Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadi İzmirli Delikanlılar Bi el atın bakim suna :)
http://www.sahibinden.com/satilik_farkli_bir_si_-97WQQaXQQ12889704WQQpXQQdisplayitem
araç sanırım siteden bir arkadasın ama sizlerede sorayım nasıldır gidişi durusu nasip olursa almayı planlıyoruz
ulasstoprak
08-04-2009, 17:13
kaçırma...
kaçırmayalımda bi pazarlık yapmak lazım araya girin :D
ulasstoprak
08-04-2009, 17:15
yapalım ... :D teklifin ne ...?
her el awp atam sana :D Saka bir yanada bi sölerseniz niye kacırmayalım güzel olur neleri var neleri eksik içinin durumu nedir
Low-Rider
08-04-2009, 17:15
her el awp atam sana :D
ahahahahahah ulan tuğral koparttın:D
ulasstoprak
08-04-2009, 17:18
ilan sahibine telfon aç bütün detayalrını anlatsın sahibi dürsüt bi esanaftır kendisi arabanın içi ile hiç bir sıkıntısı yok ankaradan geldi o araba izmire ve geldigi gibi duruyo bi motor yapıldı oda benim şu an motor yaptırdıgım ustalar yapıtı son derece işinin ehli adamlar yaptı motorunu...
bu araç ankaradaki araçmı 06 plakalı bir araba vardı aynı renkte plakasını tam anımsıyamadım ama aem plakalıklı falan ünlü bi si dı sanırım ankarada
http://www.sahibinden.com/gercek_jdm_tertemiz_fiyat_indi_pazarliksiz-29WQQaXQQ12985733WQQpXQQdisplayitem
bunu alın kardeşim o paraya delimisiniz:
http://www.sahibinden.com/gercek_jdm_tertemiz_fiyat_indi_pazarliksiz-29WQQaXQQ12985733WQQpXQQdisplayitem
bunu alın kardeşim o paraya delimisiniz:
bu araç swaplı değilmiydi? İçi sökük falan?
sportinger
08-04-2009, 17:37
niye deli olsun mavi eg de ne eksik o beyazdan...
Bu mavi olan ankaradaki ST plakalımı ? şimdi plakası aklıma geldi
Serencebey
08-04-2009, 17:39
mavi sanırım korayın eskı arabası
yok st olan şu an denizlide
niye deli olsun mavi eg de ne eksik o beyazdan...
kardeşim eksik falan değil orda gülücük yapmışız .tabiki kim neyi isterse onu alır ben ölesine makara olsun diye yazmışım
Osman ben olsam,gariban'in beyaz'i alirdim valla :) iyi dusun derim :)
ulasstoprak
08-04-2009, 17:52
mavi si iidir...;)
sportinger
08-04-2009, 17:53
kardeşim eksik falan değil orda gülücük yapmışız .tabiki kim neyi isterse onu alır ben ölesine makara olsun diye yazmışım
araba bizim tarafımızdan izmire satıldı aracı inşa eden arkacaşımız cemdir. altta eski resimleri de var. bende diğer araçtan fazlası oldugundan yazdım yanlış anlaşılmasın...
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=6577
araba bizim tarafımızdan izmire satıldı aracı inşa eden arkacaşımız cemdir. altta eski resimleri de var. bende diğer araçtan fazlası oldugundan yazdım yanlış anlaşılmasın...
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=6577
bunun yeri değil ama bana fazlasını sölesene dostum benim arabamın değişeni yok .bi resimleri kıyasla istersen .jantı-lastiği -içi herşeyiyle.
Osman ben olsam,gariban'in beyaz'i alirdim valla :) iyi dusun derim :)
hacı beyazın içi falan söküktü az oynanmış bişe arıyoruz yanlıs anlasılmasın cok düzgün toplanmıstır eskisinden iyi olmustur onlara bişe demiyorum ama uzak sehirden alınca insanın aklında kalıyor. Yoksa beyaz ilk tercihimiz bir renk ve ilandaki araçta cok güzel duruyor ama işte bakıcaz pazarlık mazarlık uygun olan bi aracı alıcaz
bunun yeri değil ama bana fazlasını sölesene dostum benim arabamın değişeni yok .bi resimleri kıyasla istersen .jantı-lastiği -içi herşeyiyle.
sanırım araç sizin yanlıs anlamayın araçları yarıstırmak gibi bir niyetimiz yok ikiside olabilir ikisininde artıları eksileri var gözümüzde su an tamamen nasip işi parayı cekmek için 20 sini bekliyoruz o zamana kim öle kim kala pazarlıkta yaparız TT indirimide alırız bi şekilde birini alıcaz artık :o
yok dostum olurmu öle şey ne yanlış anlaması .bu gönül işi hangisi içinize sinerse onu alın tabiki hayırlısı olsun.
ilker abide yazmıs mavı olan ankaradan gitme bir araba gercetken temız ve ozenle hazırlanmıstı
ama ST plaka olan degıl koray ın araba o denızlıde.
sürüngen
08-04-2009, 22:38
mavi si ankaradan gelmedir..gelir gelmez İkiler Honda servisinde motor yapılmıştır..İkiler Honda servisi speed nickli Özdin abinin,car12 Mutluay abinin aynı zamanda benim servisimdir...gözün arkada kalmaz motor konusunda..geri kalan şeyler içinde ankaralı arkadaşlar yardımcı olabilir...
DaRkNeSs-
09-04-2009, 02:08
İki araç da çok güzel
osman sen crx ci adamsın napçan si ı :D
benım beyazın durusu daha cok hosuma gıttı :)
Mavinin eski sahibi cok yakın arkadasımız, tereddüt edilmeden alınabilir :)
JumboAli
09-04-2009, 03:02
Semtimizin Karşıyaka'nın Arabasıdır Mavi Olan Sureklı gozumuzun onundedır.
İkiler Honda Servisi Izmırdekı Turboların sahıplerının ugrak yerıdır Benımde otomatık arabam orda bakıma gırmıstı o konudan dusuncen olmasın motor bakımından.
arabayada gayet ıyı bakılıyo tertemız sekılde gorursunuz sureklı onunuzden gectıgınde.
karar sızın ama :)
İki araç da çok güzel
osman sen crx ci adamsın napçan si ı :D
abi si bana değil arkadasa alıyoruz ben artık sx ciyim :)
Bu arada beyazdan yana cekincemizin tek nedeni k20 takılırken neler kesildi neler değişti bilmiyoruz. Birde içi falan komple sökülmüştü nasıl toplandı yuakında olmadığımızdan cekincelerimiz var yoksa durusu ikisininde güzel hatta beyazın renk avantajı var bizim için. Ama mavide motor ve oynanmamıslık acısından güzel ve d16 olarak headers cai vırt zırtıda var
Si arkadaşımın aracı aşağı bir fiyata satmıyacağı düşüncesindeyim.Arabayı görmeden sakın yorum yapmayın fotoğraftakinden daha güzel.
walla pazarlık sünnettir ben yazılan fiyata almam onu söyliyim :)
beyaz si toplanırken baya ilgilendim hiç bişey kesilip biçilmedi sadece vidalı olanlar söküldü. ayrıca elektrik tesisatı iç halısı falan komple yenilendi.
Beyazın motor durumu nedir peki daha önce rektefiye falan gördümü yada komple toplandımı vs..?
sanırım bikere motor yapılmıştı
yok ST değil yav o bende duruyo :D ,
Bizde arkadaşıma bu araca bakmaya gidecektik nasip olmadı araştırdığım kadarıyla temiz toplu bir araç..
KSK-VTEC
09-04-2009, 09:57
O paraları verdiktan sonra az birazda çıkarsanız ve ufak pazarlıkla eg coupeyi alabilirsiniz :)
En ufak kazası yok sökülme yok orjinal işte
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=26822
Absinthé
09-04-2009, 10:02
Beyaz dün akşam caddede park halindeydi =)
e geziyoruz insanlar nekadar temiz ve düzgün olduğunu görsün diye.:)
ayrıca kardeşim arabayı alırken istediğiniz yere istediğiniz ustaya götürüp baktırıcaksınız .motoru-kaportası ne durumda diye .biz aracı söktükte bi yerini kesmedik -delmedik vidalı sökülen şeyleri söküp gerektiği gibide geri takıldı beni insanlar tanır benim hiç bi arabamda hiç bi parça apaçi işi yada yarım yamalak olmaz .
e geziyoruz insanlar nekadar temiz ve düzgün olduğunu görsün diye.:)
ayrıca kardeşim arabayı alırken istediğiniz yere istediğiniz ustaya götürüp baktırıcaksınız .motoru-kaportası ne durumda diye .biz aracı söktükte bi yerini kesmedik -delmedik vidalı sökülen şeyleri söküp gerektiği gibide geri takıldı beni insanlar tanır benim hiç bi arabamda hiç bi parça apaçi işi yada yarım yamalak olmaz .
Ben yanlış anlasılmak istemem o yüzden dikkatli yazmaya calısıyorum kırdıgım yer olursa affola . Sizi tanımadıgım için tereddütlerimin olması normal. Birde antalaydan kalkıp cıkıcaz tek sıkımlık kursunumuz var ve dikkatli secmemiz lazım sonra "keske" demek istemez kimse . Şu an aradayız iki araç arasında ikisininde kendine göre + ları var. Kimse yanlış anlamasın
formda aracım için yazılanlara tşk.ederim.evet şuanki ar eskiden rr plakalıydı ve ankaradan ilkerindii...buraya birsürü şey yazıp saçma sapan konuşmak istemiyorum:) .bende zamanında araba almak için istanbul -ankara- denizli vs. yerlere gidip geldim...dolayısı ile atlıcan gelicen bakıcan kemal...
p.s. : ayrıca gerekli detayları sana telde anlattımm...bir daha yazmıyorum
SOMEONESPECIAL
10-04-2009, 11:24
Her iki arabanında maşallahı var .... Allah hayırlı satışlar versin...
formda aracım için yazılanlara tşk.ederim.evet şuanki ar eskiden rr plakalıydı ve ankaradan ilkerindii...buraya birsürü şey yazıp saçma sapan konuşmak istemiyorum:) .bende zamanında araba almak için istanbul -ankara- denizli vs. yerlere gidip geldim...dolayısı ile atlıcan gelicen bakıcan kemal...
p.s. : ayrıca gerekli detayları sana telde anlattımm...bir daha yazmıyorum
Atlıcan gelicen ne demek? neden boşa masraf edelim arkadasım? Sormak sorusturmak ne zaman suç oldu? Varsa sıkıntısı bizde eşten dostan öğrenelim istedik bu bu kadar basit ne seni tanırız nede baska birini kimse kimsenin babasının oğlu değil
Ben biraz KIL biriyimdir herşeyi ince eleyip sık dokurum. Neticede bir kere alıcam hergün araba almıyorum vede sende hak verirsinki arabanın yaşı itibariyle başına gelenleride bilmek hakkım sende yazmışsın il il dolaştım diye benim bütcem il il dolaşmaya müsait değil kısıtlı. Sonuçta araba senin para benim . teşekkürler özgür
Kemalim Biz KILLAR olarak İsatnbuldaki arkadasın aracına karar KILalım. Konu kilitlenebilir Araç fikri belirlenmiştir hem sahibinin etkisi hemde beyazın cazibesi ile Gariban'ın araca karar verdik teşekkürler TT yardımlarınız için