Orijinalini görmek için tıklayınız : www.futbolcudan.com
emre yeşil
13-04-2009, 10:01
Arkadaşlar www.futbolcudan.com adında yeni bir site kurduruyorum şu an hemen hemen her futbolcunun eşyaları direk olarak kendisinden satışa sunulucak ve geliri eğitim vakfına bağışlanacak sizinde fikirleriniz almak istedim.
sitede aklınıza gelebilecek herşey satışa sunulucak değeri olan formalar çorap vs aklınıza ne geliyorsa.:)
sitede adidasın reklamını yapıyorsun :D
inşallah tutar güzel proje.
e-alışveriş sitesi mi yaptırıyorsun?
her ürün 1TL'den başlayarak açık artırma ile satılırsa bence çok güzel bi site olur.
güzel valla da
eğer kredi kartıyla ödeme yapılacaksa... sağlam sistem lazım sanırım
bilgiler uçmasın diye
emre yeşil
13-04-2009, 10:39
e- alışveriş olucak açık arttırma ve kredi kartıyla satış yapılcak her ürün belli bir fiyattan başlayarak arttırılacak açık artırma 1 hafta sürecek inşallah güzel olur diye düşünüyorum.Daha da fikirleriniz bekliyorum arkadaşlar.
serhat306
13-04-2009, 10:41
hadı bakalım hayırlısı olsun...
yüzde kaç komisyon alıcaksın :D
sahibinden %7 alıyor
gitti gidiyor % 13 alıyor
:D
paypal olursa hiç bir sorun olmaz ;) Bu arada güzel bir fikir tebrik ederim
aslında böyle bir site vardı bundan iki sene önce ben çalışmıştım adamlar ile yıldızlar bilmemnesi diye ama onlarınki futbol değilde genel olarak tüm ünlülerdi. eğer genel bir site yaparsan daha çok kazanırsın.
emre yeşil
13-04-2009, 13:12
arkadaşlar kar amaçlı değilki bu tüm geliri kesintisiz olarak eğitim vakfına gidicek onların hesabına direk gidiyo para ben sadece yardımcı oluyorum giderler bana ait bir nevi hayır işi yanlış anlaşılmasın benim kar amaçlı sitem www.acilsahibinden.com ama onada vakit ayıramıyorum çok detaylı olduğu için :(
arkadaşlar kar amaçlı değilki bu tüm geliri kesintisiz olarak eğitim vakfına gidicek onların hesabına direk gidiyo para ben sadece yardımcı oluyorum giderler bana ait bir nevi hayır işi yanlış anlaşılmasın benim kar amaçlı sitem www.acilsahibinden.com ama onada vakit ayıramıyorum çok detaylı olduğu için :(
o konuda şüphemiz yok ;)
ama öteki siten ile ilgilenemediğin belli açılmıyor :D
emre yeşil
13-04-2009, 13:54
o konuda şüphemiz yok ;)
ama öteki siten ile ilgilenemediğin belli açılmıyor :d
:d:d:d:d:d