Orijinalini görmek için tıklayınız : Mugen TypeR 230 Hp vs Seat Leon New CupraR 280 Hp
2 aracada Maşallah
Gri atlı kovboy abime daha da büyük Maşallah :D
http://vimeo.com/4090610
kovboy iş başındaa hahahah :)))))
Tebrikler Reşit kovboy :)
tayyar'a maşallah..Çok iyi gitmiş.
searock///
10-04-2009, 17:23
sankı cuprayı suren arabaya bıraz yabancı gıbıme geldı ....
faso aga resıt ii gitmis aracın kazasız kullan
BMK TypeR
10-04-2009, 18:12
sagolun arkadaslar, cupra masallahı var, 10 yakın deneme yaptık o gece cuprayla, gece guzel gectı, cupra egsoz yapılcak ondan sonra yıne denıyıcez,
ahhaha araba kutuk oldu kutuk basma bu kadar ayrilacak parcalarina :D
chiefkadir
10-04-2009, 19:48
sagolun arkadaslar, cupra masallahı var, 10 yakın deneme yaptık o gece cuprayla, gece guzel gectı, cupra egsoz yapılcak ondan sonra yıne denıyıcez,Reşitim helalll diyorum maşallah ok gibi Ctr:icon_tup:
resıtım ne baslamısın kovboyluga masallah masallah.....:D
tolga900
10-04-2009, 21:07
güzel deneme tebrikler yanlız cupranın tam hakkı verilmemeiş type r da bari sıfırdan kalksaymışş turbo araba 20 le roll yaptırılırmı 100 de bir yapsalardı şöyle 3 başında merak ettim doğrusu :D
Eray Yümsel
10-04-2009, 21:13
Reşitim helalll diyorum maşallah ok gibi Ctr:icon_tup:
müstakbel kocanla aranı iyi tut :D boluda tartışmayın zuhahahha
BMK TypeR
10-04-2009, 21:37
güzel deneme tebrikler yanlız cupranın tam hakkı verilmemeiş type r da bari sıfırdan kalksaymışş turbo araba 20 le roll yaptırılırmı 100 de bir yapsalardı şöyle 3 başında merak ettim doğrusu :D
3vıtesde bastık 90 100gıbı:)
Reşo kardeşime maşallah. eskiler yavaş yavaş sahaya iniyoruz :)
type-RRR
10-04-2009, 21:55
iki aracada maşallah
reşit aracın 10 numara olmuş inşallah daha da güzel olacak
reşite bişi olduğu kesin nasılolduda arabayı çıkarıp gazladı hayret :) 2aracada maşallah
chiefkadir
10-04-2009, 22:11
müstakbel kocanla aranı iyi tut :D boluda tartışmayın zuhahahhaZUAHAHAH bıçak bıçağı kesmez ulen :D
daha net çekimler lazım:D bıde tam uyusulmamıs snaırım devırlerde ama genede maşallah 2 araca.
edo typer
11-04-2009, 00:47
masallah kardesıme;) ben sana demıstım araban on numara yurucek dıe;) cuprayada masallah..
su EDS yı kaale almayan arkadasmı bu sarı cupra? :D bıde tolga900 kardes... 20yle turbo araba bastırılırmı demıssın acaba 20 ıle typermı daha dezavantajlı cupramı? 100de bassalar typer ıcın daha ıyı olur zaten ;)
Vay kanka :) sahalarda görmek ne kadar güzel :)
Maşallah
iki aracada maşallah typer ses güzell..
Güzel geceydi.Ama videolardan hiç birşey belli değil nasıl herkes böle 1. ilan etmiş enteresan dicem ama demiim:)Kısaca anlatmak gerekirse taype r 2. vites ben 3. vites gazladığımızda hemen 1 boy fırlıyor,4. vetesde geçiyorum 5 sonunda yanıma geliyor.Ben 3. vitesde bastığımda ben öne çıkıyorum:)6 da top speed yapamadık hem yol kalabalıktı hemde onda vites sorunu varmış.Sadece sürücü koltuğu olmasına rağmen 230 hp den daha hızlı geldi bana:)Baya denk oldu denemeler.
Sarı bmw ci arkadaş böle kötü bir videodan nasıl anladın benim arabayı iii süremediğimi,yoksa müneccimisin sen:)Bir gün yanıma otur bak bakalım nasıl sürüyorum.
Selçuk hani bana yazık olurdu,öle yazmıştın bir yazında:)EDS yi kaale almamak yanlış kelime olmuş.
Egzozstan sonraki denemeler daha farklı olur mutlaka,ama ben hala kararsızım:)
Reşite geldiği ve her boşlukta denediği için teşekkürler:D
BMK TypeR
11-04-2009, 10:44
Güzel geceydi.Ama videolardan hiç birşey belli değil nasıl herkes böle 1. ilan etmiş enteresan dicem ama demiim:)Kısaca anlatmak gerekirse taype r 2. vites ben 3. vites gazladığımızda hemen 1 boy fırlıyor,4. vetesde geçiyorum 5 sonunda yanıma geliyor.Ben 3. vitesde bastığımda ben öne çıkıyorum:)6 da top speed yapamadık hem yol kalabalıktı hemde onda vites sorunu varmış.Sadece sürücü koltuğu olmasına rağmen 230 hp den daha hızlı geldi bana:)Baya denk oldu denemeler.
Sarı bmw ci arkadaş böle kötü bir videodan nasıl anladın benim arabayı iii süremediğimi,yoksa müneccimisin sen:)Bir gün yanıma otur bak bakalım nasıl sürüyorum.
Selçuk hani bana yazık olurdu,öle yazmıştın bir yazında:)EDS yi kaale almamak yanlış kelime olmuş.
Egzozstan sonraki denemeler daha farklı olur mutlaka,ama ben hala kararsızım:)
Reşite geldiği ve her boşlukta denediği için teşekkürler:D
sende geldıgın ıcın sagol, 4de gectıgın dogru cok az ama bunu soyleıdm herkeze ama 5 de yanına gelıyorum ve gecmeye baslıyorum:D afr 12 normal oda 1aya zaten 6 vıtesde yaparım 6da devam ederız bende cok merak edıyorum, 3vıtesde bastık cok yakın gıttık 5de yıne:p bıde abıcım surucu koltugu dedın bende sadece 30kg hafıftım onunda benım 115kg olmama say sen maşallah tıg gıbısın yanı ben koltuk taksamda 55kg 60kg kuzene verdıgım zamanda sonuc degısmıyıcek,
kı daha resoda kpro yok (mugen beyınle bu kadar oluyo) ınce conta yok egzantrık yok pıston yok rbc yok yokta yok. cupranın egzozu yoksa typerında dunya malzemesı yok... ayrıca bızde beyın yokken sen chıplıyken bır tır atmıstın. sana beyınden sonra cok degısır dedıgımızde kaale almamıstın ;) ve sen o denemede 65 70 kıl tek kısıydın bız 2 kısı 200 kıloyduk ;)
kı daha resoda kpro yok (mugen beyınle bu kadar oluyo) ınce conta yok egzantrık yok pıston yok rbc yok yokta yok. cupranın egzozu yoksa typerında dunya malzemesı yok... ayrıca bızde beyın yokken sen chıplıyken bır tır atmıstın. sana beyınden sonra cok degısır dedıgımızde kaale almamıstın ;) ve sen o denemede 65 70 kıl tek kısıydın bız 2 kısı 200 kıloyduk ;)
:Dsenin gözler ne alemde bilemiyorum ama o gece yanımda eşim vardı 80 kg civarı:)Hatta sen tek kişi deneyelimmi dedin,sen tek ben 2 kişi denedik fark 2-3 boy düştü hatırlatırım.EDS kaale almadığımı nerden çıkardın anlamış değilim.Reşit k prodan daha ii olduğunu söledi mugenin o akşam bilemem.Bu işlemlerin hepsi yapılsa ud cuprayı geçermi diyosun selçuk sen?
Reşit sakın yanlış anlama,aracın iii gidiyor lafım yok,ama 5 sonunda beni geçtiğini hatırlamıyorum:)Yanıma geldiğin doğru.Kg konusunda çok bişey sölemedim,gerçek olanı söledim sadece;)Bu videoda hiç birşey anlaşılmıyor ben yazılım ve egzost yapmadan önce istersen bir daha deneriz daha iyi videolar çekilir.Belki bende bu arada cuprayı kullanmayı daha ii öğrenir yada hakkını verir seni geçerim:p
o bahsettıgım ıslemler yapılsa tabıkı gecer cuprayı ,typerın ulasacagı guc bellı... 280+ 230 hp typer senle nasıl gıdıyo goruyosun. bıde 50 hp daha koy
BMK TypeR
11-04-2009, 13:34
:Dsenin gözler ne alemde bilemiyorum ama o gece yanımda eşim vardı 80 kg civarı:)Hatta sen tek kişi deneyelimmi dedin,sen tek ben 2 kişi denedik fark 2-3 boy düştü hatırlatırım.EDS kaale almadığımı nerden çıkardın anlamış değilim.Reşit k prodan daha ii olduğunu söledi mugenin o akşam bilemem.Bu işlemlerin hepsi yapılsa ud cuprayı geçermi diyosun selçuk sen?
Reşit sakın yanlış anlama,aracın iii gidiyor lafım yok,ama 5 sonunda beni geçtiğini hatırlamıyorum:)Yanıma geldiğin doğru.Kg konusunda çok bişey sölemedim,gerçek olanı söledim sadece;)Bu videoda hiç birşey anlaşılmıyor ben yazılım ve egzost yapmadan önce istersen bir daha deneriz daha iyi videolar çekilir.Belki bende bu arada cuprayı kullanmayı daha ii öğrenir yada hakkını verir seni geçerim:p
abı sende yanlıs anlama ozaman 4 de benı gecmedın:) 4vıtese sen gectım dıyosan bende senı ayn ısekılde 5sonları bende 220-230gıbı hızlarda 4de bana yaptıgını yapıyorum gectım veya gecmedım sorun degıl zaten herkeze dedım forumda kı gıbı bı ınsan degılsın ıyı bırı oldugunu soyledım saga sola burdakı yazılara bakıpta yorum yapanlara soyluyorum, abı denerız ıstedıgın zaman alo demen yeterlı ısım yoksa gelırım,sonra sen egsoz chıp degısınce yıne denerız sorun yok gecmek gecılmek onemlı degıl ben arabamı bılıyorum
BrakeHorsePower
11-04-2009, 13:42
2 araca da maşalla, yannız typer yapılan o işlemlerle 280hpleri yakalıosa, cupra da düzgün bi map ve ekzostla 335hpleri rahat yakalar yane fark sabit kalabilir gibi ya da biraz düşer. typer ı tebrik etmek lazım atmo olarak iii yürümüş yine...
Cai,toda headers,komple egzoz,k-pro,toda gasket,rbc manifold,ips yada toda cam vs.vs 280+ alabılıyoruz :)
o bahsettıgım ıslemler yapılsa tabıkı gecer cuprayı ,typerın ulasacagı guc bellı... 280+ 230 hp typer senle nasıl gıdıyo goruyosun. bıde 50 hp daha koy
Hayır ben söle demek istedim,bu işlemler yapılırsa izmirdeki beyaz cuprayı geçermi?
Reşit geçtim kelimesi yanlış olmuş olabilir sory,ama böle kötü kaliteli ve uzak bir videodan herkesin vovvv tayyara bak demesi enteresan:)Arabaların şu anki durumları denk dedim zaten.Birde forumdaki gibi değilmişsin ne yaw:DBurda daha farklı gerçekte dahamı farklıyım:)
erdemın 7 tane supapı cakılmısken kı bu cakılamsebebı tımıngının 1.5 derece kacmasıydı nasıl gıttıgımızı bılıyoruz. erdemde pıston yok ve stock cr ye uygun bı egzantrık vardı. 13cr lık bı pıston ve ıps egzantıkler yada todac specler oldugunda ayrıca ssr yada toda headersle typer sacma bı hıza sahıp oluyo. erdemın headersı dc
280 hp olan bir tayyar 330 hp civarı cuprayla denk gider sonuç bu yani.Çok güzeeelll ozaman.Ogece 2 ye 2 denemiştik unutma:D
280 na ile 280 tc nasıl olur :rolleyes:
BMK TypeR
11-04-2009, 14:01
Hayır ben söle demek istedim,bu işlemler yapılırsa izmirdeki beyaz cuprayı geçermi?
Reşit geçtim kelimesi yanlış olmuş olabilir sory,ama böle kötü kaliteli ve uzak bir videodan herkesin vovvv tayyara bak demesi enteresan:)Arabaların şu anki durumları denk dedim zaten.Birde forumdaki gibi değilmişsin ne yaw:DBurda daha farklı gerçekte dahamı farklıyım:)
abı burda daha tersın daha agrasıf obakımdan yuzyuze gorustuk daha memnun oldum o anlamda:)
BMK TypeR
11-04-2009, 14:03
erdemın 7 tane supapı cakılmısken kı bu cakılamsebebı tımıngının 1.5 derece kacmasıydı nasıl gıttıgımızı bılıyoruz. erdemde pıston yok ve stock cr ye uygun bı egzantrık vardı. 13cr lık bı pıston ve ıps egzantıkler yada todac specler oldugunda ayrıca ssr yada toda headersle typer sacma bı hıza sahıp oluyo. erdemın headersı dc
dc sport sıfır olsa eyv, erdemın dc bırınde kaynak var aman Allahım bı bogazın ıcı tamamen kapalı bedava verseler takmam o hedersı arabama 3 bogazdan atıyodu vallahı:) o ne haldı hedersın anlamadım, bıde ara boruyu gordum:hahaha::hahaha:
280 na ile 280 tc nasıl olur :rolleyes:
Herşey eşit olursamı?Ama herşey.
hersey ama hersey derken agırlıktamı :D bak erdem turboluyo agırlıkta esıtlerım demıstı :D
Ağırlık ve devir madem eşitlikten bahsedilmiş herşey eşit olacak.Ya cuprada 9 bin küsür çevirecek ki bu mümkün değil yada tayyar 7 binde atacak vites:)Ozaman tam eşit olur.Ama hiç bir tayyarcı 7 binde atmıcana göre kimse bu arabalara eşit diyemez.O yüzden eşit kelimesi yerine başka bi kelime kullanmak lazım.
Gerçi bu konun cılkı çıkmıştı daha önce uzatmaya gerek yok,bu iki araç hiçbir zaman eşit olamaz 1+1=2:D
Hulk reşonun arabasını 5 boy gecicek durumdaydı benim anlamadıgım nasıl olucakta cupra Hulku gecicekti :)
maşallah reşit güsel gitmişsin ama arabanın hakkını veremiosun
hilmi
Hulk reşonun arabasını 5 boy gecicek durumdaydı benim anlamadıgım nasıl olucakta cupra Hulku gecicekti :)
hilmi
Varsayımlarla fikir yürütmek pek sağlıklı değil bence.Bazı arkadaşlar Reşitin beni ezeceği konusunda çok emindi,hatta dalga bile geçtiler:)Ama denendi görüldiki ezilen mezilen olmadı.
Bence Reşit gayette iii kullanıyor aracını.
unitronic le chiplenmiş bir new cupra ile denedğindede video bekliyourm reşo :D
HondatugraL
11-04-2009, 18:13
süper tayyar ıyı uzuyo;)
edo typer
11-04-2009, 19:06
olmusla ölmüse cagre yok.aracımı atmosferık yapmak ıcın cok ugrastım sıboplarımın cakık oldugunu gorunce ama olmadı turboyu takıyoruz..fakat heran baska typerlar benım yapmak ıstedıgım setupı yapabılır,eger kı yapılırsa seve seve beyaz cupra ıle deneyebılırız..zewklı olur;)
hilmi
son satır şaka dimi :heyoo:
Herşey eşit olursamı?Ama herşey.
Evet herşey eşit olsun.
Type-R 280 na kendı kılosunda
Cupra da 280 Tc kendi kilosunda
(Kim ne çeviriyorsa o devrini çevirecek)
Pilotların ağırlıgı konuyu etkilemediğini de düşünelım,
Bu soruda kım önde olur ? Ben bunu merak edıp sıze soruyorum :)
na k20a2 den 280hp almak ıcın pıston kol egzntrık takmaktan daha cok ıslem gerekır. bazı malzemeler hafıf olmalı. ama olmaz dıe bırsey yok.
ben aracımı turbo yaptım Allah ın ıznı ıle 7000 e kesıcı koyar aynı kılo da denerız. bende kısa sanzuman var sorun olmaz yanı :) denemıs gormus olurz. 0.68bar basıcam. stock makına. 3mm conta.
BrakeHorsePower
12-04-2009, 12:52
Evet herşey eşit olsun.
Hafif olan ezici olarak geçecektir. Typerlar kaç kg tam olarak 1160kg mi? Kg ler de eşit olursa o zman tork konuşur...top speed e gazlanacaksa aero da önemli.
BrakeHorsePower
12-04-2009, 12:54
na k20a2 den 280hp almak ıcın pıston kol egzntrık takmaktan daha cok ıslem gerekır. bazı malzemeler hafıf olmalı. ama olmaz dıe bırsey yok.
ben aracımı turbo yaptım Allah ın ıznı ıle 7000 e kesıcı koyar aynı kılo da denerız. bende kısa sanzuman var sorun olmaz yanı :) denemıs gormus olurz. 0.68bar basıcam. stock makına. 3mm conta.
Kanka bilmediğim için soruyorum, tr şartlarında atmo olarak k20 den en fazla kaç hp alındı? Hangi işlemlerle?
ER typer 270 hp
toda ince conta - komple egzost - headers - cold air intake - toda N2 egzantrikler - toda yaylar - toda egzost egzantrik timing kasnagı - RBC manifold - hondata K-pro beyin
BG typer 260 hp
toda ince conta - komple egzost - headers - cold air intake - toda N2 egzantrikler - toda yaylar - toda egzost egzantrik timing kasnagı - hondata K-pro beyin
HULK 254 hp
K20A motor 220 hp - cold air intake - Rcrew headers - RBC intake manifold - BDL 70mm tb - komple egzost - toda head gasket - hondata K-pro
DJ typer daha tam olarak bitemiyor bir türlü ayarı falan yapılmadı onlar bir bitse tahmini gücünün 280 hp lere yakın olması gerekiyor ama tabi belli olmaz şu an için bilinen degerler bunlar en iyiler TR deki
edo typer
12-04-2009, 13:36
dj tam olarak bıttıgı zmn bekledıgım gucler yaklasık 285 290 hp..duygusal yaklasmıs olabılırım fakat ssr headers trde ılk kez bı araca takıldı gercekten aracın kaderı degısıyo;)
dc headers ıle ssr headersın cam angle harıtalarındakı farkı gorsenız gercekten ohaa dersınız..;) masallah..
BrakeHorsePower
12-04-2009, 13:44
Maşşalla, piston yok ama listelerde?
edo typer
12-04-2009, 14:33
Maşşalla, piston yok ama listelerde?
dj de mevcut..11.7cr.ama kol ve krank mevcut deıl lıstelerde
yusufcan_1982
12-04-2009, 15:16
videoda argo var arkadaşlar
videoda argo var arkadaşlar
yani :icon_wack:beuj::beuj:
DJ'i Oz beyefendiye sorucaksınız :D
DJ haric hepsi stock motor
tolga900
12-04-2009, 17:48
20 de atmosferik için daha avantajlı turbo arabaya göre type r da anlatmayın turboyu da anlatmayın oturum kapanalı çok oldu bende :D ikisinede maşallah ama leon bir kaç ufak işlemle çok çok daha iyi olur ayrıca arkadaş 2 kişi bastık yazmışş 1 adam 100-200 de 1,8 saniye oynuyo oda 4 5 araba fark ediyor.
BMK TypeR
12-04-2009, 18:42
20 de atmosferik için daha avantajlı turbo arabaya göre type r da anlatmayın turboyu da anlatmayın oturum kapanalı çok oldu bende :D ikisinede maşallah ama leon bir kaç ufak işlemle çok çok daha iyi olur ayrıca arkadaş 2 kişi bastık yazmışş 1 adam 100-200 de 1,8 saniye oynuyo oda 4 5 araba fark ediyor.
bu vıdeodA tek tek denedık aracları 2kısı degıl:)
dragon07
12-04-2009, 19:58
hytech ne kadar
SSR ne kadaR
Dc ne kadaR
yani aradaki fiyat farkına degermi diye sormuştum...çok uçuk bi farkmı var fiyatlar arasında
hytech e gerek yok 2000 $ a mal edersin onun yerine 1000 $ lık ssr almak daha mantıklı
280-285 2lt motordan aşırı yaw sanki f2 kit car gibi araçlar :)
video da type r ın sarı cupra ile gitmesi gercekten basarıdır aynı cupra nın 100-200 ü var diger videolarda arac cok basarılı gidiyor .
Bu arada sarı cupra nın sahibini gıptayla izliyorum bende yarın obur gun guzel bir hot hatch alsam imkan yok eşimi yanıma alıp rolling e çıkamam hadi çıktık diyelim ufaklıgı ne yapacaz neyse nazarımız degmesin tum araclara sahiplerine masallah..
http://www.youtube.com/watch?v=hPJAZS_zq7I&feature=related
bı vıdeodakı araba strongest ctr denıyor 285 hp, neler var bılınmıo tabı..
edo typer
12-04-2009, 23:51
kaanınkınden farklı yada ıı oldugunu dusunmuyorum:D
ama dersen kı ıı bı k makına
http://www.youtube.com/watch?v=dwSFWfS0__Q
dc headers ıle ssr headersın cam angle harıtalarındakı farkı gorsenız gercekten ohaa dersınız..;) masallah..
Görebileceğimiz linkler varmıdır.
DJ haric hepsi stock motor
Yani DJ De yüksek sıkıştırmalı piston var. Peki bu kadar malzemeye sıkıştırmayı piston ile arttırınca yanlızca 10 hp mi alınıyor. Az değilmi bu değer ?
Juggernaut
12-04-2009, 23:59
Toda nasıl ssr ve hytech ile kıyaslayınca?
edo typer
13-04-2009, 00:06
Görebileceğimiz linkler varmıdır.
Yani DJ De yüksek sıkıştırmalı piston var. Peki bu kadar malzemeye sıkıştırmayı piston ile arttırınca yanlızca 10 hp mi alınıyor. Az değilmi bu değer ?
bellı bı yerden sonra kısır donguye gırıyo malesef..ılk baslarda gucler avuc dolusu olurken sonradan sınegın yagını sıkmak zorunda kalıyosunuz..dje tam olarak agresıf bı ayar yapılmadı agresıf ayarla cok farklı olur dıe dusunuyorum..bg de ve bende dj e nazaran daha agresıf ayar vardı..
ssr headers konusuna gelınce,k20a.orgtan yada hondata forum sıtesınden goz atabılırsınız,yada googleda aratsanız bıle yeterı kdr fıkır sahıbı olursunuz..benım 22 23 dereceye dustugum yerlerde adamlar 35 36larda gezınıyo:D dc headersla o kdr acarsak cam angleları 1 2 3 4 gercekten ok gıbı oluyo fakat 200lu hızlarda backpressuredan dolayı arac kasıyo kendını..k20 ıcın onerılen egzos borusunun capının 76 mm oldugunu dusunursek k makıneyı bıraz anlarız..
hatta canlı sahıt olan stp bu konuya bı yorum yaparsa sewınırım:D cam angleları acınca aklını kaybetmıstı:D
edo typer
13-04-2009, 00:09
Toda nasıl ssr ve hytech ile kıyaslayınca?
toda gercekten cok ıı bı headers,ssr ıle hytechın farkı custom calısma yapıolar..mısal olarak ssra gıdıyosunuz aracınızım ustunde yapıolar..ellerınde 10 tane headers vardır yada yoktur..genelde 2 hafta teslım suresı oluyo en kısa sure bu..aracınız k26 ıse bu custom calısma yapan fırmalardan baska tercıhınız yok..;)
ama k20de bu 3 markayı ayıramayız buddyclubta bu ayarlarda bı headers k20 ıcın..cok yuksek sıkıstırma ve hacım ısın ıcıne gırınce custom;)
edo typer
13-04-2009, 00:12
bıde trdekı beygırlerle yurt dısını karsılastırmak bıraz haksızlık..ordakı benzınle burdakının alaksı yok bunu yurt dısındakı avans tablolarından goruyoruz..;) yurt dısındakı benzın burda olsa yaklasık olarak %3 %4 araclar daha guclu olur;) (tabı avans harıtasına mudahele edebılen beyınlerle)
walla hakkaten o setup a gore olan mapı koydugumuzda araba sankı boost yemıs gıbıydı :D
edo typer
13-04-2009, 00:21
walla hakkaten o setup a gore olan mapı koydugumuzda araba sankı boost yemıs gıbıydı :D
ama max yaptıgı hız 220:D sonra duwar:D
ona gore ara boru ve headers olsa ama :D
edo typer
13-04-2009, 00:22
ona gore ara boru ve headers olsa ama :D
cok neselı olurdu:D
ama max yaptıgı hız 220:D sonra duwar:D
100-200 video çekseydiniz :)
edo typer
13-04-2009, 00:28
100-200 video çekseydiniz :)
hahah valla aklımıza gelmedı:D ama throttlelı gıbı cıkıyodu sesı aracın:D
Evet herşey eşit olsun.
Tabiki type r önde olur,ama herşey eşit olmamışkı:)Ben sadece şunu söylemeye çalışıyorum bu iki araç her şeyiyle eşit olamaz.Eğer denenme oluyorsa bahane olmamalı,geçilince hemen turbo yada vites kaçırma bahane edilmemeli.Hiçbir cupra geçilince hafiflik vs vs bahane etmiyor:)Ben şimdi sl 500 amg ile denim ki denedim:p sona diimki ee senin motor hacmin kocaman 8 silindirsin:)Bende 8 silindir olim ölee deniyelim,geçilmişim işte ne bahane üretiyorum helal olsun.Ama ben 3 kişi o tekti bu arada:D
valla dyno daki cevirişine bakarsak HULK cok daha güclü gibi görünüyor
oysaki benim aracım bu dyno ölçümünde 234 hp cıkmıştı
http://videos.streetfire.net/video/Hulk-Dyno-pull_191320.htm
Tabiki type r önde olur,ama herşey eşit olmamışkı:)Ben sadece şunu söylemeye çalışıyorum bu iki araç her şeyiyle eşit olamaz.Eğer denenme oluyorsa bahane olmamalı,geçilince hemen turbo yada vites kaçırma bahane edilmemeli.Hiçbir cupra geçilince hafiflik vs vs bahane etmiyor:)Ben şimdi sl 500 amg ile denim ki denedim:p sona diimki ee senin motor hacmin kocaman 8 silindirsin:)Bende 8 silindir olim ölee deniyelim,geçilmişim işte ne bahane üretiyorum helal olsun.Ama ben 3 kişi o tekti bu arada:D
bahane üreticeksen ozaman yarışmıcaksın :):icon_tup:
ER typer 270 hp
toda ince conta - komple egzost - headers - cold air intake - toda N2 egzantrikler - toda yaylar - toda egzost egzantrik timing kasnagı - RBC manifold - hondata K-pro beyin
BG typer 260 hp
toda ince conta - komple egzost - headers - cold air intake - toda N2 egzantrikler - toda yaylar - toda egzost egzantrik timing kasnagı - hondata K-pro beyin
HULK 254 hp
K20A motor 220 hp - cold air intake - Rcrew headers - RBC intake manifold - BDL 70mm tb - komple egzost - toda head gasket - hondata K-pro
DJ typer daha tam olarak bitemiyor bir türlü ayarı falan yapılmadı onlar bir bitse tahmini gücünün 280 hp lere yakın olması gerekiyor ama tabi belli olmaz şu an için bilinen degerler bunlar en iyiler TR deki
dj tam olarak bıttıgı zmn bekledıgım gucler yaklasık 285 290 hp..duygusal yaklasmıs olabılırım fakat ssr headers trde ılk kez bı araca takıldı gercekten aracın kaderı degısıyo;)
gecen sene bu zamanlar 290 beygirler telaffuz ediliyor hatta 270ler alınmıs simdi 97oktandan dolayımı bu kadar geriye gitti typer lar:icon_wack