Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Oto boya konusunda uzman usta tavsiyesi...
Çok yakın bir arkadaşıma orjinal bir camaro aldık.Aracı bulana kadar canımız çıktı :) Tek eksiği boyası.Araç çok uzun süredir kullanıllmıyormuş.Kapalı garajdan geçen sene çıkartmışlar satış için.1 senede Kaportada belli noktalarda (Çamurluk ağızlarında) ufak çürükler ve boya eksiği oluşmuş.Kaportayı çözebileceğimiz bir abimiz var.Ancak boya konusunda herkese güvenemiyoruz.Ankarada tavsiye edebileceğiniz uzman bir usta varmı?Kısacası işinin ehli ve kalender bir usta aranıyor :)
Şaşmazsa Kaportacı fikret var siteden aracını götüren 5-10 kişi var ona işçilikleri ve boyacıları 10 numara benim tavsiyem kaporta ve boyacı bir olsun ayrı ayrı yerlere yaptırma :)
önerebilecegim en iyi yer oto king ostim...çok pahalı olma ıhtımalı buyuk fakat işçilik 10 numara..
Şaşmaz'da Dedeoğlu BMW servisinde Çetin Dedeoğlu Usta var. Biz pek çok Subaru'muzu parça veya komple olarak (kendi arabam da dahil) oraya boyattık, hepsi birbirinden titiz olan Subaru'cu arkadaşların hiçbirinden kötü birşey duymadım şimdiye kadar. Tavsiye ederim.
searock///
04-04-2009, 10:17
sasmazda ekrem ,savas ve necatı bu ucu olayın sonu ankarada !!!! 3 ununde yerlerı ayrı .bu adamlar hatasız sıfır hata
Şaşmaz'da Dedeoğlu BMW servisinde Çetin Dedeoğlu Usta var. Biz pek çok Subaru'muzu parça veya komple olarak (kendi arabam da dahil) oraya boyattık, hepsi birbirinden titiz olan Subaru'cu arkadaşların hiçbirinden kötü birşey duymadım şimdiye kadar. Tavsiye ederim.
Evet işçilik çok güzel:icon_tup:
fasterhan
04-04-2009, 20:05
camaro alan arkadas kim abi ?
Çakıroğlu otomotiv; Cengiz usta 0533 271 06 22. Şaşmaz Arıcan subaru yanı. Ben çok memnunum. Ama ellerinde çok iş var, haberin olsun. Yıllardır götürüyorum çok memnunum...
fasterhan bu adam yoldan cikio camarolar falan bişiler yapmamız lazım :D
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Aracın sahibine önerdiğiniz ustaların isimlerini ve adreslerini veriyorum.Artık karar kendisinin.Bu ayın sonunda arabayı kaporta boyaya sokacak.Onu toplamak için can atıyor :)
camaro alan arkadas kim abi ?
Erhan emekten orta okuldan beri tanıdığım bir arkadaşım aldı.Uzun zamandır araştırıyorduk zaten en sonunda istediği gibi bir makine buldu :)
Cenkim daha yoldan çıkmadım ama yakındır :heyoo: