Orijinalini görmek için tıklayınız : Speed Weekend Drag Fest
1.4 listesini bi gorsekde ona gore kararimiz netlesse ?
1.4 katagorisinde Mazda RX8, Suziki Swift GTI Tarzı arabalar yokki bildiğimiz 1.4 8v 106, 1.4 Getz vs.
mgnPower
22-04-2009, 19:00
biz debriyajimizida halledelim gelelim o zaman.
biz debriyajimizida halledelim gelelim o zaman.
Çok kaçırmıyorsa,
yarıştan sonrada halletsen birşey olmaz, bağzen kalabalık gittiğimizde 1.4 getz ile herkesle kalkıyoruz, 2 ye attıktan sonra çok zorlanmıyor, debriyaj sorun olmaz.
TypeR,GTI özellikle turbolarda çok fark eder.
buyrun gelin, 1.4 araçlar sürekli yan yana gidiyor zaten eğlenceli oluyor.
onursumer
22-04-2009, 20:03
çok güzel geçiceğinden şuphem yok kısmetse gelicem
getz im otomatik olmasa 1.4 kategorisinde kalkmak isterdim :)
1,4 benzinli turbo punto var arkadaşda katılmak istiyor hangi grupda yer alacak ona göre plan yapılacakda turbolu sınıf 9 'da yarışmasın ne olur durumu PUNTOnun !
Mehmet Gazihan
22-04-2009, 21:38
turbo çarpanı ile hesaplandığında sanırım 1600-1800 atmosferik kategorisine girer..
B.Aktepe
22-04-2009, 21:43
turbo çarpanı ile hesaplandığında sanırım 1600-1800 atmosferik kategorisine girer..
mehmet kaçla çarptın:)
eskiden 1.7 ile çarpılıyordu ikince besleme 1.5 ile.
1400x1.7=2380cc eder.
tabi bu kurallar geçerli ise.
mantıken 1.6-1.8 kategorisinde yarışsa iyi olur:)
zaman zaman rolling yada drag yaptığımızda benimle yürürken 2/
boy atıyor bizim kategoride olabilirmi
. sınıf
yoksa vtı gsı gtı v.b sınıfındamı olur !
Mehmet Gazihan
22-04-2009, 21:47
arabanın nası yürüdüğünü bildiğimden içimden öle demek geldi ((: yazık olur yoksa Adem le kalkarsa ((: Yine koycak güne damgasını :D
simdi bir rx8 gelse sınıf 1 demi yarısacak :) sub 1400 cc :)
simdi bir rx8 gelse sınıf 1 demi yarısacak :) sub 1400 cc :)
Hayır tabiki, Hadi Vergide kandırıkçılık olurda modifiyeciler bunu yutarmı:o
Zaten RX8' i olan biri sizce mantiken arada 100HP fark olan araçlar arasına alınır mı?
Bahsedilen arac Grande Punto TJET ise 120hp, chipliyse 150hp civarıdır.
Cok arada kalan bir otomobil...
106,saxo,vti sınıfına koysan gecilir...
TSI, 1.8T sınıfına koysan yine gecilebilir :)
Fabrika çıkışı Standart Turbo' lu araçlar katagorisine giriyor, Mini cooper S, 207 RC, Megane RS ( keşke bi megane kayıt yapsa), Corsa OPC vs.
Ama Eğer farkli, her hangi bir turbo geliştirmesi yapılmış ise, 2 çeker sonradan turbo uygulaması yapılmış araçlar ile...
ekonomik durumları ayarlayabilirsem gelebilitem mevcut :)
chip yada yazılım yok egsozda oynama var ! birazda turbo basınç ayarlarıyla oynandı !
bu araç yarışa katılırsa işler karışır sakal bıyık olayı nereye koysan oturmuyor :)
vaybe 1.4 katogorısı ciiden iyiymiş katılmak vardı ama çok fazla standart kaçıyorum ben
kayıt listesi belli deilmi hala ?
Fabrika çıkışı Standart Turbo' lu araçlar katagorisine giriyor, Mini cooper S, 207 RC, Megane RS ( keşke bi megane kayıt yapsa), Corsa OPC vs.
Ama Eğer farkli, her hangi bir turbo geliştirmesi yapılmış ise, 2 çeker sonradan turbo uygulaması yapılmış araçlar ile...
kayit yaptik ya megane rs olarak:D bu sinifa talibim...
vaybe 1.4 katogorısı ciiden iyiymiş katılmak vardı ama çok fazla standart kaçıyorum ben
Fazla standart kaçmazsın, Ultra Standar Birde üstüne 14'' yerine 15'' jant olan araba bile olacak, Standarttanda kötü:)
chip yada yazılım yok egsozda oynama var ! birazda turbo basınç ayarlarıyla oynandı !
bu araç yarışa katılırsa işler karışır sakal bıyık olayı nereye koysan oturmuyor :)
Bizde çok seviyoruz böyle arabaları:):):)
kayıt listesi belli deilmi hala ?
İsim soy isim olarak liste mevcut, ama 5-6 araçlık yer kaldı, Bugun bankalar kapalı olduğunu hesaba katmamıştık, dün yollayanlar oldu ise yarın geçicek birde sonr gün Perşembe idi mecbur uzatmak zorundayız.
Ama listeye alacağımız araçları sınıflara göre kayıtlarını kabul edicez.
kayit yaptik ya megane rs olarak:D bu sinifa talibim...
Şuan mecburen sonradan Turbo Uygulaması yapılmış araçlar listesinde ama gün Orjinal Turbo sinifi için katılan kişilerin görüşlerini alıcaz, zaten onlarda yavaş araçlar değil, iyi yapılmış araçlar ama GT35 turbolu araçlar ile kalkmak istemiyorlar, İtraz etmezler umarım
Hawa döndü saganak yagmurlu diyor inş yagmur yagmaz
Evet yağmura döndü o kadar da hazırlandım yağmur yağarsa ne olacak ?
http://img8.imageshack.us/img8/5074/adszgdh.jpg
:(:(:(:(:(:(
Yağış olursa dragları unutun. Sarar sarar dururuz olduğumuz yerde. Hiçbir tadı kalmaz işin.
Gürkan eğer yağış olur ise önümüzdeki haftaya ertelenmesi olası mıdır yoksa daha ileri bir tarih mi?
Not: Tam da körfezde yağış gösteriyor. Soldaki parametreyi Rainfall, sağdakini de 26.04.2009 12:00 a çekerek bakarsanız görebilirsiniz.
http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_forecast.php?area_id=eur#selectParameter
Tşk.
Bora
http://www.haberbaz.com/haberbaz_load.asp?ur=http://www.wunderground.com/global/stations/17069.html
14 C Yaganak Yagıs
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KOCAELI
Şuan için iptal yok, kayıtlarda neredeyse bitmiş durumda.
Hava Durumu için biraz karışık, çarşamba-perşembe yağmur sonra hava ısınacak diyordu, verilen linkler pek bir birini tutmuyor ama pazar günü yağmurda hepsi hem fikir.
Eğer erteleme olursa yarın tüm katılımcılar tek tek aranacak... Hava durumu bugun yağışlı gösteriyor %30 yağma olasılığı, pazar %20.
bu arada çok sayıda Audi, Seat Vs. 1.4 T ile konuştum, punto gibi fabrika çıkışı standart turbolu araçlar katagorisinde yarışıyor.
cmtesi kocaelinde hava sicak pazar bulutlu yaziyor meteor.gov.tr
Yok arkadaşlar yağmur, belki sabah bulut olabilir ama garanti 16 Derece olacak.
accuwetaher'dan baktım pazar günü 9 saat süre ile yağış gösteriyo :(
Allah'ın hikmeti yağar yada yağmaz bu hava tahminlerine hiç güvenmiyorum :)
Yağmur yağmaz inşallah ama hava sğuk olsun arabalar nefes alsın :D
Eray Yümsel
23-04-2009, 20:37
madem yağmur var haftaya olsun yaw :D benım arabamda yetişmiş olur pişti oluruz hehehe
Eray Yümsel
23-04-2009, 20:37
he illede yapcaz diyosanız satılık yağmur slickleri geeel :D
B.Aktepe
23-04-2009, 20:38
şu organizasyon tam 24 mayıslık esasında:D
SULTANOGLU
23-04-2009, 20:38
en doğru tahmini accuweather yapıyor, umarım bu seferyanılırlarda yağmur yağmaz :(
inşallah yağmaz, 4o yılda bir heveslendik
yagsa da yagmasa da dogru duzgun kalkacak lastigim yok:D bnm icin farketmez...
mgnPower
23-04-2009, 22:14
bu tahminler yagmurda yanilmadi hic bugune kadar ya hadi hayirlisi...
bu tahminler yagmurda yanilmadi hic bugune kadar ya hadi hayirlisi...
15 gündür takip ediyorum istanbul çarşamba ve perşembe yağmur'du bugun yağmadı pazartesiye kadar sadece bulutlu gösteriyordu.
Siteler bölünmüş durumda yağmur diyenler %20 olasılık diğerleri sadece bulut diyor, ama araya girip barajlar için yağmur bombası filan atarlarsa bilmem:)
yağsada ordayız yağmasada :P yiit. :D
son dakkaya kadar umudum var ;) sanki hava iyi olacak hissi var yağmur yok soğuk çok :)
onurdemir
23-04-2009, 22:28
Weather.com'dan baktım şimdi. PM Light rain diyor. Yani öğle saatlerinden sonra yağış başlayacakmış. O günün akşamı yağışlı olsa bile günü yağışlı gösteriyor hava tahminleri. Taş çatlasın sabah saatlerinden akşam 5'e kadar yağmasın. Gerisi önemli değil. :)
onurdemir
23-04-2009, 22:29
15 gündür takip ediyorum istanbul çarşamba ve perşembe yağmur'du bugun yağmadı pazartesiye kadar sadece bulutlu gösteriyordu.
Siteler bölünmüş durumda yağmur diyenler %20 olasılık diğerleri sadece bulut diyor, ama araya girip barajlar için yağmur bombası filan atarlarsa bilmem:)
Hakikaten bugün sular seller götürecek diye belirttiler. Günlük güneşlikti hava.:D
pazar gunu hava iyi olcak ya dert etmeyınnn...
pazar gunu hava iyi olcak ya dert etmeyınnn...
ne güzel konuştun yaaa helal olsun yağmasanda gürle :)
dragstar
23-04-2009, 23:16
kesin ordayız iptal edilme filan yok dimi
::ZaFeR::
23-04-2009, 23:19
Hava açacak merak etmeyin.Dizlerimin ağrıması kesildi :D Kemal Sunal'ın filmindeki olay geldi aklıma.Ciddiye almayın :D
orhan_guney
23-04-2009, 23:25
giden araba yagmurdada gıder dert etmeyın hava on numara .
yaw bizde taa Kütahya'dan gelicez yağmasa bari :o
chiefkadir
23-04-2009, 23:57
İnşalah yağmaz ;)
drag sevdası yağmur çamur dinlemez :)
GTR R32 Turan
24-04-2009, 00:15
katilim sayisi varmi.
giden araba yagmurdada gıder dert etmeyın hava on numara .
kaan katılıyomusun sen draga peki?
Bi sefer yagmur var diye gitmedik, sabah yagdı öglen günlük güneslikti :)
gökh@n_gr
24-04-2009, 00:40
yarın yola çıkıyoruz c.tesi fuar pazar yarıştayız umarım bizim için yağmaz yağmur o kadar yol geliyoruz:)
orhan_guney
24-04-2009, 00:47
%70 sulhi sıkıntı olmassa işallah.
kaan katılıyomusun sen draga peki?
Şuan için iptal yok, kayıtlarda neredeyse bitmiş durumda.
Hava Durumu için biraz karışık, çarşamba-perşembe yağmur sonra hava ısınacak diyordu, verilen linkler pek bir birini tutmuyor ama pazar günü yağmurda hepsi hem fikir.
Eğer erteleme olursa yarın tüm katılımcılar tek tek aranacak... Hava durumu bugun yağışlı gösteriyor %30 yağma olasılığı, pazar %20.
bu arada çok sayıda Audi, Seat Vs. 1.4 T ile konuştum, punto gibi fabrika çıkışı standart turbolu araçlar katagorisinde yarışıyor.
bashettiğin seat, audi 1.4 125 hp olanlar ise t-jet 120hp ile onlara ait bir sınıfta yarışabilirler
Evet, Beni epey 1.4 Beniznli Turbo araba aradı, punto, A3, Vs. hepsi yarışabilir.
Katılım listesi belli olmadı mı daha?
Katılım listesi Saat 5 gibi yayınlanacak, dün banka kapalı olduğu için kayıt formu atan ama ön kayıt ücretini yatıramayanları bugun bekliyoruz.
Bu arada organizasyonun ilk günden beri açıkladığı ve 3.0 katagorisinde yarışacak kişilere sorup alınan karar.
İçi komple boşaltılmış, Fabrika görünümün' de olmayan Kapı içleri, koltuk Vs. sökük araçlar, 3.0 katagorisinde sınıflandırılacaklar.
Fakat İstedikleri taktirde 1.6, 2.0 gibi katagorilerde Klasman dışı yarış yapabilicekler. Yani sınıfların derecleri belli olduktan sonraki kalkışlar.
Hava Güzel olacak...
Araç listesi belli olmadı mı?
eğer arabayı yetiştirebilirsem:confused::o giricem %50 ihtimal.
Yeni gordum cevabi eyvallah....
Yetiştirirsen memnun olurum :D Hep pilotajını merak etmişimdir :)
İnş gelirsin kankada bi klasman dışı kaldırırz :)
İnş gelirsin kankada bi klasman dışı kaldırırz :)
kısa tamam dereceli için mami'den tel bekliyorum halen para elimde hazır bekliyorum yetişirse yetişir sağlık olsun vardır bir hayır :)
ben girmezsem 2.0 için beni temsilen 2 araç var zaten :D
Sefa_vts
24-04-2009, 13:08
abi nie mamiye dedinki dükkkanda vardı? oda ordan alıcaktı.. hazır hemen verseydik.. :)
abi nie mamiye dedinki dükkkanda vardı? oda ordan alıcaktı.. hazır hemen verseydik.. :)
crm'demi ?? olsa söylerdi diye düşünüyorum. bi sorsana sen
SportCam 280/280
Sanırım bölgede yağış olmayacak. Hava durumunu dalış organizasyonları yaparken hep Poseidondan takip ederiz. Poseidonun yanılma oranı çok düşüktür.
Bu Pazar sabahı saat 06:00 daki durum. Gördüğünüz üzere yağış olmadığını gösteriyor;
http://img27.imageshack.us/img27/4136/25126454.png
Bu da saat öğlen 12:00 daki hava durumu ve yine yağış yok :) ;
http://img26.imageshack.us/img26/6277/24831437.png
Bu da o günkü hava sıcaklığı durumu;
http://img2.imageshack.us/img2/6559/57810205.png
Slm.
Bora
yok ya ne yağmuru denize girilcek hava var :D
inş yağmaz hem yarışmacı hemde izleyiciler için güzel bir gün olur.
seyirci olarak gitmenin bi ücreti var mı arkadaşlar??
yok ya ne yağmuru denize girilcek hava var :D
inş yağmaz hem yarışmacı hemde izleyiciler için güzel bir gün olur.
Gökhan draglar biter hemen yan taraftan denize atarız kendimizi beyaz donlarımızla :)
hahaha ordayız %85,5
%85,5 nasıl oluyo
göki katılıosan bende katılırım sana saplamak büyük bi onur benim için :P
Gökhan draglar biter hemen yan taraftan denize atarız kendimizi beyaz donlarımızla :)
mavi donun varmı abi :D beyaz don içi gösterebiliyor :D
göki katılıosan bende katılırım sana saplamak büyük bi onur benim için :P
yetişirsem giricem kanka para elimde bekliyorum dereceli bulursam mantarı sabahlatıcam yetiştirmeye çalışıcam artık.
Eray Yümsel
24-04-2009, 13:41
benım ARP leri yiğite sattım saplicak adam arıyo ahehuaehuahuae
%85,5 nasıl oluyo
ahah kesın gelıyorum ozaman tamam sen boyle dediysen
mavi donun varmı abi :D beyaz don içi gösterebiliyor :D...
Bişey olmaz Gökan bizbizeyiz :D Rahat ol :D
ben girmezsem 2.0 için beni temsilen 2 araç var zaten :D
hacı 2.0 a gönül rahatlığıyla girebilirsin :D
ben girmiyorum çünki:p:D:D:D
Sanırım bölgede yağış olmayacak. Hava durumunu dalış organizasyonları yaparken hep Poseidondan takip ederiz. Poseidonun yanılma oranı çok düşüktür.
Bu Pazar sabahı saat 06:00 daki durum. Gördüğünüz üzere yağış olmadığını gösteriyor;
http://img27.imageshack.us/img27/4136/25126454.png
Bu da saat öğlen 12:00 daki hava durumu ve yine yağış yok :) ;
http://img26.imageshack.us/img26/6277/24831437.png
Bu da o günkü hava sıcaklığı durumu;
http://img2.imageshack.us/img2/6559/57810205.png
Slm.
Bora
Hava durumu şekil A
Sierra Rs
24-04-2009, 14:02
uhauhauhaa :D
hacı RS i rakip olarak gördüğümü kim söyledi :D
Geçti BOLU pazarı sür zade yi korfeze :D:D:D:D:D
Sierra Rs
24-04-2009, 14:09
ekzantrik bulamazsan ibo tam senlik olur :D
ekzantrik bulamazsan ibo tam senlik olur :D
kısayı aldım evde ama dereceli yok
para olmaz etraf egzant. kaynar
para olur egzant. yok kimsede para elimde sap gibi bekliyorum :D
Geçti BOLU pazarı sür zade yi korfeze :D:D:D:D:D
sürecek arabada yok para biriktirip egzant. alıcam diye benzini bitik yatıyor bahçede :D
Sierra Rs
24-04-2009, 14:12
para olur egzant. yok kimsede para elimde sap gibi bekliyorum :D
kısa montajı bile sürer ekzantrik arıcam diye oyalanma dogru göztepe sanayi :D
sürecek arabada yok para biriktirip egzant. alıcam diye benzini bitik yatıyor bahçede :D
ıste para bırıktırecem dıye boluya gelmedın:D
Drag cı seniiiiiiii :D
ıste para bırıktırecem dıye boluya gelmedın:D
Drag cı seniiiiiiii :D
yok be kanka bolu olayı istenmeyen sebeplerden dolayı gelemedim yoksa çok istiyordum gelmek:o
kısa montajı bile sürer ekzantrik arıcam diye oyalanma dogru göztepe sanayi :D
contada takıcam 2 iş yapmak istemiyorum yoksa 3-4 saate biter şanzıman
Sierra Rs
24-04-2009, 14:14
contada takıcam 2 iş yapmak istemiyorum yoksa 3-4 saate biter şanzıman
hmm ok o zaman :)
gokı gec kalmadımı ya. egzantrık yazılım flan nası yetısecek
gokı gec kalmadımı ya. egzantrık yazılım flan nası yetısecek
yumurta mıça dayanmadan iş yapamıyorum huyum kurusun :D
Bugun bulursam eğer akşam söktür taktırırım sabaha kadar yarında ufak tefek ayarları bi şekilde yaparım ama yok kardeşim bulamıyorum. crm perf. haber bekliyorum.Yoksada sağlık olsun bende basın olarak görev yaparım :D
yumurta mıça dayanmadan iş yapamıyorum huyum kurusun :D
Bugun bulursam eğer akşam söktür taktırırım sabaha kadar yarında ufak tefek ayarları bi şekilde yaparım ama yok kardeşim bulamıyorum. crm perf. haber bekliyorum.Yoksada sağlık olsun bende basın olarak görev yaparım :D
valla helal olsun hacı cok hızlı adamsın:D
Eray Yümsel
24-04-2009, 14:23
valla helal olsun hacı cok hızlı adamsın:D
daha hızlıları var ibo kimsenın ruhu duymuyo sök takta :D
chiefkadir
24-04-2009, 14:38
para olur egzant. yok kimsede para elimde sap gibi bekliyorum :DNiye bize sormadınki göki ?
Niye bize sormadınki göki ?
abi 5 saat önce karar verdim bende aklımda yoktu girmek. Gürkan dan telefon geldi birşey söyledi ona sinirlendim de girmeye karar verdim. Yoksa ben mantara 20 gün önce siparişi verdim daha gelmesine var. Drag çıkınca mecbur 2. egzant. almak durumunda kaldım:)
chiefkadir
24-04-2009, 15:07
abi 5 saat önce karar verdim bende aklımda yoktu girmek. Gürkan dan telefon geldi birşey söyledi ona sinirlendim de girmeye karar verdim. Yoksa ben mantara 20 gün önce siparişi verdim daha gelmesine var. Drag çıkınca mecbur 2. egzant. almak durumunda kaldım:)Pt52 sıfır ayarlardık ;)
Pt52 sıfır ayarlardık ;)
Bugun elime ulaşıcagını bilsem arardım ankara tayfasını abi her yolu denedim bugün fazla kasmaya da gerek yok akşam 8 e kadar haber çıktı çıktı çıkmadı canım sağolsun be :)
Saolın abi;)
chiefkadir
24-04-2009, 15:25
Bugun elime ulaşıcagını bilsem arardım ankara tayfasını abi her yolu denedim bugün fazla kasmaya da gerek yok akşam 8 e kadar haber çıktı çıktı çıkmadı canım sağolsun be :)
Saolın abi;)Dünde tatildi yine gittik EkeTosuna Volan aradık :) Ama ne abuk bir arabası var kardeşim parça pinçik yok :D
Eray Yümsel
24-04-2009, 15:31
hallederiz AŞ. ankara şubesi olmaya çalıştın ama beceremedin şef :D ben buldum burdan uaheuaehuea
hallederiz AŞ. ankara şubesi olmaya çalıştın ama beceremedin şef :D ben buldum burdan uaheuaehuea
Ne ara kırdın olm arabayı nihahahaha tabi dayanamadı garibim honda değilki :) :)
Şaka bi yana geçmiş olsun kardeşim üzüldüm valla.
Eray Yümsel
24-04-2009, 16:52
gökinin kısası yalan olmuş elinde kısa olan varsa istanbul içi iiyi fiyata gömebilirsiniz jaheuaheu kısa arıyo
Pazar günü 18 derece , parçalı bulutlu
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KOCAELI
Ulan kısa 14\60 çıktı büyün hayallerim yıkıldı :(
Neyse 4 saatte istanbulu birbirine kattım egzant. aldım :D conta benzin pompası slick lastik derken yeminle battım 2 ay para biriktir 2dk. harca adaletini :D
Neyse vardır bir hayır kasmaya gerek yok belki başımıza birşey gelicekti.
Pazar günü çok çekişmeli eğlenceli kavgasız gürültüsüz drag izleriz inşallah. Gürkan Basın kartımı ayarla kanka video çekicem paso :)
Pazar günü VTI Cup olacak:) Pek VTS, GTI yok, Sadece VTI' ları izlemeye gelinir.
Katılan arkadaşlar en geç 8:30'da ellerinde tahadütnameleri imzalayıp gelirlerse hemen yarış başlar.
Seyircilerde 13:00-14:00 gibi gelsin çünkü akşam müsait olursa eğlence kalkışları devam edecek, sonra geç başladı yorulduk izlemeden gittik yazmayın..........
Bunu diğer forumlara ekleyebilirsiniz..
Gürkan hocam listeyi yarın mı açıklayacaksın yoksa Pazar gününe sürpriz mi olacak :D
Gürkan hocam listeyi yarın mı açıklayacaksın yoksa Pazar gününe sürpriz mi olacak :D
evet hocam bizde listeyi merakla bekliyoruz :)
en son konuşmamızda
kayıt yaptırmış 2 adet 306 var
Neden son ana bırakıyor insanlar anlamıyorum
buna sende dahilsin bora abi :)
Ben son ana bırakmadım ki Gökan. Ben halledeli 3 gün hatta daha fazla oluyor. Hatta 2.0 kategorisinde ilk kayıt yaptıranlardanım sanırım.
başka bir sitede bir liste gördüm ama tüm sınıflar yoktu listede.
Ben son ana bırakmadım ki Gökan. Ben halledeli 3 gün hatta daha fazla oluyor.
Bi kontrol ettirsene abi kaydını 2 tane 306 var nerde bu typer lar s2000 ler diye bana kızıyodu telefonda :D
Gürkana mı ettiricem? Gerek var mı ki ben zaten parayı yatıralı kaç gün oldu. Formu da göndereli neredeyse 4 gün olacak.
İlginç.
onurdemir
24-04-2009, 19:38
Arkadaşlar listelerin açıklanmasını bence takmayın bu kadar. Sürpriz olsun işte :) Biliyorum Gürkanı bilerek koymuyor. :D Çünkü çok keyifli olacak. Katılacak araçları görünce kalabalık ve eğlenceli bir gün olacağı kesin. Allaha şükür hava da son an yine döndü ve güneşli halini aldı. Artık güzel bir drag günü için hiç bir engel kalmadı.
Konuyu Severek ve ilgiyle takip edin:)
Liste Burç beyde malesef aklımdaki araçları, Cardanadam sitesinden bir arka söyledim, ben buraya eksik yada fazla yazınca, resmi kayıtlar açıklanmış gibi oluyor.
Resmi listeyi ancak organizator krum imk açıklayabilir, onlarında online sistemleri daha da yavaşladı maalesef...
Hava bugun cok güzeldi, umarım pazar da öyle olur ;)
onurdemir
24-04-2009, 20:52
Hava bugun cok güzeldi, umarım pazar da öyle olur ;)
Merak etme Yavuzum ben konuştum... Güzel olacakmış. Yıkatıp gel german style Punto'nu :D Gerçi küçücük yere kuş pisledi diye aracı baştan yıkatan adamsın sen :D:D:D:D Her türlü yıkatıcaksın. :)
Çetindemir
24-04-2009, 22:31
Ya onur bak sana ne demiştim! bu meteor hep yanlış tahmin yapıyo
onurdemir
24-04-2009, 22:43
Ya onur bak sana ne demiştim! bu meteor hep yanlış tahmin yapıyo
Haklısın Anıl :D Kimi oturttularsa bilgisayar başına bi yağdırıyor, bir güneş açtırıyor...
orhan_guney
24-04-2009, 22:45
gidişde toplanma varmı anadolu yakası veya avrupa?
Kismetse izlemeye gelicez:)
Çetindemir
24-04-2009, 23:30
Haklısın Anıl :D Kimi oturttularsa bilgisayar başına bi yağdırıyor, bir güneş açtırıyor...
Töööbe haaaşa ne sanıyorlar buınlar kendilerini:D Ya ama havanın düzgün olacağına inan acayip sevindim eylenicezz
Merak etme Yavuzum ben konuştum... Güzel olacakmış. Yıkatıp gel german style Punto'nu :D Gerçi küçücük yere kuş pisledi diye aracı baştan yıkatan adamsın sen :D:D:D:D Her türlü yıkatıcaksın. :)
Lan carpılacan kimle konustun :D
Bu aksam yıkattım hazırladım, pazara kadar yine kirlenirse yine yıkatırım ayıp ediyosun :cool:
Pazar sabahı icin saati yeri konusalım ;)
Lan carpılacan kimle konustun :D
Bu aksam yıkattım hazırladım, pazara kadar yine kirlenirse yine yıkatırım ayıp ediyosun :cool:
Pazar sabahı icin saati yeri konusalım ;)
abi belki beraber cıkabiliriz yola sefalar geliomu ?
Vtec-SEDAN
25-04-2009, 01:17
hep beraber gidelim :)
abi belki beraber cıkabiliriz yola sefalar geliomu ?
hep beraber gidelim :)
Aynen erken saatte hep beraber gideriz zaten ;)
onurdemir
25-04-2009, 09:13
Maslak Opet uygun mu sizler için? :)
Saat 7:30'da orda görüşelim isterseniz.
Direk köprü cıkısı falan bulusmak daha mantıklı gibi o saatlerde, maslak ters kalır :D
Hava da 10 numara masallah, nazar degmesin ;)
valla kısmetse eke ile değilse teke ile gelecem :D neresi derseniz gelirim benide alın aranıza :D
nitrO_Oxide
25-04-2009, 09:57
Direk köprü cıkısı falan bulusmak daha mantıklı gibi o saatlerde, maslak ters kalır :D
Hava da 10 numara masallah, nazar degmesin ;)
haberimiz olsun abi ona gore 2-3 araba gelebiliriz :)
Eray Yümsel
25-04-2009, 10:26
valla kısmetse eke ile değilse teke ile gelecem :D neresi derseniz gelirim benide alın aranıza :D
benım arabi bitti sayılır aksam telleşelim ekeyle gelemezsen benle gelirsin :D
demin ceyhana ugradım kaçırdım en sonunda 325 i babama bile vermem diodu bide uaehueahuae bostancının altını üstüne getirip arabayı bırakıp kaçtım auhuaehuae :D
Eray Yümsel
25-04-2009, 10:31
sensiz ben nefeeees alamammm draglarda yarışamammm götür beni gittiği yereee şarkısı gelsin benden sana :D
gidiomuyuz ? nerdesn olm sen bih tr ? :)
Çalışmasaydım keşke yarın :(
Bide işe gelirken az önce 34 ER 0007 plakalı bi araba gördüm :D
yiiit kaçta çıkıyosunuz bro bu taraftan ?
7:30da köprüde olacak sekilde cıkarız ;)
7:30da köprüde olacak sekilde cıkarız ;)
Eben.. . . .
adam gibi şu telefonuna baksan istediğin zaman istediğin yerde olursun mustafa arabanı gel al akşama bitti ben hallettim ;)
Eben.. . . .
Erken gitmemiz lazım, msnde anlatırım :D
Ben Tr'deyken olmaz zaten,išim cikar herzmn oldugu gibi :Deli:ben bosnaya donerim org. bašlar:Deli: . . . . :@
Kolay gelsin,guzel gecmesi dilegimle.
Dostum selamlar bosnaya :p Jasam bosanac kolega :D
Dostum selamlar bosnaya :p Jasam bosanac kolega :D
Pozdravim i ja tebe:) hehe . Znam to ,ali ja sam sad u tursko :)
hehehe
Tr`deyim ztn:)
Yarin kimler gidiyo,saat kacta yola cikiyo,nerden gidiyo,beni kim alir vs.vs.vs. hadi bakalim.
benım arabi bitti sayılır aksam telleşelim ekeyle gelemezsen benle gelirsin :D
demin ceyhana ugradım kaçırdım en sonunda 325 i babama bile vermem diodu bide uaehueahuae bostancının altını üstüne getirip arabayı bırakıp kaçtım auhuaehuae :D
yavru eke tamam gibi onunla gelecem gerçi eksikleri var ama bakarız bi neler yapıyo görürüz haddimizi biliriz :D
Hawa gene döndü yaa pazar izmit 16 bulutlu dio adapazari 17 gök gürültülü saganak diyor..
İnş yagmaz.
bişey olmas methanetimizi koruyalım :D
Geliyoruz.. (RS ve ben :D)
Kadıköy,koşuyolu,acıbadem,altunizade çevresinden beni alabilcek biri varmı? Arabanın servisteki işleri bitmedi malesef yatıyor.
Hawa gene döndü yaa pazar izmit 16 bulutlu dio adapazari 17 gök gürültülü saganak diyor..
İnş yagmaz.
Bugun pistteym hava gayet acikti ama ruzgar vardi.aksama dogru iicene sertleşti ruzgar umarim yagmura çevirmez.
Eray Yümsel
25-04-2009, 20:10
bahtsız bedevi ve şanzıman diye film çekicem ag.
onurdemir
25-04-2009, 20:13
Kocaeli bulutlu gözüküyor yağmur yağmayacak merak etmeyin :)
10ur_K ve Berkan benimle geliyor. Sabah görüşürüz gençler :)
Boost Up
25-04-2009, 20:14
Sınav ve özel ders zımbırtılarım olmasaydı gelebilirdim:(
emresener
25-04-2009, 21:44
Suan fındıkzadede yağmur var izmit ne alemde acaba??
katılacak araçların son lıstesı varmı
draglara artık saatler kaldı ama rakiplerim kimler daha bilemiyorum :) liste belli olmuş olmalı ! havada güzel olacak kanımca :)
HUuuuaaaaaaaaaaaaaaa haadddiiin zaman geçmiyo :D
ehehe sen ısıtmaya başla lastiklerini :)
Biri beni herangi bi yerden alsın arabasız kaldım :D
emresener
25-04-2009, 22:26
Biri beni herangi bi yerden alsın arabasız kaldım :D
e5 üzerinde yada tem üzerinde bi yere çıkarsan köprülere yakın alırım adaş seni farkmaz ;) bi kişilik yerim var:D
Yarin 8 de opet diyelim mi?
Boost Up
25-04-2009, 22:29
Opettekiler bezecek sizden ama hayırlısı:D:D
Biz sabah 7:30 Maslak Opette bulusuyoruz.
Yollarda koprude vs bekleme derdi olmasin diye orayi tercih ettik.
Apache Team olarak kalabalik bir kadro ordayiz :)
Onurdemir
Dragger
Vtec Ercan
OZ
OnurK
Ilhan
Shadowdancer
Yekta
Sefa
Yiit
Erel
+ Surpriz olarak Izmirden yola ciktilar, Cem ve Murat geliyor :D
İyi bakalım herkes orda kadro tam bi löw eksik:)
Suan fındıkzadede yağmur var izmit ne alemde acaba??
Ne olursa olsun gidiyoruz artik :)
Boost Up
25-04-2009, 22:54
En kötü şemsiyeleri alın, bi de yağmurluk:D
bizde bursadan 3 araba gelcez bakalım güzel bır gun olcak ıns
Vtec-SEDAN
25-04-2009, 23:08
Biz sabah 7:30 Maslak Opette bulusuyoruz.
Yollarda koprude vs bekleme derdi olmasin diye orayi tercih ettik.
Apache Team olarak kalabalik bir kadro ordayiz :)
Onurdemir
Dragger
Vtec Ercan
OZ
OnurK
Ilhan
Shadowdancer
Yekta
Sefa
Yiit
Erel
+ Surpriz olarak Izmirden yola ciktilar, Cem ve Murat geliyor :D
hadi millet.. go go go :)
kimbilir kaç kere gittim ama hep konvoy vs filan gittiğimiz için hiç hatırlamıyorum :D Bi tek çamlıca gişelerden izmit istikametine gitceğimi biliyorum :D
yolu tarif edebilir misiniz :D
kimbilir kaç kere gittim ama hep konvoy vs filan gittiğimiz için hiç hatırlamıyorum :D Bi tek çamlıca gişelerden izmit istikametine gitceğimi biliyorum :D
yolu tarif edebilir misiniz :D
enescim körfez tabelasından çıkıyosun gişelerden sonra ilk sola dönyüosun,sonrada 3.ışıklardan sağa dümdüz devam :)
enescim körfez tabelasından çıkıyosun gişelerden sonra ilk sola dönyüosun,sonrada 3.ışıklardan sağa dümdüz devam :)
Teşekkür ettim ibocum :)
Sierra Rs
25-04-2009, 23:28
Bizde 2 arac 5-6 kisi olucaz sanırım:)
insallah yagmur yagmaz bugun iyi eglenceler :)
emir_hks
26-04-2009, 06:10
1-1.5 saat sonra yola çıkıyoruz bizde buradan :)
Şu kaza olayı olmasaydı bende gelecektım bu hafta sonu :)
Herkese ıyı eglenceler.
Hava fena kapattı umarım yağış olmaz
Hawa bu tarafta acık körfezi aradim ordada acıkmiş inş dönmez tekrar. Birazdan cıkıyoruz yola herkese ii eğlenceler.
Vay be bi Allah'ın kulu çıkmadı bizide alıcak.
haberler geliyor, bizim izmirden laci vtec'e mor plaka vtec cıkmış.. O katagoride 4-5 106 ve 4-5 vtec varmış toplam 11 arac 1600 cc katagoride güzel yarış olucak
umu_vtec
26-04-2009, 11:06
haberler geliyor, bizim izmirden laci vtec'e mor plaka vtec cıkmış.. O katagoride 4-5 106 ve 4-5 vtec varmış toplam 11 arac 1600 cc katagoride güzel yarış olucak
bende şimdi tolgayla konuştum (mor vtec) henüz belli diilmiş çekiliş şimdi yapılıomuş bakalım hayırlısı :)
şimdi orda olmak vardı..:s
umu_vtec
26-04-2009, 11:21
evet şimdi aldıım bilgiye göre sword ile mor eşleşmiş ordada kurtulamadılar birbirlerinden :D
devamı gelsin nedir son gelişmeler :)
evt degişmişmi bişeyler olmuş 106 cıkmış ilk rakip şimdi kalkıyorlarmış :)
TC ve Sc lerde de;
206RC,325 Turbo,b18 Turbo ve Sc type-R varmış eşleşme oldu mu bılmıyorum onu :)
onursumer
26-04-2009, 13:02
şimdi arkadaşımla konuştum dizeller bitmiş
tdi cupra ile katılmıştı 1.7 corsa ya çok az bi farkla geçilmiş :) 3 araç varmış zaten :D
ee yok mu yeni gelişmeler :)))))
bursadan 131 turbo sc ctr'ı geçmiş, yağmur yüzünden amerikanlar kalkmadan org. sona ermiş son aldığım haberlere göre
bursadan 131 turbo sc ctr'ı geçmiş, yağmur yüzünden amerikanlar kalkmadan org. sona ermiş son aldığım haberlere göre
Şimdi konuştum Ctr geçmiş 2-1 ;)
1.CTR
2.131 bursa
3.Rc turbo
4.b18 turbo
1600 cc. dede bizim laci vtec 1. olmuş
sword fln ne yaptı acaba
saat 4 te yagmur yagdi saat 6 pist kupkuru hava aydinlik.
Gec basladi kaydini tamamlamayan ve kararsiz insan cok oldu ama tadinda bitti.
sword fln ne yaptı acaba
yanılmıyorsam 1. olan vti elendi.
atmosferik 2000 grubunda clio rs; s2000 dahil eleyerek 1. oldu.
kullanan arkadaşa ve aracına tebrikler.
kırmızı turbo type r ve beyaz impreza da fenaydı.
saat 4 te yagmur yagdi saat 6 pist kupkuru hava aydinlik.
Gec basladi kaydini tamamlamayan ve kararsiz insan cok oldu ama tadinda bitti.
Geçmiş olsun :)
Kırmızı type-R SC ;)
umu_vtec
26-04-2009, 17:35
sword fln ne yaptı acaba
sword 3. oldu ue plakalı kırmızı hb vtec 2. oldu
Genel oLarak güzeL bi gündü bizden 2 arac vardi biri vti slick olmadi için sardı dumanlar içinde gidemedi :) 306 gti ada kala kala s2000 kaLdı ***** :) SağLık oLsun eğlendik.
Bence günün bombaLarı cLio rs , carban king gc8 , Göki abinin 106 ve sc tayyardi Masallah.
yok kardeşim kupayı almışlar dönüyorlarmış;)
kesin sonuçlar yokmu kimsede arkadaşlar.
Genel oLarak güzeL bi gündü bizden 2 arac vardi biri vti slick olmadi için sardı dumanlar içinde gidemedi :) 306 gti ada kala kala s2000 kaLdı ***** :) SağLık oLsun eğlendik.
Bence günün bombaLarı cLio rs , carban king gc8 , Göki abinin 106 ve tayyar turboydu Masallah.
Tayyar sc ;)
JumboAli
26-04-2009, 18:00
+1 video beklıoruz
Eyup Duygun
26-04-2009, 18:05
Eb plaka rs iiydi forumdan birnnmi :S
BoraRS :)
Tebrikler Bora abi..
Günün arabasıydı kesinlikle..
SULTANOGLU
26-04-2009, 18:10
ya keşke yağmur yağmasaydı amerikanlar resmen içimizde patladı, onun dışında çok güzel bir gündü baya eğlendik, çok güldük. tek tadımızı kaçıran olay yağmur oldu :)
Yağmur nedeniyle eg kasa civicde bi ara pist dışına çıktı neyse ki hasarsız atlattı.Z4 le eg yağmur altında çok keyifli mücadele ettiler..
Sarı 106 ya sürekli fodopar verildi..Startta şahit olan varmı biz arkalardan net göremedik ama sahibi baya isyan etti bu duruma..En sonunda diskalifiye oldu zannedersem..
AC gc8 ve jad sc type-r ı keyifle izledik..Derece yapanları tebrik ediyorum..
Herşeye rağmen bence çok iyi bir organizasyondu..
SULTANOGLU
26-04-2009, 18:19
ben nerdeyse pistin sonunda gibi bişeydim, ordan erken kalkıyor gibi görülüyordu.
Eyup Duygun
26-04-2009, 18:19
fb 5005 ilk kalkısa geldignde 1.sinde yaptı 2.sinde tam anlıyamadım bn ..
yok kardeşim kupayı almışlar dönüyorlarmış;)
yanlış anladınız herhalde.
sword 1. olan vti a elendi :) diye yazdım
ya keşke yağmur yağmasaydı amerikanlar resmen içimizde patladı, onun dışında çok güzel bir gündü baya eğlendik, çok güldük. tek tadımızı kaçıran olay yağmur oldu :)
Yağmur 4te Başladı 6 da Bitti 7:30 hava hala aydınlık ve saat 6:30 gibi hava vayaa sıcakladı:)
106 1. ile takrar Eğlence kalkışa geldi onda bile Fodepar yapmış görmedim.
Mavi 306 yay bile yoktu sanırım ama çooook iyi gidiyordu.
neuspeed_mert
26-04-2009, 18:44
çok güzel bir gündü son anda yağmur olayı olmasaydı dahada güzel olabilirdi artık speedweekend 2yi bekliyces :)
SULTANOGLU
26-04-2009, 18:44
Yağmur 4te Başladı 6 da Bitti 7:30 hava hala aydınlık ve saat 6:30 gibi hava vayaa sıcakladı:)
hakkatenmi ya :( zaten bizde yola çıktıktan sonra hemen yağmur kesildi. çok güzel bir gündü yine olsun bu sefer bende katılıcam :D
106 tekrar gittiğindede erken kalktı :)
onurdemir
26-04-2009, 18:50
Sanırım otoparkda bir ara 100'den fazla araç vardı :) Katılan araç sayısı 55'miş. Gayet başarılı bir organizasyondu. Sarı 106 her kalkışta fo depar yaptı. Start noktasına en yakın bendim biliyorsunuz. Sonra keyif için, oraya kadar gelmişken ve o kadar masraf yapmışken bir kere daha kaldıralım denildi. O kalkışta da fodepar yaptı. Sulhi'nin eski Subaru'su ve Cüneyt abinin araçlarının maşallahı var. Yanımdan geçerken iyi bağırdılar. :)
Göki'nin araç stok bir araca göre çok iyi gidiyordu, Supercharger'lı Type R yani Tolga'nın aracı bence bugünün sürpriz ismiydi. Bu kadar iyi gittiğini kimse tahmin etmiyordu eminim...
Metin abinin Vtec de maşallah hep fodepar yapanlarla karşılaşsa da bir yürüşünde neler yapabileceğini ispatladı. Kusursuz gerçekten.
Clio ve beyaz 106da gayet iyi giden araçlardı. Hepsi keyif verdi...
Amerikanların kalkışını izlemek isterdim gerçekten merak ediyordum çünkü ama kısmet olmadı. Gürkan en yakın zamanda tekrarını yapalım ;)
Fotoğraflar birazdan gelicek...
Ewet gürkan abi full pilotaj spec var orji araba hic bişe yok :) Zewk için katıLdık ama pilotaji cok ii Murat abi güzel kaldiriyor arabasını saglık olsun bidahaki org. u bekLiycez :)
Metin abinin Vtec de maşallah hep fodepar yapanlarla karşılaşsa da bir yürüşünde neler yapabileceğini ispatladı. Kusursuz gerçekten.
işte bizde bunu anlatmaya çalışmıştık, tam anlamıyla hazırlanıp girince işler çok değişir araç çok ciddi demiştik kimse anlamak istememişti :)
çok şükür kupa ile geriye dönüş yolundalar..
emeği geçen herkeze teşekkürler..:icon_tup:
walla cok gusel bir gundu, taa 350 km tepip kupamizi alip gittik. gerci komse bnm arabamdan olyle bir performans beklemiyodu..
7. sinif cok canliydi 300 hp olduunu idda eden leon fln vardi ama fos cikti:D
colt czt gusel gidiyor masallah, bn kirmamak icin basincimi geri cekmistim 1. ligi czt ye kaptrdik.
SULTANOGLU
26-04-2009, 18:58
izzet sarı olan leon 300 olduğunumu idda ediyordu ?? snada tebrikler bu arda izzet :D
onurdemir
26-04-2009, 19:00
walla cok gusel bir gundu, taa 350 km tepip kupamizi alip gittik. gerci komse bnm arabamdan olyle bir performans beklemiyodu..
colt czt gusel gidiyor masallah, bn kirmamak icin basincimi geri cekmistim 1. ligi czt ye kaptrdik.
İzo birşey sorucam. Sen 1. olan CZT ile kalktın. 3. olan yeşil Cupra da CZT ile kalktı. CZT dolayısıyla 1. oldu. Peki ya 2.'yi nasıl seçtiler? Senin ikinci olman için yeşil Cupra ile kalkman gerekliydi. Ama kalkmadınız. ???
B.Aktepe
26-04-2009, 19:00
güzel organizasyondu emeği geçenlerin ellerine sağlık son andaki yağmur harici gayet eğlendiriciydi, forum camiasının çoğu ordaydı drag sevenlerle buluşmak güzeldi;)
bir sonraki org. kısmetse mayıs sonu haziran başı olursa katılmayı çok isterim:)
izzet sarı olan leon 300 olduğunumu idda ediyordu ?? snada tebrikler bu arda izzet :D
saol ewt senle denemeye gerk yok fln diodu bana..
İzo birşey sorucam. Sen 1. olan CZT ile kalktın. 3. olan yeşil Cupra da CZT ile kalktı. CZT dolayısıyla 1. oldu. Peki ya 2.'yi nasıl seçtiler? Senin ikinci olman için yeşil Cupra ile kalkman gerekliydi. Ama kalkmadınız. ???
eleme yoluyla oluyor. ben 2 araba gectim o 1 araba gecti....
SULTANOGLU
26-04-2009, 19:07
saol ewt senle denemeye gerk yok fln diodu bana..
eleme yoluyla oluyor. ben 2 araba gectim o 1 araba gecti....
olum nasıl 1 araba geçti, o yeşil leon sarı leonu geçti birde beyaz audiyi geçti. bi czt ye geçildi:D .
gökiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiii
onurdemir
26-04-2009, 19:09
olum nasıl 1 araba geçti, o yeşil leon sarı leonu geçti birde beyaz audiyi geçti. bi czt ye geçildi:D .
Evet bu şartlarda Megane ile yeşil Cupra kalkmalı ve sonucuna göre 2. belirlenmeliydi... İtiraz edildi ama hakem abilerimiz pek tınlamadı :) Sağlık olsun.
o zmn ben bay cekmisim kanka;)
Boost Up
26-04-2009, 19:10
Niye bağırdın şimdi:D:D:D
kulaklarini cinlattik kaputa dagilcaksin:D
cok yorucuydu olduk bittik,sucuk gibi olduk islandik.ama guzeldi:D gerci tum vucudumuz titrio suanda evde hasta olcaz garanti ama,degdi mi eevet:) :D
söz verdik kanka ayıpsın yazıcam dedim :)
söz verdik kanka ayıpsın yazıcam dedim :)
aksama kadar beklettın benı ınsan bı arar
dragstar
26-04-2009, 19:13
sarı leonunun zaten yolda bir gidişi vardı biz 140 gidiyoruz adam bizim yanımızdan 160-170 makas atarak geçti düğün konvoyunu yardı bildiğin:cool: köprüye girmeden gördük bağlamışlardı yunuslar:D
asıl amerikanlar için gelmiştik izleyemeden geri döndük herşeye rağmen çok güzel birgündü, 131, 306, supercharged ctr ve czt beyaz subaru çok güzeldi:D
amerikanlara bişey yazmama gerek yok
aksama kadar beklettın benı ınsan bı arar
ya kanka sor millete telefonun yoktu kaydetmeyi unuttum o gün orda sordum bizim tayfaya ama onlarda da yoktu yoksa arıcaktım :)
Niye bağırdın şimdi:D:D:D
ben bagırırım karısma bana:D::D
bizim tayfa ne dicem videoları izledim de şimdi bi arkadaş vardı video görüntülerinde Semih deniyor bu semih bizim Senna mıydı keçi sakallı olan?
SULTANOGLU
26-04-2009, 19:17
göki arabana resmen hasta olduk bunu demeden edemiycem maşallah :)
neuspeed_mert
26-04-2009, 19:18
sarı leon benle konuşurken aracında çip komple egzost sistemi we kutu içi filtre olduunu söledi ama :)
Sarı Leon Cupra R'ın yazılımı pek iyi değil heralde.. Ya da başka bi yerinde bi sıkıntı olabilir.. Aynı specte ne giden Cupra'lar gördük.. Misal GNS.. :)
Çok güzel giden araçlar vardı.. Maşallah tüm araçlara..
bizim tayfa ne dicem videoları izledim de şimdi bi arkadaş vardı video görüntülerinde Semih deniyor bu semih bizim Senna mıydı keçi sakallı olan?
aynen kanka
Bende kim bu diyorum :D tanıtsana kardeşim kendini alla alla
cekingen kanka o birz,bide sosyal bi arkadas degil yeni yeni disariya cikmaya basladi evden(tolganinyalancisiyim gecen gun o yazmisti forumda:D)
http://www.mantartube.com/gkm/video/1851/26042009-k
çekebildiğim kadar video çektim buyrun güzel bir gündü iyi eğlendik
Şimdi konuştum Ctr geçmiş 2-1 ;)
CTR iki aracıda 2-0 gecti...
Ordan ole gozukuyo heralde CTRı kimse gecmedi :D 2-1 olan kalkısı yok hepsı 2-0 ama masallah 131 surprız cıktı :)
B.Aktepe
26-04-2009, 19:35
Ordan ole gozukuyo heralde CTRı kimse gecmedi :D 2-1 olan kalkısı yok hepsı 2-0
:D paslanmamışsın:D fenaaa
valla bana telefonda öyle aktardılar :)