Orijinalini görmek için tıklayınız : kaynak spec ae86 :)
Vts_Power
29-03-2009, 00:22
ae86 kaynakla azcık keyiflendi karbüratörle bu kadar oluo şimdilik :)
video (http://videos.streetfire.net/video/levin-kaynak-dirif_643485.htm)
Super agbi maşallah artık bunun arkası gelir canııım :)
hahaha yeni gündelik araban hayırlı olsun abi :D veberle bakalım neye benziycek :icon_tup: çok keyifli bişey olmuş
dragstar
29-03-2009, 00:40
oo weber carbüratörlümü oluyor maşallah :D
neler yapıcaksın abi araca
ileri zamanlarda ki halini düşünemiyorum :D
ooo hacı rokko ii olmuş maşallah hele biraz toparlansın daha süpper olacak inş..
Keichi Reis :) maşallah :P
Vts_Power
29-03-2009, 00:59
yaw o deilde dragdan daha çok keyif aldım gece ne yanladık halo reis :) peşpeşe kuş cenneti ıslıkları arasında inanamıom apaçimiyiz neyiz :)
Vts_Power
29-03-2009, 01:02
oo weber carbüratörlümü oluyor maşallah :D
neler yapıcaksın abi araca
toyotanın 1.6 165 hp itb li bi makinası var hedef o bakalım
işte şimdi drift spor olmaya başladı memlekette mustiyide aramıza aldıkki artık DRAG out DRiFT in :) ben 5 yıl önce sana o s13u aldırmadıgım gune öyle bir yanıyorum ki sorma :)
http://www.imageshock.eu/img/4113188~GetAttachment.jpg
Vts_Power
29-03-2009, 01:04
işte şimdi drift spor olmaya başladı memlekette mustiyide aramıza aldıkki artık DRAG out DRiFT in :) ben 5 yıl önce sana o s13u aldırmadıgım gune öyle bir yanıyorum ki sorma :)
kısmet bunaymış halocum bu boktan 70 hp böle keyiflise çok eğlencez çok :D
dragstar
29-03-2009, 01:06
toyotanın 1.6 165 hp itb li bi makinası var hedef o bakalım
4agfe nin vvtı olanı hımm güzel seçenek:D
Vts_Power
29-03-2009, 01:10
öle bi motor kodu yok :D
4age 1.6 20v
merttepe
29-03-2009, 01:21
heheh maşallah maşallah :)
bu haliyle bile çok zevkli.
ANKARA İŞİ DRİFT DAY :)
http://triton.imageshack.us/Himg5/scaled.php?server=5&filename=rsim.png&xsize=640&ysize=480
Vts_Power
29-03-2009, 01:27
http://triton.imageshack.us/Himg5/scaled.php?server=5&filename=rsim.png&xsize=640&ysize=480
tr nin en YAN giden çakma keiçisi YAN ımızda oldukdan sora öğrenecez bu YAN işlerini :D
kaynak derken, Diff kaynak mi?
Vts_Power
29-03-2009, 02:17
kaynak derken, Diff kaynak mi?
evet diff.kaynak
Masallah :D
Baslangıc güzel olmus :)
Mustafa Birsesli
29-03-2009, 08:29
bence ankarada ae86 toplanacaksa supra motorlu olmalı yoksa yakışığı kalmaz ;)
nasil normal donerken understeer'e giriyormu?
Istilldo
29-03-2009, 11:50
ulan mustafa t-shirtle oturmuş biz hasta olduk 5gündür evde yatıyorum yorgan döşek..
hayırlı olsun ahmet abi ben hacı rokkunun canını alırım ama söyliyim :)
capcapca
29-03-2009, 12:20
ahmet abi hayırlı olsun kilitli difransiyelin :D
ben mesajı aldım...bundan sonra konusmayın benle...:)
olm sne içerde rapor veriodun senin cok daha guzel fotoların var caglarla istersen onları koymiiim :)
searock///
29-03-2009, 12:49
wallahı canım cektı . naıl yıyorsunuz oyle yaw :( ınsan bı arar . drift day yapmısınız haberımız bıle yok tamam oyle olsun :(
searock///
29-03-2009, 12:51
olm sne içerde rapor veriodun senin cok daha guzel fotoların var caglarla istersen onları koymiiim :)
tunaydamı oradaydı :eek: nan tunay hanı ders mers dıyordun cıkmıyorum dıyordun ....
tunaydamı oradaydı :eek: nan tunay hanı ders mers dıyordun cıkmıyorum dıyordun ....
adamlar tuttu goturdu ortak yapacak bısey yoktu malesef..haberım bıle yoktu son ana kadar..
valla ıyı olmus
mustafa gelmiş arabası arzalanan oldu mu :D:D en son geldiğinde hatırlıyorumda
öle bi motor kodu yok :D
4age 1.6 20v
aynını ben diyodum senin yazıyı gördüm abi, 20v blacktopmu silvertopmu planlıyorsun abi? kolay gelsin driftin atası senin araç biliyosun :D
Mechanix
30-03-2009, 00:01
valla ıyı olmus
mustafa gelmiş arabası arzalanan oldu mu :D:D en son geldiğinde hatırlıyorumda
Ama ayıp oluyor.İstediniz diye duş aldıkta geldik işte bu sefer.Alla allaaa.
Benim haberim olmadan muhabbet amma dönmüş burda.Herkese tek tek laf atmayayım şimdi.Ancak , Angara Drift yakındır :)
Ama ayıp oluyor.İstediniz diye duş aldıkta geldik işte bu sefer.Alla allaaa.
Benim haberim olmadan muhabbet amma dönmüş burda.Herkese tek tek laf atmayayım şimdi.Ancak , Angara Drift yakındır :)
mustafa hadı nan delı baydım ucacam burdan amarıgaya az kaldı:)
mustafa hadı nan delı baydım ucacam burdan amarıgaya az kaldı:)
Olm bi dur 1 hafta geçmedi daha :P
Dragster
30-03-2009, 13:57
ve sonunda ahmet abı dogru yolu bulur halıl abı ahmet abıyı kendıne benzetır ankarada drıft olusumu baslar ama erınc arabayı satar adaletmı buuu :(
Cumartesi öğlende şaşmazda fır fır dönen araç bumuydu :) Maşallah kazasız belasız
Cumartesi öğlende şaşmazda fır fır dönen araç bumuydu :) Maşallah kazasız belasız
Cumartesi öglen benim debriyaj şaşmazda deişti ahmet agbinin ustalr ivedikte kuşcennetinin arkası :)
Cumartesi öglen benim debriyaj şaşmazda deişti ahmet agbinin ustalr ivedikte kuşcennetinin arkası :)
Bizde Turbozone nin ordaydık :) turuncu bi araç sıfır çizip duruyordu proshopun hizasında. Bende o sandım
bu eskımı resım yenımı anlamadım ben
mustı ank ye mı geldı
ne zaman geldı
hbrımız yok valla :D
bu eskımı resım yenımı anlamadım ben
mustı ank ye mı geldı
ne zaman geldı
hbrımız yok valla :D
adam hızlı combo gelıyo yemegını yıyor gıdıyor...o kadar adam orda parca beklıyor perperısan halde bı takım pıstona muhtac umrunda deıl...:D
Vay 2 gun yokuz ya kaynak flaan da yapılmış :D
Keichi başkanım hayırlı olsun :D
Şafak bıttı sanırım hahaha :D
Gelınce bı deneyelım Halocum :D
Şafak bıttı sanırım hahaha :D
Gelınce bı deneyelım Halocum :D
Senin için cok guzel planlarım var bebeğim :) utku gelicek önce şafak ozmn biticek :icon_tup:
Tütücüm say hayatım 10 gun kaldı:beuj:
CasabLanca
31-03-2009, 17:06
Senin için cok guzel planlarım var bebeğim :) utku gelicek önce şafak ozmn biticek :icon_tup:
Tütücüm say hayatım 10 gun kaldı:beuj:
pazar günüydü heralde usta sende kaldırıma çekmişsin düldülü çok afili duruyordu maşallah :icon_tup:
1.3 cdtı
31-03-2009, 18:37
başkanım verdin zehri bana rüyamda görüyom vallaha bu haliyle bile müthiş ah ahhhhh
başkanım verdin zehri bana rüyamda görüyom vallaha bu haliyle bile müthiş ah ahhhhh
erkan sen rüyanda başka bişi görmede çiçeeem :D
erkan sen rüyanda başka bişi görmede çiçeeem :D
zuahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D:icon_tup: