Orijinalini görmek için tıklayınız : dc headers çok acil soru
arkadaşlar headersım gelmeden devamını bugun yaptırmak durumundayım
acaba b16 2" ile b18 2.5" modellerinin katalizatore bağlandığı yani bittiği mesafe aynımı
yanyana gören yada okuyan bilen warmı çok acil 2 kere kes biç yamak istemiyorum
headersın gelmesinide bekleyemeyecem yardımlarınızı bekliyorum tşk...
aynı dıye bılıyorum. ama aynı olmasa dahı 2.5 luk daha uzundur sadece flansı gerı alırsın bı problem olmaz
doğru soluosn ama şimdi özene bozene yapacam kes biş olsun istemiorm tam flanşın orayada spiral düşünüorum onun arkadaından kesilecek kesilirsede
neden sordum bi sitede eliminates the cat diye bi yazı okudum dc nin sitesi zaten ***** pert satıcılarda anlamıyor dc ye sor diyolar
saolasn ynede :)
spıral koymana gerek yok dcler zaten yaylı cıvatalı kendıdnen esneyen sısteme sahıp. spıral zamanlapatlıyo o daha cok dert acar.flansı yerınden kesıp boruyu kısaltıp yenıden kaynatınca ıscılıkte bı bozulma olmaz
koymiyim ozman spiral şimdiki halindede bi prob yaşamamıştım zaten
çok saol :)
2 ilik ile 2.5 luk arasında fark var 2.5 luk daha aşagı iniyor ve aynı zamanda daha ilerde bitiyor diye hatırlıyorum ama kesin 2.5 luk kesinlikle daha aşagıda bitiyor.. ve bencede spiral yapma ben typeR da bile yaylı sisteme döndüm sıkıntım kalktı 3 4 defa spiral patlattım :D
2'' ıle 2.5'' arasındakı farkı net soyleyemem ama baya var
aşağıda olduğunu biliyorum ama işte uzun olması sıkıntı olacak saolun
yaylı sistem nasıl oluyor ???
fotosunu bulamadım şimdide 2 flash arasına birazdaha girgin bi flash ve yaylı civatalar ile bağlanıyor mafsal mı ne diyolar bide buna gc8 sti ve vti larda orjin bu şekilde oluyor yanlış hatırlamıyorsam
evet arkadaşlar bzmkiler de orj warmış o yaylı sistem zaten bugun bnmki yaylı sistemmiş zten :) spiral yapmıyorum boruyuda yapmayacam şmdi headersım satıldı orj manifold taktım
traktor gibi eve dondum yeni header gelene kadar kalır evin onunde sora 1 sefer yaparım işimi yardım eden herkese teeşekkürler ...