Orijinalini görmek için tıklayınız : beyni calinan 106 vardi ? ? ?
mgnPower
02-04-2009, 23:15
bi konuda okumustum ama bulamadim beyni calinan bi 106 vardi ? kimdi neydi beyin neydi bilen goren duyan varsa benimle bi iletisime gecebilirmi acaba....
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=27247
Bu arkadaş..
mgnPower
02-04-2009, 23:19
tesekkur ettim pm attim kendisinede.
boosted_pug
02-04-2009, 23:35
bende bi pm alabilirmiyim bizimde bi arkadaşın beyin çalındıda
tesekkur ettim pm attim kendisinede.
özelden mail adresini yolluyorum şimdi , belki daha cabuk görebilir.
buda yeni moda sanırım :confused:
mgnPower
03-04-2009, 08:15
moda olan nedir ? tesekkurler cem ekliyorum simdi mailime yaziyorum hemen.
moda olan nedir ? tesekkurler cem ekliyorum simdi mailime yaziyorum hemen.
beynin çalınması sanırım gürol, banada garip geldi
gecen hafta 1 106 nın daha beynı calındı demekkı 106 yı ıyı bılen bırısı yapıyor bu işleri
mgnPower
03-04-2009, 09:17
bende iki tane p28 var kasaya koydum zaten bu haberlerden sonra :D
bende iki tane p28 var kasaya koydum zaten bu haberlerden sonra :D
sende oldugunu neden soyluyosun calınır malınır aman dıyım... :D
mgnPower
03-04-2009, 11:44
sirket kasasina kaldirdim arabada tasimiyorum artik.
"Lütfen değerli beyinlerinizi aracınızda bırakmayınız aksi takdirde doğabilcek hasar ve zarardan alışveriş merkezimiz sorumlu değildir" yakında alışveriş merkezlerinde yazar artık :D:D
Bu ara puglara baya bi saldırıyolar kapıya ayağını dayayıp kapıyı yamultarak giriyolar bikaç arkadaşımın aracına aynı şekilde girdiler ve hepsine 1 hafta içinde oldu aynen sarı gti'a olduğu hafta. herkes dikkat etsin arkadaşlar bu şerefsizlerin sağı solu belli olmuyo
mgnpower ilgine teşekkür ederim kardeşim..ancak pm attım sanada resmi goremedım beynin gorsem tanıyabılırım ama adana da satılıyo galiba o beyin orayı tam cozemedım..mengunun de yazdıgı gibi bi 106 nın daha calındı r-turbo kardeşimin de dedigi gibi iice duymaya başladım yapan belli bi kişi elbet kokusu çıkacak..