Orijinalini görmek için tıklayınız : clk-e46 cabrio?
arkadaslar araclardan hangisini tercih ederdiniz?2 aracta otomatik.performans,vergi ve benzin cok onemli degil herhangi bir modifiyede yapilmayacak.daha cok saglamlik-sorunsuzluk(yasi baz alinarak),konfor,dizayn,yol tutus,guvenlik olarak degerlendirirseniz sevinirim...
bmw 325i convertible(2002)
http://www.bmw.co.uk/AUC/vehicle_images/_original/WBABP72070EM27122_01_DL_221008_1.jpg
mercedes clk 320(2001)
http://photos.ebizautos.com/used-2001-mercedes~benz-clk~class-clk320-5428-3816868-6-640.jpg
BrakeHorsePower
26-03-2009, 01:40
kanka clk çok kıyak araba ayrı ama e46 daha sportif benim gözümde
E46 daha genc isi, clk daha agır baslı :)
Simdilik E46 iyi görünüyor senin icin ;)
Aslında senin yerinde olsam hazır oradayken TRde binemeyecegin amerikanların tadına bakardım ;)
Shadow_Dancer
26-03-2009, 01:49
e46 bence de
E46 daha genc isi, clk daha agır baslı :)
Simdilik E46 iyi görünüyor senin icin ;)
Aslında senin yerinde olsam hazır oradayken TRde binemeyecegin amerikanların tadına bakardım ;)
Amerikan araclarini pek begenmiyorum begendikleriminde fiyatlari bana gore degil yada modelleri eski abi.birazda imajlari kotu ilgi cekici degil pek..honda'yida o yuzden satmaya calisiyorum acikcasi turkiyede gordugu itibar burda pek yok ozelliklede stocksa.
Burak Kasim
26-03-2009, 02:03
Bu kasa CLK lar bence cok cirkinler.
E46 derim kesinlikle.
Burak Kasim
26-03-2009, 02:05
12-13.000 e bi tane 2000-2001 S2000 al bunlari alicagina birazda oynarsin mis gibi binersin. :)
Edit: Pardon okumadan yazmisim. :o
Corvette C5 fiyatı nedir orda?
Burak Kasim
26-03-2009, 02:10
Corvette C5 fiyatı nedir orda?
$19-20K ya temiz bitane alirsin ama dahada ucuzlari war tabiki.
12-13.000 e bi tane 2000-2001 S2000 al bunlari alicagina birazda oynarsin mis gibi binersin. :)
aklimdan gecti guzel araba s2000ler ama bana gore degil tekrar hondada dusunmuyorum.hem fazla kucuk hemde konfor-donanim olarak beklentimi karsilamiyor.hemde 2 kisilik.bide zaten yanliyim-gazlayim tarzinda bi amacim pek yok.aldiktan sonra benim yapmak istedigim tek masraf sigortasi ve benzini olur.
CallMeInsane
26-03-2009, 02:24
aklimdan gecti guzel araba s2000ler ama bana gore degil tekrar hondada dusunmuyorum.hem fazla kucuk hemde konfor-donanim olarak beklentimi karsilamiyor.hemde 2 kisilik.bide zaten yanliyim-gazlayim tarzinda bi amacim pek yok.aldiktan sonra benim yapmak istedigim tek masraf sigortasi ve benzini olur.
ozamansa alı bmw paşa paşa bin derim
Burak Kasim
26-03-2009, 02:26
Ben okumadan yazmisim, su aralar amerikada gercekten eger Cash para warsa araba almak cok buyuk avantaj.
Bende almayi dusunuorum yazin geldikten sonra bakalim.
Ama ben genede bu kasa CLK'lari begenmiorum, bende 2003 ve sonra CLK lara bakiorum.
Sormasi ayiptir butce nedir?
Ben okumadan yazmisim, su aralar amerikada gercekten eger Cash para warsa araba almak cok buyuk avantaj.
Bende almayi dusunuorum yazin geldikten sonra bakalim.
Ama ben genede bu kasa CLK'lari begenmiorum, bende 2003 ve sonra CLK lara bakiorum.
Sormasi ayiptir butce nedir?
nakit alicam zaten o yuzden guzel indirimler oluyor.10k civarlarinda.
eger safkan sporlara bakicaksan sf'de cok guzel bi lotus elise denemistim arabanin surusu cok cok zevkliydi ama gunluk binilmesi iskence olucak bi arac aklinda bulunsun :)
Burak Kasim
26-03-2009, 02:37
nakit alicam zaten o yuzden guzel indirimler oluyor.10k civarlarinda.
Hayirli olsun isallah en guzelini alirsin.
CARFAX'a bakmadan alma sakin, ben aldim hata ettim. :(
Gerci hic bi problemi yok masallah ama genede kimse kazali almak istemez.
Hayirli olsun isallah en guzelini alirsin.
CARFAX'a bakmadan alma sakin, ben aldim hata ettim. :(
Gerci hic bi problemi yok masallah ama genede kimse kazali almak istemez.
tesekkurler once bi gidip e46yi gorucem bu cumartesi,fiyatta ve takasta anlasabilirsek yetkili servis-carfax yollari tastan :)
olmazsa clk'ya niyetlenicem artik
ben broker'da calisiyordum ve cabrio e46 ne hikmetse temiz cok azdi. ben e46 derim daha sportif, daha yakisikli. Performansi bilmiyorum clk'in ama 325inki yeter diye dusunuyorum. Carfax sart zaten :)
şahsen bende aynı soruyu kendime soruyorum :)
bmw biraz daha genç işi araç daha sportif duruyor ama diğer araç mercedes ...
bilirsin klasik bi laf var " mercedes ve diğerleri " ...
ama şahsen bence hangisnn temizini bulursan ilk onu al :)
bizde kardesime 325 bakiyoduk fakat temiz bulamadik pek. ama temizini bulursan clkdan cok daha iyi. Ama clk bana nedense daha saglam geliyor gorunus acisindan.
emretorlak
26-03-2009, 08:30
Görünüş ve keyif açısından bence E46. Ama sorunsuzluk ve kalite CLK
maxpower
26-03-2009, 09:04
e46 derim, çok daha güzel
carfax nedir bu arada?
BMW cabrio sportif makine motoruyla görüntüsüyle..CLK daha kalantor makine Mercedes sonucta.Sorunsuzluk güvenlik bakımındansa tartışmasız MB.
Ferhat_V
26-03-2009, 09:53
mercedes güzel ama yaş genç olduğu için e46 derim..hatta orda 330ci filan varsa hacimli bişey al gazlarsın otobanlarda.
Absinthé
26-03-2009, 12:29
CLK nın bu kasasını sevmıyorum... E46 , bulabilirsen facelift olsun ;)
Hatta mümkünse e46 m3 cabrio =)
kesinlikle clk derim derim
e46 derim, çok daha güzel
carfax nedir bu arada?
arabanin tum gecmisini neyi degismis kac km'de hangi bakimi olmus falan filan ortaya cikaran bisey.
faceliftlerde fiyat farki fazla var gerek yok bence tutupta omur boyu binicegim bi araba diil zaten.
m3'ler asiri hizli ve artik ceza odemek istemiyorum.cokta sert geliyor bana.330ci larda cok hos ama dedigim gibi bana 325 yeterde artar hiz yapma gibi bir amacim yok arabada artik.
ben tip olarak degil yürüyen şase mekanik bununla ilgili konuuyorum bmw mercedesin yanında cok zayıf bu konularda alt takım falan bi mercedesle kıyaslandıgında abartısız bi şekilde arada daglar kadar fark var
FSIrabbit
26-03-2009, 22:06
Benim için tabiiki BMW ama konfor çok önemliyse Mercedes. E46 sert.
Bartu_evo
29-03-2009, 20:18
merhaba,her zaman denilen şey bmw araçlarda ara kasaları yani 3 23, 3 25 falan almayın derler nedenini pek bilmiyorum ama kulak dolgunluğu işte :)eski bir bmw kullanıcısı olarak sportiflik ve estetik olarak kesinlikle bmw fakat sağlamlık dersen her zaman mercedes derim.
amerikada bile benzin sorun oluyosa trde benzini düşünmek normal :) hocam bence BMW al derim.
sorunsuz binmek istiyormussun, Mercedes secmen daha iyi olur.. BMW'de hele biraz km yapmissa isin daha cok sansa kalir..CLK biraz daha olgun duruyor ama ufak tefek fazla masrafa girmeden dokunuslarla cok yakisikli hale getirip pasa pasa binersin..
Emir_b16a
29-03-2009, 21:53
bnce cabrio olursa e 46 en az 330 olmalı coupe alınabilirse eyer clk 320 tek geçerim :)