Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çeviri Yardımı :)

Alican
23-04-2009, 01:00
Yabancı bir siteden google yardımı ile alış verişimi tamamladım :D

The confirmation of your order.‏
konusu bu olan bir maıl attılar içince satın aldıgım urunler ve bu yazı vardı aşşağıdaki uzun yazıyı çevirdiğimde çıkan çevirinden birşey anlmadım yardımcı olucak arkadaş varmı? Siparişim acaba onaylandımı yoksa onaymı bekliyorum anlamadım ems numarasını falan nasıl öğrenicem :beuj: Girdim bir alamete gidiyorum kıyamete hesabı bodozlama daldım:D

Order No.:81814 Alican Thank you very much for your order.We accept your order as follows. Please confirm your order again.We will let you know about the shipment charge and the date of the delivery with another e-mail.If the items you ordered should be out of stock, we will send you the information immediately. -------Your order (as follows)------------------

The method of payment:Credit Card Gift wrapping:Yes The way of the gift wrapping:All togetherHow do yo wish we'll assort the items?: Your mention to us:

Berkan
23-04-2009, 01:21
siparislerini onayladıktan sonra sana shipment ,tarih zaman hakkında 2. bir mail atılcagnı eger istediklerinden yoksa seni hemen bilgilendirceklerini soyluo ilk kısımda

Alican
23-04-2009, 01:32
siparislerini onayladıktan sonra sana shipment ,tarih zaman hakkında 2. bir mail atılcagnı eger istediklerinden yoksa seni hemen bilgilendirceklerini soyluo ilk kısımda

Teşekkürler Berkan kardeşim