Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti şöförleri
ilginizi çekecegini umarım
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=106+gti+soforleri
:D :D :D
Yapılan kötü eleştirilere sadece hass. diyorum. Herkes istediğini giyer istediği şekilde yaş**ını sürer yeterki başkasının yaş**ına hayatına bulaşmasın karışmasın. Bence ağır yorum yapan dallamalar kendilerini bi b.k sanıyorlar. Ayıptır.
etrafın aldığı/sattığıyla ya da yaptıklarıyla alakalı yorumlara katılıyorum da bu o tip insanlarla alakalı 106 nın suçu yok :)
etrafın aldığı/sattığıyla ya da yaptıklarıyla alakalı yorumlara katılıyorum da bu o tip insanlarla alakalı 106 nın suçu yok :)
katılıyorum güzel bi yaklaşım bnce 106nın sucu yok alanla ilgili bncede.
MUGENPOWE®
09-09-2006, 00:09
106yı kımse bısıe bensetmıoda ılk cıktıında herkes boel bısı yok dıodu ama kımse gecmısı unutmasnn
laf salatası geçiniz
arabacılık modele göre deişmez
bunu yazan kesin honda-peugoet kavgası hala beyninde büyük bi yer kaplayan marka fanatiği dallamadır
ahmetbaha-drs
09-09-2006, 01:03
106gti'ı olmayan yada alamayan yada cok fena kuyruk acısı ceken kisilerin yazdıgı besbelli..
106gti Fransızların yaptıgı efsane araclar arasında yer alıyor artık..superspor otomobillerle aynı pistte test ediliyordu zamanında..bos isler;ınsanlar bunlar
onun gibi 1 vitesi cevıren std makına nerde var...araba ayrı ınsanlar ayrı elin oğlu ne sahin kullanıyo gaza basıo siboplar yalvarıyo vites att dıe bide vitesi atarken cufff yapıo ağzınLa onlara ne demeLi..
superspor otomobillerle aynı pistte test ediliyordu zamanında..bos isler;ınsanlar bunlar
http://www.dailymotion.com/visited/search/top%20gear/video/x5l25_topgearbesthandling
denk geldi eski videolardan onu izliodm ;P
superspor otomobillerle aynı pistte test ediliyordu zamanında..bos isler;ınsanlar bunlar
http://www.dailymotion.com/visited/search/top%20gear/video/x5l25_topgearbesthandling
denk geldi eski videolardan onu izliodm ;P
MUGENPOWE®
09-09-2006, 01:39
buda 106ya laf atan kardeslerımese armaaan olsn hadı bklm
vidyoda cok güzelmiş rahmetli eski şampiyon Richard Burns u bi nevi anma gibide...
çok güzel video
Hayatımda Okudugum Internette yazılmıs en saçma yazıydı...Ne alaka sımdı bende 106 gtı kullandım ama gercekten cok sacma hangı gerı zekalılar yazdıysa bunu ılk once bır arabadan anlamadıkları ve hayatlarında 106 gtı kullanmadıkları geldı aklıma
106 gtı kullanılmadan anlasılmaz...
Ya bu yazıyı yazanlar 3-5 yaşında yada zekaları o yaşta arkadaşlar yazının altını doldurmayı teklif ediyorum ekşisözlükte bu konunun altına bizde kendi fikirlerimizi yazalım hemde onların uslubu ile ?
Sonuçta bu yazı 106 gti dan öte tüm gaz açanlara yapılan saçma yorumları içermektedir
doğru taraflarıda var yanlış taraflarıda....saol çağdaş paylaşım için .
önemli değil umut abi...
Streeter
10-09-2006, 18:49
son zamanlarda 106 nın ayaga dusmesınınd ebu yazılarda payı olabılır. 11 12 lırası olan 106 yı rahatca alıp salak salak gazlıyor piç modelı yapıyor arabayı
2006'dan sonra neden 106 GTI alınmaz?
- Fiyatların iyice ucuzlamasından dolayı, silecek ışıklı ve bagaj kısmı yerlerde sürünen Tofaş Kuş Serisi araçlarıyla her yerde dengesiz bir şekilde gazlayıp kazalara davet çıkaran Trafik Teröristleri artık 106 Gti almaya başladı. O kişilerin araç kullanma anlayışının 106'yı alınca da değişmemesi yüzünden size de onlar gibi "Apaçi" yakıştırması yapılacaktır.
- Görünüşü ve kullananları itibariyle "faça araba" imajı olmasından dolayı trafik polislerinin her akş** yaptığı olağan kontrollerde önünüzdeki 30 araca "geç geç" denilmesine rağmen sıra sizin araca geldiğinde nedense ruhsat istenir ve "sağa çek" denir (bunda parkların yan sinyallere bağlatılması da etken midir tartışılabilir). Bu gibi tüm kontroller sizin açınızdan kabus olacaktır.
- 106'yla bozuk yola girmek ölüm demektir. Koni amortisörlü olanlar size karşı biraz daha insaflı olsalar da sadece yay takılmış bir 106 sahibiyseniz tümseklerde normal bir araca göre kıyaslama yaparsak sanki tekerleğin değil de jantın üzerinde gidiyormuş gibi hissederseniz. Hele bir de yanlışlıkla çukura girdiyseniz o çukura kafanızı vurmuş kadar canınız yanacaktır. Ayrıca alçaklığından dolayı her tümseği yan şekilde çıkmaktan ve yolda gördüğünüz her çukurdan kaçmaktan kol kaslarınız gelişir. Buna bir de aracınızın en az 5 yıllık olması nedeni de eklenince ön takım parçalarının fiyatlarını ezberleyeceğinize eminim
- Hırsız girecek veya biri sürtecek korkusuyla dar ve işlek yerlere park edememe sorunu yaşayabilirsiniz. Yan aynalar da sabittir ve katlanamamaktadır. Ayrıca gecekondu mahallelerinden birine park ettiyseniz önünüzde 25 milyarlık Opel Corsa veya Fiat Albea dururken sizin 10-15 milyarlık aracınızı çizeceklerdir.
- Yolda giderken hiçbir kızın sizin aracınıza bakmamasına karşın tüm ortaokul-lise öğrencisi erkekler ve anadolunun bağrından kopup gelen 20-25 yaşındaki gençler gözlerini 5 saniyeliğine sizin 106'nızdan ayıramayacaktır. Trafikte beklerken de silecek ışığı takılı olan bir Şahin veya 131 sahibi "GTI mı abi" veya "satılık mı abi" diye soru yöneltebilir ve "ben de benimkini satarsam 106 almak istiyom" diyerek muhabbete devam edebilir. Bu gibi muhabbetlere ve size sadece erkekler baktığı için "niye bütün herifler bana bakıyo, karı da değilim gay de değilim" gibi düşünceler kurmaya alışın
- Herhangi bir otomobil buluşmasına gidildiğinde mutlaka sizin aracınızla başka bir aracı kaldırmayı teklif edeceklerdir (VTI, GSI, 206 Gti veya başka bir 106). Bu tekliflere hazırlıklı olun...
- Trafikte jant kapaklı ve body kitli (silecek ışıklı ), kilosu 1100-1200 ve gücü 90-100 aralığında dolaşan, "Aile arabası" olması amacıyla satılan ama o amaçtan farklı olarak her yerde gazlayan bir herif tarafından kullanılan bir araç sizi gaza getirmeye çalışacaktır, buna kulak asmayın. (Hele bir de şimdilerde bu araçların yanına torku yüksek araba kullandığı için beygirini de yüksek sanıp sizi alt edeceğini sanan dizel sahibi insanlar da eklendi)
Ama eğer kulak asmayın lafımı dinlemeyip de gerçekten sinirlendiğinizi düşünüyorsanız gaza basıp 2. ve 3. vitesi bitirmeniz de tavsiye edilebilir. Opsiyonel olarak 2'yi bitirip 3'e takarken aragaz vererek egsoz patlatabilirsiniz, bu patlama arkanızdan yavaş yavaş kaybolmaya başlayan kişiye göz dağı vermekte daha etkili olacaktır.
- 2006 yılında alacağınız 106'nın yaşı en az 5 ve kilometresi de 100bin civarı olacağından arabanın bilmediğiniz bir yerinden gelecek tıkırtılar yüzünden "ses ve tıkırtı duyma paranoyası" da yaşayabilirsiniz. Her kullandığınızda "kapılardan niye tıkırtı geliyo", "stepnenin demiri mi sürtüyo", "ön konsolun neresinden ses geliyo", "tavanın orada tıkırtı mı var", "niye yüksek hızda yan aynalar ses yapıyo" gibi sorular sorabilirsiniz kendinize.
Eğer ses duymak istemeyip de woofera yükleneyim derseniz bu sefer de sizi 3. stop lambasının plastiğinin sesi, bagaj camının ve bagaj kapağının titreme sesi rahatsız etmeye başlayacaktır. Bu seslere alışın...
(eski bir 106 gti sahibinden alıntıdır. geyik amaçlıdır)
emege saygı eline sağlık...
Streeter
10-09-2006, 22:06
benım yazımı destekler nıtelıkte bı yazı olmus tesekkurler
bozuk yollarda gelen seslerin ve takrıtının dışında geri kalanınarkadaşın kendi hayal dünyası,genelde çoğu kişi elindekinin değerini bilmeyip başkalarındaki arabaların haylini kurar sonra o arabayı alır 3 ay sonra sıkılır bunada kızlar bakmıo şu bu die başlar yine...
eğer ameleler pejo alıo die pejo almıcaksak bmw mercedes hiç almayalım(parayla adam olunduğunu varsaymıyosak)
sözüm meclisten dışarı tabi kimse üstüne alınmasın...
bozuk yollarda gelen seslerin ve takrıtının dışında geri kalanınarkadaşın kendi hayal dünyası,genelde çoğu kişi elindekinin değerini bilmeyip başkalarındaki arabaların haylini kurar sonra o arabayı alır 3 ay sonra sıkılır bunada kızlar bakmıo şu bu die başlar yine...
eğer ameleler pejo alıo die pejo almıcaksak bmw mercedes hiç almayalım(parayla adam olunduğunu varsaymıyosak)
kesinlikle dogru diyorsun
kesınlıkle dogru
katılıyorum kardesım sana
kesınlıkle dogru
katılıyorum kardesım sana
eyv saolasın :)
eyv saolasın :)
bende 106 kullandım ama ıste kesınlık bu yazıyı kullanmayanlar yazmıs yanı ıcınde 106 gtı kullanmayıp ezıklık yasayanlar :D
tolgahan ures
11-09-2006, 00:13
106 değil herhangi bi araba kullanan birini sınıflandırmak çok yanlış . Herkes kendi zevkine uygun bi araba kullanabiliyosa ne mutlu ona.
Tolga
saçmalık...orda makas atma terimine tıklayınca bişiler çıkıyo orda şerit işgal edenler yüzünden makas türedi diyo ya aslında dogru:) beşiktaştan-bakırköye aynı admın arkasında 60la gitmek zorundamıyım
yaw arkadaşlar neden bu kadar sinir yaptınız onlarında canını yakmışızdır trafikte yada pistte ondan bu kadar eziklik yapmışlar bırakın ya onlar takılsın mutlu olsun az yaksın piyasa yapsın bizde zevkimizi yaşayalım yola yapışalım viraj yapalım ;)
deathofacar
11-09-2006, 09:49
bende 106 kullandım ama ıste kesınlık bu yazıyı kullanmayanlar yazmıs yanı ıcınde 106 gtı kullanmayıp ezıklık yasayanlar :D
+10.000.000.000
2006'tan sonra niye 106 alınmaz yazısını çok uzun yıllar boyunca 106 kullanmış bir arkdaşımız başkabir forumda 106sı olduğu dönemlerde espiri amaçlı yazmıştır...
106 GTi tartışmasız son 10 sene içinde üretilen en başarılı hothatchlerden başındadır ama şahin doğan tayfasının ucuzlayan fiyatlar doğrultusunda yoğun bir biçimde 106lara akın edip şehir magandalığından vazgeçememeleri,106 GTi kullanıcıları hakkında insanların gözünde kötü bir imaj bıraktı...
yani sorun 106'ta değil bazı apaçilerin haywani dürtülerinde...
2006'tan sonra niye 106 alınmaz yazısını çok uzun yıllar boyunca 106 kullanmış bir arkdaşımız başkabir forumda 106sı olduğu dönemlerde espiri amaçlı yazmıştır...
106 GTi tartışmasız son 10 sene içinde üretilen en başarılı hothatchlerden başındadır ama şahin doğan tayfasının ucuzlayan fiyatlar doğrultusunda yoğun bir biçimde 106lara akın edip şehir magandalığından vazgeçememeleri,106 GTi kullanıcıları hakkında insanların gözünde kötü bir imaj bıraktı...
yani sorun 106'ta değil bazı apaçilerin haywani dürtülerinde...
kesinlikle haklısın (blacksporting) .
Apache ler eski sozlugu de basmis :)
apaçiler heryerde abi tutamıosunki genç işte kanı kaynıo
Genç ayrı Apaçi ( Piç ) ayrı. Hepimiz gazlıyoruz ama gazlamak için yaş**ıyoruz.
Genç ayrı Apaçi ( Piç ) ayrı. Hepimiz gazlıyoruz ama gazlamak için yaşamıyoruz.
genç işte kanı kaynıo bnm cok kullandıım bi laftır her gence soylenmemiştir yani.... o bi kalıp olarak kullanıorum "genç işte ya kanı kaynıo..."
milletin kanı hızlı akyor
Pugcu_Atakan
13-10-2006, 23:41
bunu yazan kesin ya salak yada 106 kullanmadı ben bile kullandım yani.Salak salak konuşmuş ben hayatım boyunca ferrariyi 1 saniye sevmedim...Ama müziği açmayı severim:) kimse açmıyomu yani sadece 106 gti cılarmı açıyo:Deli:
+1......... ;)
çok güzel bir yazı tanımlarım büyük bir bölümü uyuyor
Pugcu_Atakan
14-10-2006, 14:28
çok güzel bir yazı tanımlarım büyük bir bölümü uyuyor
106 kullandınmı?
mıcrosoft
14-10-2006, 18:34
106 deyınce akkıla ınsanın hız egosunu tatmın etme gelıor tabıkı dah hızlı arbalar var ama 106 her genc ıcın uygun bır araba vede 106 kullananların hepsını gordugunuz 106 kullanıcılarıyla aynı kefeye koymayın
106 ayrı bır kavram!!!! (ama 106 kavramının denklemını cozebılen bırı yok sanırım yoksa burda bole konusma olmazdı 106 hakkında )
delsolemrah
14-10-2006, 19:14
tek kelime yürüen tabut ama bende bu sınıftan araba var saxo vtr ben menmuum bu tabutan :D
106 deyınce akkıla ınsanın hız egosunu tatmın etme gelıor tabıkı dah hızlı arbalar var ama 106 her genc ıcın uygun bır araba vede 106 kullananların hepsını gordugunuz 106 kullanıcılarıyla aynı kefeye koymayın
106 ayrı bır kavram!!!! (ama 106 kavramının denklemını cozebılen bırı yok sanırım yoksa burda bole konusma olmazdı 106 hakkında )
+1000000006
Kaan bm 7679
15-10-2006, 15:49
ya uzanamadığı ciğerimi mundarlamış başka bişey mi yapmaya çalışmış pek anlıayamım ama yazan kişinin biraz 106 adrenaline ihtiyacı var zannedersem
yusuf106gti
15-10-2006, 18:42
106 YA BİNMEYEN ANLAMAZ BAMBAŞKA BİR ALEMDİR O.....CAHİL İNSANLARLA UĞRŞAMAK ZOOR.:heyoo:
ya uzanamadığı ciğerimi mundarlamış başka bişey mi yapmaya çalışmış pek anlıayamım ama yazan kişinin biraz 106 adrenaline ihtiyacı var zannedersem
+1o6 kardesim
Serkan_UR
16-10-2006, 14:21
+106 zevkler ve renkler tartışılmaz:Dama kullanan herkeze zevk veren tek arabadır 106 gti
zevkler madem tartisilmaz ozaman herkesin adrenalin ihtiyacida farkli ozaman. 2sene kullandim iyi yonleride vardi kotu yonleride.. parasinin karsiligini kabul ediyor. 14-15milyara gayet makul yedek parcasi ucuz, modifiye parcasi bol. tabiki kötü yönlerine deginmiyecegim sonra peugeot dusmani diyorlar :D
Serkan_UR
16-10-2006, 14:43
zevkler madem tartisilmaz ozaman herkesin adrenalin ihtiyacida farkli ozaman. 2sene kullandim iyi yonleride vardi kotu yonleride.. parasinin karsiligini kabul ediyor. 14-15milyara gayet makul yedek parcasi ucuz, modifiye parcasi bol. tabiki kötü yönlerine deginmiyecegim sonra peugeot dusmani diyorlar :D
peugeotu sevmem düşmanı bile desleer yeridir pug alcam diene alma derim..Benim için peugeotun 2 arabası var 106 GTI 306 GTI.Apayrı Kullanım Zevki Olan arabalar Bence.Marka Fanatikliği yapmanın anlamı yok zaten :DMarka deil malzeme önemli bence
delsolemrah
23-10-2006, 08:34
fıransız arabası kardeşelrim yerli makalarına sayip cıkalım ama bendede citroen saxo var çaktırmayın :)
bunu yazan trıbe gırmıs kesın bır kuyruk acısı var
delsolemrah
24-10-2006, 13:20
bunu yazan trıbe gırmıs kesın bır kuyruk acısı var
yok arkadaşım kuyruk acısı falan yok :) şakamaka cok iyi alet bunlar araba deyil bunlar baska bisey adını bulamadım daha