Orijinalini görmek için tıklayınız : orta susturucu?
yeni megan racing headers taktım 51 lik düz boru sonda ss typer var ama ses biraz yüksek gibi geiyo bana bu spor orta susturucular falan var ondan takmayı düşündüm hatta sahibindende bitane mugen buldum ama kullanan varmı işe yarıyomu merak ettim bide perf kaybı yaşamayalım durup dururken:soru:
Ses nasıl yüksel di kardeşim dc 4-1 60 lık düzde kullandım ben o egsozu rollinglerde sesi çıkmıyor diye sattım biliyorsun.
Megan Header'ın zaten acayip bi sesi var star wars araçları gibi ses çıkartıyor.
evet abi biliyorum:) valla abi aslında sesten ben memnunum ama polis amcalar memnun değil:D
Ne yaparsa yap vtec aldı o egsoztan rahatsız edici ses çıkartamazsın. Vtec üstüde olsun olsun orta susturuculu bir axle back egsoz kadar ses çıkartsın.
abi zaten ses mütiş çok hoşuma gidiyo belki birazdaha sesini kısarız dedim :D zaten leş kargaları üşüştü egzozuma çok ses çıkarıyosa sat bana falan :D ama yemezler:D egzozun sesini her duyduğumda sana bi allah razı olsun diyorum:)
abi zaten ses mütiş çok hoşuma gidiyo belki birazdaha sesini kısarız dedim :D zaten leş kargaları üşüştü egzozuma çok ses çıkarıyosa sat bana falan :D ama yemezler:D egzozun sesini her duyduğumda sana bi allah razı olsun diyorum:)
Lafımı olur kardeşim , valla egsoz alacaktın 35 çeşit egsoz denesen düz boruda ses rahatsız ederdi. Ben bile supersprintten sonra 3 4 tane egsoz değiştirdim şimdiki carbon meganracingte bile kocaman orta susturucu ile dolaşıyorum , sen helali ile niyet ettin ss kısmet oldu egsoz.
Lafımı olur kardeşim , valla egsoz alacaktın 35 çeşit egsoz denesen düz boruda ses rahatsız ederdi. Ben bile supersprintten sonra 3 4 tane egsoz değiştirdim şimdiki carbon meganracingte bile kocaman orta susturucu ile dolaşıyorum , sen helali ile niyet ettin ss kısmet oldu egsoz.
işte abi bizde sizler gibi tecrübeli ve iyi niyetli abileriniz sayesinde zorluk çekmiyoruz:)