Orijinalini görmek için tıklayınız : ek9 alpine navigasyon montaj bitti
osimen34
07-04-2009, 07:58
arkadaşlar cihazın montajı bitti fakat sadece sıcak soğuk ayarını yapan motoru bulamadık ,uyduramadık...diğer herşeyi faal durumda çalışıyor...kalorifer motorununda bağlantısı filen yapıldı...motoru buldukmu sadece takması var...şuanda sıcak soğuk ayarını manuel el ile yapıyorum :)
montaj bittikten sonraki duruşu
http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/150470.jpg
http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/234da6.jpg
http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/3c7a36.jpg
http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/4be92b.jpg
http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/5cd0d8.jpg
http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/65d499.jpg
navigasyon calisiyor mu peki?
maşallah kazasız belasız kardeşim ağız tadıyla bin...
Çok iyi ya mükemmel olmuş.
masallah osman abi cok guzel olmus
çok güzel ya süper olmuş valla. :)
hangi usta uğraşıyordu bununla bir önceki konuda yazmıştın sanırımda... ?
osimen34
07-04-2009, 08:56
navigasyon calisiyor mu peki?
navigasyon moduna alınca cd istiyor...sanırım o cd yi bulmam lazım...veya bilemiyorum işte onunla daha uğraşmadım...sadece alpine ın türkiye dist.ne mail attım,dedimki şöle şöle bi cihaz aldım ve taktım nasıl yardımcı olabilirsiniz diye sordum...verdikleri cevap çok güzeldi...aynen şöyle;
''Cihazınızı Alpine, Hondaya Japonya pazarı için özel üretmiş.
Bu tip modifikasyonlar şimdilik mümkün değil yada çok maliyetli.
Önerebilceğim tek şey cihazınınızı değiştirmek olur.İstediğiniz herşeyin ekranda olması için ..............com.tr sayfasına göz atın derim.''
osimen34
07-04-2009, 08:59
arkadaşlar çok teşekkür ederim...radar honda şeref usta yaptı montajını...inşallah türkiye içinde üretilir bu cihazdan :)
bana bu navigasyonun nasıl çalıştığını ingilizcesi iyi olan biri araştırabilirmi acaba??çünkü avrupada kullananları gördüm nette...
osimen34
07-04-2009, 09:00
masallah osman abi cok guzel olmus
teşekkür ederim gökhan...sana zahmet bi bakabilirmisin navigasyon için ne demişler yurt dışında??
nefis durmuş elinize sağlık...o gerekli cd yi amerika yada japonyadan fln bulamazmısınız ?? bu kadarı bittikten sonra iş sadece ona kalıyorsa,forumda japonya ve amerikada yaşayan,okuyan arkadaşlar var ve yardımcı olabilirler yani
osimen34
07-04-2009, 09:11
nefis durmuş elinize sağlık...o gerekli cd yi amerika yada japonyadan fln bulamazmısınız ?? bu kadarı bittikten sonra iş sadece ona kalıyorsa,forumda japonya ve amerikada yaşayan,okuyan arkadaşlar var ve yardımcı olabilirler yani
valla ben tanımıyorum ama öle bi arkadaş olursa süper olur herhalde :)
osman agam usa da arkadaş var tam35gny@ hotmail ekle arkadaşı ona bi mail atıver yada ebaydan fln bulursan linkini atıver. selamımı söle yardımcı olur ;)
harika olmuş navigasyon
çok güzel olmuş eline ve emeklerinize sağlık.
eski tip navigasyonlarda hafızada tutmak yerine cd'den okuyordu bir ihtimal navturk cd'si ile deneme yapabilirsin.
Future_King
07-04-2009, 09:37
cd dediğiniz haritanın yuklu oldugu cd denmi bahsediyor?
herzaman firmaların teknik destek bolumlerine guvenmemek lazım belirtim.
Geçen ay HP de bir problem olmuştu tanıtmakta.Amerikadan canlı teknik destekten yardım aldım.Yapamazsınız uymaz dedi...tamam dedim.ugraştım 1 saat snra başardım.
teknik destekçiler bazen pek desteklemiyorlar.:)
bence yazılım cd mi yoksa sadece harita cd mi istio onu ogren.benzer cd leri dene derim.
maşallah çok güzel olmuş :)
overblack
07-04-2009, 09:40
osman güzel olmuş güle güle kullan
burdan indirebilirsin ;)
http://www.torrentreactor.net/torrents/2504227/Alpine-Honda-Acura-Navigation-DL-DVD-v-4-63
japonya ve amerika pazarında türkiye haritası yoktur garanti :)
osimen34
07-04-2009, 09:50
yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşşekür ediyorum...sayenizde çalıştırıcaz inşallah navigasyonuda :)
yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşşekür ediyorum...sayenizde çalıştırıcaz inşallah navigasyonuda :)
moralini bozmak istemem abi ama navigasyon için pek ümitlenmemek lazım
Bu canım ülkede nice bmw, merso, range rover, audi vs sahipleri navigasyonlu araç alıp süs niyetine kullanıyorlar
osimen34
07-04-2009, 09:56
burdan indirebilirsin ;)
http://www.torrentreactor.net/torrents/2504227/Alpine-Honda-Acura-Navigation-DL-DVD-v-4-63
üstad çok teşeşkkür ederim...bişey sorıyım bu link benim cihaz içinmi??
osimen34
07-04-2009, 09:57
moralini bozmak istemem abi ama navigasyon için pek ümitlenmemek lazım
Bu canım ülkede nice bmw, merso, range rover, audi vs sahipleri navigasyonlu araç alıp süs niyetine kullanıyorlar
:) :) önemli değil moral bozmaya gerek yok...ama hiç uğraşmamakta olmaz dimi :rolleyes:
üstad çok teşeşkkür ederim...bişey sorıyım bu link benim cihaz içinmi??
hocam bu arabanın üsütünde gelen dvd yaklaşık 7gb ama sadece merak ettiğin için buldum çalışmıycaktır türkiyede ama en azından dvdsi elinde olsun ;)
VteC_MaNiaC
07-04-2009, 10:37
osman abi sağdan soldan bi Sorentolarda çıkan navigasyon CD sinden bulup yükle derim ;) bence muhtemelen çalışır
osimen34
07-04-2009, 11:37
osman abi sağdan soldan bi Sorentolarda çıkan navigasyon CD sinden bulup yükle derim ;) bence muhtemelen çalışır
denemekte fayda var :) sağol okan...
dragstar
07-04-2009, 12:48
çok güzel olmuş bayağıda uğraştınız ama değmiş
Güle güle kullanasın abıcım....hayırlı olsun Şeref ustada döktürmüş yine...:)
osimen34
07-04-2009, 13:28
denemeee idi
abi maşaallah çok güzel olmuş, güle güle kullan, ama arkadaşların dediği gibi navigasyon işi için pek ümitlenmemek gerekir, dediğimiz parçalarıda aldıktan sonra iş tamamdır...bende 99 civic si klima konsolu ile uğraşıyorum hakikaten çok emek + masraflı işlermiş...sana hak veriyorum ;)
osimen34
07-04-2009, 16:41
abi maşaallah çok güzel olmuş, güle güle kullan, ama arkadaşların dediği gibi navigasyon işi için pek ümitlenmemek gerekir, dediğimiz parçalarıda aldıktan sonra iş tamamdır...bende 99 civic si klima konsolu ile uğraşıyorum hakikaten çok emek + masraflı işlermiş...sana hak veriyorum ;)
evet ama sonunda yüzündeki o mutlu ifadeyi görmek isterim :icon_tup:
Masallah, cok güzel olmus ;)
Umarım alttaki sekilde devam eder :D
http://farm3.static.flickr.com/2149/2104963612_4fd7fd7967_o.jpg
cok güzel olmuş hakketten..güle güle kullanın..
bence nagivasyon için; navigasyonla ilgilenen bi firma falan bulunup yardım alınabilir..içinden bişey değişir bisey olur...en azından bi yol gösterirler diye düşünüyorum;)
yavuz abinin koydugu resimde süper..direksiyon,koltuklar vs. :icon_tup: örnek alınabilecek bi resim olabilir diye düşünüyorum bende...
tekrardan maşallah
Vtec-SEDAN
07-04-2009, 22:57
çok güzel durmuş gerçekten, konuyu bekliyordum ve merak ediyordum. tahmin ettiğim gibi çok yakışmış, ellerinize sağlık :icon_tup: :)
çok güzel olmuş. güle güle kullan.
osimen34
07-04-2009, 23:31
Masallah, cok güzel olmus ;)
Umarım alttaki sekilde devam eder :D
inşallah bi aksilik çıkmazsa devam ediyoruz :)
Çok güzel olmuş, bmw filanda navigasyon güncellemesi için cd gerekiyor. Bunun içinde aynısı gerekebilir. Tam olarak kodunu verebilirmisiniz teybin?
Onun dışında sıcak soğuk olayına kadar gelindiyse o da çözülecektir.
Çok güzel olmuş. Kazasız belasız.
VteC_MaNiaC
08-04-2009, 00:03
osman abi bunu EK9 Type R a dönüştürmeden bırakmaz :)
PROMINENT
08-04-2009, 01:03
bu bu şekile nasıl geliyor..klima kontrol paneli falan farklı ?
yurtdışında bu şekilde olan varmı ?
bilgim yok ondan soruyorum ?
çok güzel durmuş..
çok hemde..
güzel günlerde kullan bayıldım..
osimen34
08-04-2009, 06:44
çok güzel durmuş..
çok hemde..
ek9 yapma gibi bi işe giriştik...inşallah yüzümüz kara çıkmaz...
yurt dışından görüldüğü gibi komple geliyor evet...
çok güzel durmuş..
çok hemde..
bende giriştim bu işe inan çok can sıkıcı, beklediğin gibi gitmiyor hiçbişey herşeyi farklı malesef, ama uğraştığımıza değecek inşaallah :)
ek9 yapma gibi bi işe giriştik...inşallah yüzümüz kara çıkmaz...
yurt dışından görüldüğü gibi komple geliyor evet...
osman abi sen bana bi direksiyon (arkadaş istiyor) ve kadran için fiyat atarmısın abi, sana spoon kadran alacaz söz :p:p
osimen34
08-04-2009, 22:50
yarın konuşuruz ali olurmu??
osimen34
08-04-2009, 22:51
Çok güzel olmuş, bmw filanda navigasyon güncellemesi için cd gerekiyor. Bunun içinde aynısı gerekebilir. Tam olarak kodunu verebilirmisiniz teybin?
Onun dışında sıcak soğuk olayına kadar gelindiyse o da çözülecektir.
Çok güzel olmuş. Kazasız belasız.
teybin tam kodu arkasında etikette yazıyordu ama,tabii biyere not etmek aklımıza gelmedi :( bidahaki söktüğümüzde alıp veririm sana üstad olurmu??
İnceleyeceğim pazar günü :)
osimen34
08-04-2009, 23:30
tabii ki :)
yarın konuşuruz ali olurmu??
tamamdır abi ;) ek9 direksiyon yalnız kaldı :p
çok güzel olmuş elinize sağlık:)
Burak Kasim
09-04-2009, 00:31
Cok temiz olmus.
Japon oldugu icin Japonyadaki cdlerin olucagini sanmiorum.
Turkiyenin haritasini bulman gerekicek ama cozulmicek bisi diil bu kadar isi cozdukten sonra.
Isallah en kisa zamanda navigasyonu da calistirirsin. ;)
Yapım aşamasında fotoğrafları varmı yani bu direk Civic için bi paketmi yoksa hepsi el yapımı mı ?
mechanıcer
09-04-2009, 00:40
masaallah cok guzel olmus. honda aksesuar ısmını ıngılızce olarak nete adres oalrak yaz emınım orda vardır.. yardımı olur. yazılım falan verıolar orda.
Yapım aşamasında fotoğrafları varmı yani bu direk Civic için bi paketmi yoksa hepsi el yapımı mı ?
bu sekilde paket ama kablolama isleri ozel yapim
osimen34
09-04-2009, 10:01
bu sekilde paket ama kablolama isleri ozel yapim
aynen öyle :)
turkerrr
09-04-2009, 10:37
türkiye için satılan navigasyon sistemleri var onların teknik servisleriyle görüşün bence belki onlar yardımcı olur...
bu arada arabanın içini 2009 model gibi göstermiş çok güzel çalışma güle güle kullanın...
osimen34
09-04-2009, 10:48
tşk lerr...
by_BuRoCk
09-04-2009, 12:56
güle güle kullan kardeşim
gerçekten çok begendim
işallah navigasyonuda çalıştırabilirsiniz
Alpinenin navigasyonlu cihazlarının bi dvdsi olması lağzım.muhtemelen format aynıdır.Alpine Türkiye nav dvdsi bulduğunda muhtemeln sizin cihazınızdada çalışır ama diğer markaları okumaz...Bide şöyle bişi yapılabilir ama kim yazapa bilmem=)diğer ürün dvdlerinden birnin harita formatı alpinee uygın hale getirilebilir...
Onur typer
02-11-2009, 13:21
bızede bırı yardımcı olabılırmı
Çok güzel olmuş,çok yakışmış..güle güle kullan..
abi resimler görünmüyor bir ara güncellesene merak ettim