Orijinalini görmek için tıklayınız : Mazda RX-8 Alayımmı ?
Arkadaşlar son zamanda araştırmalarım üzere mazda rx-8 in üzerinde bulunan 1.3 motoruyla yüksek beygir elde etmesi olsun gerekse tasarım olsun beni çok etkiledi bide bunun içine turbo olayını kattımmı tadından yenmez diye düşünüyorum.fAKAT izmir yetkili bayi olan yeni otomotiv e sordum şuanda ellerinde araç yokmuş temmuzda ancak diyorlar...ben zaten kasımda askere gideceğim için değmez.ikinci el olarakta gerçekten 1-2 temiz araç var onları düşünüyorum şuan için olursa..Bu araç hakkında daha detaylı bilgiye sahip arkadaşlarım bu başlık altında paylaşırsanız sevinirim...
VeNoM_35
29-03-2009, 14:50
RX8 ile ilgili aslında güzel bir konu var ordan da faydalanabilrsin:
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=10924
searock///
29-03-2009, 15:06
ben gecen hafta baktım ankarada war 40. yıl ozel rx8:) fıyat olarakta cok uygun donanımıda cok guzel rx8 ın . hatta kendıme bıle dusundum :) bence sıfır al sıfır fıyatı 58 bın ytl bıraz pazarlıkla 55bıne alabılecegını dusunuyorum
RX-8 Kullanan bir kaç arkadaş var konuyu görünce istediğin bütün bilgileri alabilirsin onlardan.
nightkids_han
29-03-2009, 16:00
rx8 alınmazmı ya !!! tek yorum :D
on numara bır arac, 2. el ıstersen samsunda bır tane wardı kırmızı , temıs bır mankıneydi .sahıbındende sanırsam ılanı wardı ...
Mustafa Birsesli
29-03-2009, 17:52
tr nin en temiz rx i izmir tepecikte hakanın arabası alacaksan onu düşün bence şu anda satılık arabası
Biliyorum haci hakan kerci eczaneci tepecikte cok duzgun arabasi ztn 1-2temiz derken onu belirtmistm.benim bi kanka audi 1.8t aldi hakan kerciden.benim kendi isyerimde gida carsisinda ztn zaman zaman gruorum o rx8 i.
tr nin en temiz rx i izmir tepecikte hakanın arabası alacaksan onu düşün bence şu anda satılık arabası
Hehehe bi zamanlar benimkisiydi aslında:PBu arada 2006 sıfır rx8den bahsetti bi arkadaşım 50.000ytlye bırakıyolarmış...Ben bile düşündüm gidip yine alıyimmi diye ama aile biraz karşı çıktı=)
Emir_b16a
29-03-2009, 20:40
al (10 karakter) :D
Hehehe bi zamanlar benimkisiydi aslında:PBu arada 2006 sıfır rx8den bahsetti bi arkadaşım 50.000ytlye bırakıyolarmış...Ben bile düşündüm gidip yine alıyimmi diye ama aile biraz karşı çıktı=)
ben alıyorum bu hafta sana araba bırak rx fln olm :)
ben alıyorum bu hafta sana araba bırak rx fln olm :)
İnşallah kanka yaaa arabasızlık ne zormuş=)
Hakan Kerci'nin arabası 45.000 tl sahibinden.com da ama yüzyüze konuşmadık daha henüz belki yarın bi konuşmaya görmeye gidebilirm ama kararsızım ileri tarihede atabilirm rx-8 alma olayını .