Orijinalini görmek için tıklayınız : MSN sorun(bıktım artık)
TURBO CİVİC
03-04-2009, 17:48
bu kacıncı oldu hatırlamıyorum ama msn sorunum bir turlu pesimi bırakmıyor.lanet olsun yaav.
en son surum dısında hic birini yuklıyemiyorum devamlı yeni surum yukletiyor.son surumde bende acılınca hata raporu gonder vs. cıkarıyor. bu zaman kadar hep kenera cekip kullanıyordum uyarıyı ama devamlı kitleniyor.2 tane msn acamıyorum...ezitten baska birsey diil anlıcagınız.lutfen beni lanet problemden kurtarın:Deli:
TURBO CİVİC
03-04-2009, 17:50
birde tamamen kaldıramıyorum msn i illaki bir yerde kalıntı oluyo bu yuzdende hep problem cıkıyor.koklu temizlik istiyorum msn e...
windows live bileşenlerini de kaldırdınız mı acaba ?
TURBO CİVİC
03-04-2009, 18:19
dedigim gibi biyerde birsey kalıyor nedense.bi ara kaldırmıstım.yeniden eski bir versiyon yukledim ama zorla son surumu yukletti.ole oluncada hatalı ve kitlenen bir msne sahip oluyorum...
Son sürümle ilgili sana önceki actıgın konuda birseyler yazmıstım onları uyguladınmı?
Hatayı söylemeden de kimse yardımcı olamaz sana, önce hatanın ne oldugunu yazmalısın.
Communication platform hatası verir son versiyon, onla da ilgili cözümü yazmıstım sana...
TURBO CİVİC
03-04-2009, 18:29
ya abi gercekten neler yaptım bende hatırlamıyorum...eski konuyu bulup hatayı tekrar koyarım.benim pc ile ilgili bir sorun var bir yerlerde ama onu bulamıyorumki
Son versiyon yüklü su an sanırım, mail ve sifreyi girince acmayıp communication platform hatası mı veriyor, bi dene bakalım...
TURBO CİVİC
03-04-2009, 18:37
mail ve sifreyi yazınca acıyor.4-5 sn. sonra hata veriyor.hata gonderme diince kapatıyo.ama kenara cekip kullanabiliryorum.yanlız durum degistirince kitleniyo.veya 2. msn i acmıyor kitleniyor
Benim dedigim degil o zaman, hata kodu falan yokmu?
ulasstoprak
03-04-2009, 19:06
program ekle kaldırdan msn i kaldırırken onar die bi seçenek çıkıyo onu yap sonra düzliyo bendede yapıo arasıra...
TURBO CİVİC
03-04-2009, 19:08
abi xp teması kullanıyordum kaldır demistin daha once kaldırdım.baska ne yapabilirim?tam tarif edersen deniyeyim bir kez daha(kusura bakma sıkıyorum biraz ama)
TURBO CİVİC
03-04-2009, 19:10
program ekle kaldırdan msn i kaldırırken onar die bi seçenek çıkıyo onu yap sonra düzliyo bendede yapıo arasıra...
onar bende fayda etmiyor malesef cok denedim
aynı sorun benım ofıctekı pcdede var sınır oldum farklı bır msne kullanıyorum tıplop mu oyle bır sey olması lazım
abi xp teması kullanıyordum kaldır demistin daha once kaldırdım.baska ne yapabilirim?tam tarif edersen deniyeyim bir kez daha(kusura bakma sıkıyorum biraz ama)
Nvidia kart kullanıyorsan, nvidia firewall diye bir program yüklü olabilir, onu da kaldır.
bu sorun benim başıma gelmişti ve ben formatı basmıştım. eğer o noktaya gelirsen artık freeze yada benzeri bir program kullanmanı öneririm. kafa rahat pc rahat... antivirüs bile kullanma dilersen :)
az önce bnmde msnim hata verdi :S
kamera açmaya çalışınca hata verip kapanıyo program..
TURBO CİVİC
04-04-2009, 10:17
Nvidia kart kullanıyorsan, nvidia firewall diye bir program yüklü olabilir, onu da kaldır.
bi ona bakıyım abi...
TURBO CİVİC
04-04-2009, 10:19
bu sorun benim başıma gelmişti ve ben formatı basmıştım. eğer o noktaya gelirsen artık freeze yada benzeri bir program kullanmanı öneririm. kafa rahat pc rahat... antivirüs bile kullanma dilersen :)
formatlamadan oncede boyleydi.format attım gine oyle...suan iki msn birden acabildim mesela ama hatayı verdi kenera cektim
VteC_MaNiaC
04-04-2009, 10:41
ERdem bende aynı sorunu yaşadım eski msn messengerı kurdum geçti ... kurulum dosyası bende var bi şekilde sana ulaştırayım kur bu sorunlardan kurtul :)
Communication platform hatası verir son versiyon, onla da ilgili cözümü yazmıstım sana...
o çözümü bende alabilirmiyim yavuz abi :D yükleyemiyorum kanser etti....
TURBO CİVİC
04-04-2009, 13:22
ERdem bende aynı sorunu yaşadım eski msn messengerı kurdum geçti ... kurulum dosyası bende var bi şekilde sana ulaştırayım kur bu sorunlardan kurtul :)
bir deniyim eski yukletmiyo gerci ama bi denemek lazım
mail atsan olurmu?
turboerd@hotmail.com :icon_tup:
o çözümü bende alabilirmiyim yavuz abi :D yükleyemiyorum kanser etti....
Ben de 1 ay boyunca yükleyememistim.
Vista pack tarzında bir program yüklüydü, önce onu kaldırdım.
Sonrasında nvidia kart driverıyla gelen nvidia firewall diye bir program var, onu kaldırdım.
Ondan sonra calıstı yeni msn :)
TURBO CİVİC
04-04-2009, 13:25
bende nvidia firewall yok abi ne yapcaz...dun geceden beri deli olcam ya yeter artııııık
Ludacris
04-04-2009, 13:26
formatı basın xp service pack 2 ile sıfırdan başlayın
program files ta kalan dosyalarınıda silmelisin pcde ne var yok herşeyi temizle msn ile ilgili ondan sonra kur yeniyi .
formatlamadan oncede boyleydi.format attım gine oyle...suan iki msn birden acabildim mesela ama hatayı verdi kenera cektim
senin ilacın fdisk. yada bi hdd daha al pc de oluyorsa bu olay windows u ona kur eski hdd leri depo olarak kullan.