Orijinalini görmek için tıklayınız : vtec2 gaz pedalı sorunsalı
arkadaslar benım aracın gaz pedalı dıgerlerıne göre cok fazla sert sebebı ne olabılır yardımcı olabılecek arkadaslar varsa cok makbule gecer
mekanizmasına bakıldımı en azından gözle kontrol yapın başta belki bir problem olabilir
baktım mekanızmaya orası rahat bi şekilde calısıo, gaz teli yagsız kalmıs olabılırmı dıye düşünüyorum
olabilir, hatta belki kıvrılma bükülme yada ezilmede olabilr onada dikkat edin
tesekkur ederım arkadasım bı kontrol edelım tekrar
çok aşırı olmadan ufak ön kısmından hafif wd40la bi yağlayın eğer rahatlama varsa olmadı gaz teli seti alın yeniden servisten kafanız rahat olsun
Sadece senin ki değil bendekide öyle :) Bu arada benim İbrahim(yr066)
1 ara baktıralım gaz pedalına..
aynen ibocum yaa bacak kaslarım ve sag ayak bılegım sol ayak bılegıme göre daha fazla gelıstı gaz pedalı yuzunden , acaba hepsımı bööle ıbo yaa, despenınkıne bındım bızımkı gıbı değil, çözüm bulamassam en sonunda aynı ebatta daha esne bır yay takıcam mekanızmaya
2004 bende kullandım bir süre bir problem yoktu sertlik gibi sorunu yoktu sizde sorun olabilir
bugün bi arkadaşın stok VtecII si ile deneme yaptık. arabaları değiştirdik ilginçtir onun gaz pedalı da demir gibi sertti...
mechanıcer
30-03-2009, 18:40
% 100 gaz telı degısecek arkadaslar kronık rahatsızlıgıdır.
aynen ibocum yaa bacak kaslarım ve sag ayak bılegım sol ayak bılegıme göre daha fazla gelıstı gaz pedalı yuzunden , acaba hepsımı bööle ıbo yaa, despenınkıne bındım bızımkı gıbı değil, çözüm bulamassam en sonunda aynı ebatta daha esne bır yay takıcam mekanızmaya
:D ulan yusuf değiştir hacı gaz telini ben ibonunkini kullandım banada taş gibi geldi. yağlamak çare değil değiştir aga
benimkide sertti ama o kadar zorlıycak kadar değil zaten yeni araba alınca fark ettim sert olduğunu :D
:D ulan yusuf değiştir hacı gaz telini ben ibonunkini kullandım banada taş gibi geldi. yağlamak çare değil değiştir aga
Evet ya bizimkine binen herkes aynı şeyi söylüyor.Değiştirme vakti o zaman.. :)
kelebeğin tyelli ise istersen kelebeğin oradaki yayada WD 40 sık
gaza basarken ilk bazen takılma yapıyormu eğerki yapıyor ise kelebeğini ayarlattırman gerekli çiftkurtlar gaziosmanpaşada yapabilirler
yok takılma falan yok sadece diğerlerine göre bayaa sert
sado0006
03-04-2009, 07:30
Bende de var aynı sorun gaz teli tabiki