Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜV Türk muayenesı vs EDS Type-R :D
ehehehe bugun muayeneye gıttık :D gırdık cıktık :D gectık :D herseyde ustundeydı :D arabayı teslım ederken kızımıza ıyı bakın he dedım ordakı elemana :D 200hp dımı bu abı dedı :D aynen dedım anlıyosun ısten anlamammı abı ya hondacıyız bız dedı :D sonucta korkulan olmadı ve gectık :)
http://i41.tinypic.com/2m3i7m0.jpg
http://i42.tinypic.com/2drciaf.jpg
benimde sansıma subaru seven bi muayeneci denk geldide rahat geçtim sayılarının artması dileğiyle :D
silencırı sökseydinya kanki :D
silencırı sökseydinya kanki :D bu haldede bagırıyor merak etme ;)
geçmiş olsun... 11 nisanda da ben gideceğim bakalım Tüv'e... ara boru ve son susturucuyu orjinaliyle değiştirip öyle girmeyi düşünüyorum..
Geçmiş olsun, süper şans böyle tüv çalışanlarının artması dileğiyle :)
önceden milletin rüyasına giriyodu muayne şimdi herkes örendi ilk önce uufak tefek far rot ayrı yaptırıyor gidiyor.agır kusur cıkarsa yaptırıp geri gidiyor geciyor.:D
geçmiş olsun.o zaman korkulacak birşey yok.kanka içeride bide ara gazı yapsaydın iyi yankı yapardı hehehh...
beyaz yanan far ampülleri sorun çıkarırmı muaynede ?
8.000rpm
03-04-2009, 15:16
eds yi bu konuda da tebrik ediyoruz :D
beyaz yanan far ampülleri sorun çıkarırmı muaynede ?
yok sorun olmuyor suana 5 tane xenonlu araba gönderdim geri gelen olmadı ;)
eds yi bu konuda da tebrik ediyoruz :D
ulan yorumuna ben senın :D
selçuk randevu alarakmı gittin
Ne zaman TS yi götürüyoruz haziran 26 da bitiyor muayene basıpta götürsekmi ne dersin lo.
SOMEONESPECIAL
03-04-2009, 16:04
STP film var galiba ?
fılm var egzoz var fıltre var yay var xenon var stop var varda var spec
8.000rpm
03-04-2009, 16:11
ulan yorumuna ben senın :D
:D:D:D
parayı bulayım inşallah ben alacam eds'yi oğlum... bikaç aya belli olacak ak koyun kara koyun...
:D:D:D
8.000rpm
03-04-2009, 16:12
fılm var egzoz var fıltre var yay var xenon var stop var varda var spec
headers var kpro var... :D
8.000rpm
03-04-2009, 16:18
alacam diyorum yaa :D çok gezmeyin kilometre yapmasın :D
onursumer
03-04-2009, 16:22
bende kısmetse bu aralar yaptırıcam 1 ay olcak nerdeyse biteli sadece xenonlarımı sokup goturucem garanti olsun diye normalde mail attım xenon far için bu cevabı verdiler
Sayın Onur Sümer,
Öncelikle müşterimiz olarak tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş, öneri ve sorularınızın bizler için bir gelişim fırsatı olduğunu belirtir, göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyet için teşekkür ederiz.
Gaz deşarjlı (XENON) far kullanan motorlu araçlarda uygulamaya başlama tarihinden itibaren ilave olarak far yıkama ve temizleme mekanizması ve otomatik olarak çalışan far seviye ayarı bulundurulması zorunludur.
Uygulamaya başlama tarihi M1 sınıfı araçlar için 01.10.2001, diğer araçlar için 31.12.2002’dir.
Bu tarihten önce üretilen araçlarda ilave şartlar aranmaz.
Uzun hüzmeli farlar yanarken gaz deşarjlı farların kullanıldığı kısa hüzmeli farlar da yanmaya devam etmelidir.
Plastik mercekli farların yıkama ve temizleme sisteminde mekanik silme mekanizması (far sileceği) bulunmayabilir
Farlar “e” veya “E” onaylı olmalıdır.
Bilgilerinize sunar, güvenli yolculuklar dileriz.
Saygılarımızla,
TÜVTURK A.Ş.
Cimmeria
03-04-2009, 16:28
xenonlu araçlarda far yıkama yok diya hafif kusur yazıyorlar sökmeye gerek yok yani
onursumer
03-04-2009, 17:05
xenonlu araçlarda far yıkama yok diya hafif kusur yazıyorlar sökmeye gerek yok yani
hafif kusur yazılıyorsa sorun yok ozaman farlar aydınlatma problemlerinde ağır kusur yazıyorlar diye duymuştum ;)
banada denk geldi hondacı hatta bi tur atabilirmiyim dedi at dedik bi döndü geldi :D
Cimmeria
03-04-2009, 18:27
yok xenonda öyle sorun olmuyor hafif kusur yazıyorlar
egeturbo
03-04-2009, 18:30
valla helal olsun.Demekki aralarında rabacı adamlar var:D
8.000rpm
03-04-2009, 20:08
far ayarların düzgün olsun yeter ki...
farlar ayarsız olarak hafıf kusurlu gectık
ben dünyanın rüşvetini verdim şanslıymıssın :D
hafif kusur yazılıyorsa sorun yok ozaman farlar aydınlatma problemlerinde ağır kusur yazıyorlar diye duymuştum ;)
Kısa hüzmeli farlar ağır kusur
Uzun hüzmeli farlar hafif kusur diye geçiyor.
Sultanbeyli dekii bu istasyon?Bende gitmisştim dedigin gibi headers xenon angel tarzı seylerden gectım fakat araba cok alcak oldugudan agır kusur deyıp sınıfta kaldım amortısor fln soktum bı dunya iş ama siz iyi atlatmssınız
dragstar
05-04-2009, 11:08
geçmiş olsun şanslıymışşın
darısı tüm tayyarcı kardeşlerimizin başına inşallah hepsi sorunsuz geçer