Orijinalini görmek için tıklayınız : motor tesisatı
arkadaslar motor içini bu fotoğraftaki gibi nasıl yapabilirim?yani kabloları nereye saklayabilirim?
http://i33.photobucket.com/albums/d84/clioGS/Picture034.jpg
ulasstoprak
15-04-2009, 12:29
Bir yan keski bir tornavida anahtar takımı biraz kablo bide 3 kuluvallah 1 elhamla halledilir ...:D:D:D
tahminim çamurluk içine taşınıyor herşey...
aynen camurluk içinden hattı yeniliyorlar. benim projede var motor inmişken hayyoda çamurluk içinden aldırıyorum..;)
eğer motor indirmiyorsan, bu çok zahmetli olur. benim tavsiyem renkli makaron alıp atıyorum 6-7 kabloyu bir araya toplayarak güzel bir görüntü sağlarsın.
eğer motor indirmiyorsan, bu çok zahmetli olur. benim tavsiyem renkli makaron alıp atıyorum 6-7 kabloyu bir araya toplayarak güzel bir görüntü sağlarsın.
aynen motor indirildiğinde daha güzel ve rahat olur...güzel bi görüntüde çıkar ortaya ;)
ben motor kulağının altından geçirdim daha sade durdu sigortayıda içeri aldım bastan ama torpido altını kesmek lazıımdı tekrar yerine koydum
aynen camurluk içinden hattı yeniliyorlar. benim projede var motor inmişken hayyoda çamurluk içinden aldırıyorum..;)
abi camurluk içinde problem olmasın?senin yaptığının fotoğraflarını koyarsan sevinirim.
o aşamaya gelsin koyarım ;)
D16inside
15-04-2009, 18:34
evt yapanlar resim koyarsa sevinirim.