Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeniden S.a
excalibur
10-04-2009, 12:28
herkese iyi forumlar. adım koray. 28 yaşındayım bahçelievlerde oturuyorum. Koreli bir firmada takım liderliği yapıyorum. daha önceden de sitede vardm. farklı bir kullanıcı adında. özgün bana yardımcı olmadığı için (latife tabiiki :) kull. adı ve şifremi unuttuğum için) bende yeni bir kullanıcı adı açıp tekrar forumda olmaya karar verdim :)
Saygılar
Koray HATİP
excalibur
10-04-2009, 12:47
hoşbulduk..
D16inside
10-04-2009, 13:08
ve aleyküm selam aramıza hoş geldin.
LG nin telefonlarından getir bana. Öyle takım lideri olmakla olmuyor. Erayı görüyorumda seni hiç görmüyorum Koray suratını unuttum desem yeridir :p :p :p
Hoşgeldin kardeşim.
searock///
10-04-2009, 17:14
hos geldınız
excalibur
10-04-2009, 17:33
LG nin telefonlarından getir bana. Öyle takım lideri olmakla olmuyor. Erayı görüyorumda seni hiç görmüyorum Koray suratını unuttum desem yeridir :p :p :p
Hoşgeldin kardeşim.
hoşbulduk canım benm :) istediğin telefon olsun be ayıpsın. esas biz senin yüzünü göremiyoruz. bi evlendin dışarı çıkmaz oldun. bende taşınayım senin yakınlarına da görürüm seni o zmn :D
hoşbulduk canım benm :) istediğin telefon olsun be ayıpsın. esas biz senin yüzünü göremiyoruz. bi evlendin dışarı çıkmaz oldun. bende taşınayım senin yakınlarına da görürüm seni o zmn :D
Hoşgeldin :) evlenince fazla takılamama normaldir vaktini ayırması gereken baskaları var :D
Aydın22B
11-04-2009, 12:55
yeniden hoşgeldiniz:)
yasintezcan
12-04-2009, 11:06
tekrardan hoşgeldiniz