Orijinalini görmek için tıklayınız : corsa opc 0-100km
.::EmrE::.
25-04-2009, 22:00
Bugünkü time trial sonrası hazır video kamera varken bir 0-100 videosu çekelim dedim,ancak çakma balatanın sonu da malesef gelmiş artık :) bugünkü kasıştan sonra buraya kadar idare etti bizi :) Allahtan bu hafta geliyor balata,baskı ve bilya :)
http://www.flickr.com/photos/emreopc/3474315608/
Not:*Balata kokusu da bir hoş geldi dimi kulağımıza?:confused: :D
BrakeHorsePower
25-04-2009, 22:08
maşalla güsel daha güsel olur inşalla...;)
VeNoM_35
25-04-2009, 22:22
bu debriyajla pisti mi turladın, tebrik ederim cesaret ister:)
25-04-2009, 22:34
bu debriyajla pisti mi turladın, tebrik ederim cesaret ister:)
Açıkçası ilk defa girdiğimden dolayı piste,aracı zorlayacak ve pilotaj olarak deneyim gerektireceğini düşünmemiştim hiç olayın :P Ama beklediğim gibi olmadı tabiki,bayağı bir zorlandı araç...Daha önce hiç bilmediğim apex,ve çok kullanmadıgım motor freni olayını vs. çok kullanınca tabi çakma debriyaj su koyuverdi :)
Ama gerçekten çok güzel bir deneyim oldu benim için,her ne kadar daha kat edecek 592890890 km yol,yiyecek milyonlarca ekmek olsa da :)
Boost Up
25-04-2009, 22:39
BİP lemekten muhabbeti duyamadık hahahahha:D
VeNoM_35
25-04-2009, 22:52
Açıkçası ilk defa girdiğimden dolayı piste,aracı zorlayacak ve pilotaj olarak deneyim gerektireceğini düşünmemiştim hiç olayın :P Ama beklediğim gibi olmadı tabiki,bayağı bir zorlandı araç...Daha önce hiç bilmediğim apex,ve çok kullanmadıgım motor freni olayını vs. çok kullanınca tabi çakma debriyaj su koyuverdi :)
Ama gerçekten çok güzel bir deneyim oldu benim için,her ne kadar daha kat edecek 592890890 km yol,yiyecek milyonlarca ekmek olsa da :)
tabiki çok güzel tecrübe olmuştur turlamak ama aracın yolda kalmaması için hiçbir neden yok:) üstünde aracın gücünü kaldırmayan bir debriyaj var, oyuzden dedim piste o şekilde girmek cesaret ister yanlış anlamadın umarım:) ben olsam bırak piste girmeyi, 0-100 ölçmeyi, o debriyajla bakkala gitmem:D
25-04-2009, 22:57
tabiki çok güzel tecrübe olmuştur turlamak ama aracın yolda kalmaması için hiçbir neden yok:) üstünde aracın gücünü kaldırmayan bir debriyaj var, oyuzden dedim piste o şekilde girmek cesaret ister yanlış anlamadın umarım:) ben olsam bırak piste girmeyi, 0-100 ölçmeyi, o debriyajla bakkala gitmem:D
yok yok abicim yanlış anlamadım :) hani deli cesareti oldu biraz gibisinden diyorum :D veya amatör cesareti denebilir :p
25-04-2009, 22:58
BİP lemekten muhabbeti duyamadık hahahahha:D
:P ne yapayım,forumumuzda bayanlar da mevcut düşünmek lazım onları da :)
bi tutsa deli yürücek te.. :D
maşallah beğendim cidden ;)
Yo bence iyi yapmışsın. Hazır debriyaj bitmişken ve yenisi yoldayken tüm merak edilenleri yapmak lazım bence, en azından için acımaz. Eğlenceli çekim olmuş bu arada :)
VeNoM_35
26-04-2009, 00:59
Yo bence iyi yapmışsın. Hazır debriyaj bitmişken ve yenisi yoldayken tüm merak edilenleri yapmak lazım bence, en azından için acımaz. Eğlenceli çekim olmuş bu arada :)
merak edilen derken? ben mesela 1. vitesi bitirip hemen geriye takmayı merak ederim hep o da olurmu:) ayrıca üstündeki debriyaj kendi kendine biten değil, bittikten sonra büyük ihtimal servisin bi kenarına atılan, başka bir araçtan çıkma bir debriyaj. tabi yine zevk sizin isterseniz merak edip takla da attırabilirsiniz:)
O kadar da abartı demedim ama insanın en azından benim debriyaj yeniyken yapmak istemediğim hareketler vardır. Değişmesine 2-3 gün kala tamamen bitireceğime eminim. Tabi geriye takarak balata ile beraber şanzımana da zarar vermek değil kasıtım.
Daha önce 100 le giderken 5'ten 1'e takma gibi bir olayım da olmuştu... Hep yapmak istemiştim ve sinirli bir anıma denk geldi yaptım.
İyi ki senin gibi geriye takma merakım olmamış. Kesin yapardım :)
Not: Gerçi denemedim değil hani :)
Neyse arkadaşın konuyu dağıtmayalım. Yeni balatayla da 0-100 çekim görmek isteriz. En azından balata farkını anlarız... Umarım en kısa zamanda kavuşursun sağlam balatana.
Çok eğlenmişsiniz. :D :D :D
Bi daha bip siz olsun ama :). Bipe gerek olmasın manasında yani.
Valla hem çok eğlenmişsiniz hemde hakkaten balatayı almışsınız elinize :)
Yanlız sağlamken çok güzel giden bir araç..Kilosuna o kadar beygir fazla gelip saçma gidiyo :) ALlah kaza bela vermesin..Maşallaah :)
Emre'cim maşallah. 20sn cok iyi bi süre o balatalarda :)
Valla hem çok eğlenmişsiniz hemde hakkaten balatayı almışsınız elinize :)
Yanlız sağlamken çok güzel giden bir araç..Kilosuna o kadar beygir fazla gelip saçma gidiyo :) ALlah kaza bela vermesin..Maşallaah :)
Emre..Gecmis olsun..
Benim arac 1278 kilo..Ruhsatda yazan:)
merak edilen derken? ben mesela 1. vitesi bitirip hemen geriye takmayı merak ederim hep o da olurmu:) ayrıca üstündeki debriyaj kendi kendine biten değil, bittikten sonra büyük ihtimal servisin bi kenarına atılan, başka bir araçtan çıkma bir debriyaj. tabi yine zevk sizin isterseniz merak edip takla da attırabilirsiniz:)
Getrag şanzımanlı bir Mercedes AMG sahibi bir arkadaşımız şimdi size birşey göstericem diye 80 civarı bir hızla giderken geriye taktı. :D Şanzıman parçalanın şaft bi tarafımıza girmedi :D Bildiğin araba bir önce kasılıp fren şeklinde geri geri sarmaya başladı düz giderken. :D
26-04-2009, 23:40
Emre'cim maşallah. 20sn cok iyi bi süre o balatalarda :)
Ahah sağol kardeşim :)
edit: bu arada yeni fark ettim he sen miydin Hakancım :D
VteC_MaNiaC
26-04-2009, 23:53
Emre iyi yolda kalmamışsınız :) ufak dokunuşlardan sonra çok keyif vericek gibi :) seviom bu corsaları :)
Ahah sağol kardeşim :)
edit: bu arada yeni fark ettim he sen miydin Hakancım :D
Evet benim :)