Orijinalini görmek için tıklayınız : Gizli Numarayı nasıl öğrenirim.
egeturbo
07-04-2009, 21:53
Biraz evel telefona sapık dadandı.Ve harbiden işi inada bindirdim.Ama karakol falan gitmeden halletmek istiyorum Bu gizli numarayı nasıl öğreniriz lütfen yardımcı olun.
gizli numaraya kapat kafan rahat etsinnnnn;)
müşteri hizmetlerini arayıp sorduğunuzda söylerler herhalde..tam emin değilim ama..eger olmuyorsa mecburen karakol savcılık falan filan :(
egeturbo
07-04-2009, 22:01
kapatmakta istemiyorum telefonu 24 saat açık olmak zorunda.Karakola git ifade falan zor iş o yuzden bi müşteri hizmetlerini arayayım
gizli numaraya kapat kafan rahat etsinnnnn;)
aynen kapat gitsin gizli numaraya..arayan numarasını açıp öyle arasın seni..
Serencebey
07-04-2009, 22:04
kapatmakta istemiyorum telefonu 24 saat açık olmak zorunda.Karakola git ifade falan zor iş o yuzden bi müşteri hizmetlerini arayayım
Kapatma gızlı numaranın aramasına kapat ;)
egeturbo
07-04-2009, 22:05
Kapatma gızlı numaranın aramasına kapat ;)
hımm anladım peki gizli numara ya nasıl kapatıcaz hattım avea
gızlı bır hayranın olabılır:D ama bence kapat gızlı numaraya
egeturbo
07-04-2009, 22:09
gızlı bır hayranın olabılır:D ama bence kapat gızlı numaraya
ehehe yalnız hayran kötü bi hayran :D böle şöyle öte bişi yada biri kafa buluo zaten inat ettim numarsını bulayım sanayide dağıtıcam nosunu :D
The Jackal*
07-04-2009, 22:10
Müşteri hizmetleri söyler nasıl kapatılacağını, ayrıca konuştunmu numarayı öğrenmek için müşteri hizmetleriyle?
GizliNumaradanAramaKısıtlama servisini kullanmak çok kolay. *253# tuşlayıp YES ’e bastığınızda gelen gizli numara aramaları daha telefonunuz çalmadan saf dışı bırakılacak.
Servisi iptal etmek için #253# tuşlayıp YES ’e basmanız yeterli.
GizliNumaradanAramaKısıtlama servisi, eski tip sabit telefon santrallerinden (analog santrallerden) ve yurtdışından numara bilgisi gönderilmeden oluşturulan çağrıları engellememektedir
Emir_b16a
07-04-2009, 22:13
numarayı we sahibini örenmek için sawcılığa kdr uzar yolun uğraşma bnce direk gizli numaralara kapa hattını
arda hiç ugraşma sadece gir savcıya kagıt wer başka bişeyle ugraşmıyon sora tlf sana gelyor kım oldugunu soluyorlar savcılık tarafından arayan kişiyide evinden alıyorlar şıkayetçiysen ceza veriyorlar
hattını gizliye kpatmak içinde müsteri hizmetleri yada avea nın sitesinde online işlemlerde rahatlıkla yaparbilirsin ;)
+ hatla ilgili bicok seyide yapabilirsiniz ;)
GizliNumaradanAramaKısıtlama servisini kullanmak çok kolay. *253# tuşlayıp YES ’e bastığınızda gelen gizli numara aramaları daha telefonunuz çalmadan saf dışı bırakılacak.
Servisi iptal etmek için #253# tuşlayıp YES ’e basmanız yeterli.
GizliNumaradanAramaKısıtlama servisi, eski tip sabit telefon santrallerinden (analog santrallerden) ve yurtdışından numara bilgisi gönderilmeden oluşturulan çağrıları engellememektedir
bende bunu arıyodum teşekkürler.. hattımı değiştirip herkesi silip nomuda kimseye vermediğim halde 1aydır falan benide birisi rahatsız ediyo.. anlamadım ilk tesadüf oldu sanırım sonrada bırakmadı..
hiç anlamam bu telefon sapıklığını, ne anlar insanlar.. çok işi gücü olmayan saçmasapan insanların işi.. onlarada yazık ne diyeyim çok boşlar demekki..
sende şimdilik özel numaralara kapa rahat et bence.. bulsan nolcak sanki, bulmaya değcek biri bile değildir böyle bişiyle uğraşıyosa.. ya da aç cvp verme dinleme bile, yazsın ona konuşsun kendi kendine bi süre sonra pes ediyolar :)
egeturbo
07-04-2009, 22:21
aradım aveayı malesef böyle öğrenilmiyormuş.Savcılığa gidecen diyor.Yarın gidicem bulucam o numrayı akşam akşam deli etti.Bide arayan bole şey hımm yazmaya dilimde varmıyor abi abla :D evet abi abla
PROMINENT
07-04-2009, 22:21
Peki birşey sorucam biri benim ile ilgili facebook falan açıyor kapatıyor falan..eski msn falan onun elinde bir şekilde açıyor kapatıyor birşeyler le uğraşıyor..ip adresi değişken birşey biliyorsunuz..
savcılığa versem öğrenirmiyim ? ne kadar sürer ? değermi ?
facebook a mail atsam verirmi ip sini ?
PROMINENT
07-04-2009, 22:22
aradım aveayı malesef böyle öğrenilmiyormuş.Savcılığa gidecen diyor.Yarın gidicem bulucam o numrayı akşam akşam deli etti.Bide arayan bole şey hımm yazmaya dilimde varmıyor abi abla :D evet abi abla
ahah abi ablamı :)
biri vermiş demekki seni işletmek için..
Boost Up
07-04-2009, 22:22
Müşteri hizmetleri söylemiyor numarayı, aynısı başıma geldi dediki; ''Eğer önemli bir durum söz konusuysa yargıya başvurun, yoksa öğrenme şansınız yok'' dedi. Bende bunun üstüne gizli aramalara kapattım, en rahatı :)
Peki birşey sorucam biri benim ile ilgili facebook falan açıyor kapatıyor falan..eski msn falan onun elinde bir şekilde açıyor kapatıyor birşeyler le uğraşıyor..ip adresi değişken birşey biliyorsunuz..
savcılığa versem öğrenirmiyim ? ne kadar sürer ? değermi ?
facebook a mail atsam verirmi ip sini ?
savciliga ver sana zamanında msj atmiş olsada buluyorlar başıma geldı ıyı bılırım adına grup fln kurulmussada butarz şeyler olmussada verr savcılıga bulup herkımse evden alıyorlar dırek mahkemeye sevkedıyorlar
PROMINENT
07-04-2009, 22:30
Anladım ama ne kadar zamanda bulucakki? zaten kapandı ..uğraşmaya değermi bilmiyorum..grup falan değilde..feyk profil işte :)
egeturbo
07-04-2009, 22:32
ahah abi ablamı :)
biri vermiş demekki seni işletmek için..
abi böyle işletmek mi olur .Ehehe baya güldük eğlendik ama telefonda dalgada geçtik şimdi gizliye kapattım Allahtan aramıyor artık genede sağolun valla gizli noyu kapatmak bile bi kar oldu
Ufak bir not müşteri hizmetlerinde tanıdığınız varsa size detaylı döküm verebilir. Askerdeyken kız arkadaşım bi evrak yollamışdı :D kımle nekadar konusdum hangı numaralar beni arıyo falan nekadar konusyorum saat ve tarıhlı :)
egeturbo
07-04-2009, 23:07
hadi bea bu süper oldu işte :D war tanıdık aveada :D
hadi bea bu süper oldu işte :D war tanıdık aveada :D
Tamam ozaman çözümü buldun ama çok sakat bi iş :D
Anladım ama ne kadar zamanda bulucakki? zaten kapandı ..uğraşmaya değermi bilmiyorum..grup falan değilde..feyk profil işte :)
sadece bi kagıt vereceksın sadece microsofttan gelecek kagıda baglı 1 haftadada gelebılır kagıtlar eksıksız gelsın hmn sonuca ulaşılıyor
PROMINENT
07-04-2009, 23:34
hmm çok saol bidaha öyle birşey olursa uğraşırım teşşekür ederim cevaplar için...
CallMeInsane
07-04-2009, 23:43
kapatma gızlı numaranın aramasına kapat ;)
+1453.............
hmm çok saol bidaha öyle birşey olursa uğraşırım teşşekür ederim cevaplar için...
rica ederim abı kım oldugunu düşünmene bile degmez kagıt ımzalaman yeterlı zaten gerısı sana tlfla bıldırılyor