PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Inside Sim Racing 39 - GT5P vs Forza 2

MUGENPOWE®
19-04-2009, 14:32
http://www.youtube.com/watch?v=7M5gQIKkYYA

onursumer
19-04-2009, 18:28
çok güzel bir karşılaştırma

forza hiç oynamadım ama gorduğum kadarıyla oynaması daha zevkli gibi duruyor biraz daha kolay bir oyun diye düşünüyorum

gt5 biraz daha similator tarzında arabanın virajlardaki tepkileri kayması vs forzada çok daha kontrol edilebilir şekilde

ama şunuda unutmamak lazımki gt5 şuan demo sayılabilicek bir surum :) buna rağmen başarılı :D

direksiyon olarak iste g25 ten otesi yalan diye düşünüyorum belkide ben çok alıştım ;)

MUGENPOWE®
20-04-2009, 01:39
kardesım sole ozetlıyım bırı driving similator forzada racıng smilator ben hepsını denedm forza2 gt5 pgr4 nfs felan fılan ama en ıyısı oynanabılırlık olarak forza 2 ayrıca forza2 aslında gt5p le kıyaslamak bence garıp cunkı forza2 2007 de cıkmıs bı oyun yakında forumlardan okudugm kadarıyla gt5 gelıo ardındanda forza3 gelıo bence ozmn bı kıyaslama yapmak lazım bıde vıdeoda LFS de war kutuya duyurulur :) he unutmadan forza2 ıle gt5p yı arac seslerı olarak kıyaslarsak forza2 derm ama en ıyı bırebır arac sesı ıstıyosan pgr4 oynamak lazım zaten dunyada 1 cı secıldı ses konusunda onunda 5 cısı cıkıomus bklm nası olcak :)