Orijinalini görmek için tıklayınız : TURKTELEKOM nettbook kampanyası
Bireysel sabit hat abonelerimizin ve sınırlı sayıda kurumsal sabit hat abonelerimizin yararlanabileceği NeTTbook kampanyası ile müşterilerimize, 29,90 TL taksit ve 24 ay taksitli ödeme avantajı ile LG marka netbook bilgisayar sahibi olma fırsatı tanıyoruz.*
Uygun fiyat ve taksit avantajıyla sunduğumuz LG netbook bilgisayarınızı anında teslim alıp kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken 1 Nisan 2009 – 30 Mayıs 2009 tarihleri arasında Türk Telekom Ofis ve Bayileri’nden birine uğramak ve 24 aylık Kampanya Taahhütnamesi’ni imzalamak.
Netbook’unuzun 29,90 TL’lik taksit ücreti 24 ay boyunca her ay telefon faturanıza yansıtılacaktır. NeTTbook kampanyasından yararlanmak için kredi kartı ile ya da nakit olarak herhangi bir ek ödeme yapmanıza gerek yoktur.
NeTTbook kampanyasına katılan abonelerimize sunulacak LG marka netbook bilgisayarın teknik özellikleri:
Model LG X110
İşlemci Intel Atom 1.6 Ghz
Ekran 160 GB SATA HDD
HDD 10” WSVGA LCD
Bellek 1 GB
Ekran kartı Intel GMA
Webcam Var
İşletim sistemi Windows XP Home / Linux
Kampanya 20.000 adet ürünle sınırlıdır. Acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!
alayım bı tane ahahahh :D
adsl yi iptal edip alsammı acaba
nasılsa 1 senelik sözleşme bitti
adsl yi iptal edip alsammı acaba
nasılsa 1 senelik sözleşme bitti
senınkını ver bana aylık 35 verım :D
senınkını ver bana aylık 35 verım :D
yok olm ben gayet memnunum bunuda alayım 2li takılayım diorum siyah ve beyaz
Aradim simdi ttnetle konustum ilk ay 40 diger aylar 30 tl toplam 730 tl yapiyor sabah alacam bakalim
Bluetooth yok. Fiyatı normal avantajı 24 ay taksit:)
onursumer
13-04-2009, 01:28
karlı bi kampanya değil x110 un pili 3 hucreli dayanıcağı maksımum 2.5 hadi kastın 3 saat
toplamda hesaplandığında 730 tl zaten piyasa fiyatı bu aletin hatta çok daha iyileri alınabilir
vatandan geçen gun 730tl ye asus eepc 1000h aldım 6 hucreli piliyle en kotu 4 saat dayanıyor bana :) ayrıca multitouch ozellikli touch ped ile şuan tek :)
bunun dışında samsung nc10 çok sağlam bi alet onu tavsiye ederim düşünenler için touchpad i kullanışsız sadece :)
eğer hem netbook olsun hem on board ekran kartı olmasın diyorsanızda asus N10JC alayına gider cinsten parmak izi okuyucu ile hdmi çıkış bile var :)
http://img27.imageshack.us/img27/9994/03032009small.jpg
Tayfun-E30
13-04-2009, 08:41
asusun hdd kaç gb ssd var onlarda galiba hpnin böyle bi ürünü var ekranı parçası falan daha kaliteli...
onursumer
13-04-2009, 10:54
asusun hdd kaç gb ssd var onlarda galiba hpnin böyle bi ürünü var ekranı parçası falan daha kaliteli...
hayır 1000h lar 160gb ;) 904 lerde sdd oluyor
bunun ekranı 10.1 inc ;)
excalibur
13-04-2009, 10:57
bu x110 a60 gb hdd ve 1 gm ram ile satılmakta. bence güzel kampanya. kredi kartı olmayanlar için uygun. ve ya benm gibi makinasını paylaşmak istemeyenler için :D
Hıc bı yerde kalmamıs kucukyalı senesenevler erenkoy yok
netbooklar içerisinde çok vasat bir ürün :) asus 1000H felan verseler yahu :D
Tayfun-E30
13-04-2009, 11:43
biri adslde grundink veriyo..
excalibur
13-04-2009, 11:45
hiçte vasat değil bence. config. güzel. kamerası da war. fiyat&performans olarak bence tatmin edici. 1 yıldır lg nin nb. kullanıyorum ve resmen yerden yere vuruyorum. ama banamısın demiyor :) bu arada 30.000 adet verilmişti telekoma. kapış kapış gidiyor. isteyen olursa elini çabuk tutsun. 10.1 ekranı var ama vga dan bağla 24" monitöre ordan kullan evdeyken. photoshop u kaldırıo. xp olduğu için hiç sorunsuz ve kasmadan çalışıyor. ram i 2 gb a kadar yükselebiliyor.
onursumer
13-04-2009, 11:52
doğrusu bu urun sadece kredi kartı olmayanlar için uygun taksitiyle iyi onun dışında bu fiyata çok daha iyileri mevcut netbook piyasasında şahsen pilinden oturu tercih etmem :)
excalibur
13-04-2009, 12:05
bunun bi üst serisi piyasaya sunulcak. x120 serisi die. dört dörtlük bi makina gerçekten. demosunu inceledim ve kullanma fırsatı buldum. yeni modelin bi tanesinde 3G desteği var. SIM Card yuvası yapmışlar. vs.vs...
9 cellik piller var... 70 dolardı galiba ....
kim kime hayrına bir kampanya yapar ?
hele ki bizi herşekilde kazıklara getirmeye çalışan Öger groups un telekom u... denilen doğru, baktım x120 ye ve belli ki stok eritmek için yapılan birşey bu. hatta x120 ler bile artık stoklarda fazla yer kaplıyordur kesin. heleki 3 hücreli bir pili fişe bağlı falan kullanır bizim halk genelde yakın sürede ömrü 1 saate iner zaten.
kredi kartı olmayanları bilemem ama kredi kartı olanlar için bu fiyata bu makina iyi değil.
700-800 aralığında toshiba nb 100 var asustan iyi bence.
excalibur
13-04-2009, 14:01
kim kime hayrına bir kampanya yapar ?
hele ki bizi herşekilde kazıklara getirmeye çalışan Öger groups un telekom u... denilen doğru, baktım x120 ye ve belli ki stok eritmek için yapılan birşey bu. hatta x120 ler bile artık stoklarda fazla yer kaplıyordur kesin. heleki 3 hücreli bir pili fişe bağlı falan kullanır bizim halk genelde yakın sürede ömrü 1 saate iner zaten.
kredi kartı olmayanları bilemem ama kredi kartı olanlar için bu fiyata bu makina iyi değil.
dostum öncelikle belirteyim x120 değil x110. Lg stoklarını eritmek için vermedi telekom böyle bir istekte bulundu.
gelelim tlekom olayına;
önceden bildiğiniz gibi adsl alabilmek için normal telefon hattınızında olması gerekiyordu. yeni çıkan karar ile sadece adsl alınabiliyor. yani bu demek oluyorki telekom Adsl isteyenlere ekstra olarak telefon hattıda veremicek. bu kampanya ile insanları sabit telefon kullanmaya teşvik ediyor.
düşünülmesi gereken olay Lg nin nb değil telekomun oyunu :cool:
3 celli pil 1 saat 45 dakkikda bitiyor....
TURBO CİVİC
13-04-2009, 20:55
orda burda evde fln internete girmek msn kullanmak icin uygun diilmi ya?kafam karıstı simdi.pili cıkarılıp kullanılıyormu peki?omurunu yememek icin?
Rockford
13-04-2009, 21:06
karlı bi kampanya değil x110 un pili 3 hucreli dayanıcağı maksımum 2.5 hadi kastın 3 saat
toplamda hesaplandığında 730 tl zaten piyasa fiyatı bu aletin hatta çok daha iyileri alınabilir
vatandan geçen gun 730tl ye asus eepc 1000h aldım 6 hucreli piliyle en kotu 4 saat dayanıyor bana :) ayrıca multitouch ozellikli touch ped ile şuan tek :)
bunun dışında samsung nc10 çok sağlam bi alet onu tavsiye ederim düşünenler için touchpad i kullanışsız sadece :)
eğer hem netbook olsun hem on board ekran kartı olmasın diyorsanızda asus N10JC alayına gider cinsten parmak izi okuyucu ile hdmi çıkış bile var :)
http://img27.imageshack.us/img27/9994/03032009small.jpg
6hücreliyle en kötü 4saat derken ekran ısıgı yüksek konumda ve oyun vs oynarken bu deger degil sanırım? eger öleyse pcmi satıp kullandıgın pc ye geçebilirim :) cok iddialı bi rakam cünkü en kötü 4saat cümlesi. bilgisayarın ile minimum ekran ısıgı ve maksimum ekran ısıgında normal internet kullanımında kaç saat baglanabildini net yazarsan sevinirim :)
VteC_MaNiaC
13-04-2009, 21:10
Bu mesaj LG x110 dan yazılmıştır :) gayet güzel:D pili 2 saat gidiyor bugün nette pilini buldum 9 hücreli 6 saat gidio ve 100 Lira:) ilk upgrade im o olucak
almayız düşündüm ama vazgeçtim:)
onursumer
13-04-2009, 21:45
6hücreliyle en kötü 4saat derken ekran ısıgı yüksek konumda ve oyun vs oynarken bu deger degil sanırım? eger öleyse pcmi satıp kullandıgın pc ye geçebilirim :) cok iddialı bi rakam cünkü en kötü 4saat cümlesi. bilgisayarın ile minimum ekran ısıgı ve maksimum ekran ısıgında normal internet kullanımında kaç saat baglanabildini net yazarsan sevinirim :)
işin doğrusu hiç kısmadım ayarlarını ama şoyle soylim ekran parlaklığı maksimumda pil standart kullanımda ayarlı performans olarak wireles sürekli açık msn,müzik,internet vs vs kullanımlarda 4-5 saat arası gidiyor ustunde 7 saat pil omru etiketi var tahminim ekranı kısıp ekonomi ayarlarına getirince 7 saat çok rahat gider ben kapatıp açarak lazım olduğu zamanlarda tüm gün kullanıyorum günde 1 şarj evde okadar :)
ama ekran küçük yani surekli kullnım sarmıyor ben dışarda yanıma alıyorum sadece evde çok tavsiye etmem 2. bi pc olarak alınır ;)
bu arada counter çalıştırıyo :D fena değil :)
2saattir kurcalıyorum bugun aldım pc yı az once şarja taktım gayet guzel çalişiyor uzun bı sure acer netbook kullandım bu daha guzel geldı daha buyuk olusundan tuşlar daha rahat
TURBO CİVİC
13-04-2009, 22:45
alanlardan yorum bekliyorum yarın almayı dusunuyorum yardım lutfen:D
bu kampanya çıkmadan once bende ne alacagıma kara werememiştim acer kullandım bugunde bunu aldım bunu kullanıyorum ekran konusunda gayet başarılı tuşlar acere gore daha buyuk daha rahat ekranda buyuk
TURBO CİVİC
13-04-2009, 23:16
cd yok galiba...usb girisi kac tane acaba?internet baglantısı nasıl?
onursumer
14-04-2009, 00:14
netbook ların hiçbirinde surucu yok genele 3usb oluyor hepsi atom işlemcili ddr2 667mhz den yüksek ram hiç gormedim upgrade yapma imkanı genelde mevcut çoğunu hdd,ram wifi kart gibi upgrade yapılabiliyor. piyasadakilerin%90 ı 3 hucreli pile sahip direk eliyorum bu modelleri hiç bana gore değil :)
intel dışında şuan nvidia chipsetli on board ekran kartı olmayan modeller çıkmaya başladı rekabet arttıkça fiyatlar düşüyor :)
ben şuan bu kategoride samsung veya asus u oneririm ki bu katogoriye asus un onculuk ettiğini düşünürsek yenilikler hep o taraftan geliyor genelde :)
VteC_MaNiaC
14-04-2009, 00:16
3 usb bir kart okuyucu ve ekran çıkışı var .... internet bağlantısıda gayet güzel tam detaylı teknik bilgi için bknz google :)
bence kampanyanın bi cazip yani yok..tek avantaj denildigi gibi 24 ay taksit oluyor..piyasaki bicok minibook,netbook vs. fiyatıyla aynı..
3-5 ucuz olsa hadi olur derim ama cazip bi yanı yok bence..
onursumer
14-04-2009, 00:31
asus N10JC modelinde hdmi çıkışla parmak izi okuyucuda var ayrıca slim olarak S101H modeli çıktı eepc nin ama fiyatları yüksek :)
eminönü müdürlüğünde kalmamış fatihte varmı bilen varmı :)
cd surucu yok home kurulu ıcerısınde recovery war 3 usb kart okuyucusu 5 saat oldu açalı hala kesıntısız kullanıyorum wlanı
dostum öncelikle belirteyim x120 değil x110.
sen benim yazdığım mesajı baştan sona okudun mu ?
acer kullanıyorum çoka emnunum tabi taşınabilir mantığında düşünüldüğünde ....
Nvidia ION platformuna sahip netbook çıkana kadar almam :)
Bugün arkadaşlarım almış :D kısmet olursa bende yarın almayı düşünüyorum bakalım nasıl birşey :D
Birde nette şöyle birşey buldum ram arttırılamıyormuş doğrumudur?
http://www.kampanyaburada.net/lg-x110-netbooklar-turk-telekom-ofis-ve-bayilerinde/
Asım KOCA, Demiş ki 9 Nisan 2009 08:52
Arkadaşlar Avantaj ve dezavantajlar şöle
avantajlar
taksit olayı güzel
küçük ve seyahat için çok ii
dezavantajlar
CD rom yok
3g yok
bluetooth yok
Ram 1 gb
derseniz ramı ben sonra artırım malesef ole bi şans yok ram anakarta tümleşik
gelelim ikinci konuya
telekomun şartları şu
en az 6 aylık telefon abonesi olmanız lazım
vede 24 ay telefon aboneliğini devam ettirmek zorundasın
işte böle
son bişe toplam fiyatı 717 e geliyor piyasada 730 a bulursunuz
birde 810 falana aynı ürünü 3gb ram ,3g ve bluetooth olan ürünü bulursunuz ..
TURK (OGER) TELEKOM yakında kanuna karşı gelemeyerek ADSL ve TELEFON hizmetlerini ayıracak ve telefon hattı olmadan ADSL satmaya başlayacak. Mevcut ADSL abonelerinede TELEFON hizmetini kapattırma şansı sunacak. Bu Netbook kampanyası ile beraber 24 ay boyunca TELEFON abonesi olmak zorunda kalıcaksınız. Eğer sizde bizim gibi Cep Telefonu konuşmaları ile daha ucuza konuşup hiç konuşmadığınız ev telefonunuza 30-40 tl vermekten bıktı iseniz vede fırsatını bulsam hemen kapatıcam diyorsanız bence bu kampanyaya girmeyin. Gidip kredi kartı ile alın.
kampanya ile ilgili değilde başka bir adsl seçeneği sunan bi firma yokmu 29tl vermek zoruma gidiyor artık ? kablo net yada farklı bi kurum ?
istanbul da alan varmı hıc bı yerde yok sanırım
onursumer
14-04-2009, 21:47
kampanya ile ilgili değilde başka bir adsl seçeneği sunan bi firma yokmu 29tl vermek zoruma gidiyor artık ? kablo net yada farklı bi kurum ?
quicknet var ama heryerde yok aydabir rahatsız ediyorum çok yakına kadar geldiler gordum kazıları ama daha hala mahalle aralarına girmiyorlar
50 ytl 5mpbs
istanbul da alan varmı hıc bı yerde yok sanırım
la olm bendeki laptop ile aynı işte bi marka farklı.
Ben 2 ay gibi süredir acer ın one150 modelini kullanıyorum gayet memnunum büük parmakları olan zorluk çekebilir ve görme sorunu yaşayanlar kör olabilir :D laptap bence gayet hızlı özellik olarak hepsi aynı söylenen gibi ram arttırımı yok ama benim gibi msn net için resim vs için kullanıyosanız sorun teşkil etmiyor gayet hızlı bana göre.Tavsiyem 21'' lcd ve kablosuz klavye mouse ile destekleyip masanın altına atmanız.
quicknet var ama heryerde yok aydabir rahatsız ediyorum çok yakına kadar geldiler gordum kazıları ama daha hala mahalle aralarına girmiyorlar
50 ytl 5mpbs
bana 1mpbs de yeterli şöyle 10 lirayı geçmeyen bi paket olsa kafi harbi 10 liranın üstünde para verince sokağa atmış gibi hissediyorum.
Not: ya egzantrik alıcaktım yada laptop bikerede kendimi düşündüm gittim laptop aldım :D
[QUOTE=göki;631480]la olm bendeki laptop ile aynı işte bi marka farklı.
Ben 2 ay gibi süredir acer ın one150 modelini kullanıyorum gayet memnunum büük parmakları olan zorluk çekebilir ve görme sorunu yaşayanlar kör olabilir :D laptap bence gayet hızlı özellik olarak hepsi aynı söylenen gibi ram arttırımı yok ama benim gibi msn net için resim vs için kullanıyosanız sorun teşkil etmiyor gayet hızlı bana göre.Tavsiyem 21'' lcd ve kablosuz klavye mouse ile destekleyip masanın altına atmanız.
lan yok olm alayım dıyorumda nerde var hıc bı yerde kalmamıs sanırım ver bana aylık 40 40 alayım hahahaha :D
olm bişey yazardımda banlanırım sonra :D