanırım.
idm neden kullaniyosun low raydır*??
Utorrent'i detaylı açıklayabilcek varmı beceremedim sanırım.
neyi beceremedin diye burdan sorayım ki aynı sorunu yaşayan olursa buradan okuyup yapsın ...
aklıma gelenler;
- port açamadın
- usb modem kullanıyorsan port açmana gerek yok ama bu seferde hızlı gelmiyor
- utorrent i indirdin ama şimdi ne yapacaksın bilmiyorsun
söömürge kuruyorum evde ben aynen Yavuzun dedini almıstım bitti uzatcam kısmetse.rapid indirirken hiç accelatorsuz 3mb netle 350-380kb/s ler görüyorum torrente aynı :D
Low-Rider
23-03-2009, 12:53
idm neden kullaniyosun low raydır*??
Neden kullanıyorum çünkü http linkleri site gözetmeksizin 100k altına inmeden indirebiliyorum , firefox'un 50-60k ile çektiği siteden idm ile 100k+ çekiyorum.
Eskiden flashget kullanırdım ama sorunlar vermeye başlayınca IDM'ye geçmiştim ve memnunum çok.
Neden kullanıyorum çünkü http linkleri site gözetmeksizin 100k altına inmeden indirebiliyorum , firefox'un 50-60k ile çektiği siteden idm ile 100k+ çekiyorum.
Eskiden flashget kullanırdım ama sorunlar vermeye başlayınca IDM'ye geçmiştim ve memnunum çok.
Flashget classic kullanıyorum ben . Kesinlikle stabil hızlı ve ramden de yemiyor.
bide rapidden indirirken indirdigniz servera a bakın bazılarıyla yavaş inidirken bazılarıyla cok hızlı inidiriyo free ve premium icin gecerli hep ben "Level1-2-3-4" olanlara yapısıyorm mesela bazen dalıp baskasıyla indirirsem yawas gelio
Low-Rider
23-03-2009, 13:06
Aynen level 1-2-3-4 diğerlerine göre çok daha hızlı free user olarak onları seçiyorum hep..
Flashget 186 memnunum. Kolay pratik hızlı. Arabirimide güzel.
uzun zamandir(4yil falan) http link warez gormedigimden demek kullanma ihtiyaci duymadim :D
jdownloader programı şimdilik işimi görüyor ;)