Orijinalini görmek için tıklayınız : 0-100 , Ara Hızlanma Ölçmek için .....
nightkids_han
13-04-2009, 17:01
Arkadaşlar piyasada bazı ürünler mevcut , bu değerleri sağlıklı 1 şekilde elde edebilmemiz için , ben kendi stock aracımda kullanacağım daha sonra yaptıgım değişikliklerde ne kadar fark old. gormek için her türlü deneyip farkı goreceğim...
fakat sorun hangisini almamız gerektiği , siz ne tawsiye edersiniz bu konuda?montaj olayı nasıl bu ürünlerde ? TŞK'ler....
driftbox, Performancebox
bunları araştır derim
Bunları ölçen turbotimer'lar mevcut onlarada bir bakın derim G kuvvetine göre ölçüyor sanırım. Aracınızda diesel zaten Turbolu olduğundan kullanmakta yarar var.
nightkids_han
14-04-2009, 07:42
driftbox, Performancebox
bunları araştır derim
TŞK'ler....
nightkids_han
14-04-2009, 07:42
Bunları ölçen turbotimer'lar mevcut onlarada bir bakın derim G kuvvetine göre ölçüyor sanırım. Aracınızda diesel zaten Turbolu olduğundan kullanmakta yarar var.
göz önünde bulunduracağım TŞK'ler....
nightkids_han
14-04-2009, 07:51
arkadaşlar ufaktan bakındım , driftbox daha detaylı 1 alet , ikisinden birini almayı düşünüyorum , ama ingilizce çok ileri sewiye olmadıgından , montaj olayını anlayamadım , sadece çakmak'lığa elektrik alması için bağlamamız yeterlimidir ?
nightkids_han
14-04-2009, 12:47
up ...............