PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kargoyu kapıda ödeme ?

FaBeRgE
16-04-2009, 00:08
Merhaba arkadaşlar, istanbul'da ikamet eden tanımadığım birine bir ürün sattım, ama istanbul'da olup elden teslim verecek birini bulamadım :o Mebla da biraz büyük gönderdiğim ürünün ücretini kargo ile kapıda ödemesi için ne yapmam gerek? Hangi şirketler bu özelliği destekliyor ?

onursumer
16-04-2009, 00:14
ups de var bi alışveriş sitesinden kapıda odeme ile almıştım birkaçkere ;)

Rstmania
16-04-2009, 00:17
Merhaba arkadaşlar, istanbul'da ikamet eden tanımadığım birine bir ürün sattım, ama istanbul'da olup elden teslim verecek birini bulamadım :o Mebla da biraz büyük gönderdiğim ürünün ücretini kargo ile kapıda ödemesi için ne yapmam gerek? Hangi şirketler bu özelliği destekliyor ?

Önce ücreti al sonra ürünügönder.. Genelde net ticareti böyle oluyor.......

chaylak
16-04-2009, 00:19
ptt'nin kendi hizmeti var.. ödemeli ürün gönderimi..

sen ürüne bir bedel belirliyorsun. postaci o kargoyu teslim ederken ürünün bedelini aliyor, o postaneden sana havale yapiyorlar. normal ptt kargo gönderimi + havale ücreti gibi bişey tahsil ediyorlar o kadar..

ben bu sekilde onlarca ürün gönderdim.. cep telefonu falan fisman aklina ne geliyorsa:D

FaBeRgE
16-04-2009, 00:22
Önce ücreti al sonra ürünügönder.. Genelde net ticareti böyle oluyor.......

hocam netten birçok ürün sattım,satıyorumda :) genelde öle yapıyorum ama mebla büyük, karşıdaki insana da hak veriyorum güvenemiyor.
Bakalım yarın ptt ye gideyim nasıl oluyormuş teşekkürler

onursumer
16-04-2009, 00:24
eğer ptt den fazla havale ucreti çıkarsa gittigidiyordan hesapla daha uyguna gelebilir ordaki satıştan kestikleri prim gerçi ordada meblaya gore değişiyor ama bakmakta fayda var :)

ben genelde gittigidiyoru kullanıyorum.

McS_R53
16-04-2009, 00:24
UPS en sağlamı tavsiye ederim bende ankaradan yüklü birşey almıştım oyle :)

emresener
16-04-2009, 00:25
karşıdaki adam o kadar tedirgin ise gittigdiyor üzerinden satarım komisyonu da alırım de kredikartıyla yada banka kartıyla çeksin ;)

@Lp2
16-04-2009, 00:28
anlaşmalı oldugumuz şırket guvenebılırsın ups e o konuda yada yurtıcı kargo nunda kapıda odeme sıstemı var

mar1lyn
16-04-2009, 00:30
madem güvenmiyor sahibinden coma yuzde 7 fazla odeyip kartı ileoder sonra ürünü teslim aldığını onaylarsa sen,n hesabına geçer
adı ustunde guvenli e ticaret :) istediği kadar buyuk olsun sorun yok :)

D16inside
16-04-2009, 00:31
ptt'nin kendi hizmeti var.. ödemeli ürün gönderimi..

sen ürüne bir bedel belirliyorsun. postaci o kargoyu teslim ederken ürünün bedelini aliyor, o postaneden sana havale yapiyorlar. normal ptt kargo gönderimi + havale ücreti gibi bişey tahsil ediyorlar o kadar..

ben bu sekilde onlarca ürün gönderdim.. cep telefonu falan fisman aklina ne geliyorsa:D

en güzeli bu şekilde olur.

Alican
16-04-2009, 08:23
Yurt içi kargoda böyle bir hizmet var istersen bi görüş

egeturbo
16-04-2009, 08:25
ben Yurt içi kargo ile gönderiyorum şimdiye kadarda hiç bi sorun yaşamadım.

Jem89
16-04-2009, 09:07
Kardeşim hiç düşünmeden ups ile gönder..Çünkü alıcıyla seni hiç muhattap etmiyor :)

Seni paranı ups tahsil etmiş olacak..Ve ups parayı tahsil etmeden ürünü vermez..Sen ups'e ürünü verdiğin an karşı taraf ürünü aldığı müddetçe paran her türlü hesaba yatar :)