Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS vs 306 GTi & 406 v6
http://videos.streetfire.net/video/406-v6-vs-Clio-RS_645519.htm
http://videos.streetfire.net/video/306-GTi-vs-Clio-RS_645520.htm
2 videoda da Clio RS 2 kişi.. diğer araçlar tek kişi..
RS'te stepne hariç, CD Changera kadar herşey yerindedir :) CAI ve egzoz var..
406 nın geçtiği süratler 210 220 arası.. sonrası zaten şişmiş bizimki videoda da söylüyorum.. videoda görüldüğü üzre yokuş yukarı 3.0 v6 makinayla 220+ kıyaslamak saçma :)
merak ediliyor diye koyuyorum.. kimseyi geçtim geçemedim davam yoktur..
tüm araçlara maşallah..
Eray Yümsel
09-04-2009, 17:12
utku maşallah güzel gidiyo makine :)
RS lerimize nazar deymesin :) O akşam Vteclerle de denedik ve kaç boy attığımızı ben sayamadım Utku sen saydın mı :)
Hadi lan RS 'i iyice şişirmissin araba sıcakken geçiyorsun. Bırak bu işleri maynk.
cilo RS guzel yurumus masallah
Hadi lan RS 'i iyice şişirmissin araba sıcakken geçiyorsun. Bırak bu işleri maynk.
Ok. sen öyle diyosan öyledir :)
Bora abi ben boy özürlüyüm biliyosun.. geçtik mi geçtik.. yeterli :D
Ok. sen öyle diyosan öyledir :)
Takılıyorum Eraya :) :) Maşallah araçların hepsi çok sağlıklı yürüyor. Nazar değmesin.
ha ok :) ters anlamışım np :)
teşekkür.
Eray Yümsel
09-04-2009, 17:21
işin aslı benim araba yürümedi ama neyse :D mazeretçi olmayalım adamın arabası gidiyo
maaşallah utku.
devırlenmesınden bellı rs ın stock oldugu dedıkodu cıkarmaya gerek yok:)
Tüm araçlara maşaallah bende denemek isterim bir ara Rs lerle kazasız belasız hepinize..
maaşallah utku.
devırlenmesınden bellı rs ın stock oldugu dedıkodu cıkarmaya gerek yok:)
Teşekkür :)
erenköyde nerdesin?
Bütün araçlara Maşallah
istanbulda rs ok derken nere dönsek rsE çarpıyor :D
Gökhancım o akşam 3 tane RS i yanyana getiricem diye epeği uğraşmıştım :) Sağolsun arkadaşlarım beni kırmadılar. Bence iyi de oldu :)
Bundan sonra hep beraber daha sık bir araya geliriz inşallah :)
rs güzel gitmiş..tüm araçlara maşallah:)
Gökhancım o akşam 3 tane RS i yanyana getiricem diye epeği uğraşmıştım :) Sağolsun arkadaşlarım beni kırmadılar. Bence iyi de oldu :)
bi özberk eksik aranızda ama yine rs'lere kanım ısınmıyor ibo inatla sevdiricem sana diyor ama:D
Rslerin gecesidi hepsine Maşallah
Yalnız o gece senden iyi camcar olurdu kiminle yürüsek peşimizdeydin :) Senin canavara da Maşallah.
Bundan sonra hep beraber daha sık bir araya geliriz inşallah :)
+172 :)
sahrayiceditteyim..
istanbulda RS yok diyen yalan söyler :D
öylesine geldim ara sıra denedim kadranım çalışmıyor süzgeçe döndüm zaten gelen geçen sapladı :D keşke kamerayı getirseydim sabitleme yeride vardı tam camcar aracı olurdu
güzel denemeler tebrikler
+172 :)
sahrayiceditteyim..
istanbulda RS yok diyen yalan söyler :D
ED plakamı aracın ?
dün bostancıda arçelik servisinin yanında park halinde gördüm aracı doğrumudur bilemiyorum tabi..
yok ben değilim.. benim U plaka..
öylesine geldim ara sıra denedim kadranım çalışmıyor süzgeçe döndüm zaten gelen geçen sapladı :D keşke kamerayı getirseydim sabitleme yeride vardı tam camcar aracı olurdu
Tüh kaçırdım :D
Maşallah deneyen araçlara :)
yine rs'lere kanım ısınmıyor ibo inatla sevdiricem sana diyor ama:D
boluda sevdırecem sana sonunda RS i:D
en zayıf noktan CF den vuracam seni:p
masallah utku rsin keyfi bambaska valla :) test ettik onayladik :D
Tüh kaçırdım :D
Maşallah deneyen araçlara :)
ula sorma kadranı geç silecek yok arabada yiit ile denerken yağmur iyicene hızlanmıştı önümü görmüyorum geçtim yiğitin arkasına dedim ışıklarını takip ederim daha beter oldu cam:hehe: yusuf yusuf oldum bastım frene :D
boluda sevdırecem sana sonunda RS i:D
en zayıf noktan CF den vuracam seni:p
cf dedin noktayı koydun :D
Kanka masallah Rs imiz cok guzel yuruyo:)Diger arabalarada masallah ,Kara Trenin (ibiza cupra) videosu yok mu beyler?
bide oturanhayvan ile rs denerken erel ile bizde arkalarında bastık opetin ordangeçerken beyaz golf gti erel ile aramızdan öyle böyle yarıp geçmedi bizi :D arkadan kapatıpmı gelmişti siteden di arkadaş bi yazarsa sevinirim :D
masallah utku rsin keyfi bambaska valla :) test ettik onayladik :D
Kanka masallah Rs imiz cok guzel yuruyo:)Diger arabalarada masallah
eyw canlarım :)
bişey sorcam v6 ıle olan vıdeoda ılk denemde 2. vıteste baya alttan basmıssınız galıba.
kaç km yada devırdı hatırlıyomusun utku?
bişey sorcam v6 ıle olan vıdeoda ılk denemde 2. vıteste baya alttan basmıssınız galıba.
kaç km yada devırdı hatırlıyomusun utku?
ibo gerek varmı sence her türlü:D
oyumu sana kullandım:D
hatırlamıyorum ama şimdi baktım baya geç toparlamış, 2500 3000 civarıdır diye tahmin ediyorum
bide oturanhayvan ile rs denerken erel ile bizde arkalarında bastık opetin ordangeçerken beyaz golf gti erel ile aramızdan öyle böyle yarıp geçmedi bizi :D arkadan kapatıpmı gelmişti siteden di arkadaş bi yazarsa sevinirim :D
Arkadaş aramızdan da.. Araç GT..GTI değil.. 1.4 TSI 170 :)
ibo gerek varmı sence her türlü:D
oyumu sana kullandım:D
eray la anlastık 2. vıtes 30-40 gıbı basacaz tek deneme olacak:)
vıdeoda bana 40 cıvarı basmıslar gıbı geldı ve kafa bıle cıkaramamıs o devırde.
benle o devirde basarsa sen 1 de bastın dıye camura yatar kesın:D
hatırlamıyorum ama şimdi baktım baya geç toparlamış, 2500 3000 civarıdır diye tahmin ediyorum
35-40 yanı:)
sagolasın.
Eray Yümsel
09-04-2009, 19:45
sen devam et umut beslemeye ibo :D bunalıma girme bak sonra vicdan azabı çekerim sana bişey olursa :D
clionun torpidoyu kaplamak lzm komple fiberle laciverlitlik giderse gzel olabilir :)
sen devam et umut beslemeye ibo :D bunalıma girme bak sonra vicdan azabı çekerim sana bişey olursa :D
tek umudum ankara denemesının gunduz versıyonunu cekmek yoksa araya gırecek tırlar konusunda bı suphem yok:D
Maaşallah beyler arabalar çok güzel yürüyo... rs ler sizii :)
clionun torpidoyu kaplamak lzm komple fiberle laciverlitlik giderse gzel olabilir :)
Nunukta olabilir aslında :)
Nunukta olabilir aslında :)
herşey olabilir aslında :)
chiefkadir
09-04-2009, 20:17
Eray'ı tebrik ediyorum arabasını yürütmek için azmine hayranım :)
RS ile denemeleri zevkli oluyo..Fn2 ile stck ctr ile yürümesini baz alarak bu son denemede arabasında sorun olduğu konusunda Bora'ya katılıyorum :)
Ecükte dalgamızı geçelim :D
Sadece egsozlu filtreli Rs ten bu tokadı yidin demekki JOB dan yidiiin fark haklı bir farkmış :D
Sierra Rs
09-04-2009, 20:30
Az sıkmadık 78 rs le zamanında :) hayırlı olsun Utku kardesim:)
Eray Yümsel
09-04-2009, 20:36
eyw şef :) göRRRRüşmek üzere :D
sağol =)
bende de bi tane video var.. hani sonunda arabana dil uzattığım.. biliyosun :D o konulara hiç girmeyelim :D
searock///
09-04-2009, 21:48
işin aslı benim araba yürümedi ama neyse :D mazeretçi olmayalım adamın arabası gidiyo
araban yurumedımı? ıboyada gecılme bak . sonra arabam yurumedı dıye bır mazeret kabul etmıyoruz :hahaha::hahaha:
Eray Yümsel
09-04-2009, 21:50
yok kanks burası ciddi değil gırgırına deniyoruz ama orası farklı olcak öğlen mangal kanki muhabeti aksam üstü yola çıkınca düşman :D mühim olan eğlenmek :D zuhauehuae
searock///
09-04-2009, 21:55
bu arada son duyumlara gore cakal eray ozellıle gecılmıs rs e :) iboya suprız hazırlıyormus :) benden duymus olmayın hehehe
searock///
09-04-2009, 21:57
yok kanks burası ciddi değil gırgırına deniyoruz ama orası farklı olcak öğlen mangal kanki muhabeti aksam üstü yola çıkınca düşman :D mühim olan eğlenmek :D zuhauehuae
sonuna kadar senın destekcınım :) ama gecılırsen ankaraya gelene kadar her durdugumuz yerde ıbo we chief kafamı tıker artık :)
Bu durumda Mangal'da az yiyen işi götürecek :D :D
akucukdogan
09-04-2009, 21:58
Maaşallah bütün araçlara..
406'nın sahibini tanımam etmem ama konuları filan sürekli izliyorum takip ediyorum.. FN2 ile denemesinden sonra gerçekten saygı duymaya başladım kendisine... :) allah kaza bela vermesin.. ;)
beyaz golf un olayı nedir gt arkadan gelmis gecmiş hrld o daha erkenden kaptırdı geldi arkadan degilmi ??
bu arada son duyumlara gore cakal eray ozellıle gecılmıs rs e :) iboya suprız hazırlıyormus :) benden duymus olmayın hehehe
abi öyle bişey olabilecegıne ınanıyomusun sen:D
RS deyınce adamın butun kan dolasımı btek bi organına calısıyo:D
beyaz golf un olayı nedir gt arkadan gelmis gecmiş hrld o daha erkenden kaptırdı geldi arkadan degilmi ??
Yok arkalarından bastım bende onların 3 kornada :D
Eray Yümsel
10-04-2009, 00:29
Yok arkalarından bastım bende onların 3 kornada :D
sonra hiç bişey yapmadım abi arabaya :)
sonra hiç bişey yapmadım abi arabaya :)
:) ya bişey yok harbiden ama bi sorun var nedir bilmiyorum bazen basınç kısıo o arkadan bastığımda normaldi sanırım :)
Eray Yümsel
10-04-2009, 00:37
kupra tideiay dan çekilen videolarıda bekliyoruzzzz
brazdan eklıyorum cupra nın vıdeoları da...
cupra tidiaydan cekilen videolar bende onlarida bu baslik altinda yayinlarin birazdan , gerci videolar dedigim 1 veya 2 tane olmasi lazim :)
normal gelmıosun yalnız :D
normal gt gelısı degıl o 220 yle gelen arabanın yanından :hahaha: :)
yok yani basınç normalmiş onu kastettim :D
İbiza Cupra Tdi vs 406 3.0 V6
http://videos.streetfire.net/video/Seat-biza-Cupra-Tdi-vs-30_645577.htm
İbiza Cupra Tdi vs 306 Gti vs Clio Rs 172
http://videos.streetfire.net/video/Seat-biza-cupra-Tdi-Vs-Vs_645579.htm
...ben atana kdr coktan gelmis videolar :)
eet b cacıklık olmus yenıden bakıorum :D
vıdeolar acıldı beyler buyrun sofraya :D
Jam da Joker
10-04-2009, 01:13
kupra tideiay dan çekilen videolarıda bekliyoruzzzz
Bu 'K'upralardan çektiğin nedir bro :p
bu hangı ares? eb mı u mu :rolleyes:
ben sensin sanıyodum jantlarda beyaz ama neyse :rolleyes: :D
kapı kolu sıyah lan ;)
jantlar beyaz mı???
ulan senın aklına uyup araba boyatcaz bıde :hahaha: :D
seninki yine iyi belli oluyo :D bizde 3 RS varken UR'ler fena karışıyodu akif'mi alkan'mı anlıyamıyoduk :D
ben değilim o.. benim çamurluk sinyali direkt bağlı :D
bende kısa yok zaten.. ezik kalırdım o arada :D :D
videolar güzel de.. cupra benden hızlı.. 406 cupranın direkt önüne atlamış.. ben 406yı üst süratlere kadar geçiyorum.. saçmalık :D
Eray Yümsel
10-04-2009, 01:59
ben değilim o.. benim çamurluk sinyali direkt bağlı :D
bende kısa yok zaten.. ezik kalırdım o arada :D :D
videolar güzel de.. cupra benden hızlı.. 406 cupranın direkt önüne atlamış.. ben 406yı üst süratlere kadar geçiyorum.. saçmalık :D
benım araba bi yürüdü bi yürümedi kafası karıştı :) bir müddet ıslak filtreyle yürüdüm sonra söktüm falan karışık yani
benım araba bi yürüdü bi yürümedi kafası karıştı :) bir müddet ıslak filtreyle yürüdüm sonra söktüm falan karışık yani
Clio videosundan sonra cupra tdi videosuna bakınca çok belli oluyor bi yürüyüp bi yürümediği arabanın ama erken basamamışsın yakıştıramadım :D
Araçlara maşallah..
Eray Yümsel
10-04-2009, 10:09
Clio videosundan sonra cupra tdi videosuna bakınca çok belli oluyor bi yürüyüp bi yürümediği arabanın ama erken basamamışsın yakıştıramadım :D
Araçlara maşallah..
hauahuhaeuha ulan güldürdün beni :D adamlar daha hızlı çıktı hele utku çok fena :D
akucukdogan
10-04-2009, 10:33
Sizin rollingleri izlemek çok keyifli :)
Eray Yümsel
10-04-2009, 10:39
Sizin rollingleri izlemek çok keyifli :)
saol kardeşim video olayını cok seviyorum izlemekten bende keyif alıyorum geçsemde geçilsemde :)
akucukdogan
10-04-2009, 10:44
saol kardeşim video olayını cok seviyorum izlemekten bende keyif alıyorum geçsemde geçilsemde :)
Tekrar tebrikler ediyorum aracın için gösterdiğin azimden ve böyle bi arabayı bu denli yürütmenden dolayı :) allah kaza bela vermesin :)
Eray Yümsel
10-04-2009, 10:45
yarın aksam deneyelim :) arabanın koltukları takılıyo yarın çıkıcak :)
akucukdogan
10-04-2009, 10:54
boyle bı araba derken :D 3.0 manuel araba ıste :D
bırakta +220 gıtsın :)
ama yınede emek tabı...1de baska bseyler duydum onun da snucunu beklıyoruz :heyoo:
Bana göre 406 v6 gitmek gibi 1 amacı olmayan 1 araç.. Konfor vs. vs. gibi amaçları olan bi araç..
Onun için böyle 1 araba dedim ;)
akucukdogan
10-04-2009, 11:05
orası oyle canım :) ben de mınıbus cuflatıp onla yarısıyordum 4 aya kadar :D
ama cıdden yuksek hızları cok zevklı arabanın :icon_tup:
Kesinlikle öyle olduğuna eminim nede olsa hacimli bir araç :) Senin araçtan + utku'nun arabasından sonra acaba bende mi RS alsam demeye başladım zaten kanıma girdiniz :D
akucukdogan
10-04-2009, 11:09
Elimde piyasası falan olmayan 1 araç var Nissan bluebird.. Yani satılması baya baya zor. Onu satabilirsem seçenekler arasında RS'de var :)
:)
ares guzel alet...almaya nıyetlenırsen senı de areslendırırız ;)
;)
can ne işin var kuşla muşla :D RS iyidir :D
Eray Yümsel
10-04-2009, 11:40
Bana göre 406 v6 gitmek gibi 1 amacı olmayan 1 araç.. Konfor vs. vs. gibi amaçları olan bi araç..
Onun için böyle 1 araba dedim ;)
406 şu anda 5 ten sonra yürüyo ama yarın ne olur bilinmez hele boluda ne olur hiç bilinmez :D.
doğru nokta şu konforda onların üst sınıfındayım hemde onlardan hızlıyım. güzel araç kaliteli araç sevdim yani :) eğlenceli araba :O)
Eray Yümsel
10-04-2009, 11:41
bu arada barış 5 te alt devir şartını kabul ediyorum :) yarın aksam deneyelim
rs diyorum ..kazasız belasız maşallah.
nightkids_han
10-04-2009, 11:57
RENAULT sewmeyenlere güsel videolar :D
onursumer
10-04-2009, 12:39
çupranın torku maşallah goturuyor aleti bende dizele geçicem valla ekonomi spec :D
guzel vıdeolar olmus:D:D
cupra tdıda chıp yok dımı, guzel gıtmıs o halde..
Cuprada yazılım var karısıklık olmasın snradan,yazılım olmasa 1270 kılo 160 bg ıle zorlanırdı braz:)
Kanka sen sarıya boyat en az 2 boy hızlanacaksın rüzgar sürtünmesinden diyorum :p
Cuprada yazılım var karısıklık olmasın snradan,yazılım olmasa 1270 kılo 160 bg ıle zorlanırdı braz:)
1200kgdır orjınal verısı, yazılımla 200hp 400tork gibi degerler alması lazım daha ıyı gıtmesı beklenebılır bu seferde ama tabı burda bılemeyız:)
alacağın güç ve tork yazılımdan yazılıma değişir..
he bi de, cuprada kat iptali bile yok... daha garantide araba =))
vtecburac
11-04-2009, 01:12
bütün araçlara maş. bu denediğiniz 306 erel mi acaba???
bu cumartesi akşam senide bekleriz shele utku.
PoWeRLoRD
11-04-2009, 01:57
nabıcan la koili alt devir azmanı :D
nabıcan la koili alt devir azmanı :D
5te 1500dd :D :D
PoWeRLoRD
11-04-2009, 02:11
geçer tabi olm adam 1.4 bastırıyo 60'da 160'da 260'da bile geçer konuşmaya gerek yok :D
sus lan zortı :d
235 kadar kapı kapıya gıttık keske bassaydın daha :D
valla beyler gelen gelıo akıf 160 ta gecıyo benı :hahaha:
senin kadran baya bi hatalı :D o sırada ben 200'düm hacı :D
PoWeRLoRD
11-04-2009, 02:13
senin kadran baya bi hatalı :D o sırada ben 200'düm hacı :D
uuuuuuuuuvvv :eek::eek::eek:
gider yaptı hacı :eek:
çıkalımmı tem bana yakın :D
Ah bide viraj dönebilse :D :D
alkan 1az daha gaza getırse kıcınıza gırerdım ama ters yonden devam ederdım sanırım :hahaha:
manyak la...
devam kanka devam
bastan sarar devammm :hahaha: dıo :D
Alkan kullansa dönerdi :cool:
:D :D D:
kanka alkan stı alırsa?
olucakları dusunemıyorum :hahaha:
areste vıtes atmayı unutmustu adam akıfın devam ettıgını gorunce :D :D
atmaz hacı o vites yanındakine bakmaktan 10 dk kesicide gider yine atmaz :D
bütün araçlara maş. bu denediğiniz 306 erel mi acaba???
bu cumartesi akşam senide bekleriz shele utku.
evet Erel...
pazar hem ölçme, hem içten yanmalı motorlar vizesi var.. size iyi gazlamalar :)
ben vize dönemi boyunca iptal :)